- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
elhamdülillah sobuç iyi çıktı farklı bir problem çıkıyor hep allah duayı kesme diyor galibaherkeze slm kızlarr nasılsınız gorusmeyelı
Ay baktım da epey gecmıs bırıkmıs usendım ayol okumaya
Manarossa cnm gecmıs olsun sana da cok sukur sonucun temız cıkmıs
monarosaya da öyle demişler...ne olduğunu bilmiyorum ama çok ciddi olsa istirahat ilaç vs verirdi herhaldeslm kizlar.bugun doktor kontrolumuz vardi. amniyosentez sonucu nu gosterdim bebegin olcumlerini de yapti her sey yolundaymis fakat rahim de cokme var erken dogum olabilir dedi.moralim bozuldu biraz ama yapicak bi sey yok duadan baska
mustela/avene / cetaphile kullanıyorum, bi de döve sabun...ilk yazdıklarımı bebekler de kullandığı için sorun olmaz herhaldeGunaydin kizlar.daha bizim kontrolumuze cok vat.ozledim kizimi zor dayaniyorum gitmemek icin.artik kontroller ayda bir.benim doktorum perinotolog oldugu icin ayrintili icin ayri bir vakit vermedi.zaten her geldiginde ayrintili bakiyorum ben diyor.bu arafa bebis hareketlerini fark edemiyorum galuva ben.bagirsak gibi geliyor.sismanliktan gec farkedicem galiba.
Dun soru sormustum cevap veren olmadı. Kullandiginiz bir yuz temizleme jeli ve nemlendirici var mi? Eger doktpra sorup belli bir marka alan varsa bana da mesaj atsin lütfen; )
gözün aydın canım...abiye de maşallah , bu performansının doğumdan sonra da devam etmesini dilerim...bizimki de reklamda falan mama bebek oyuncağı vs görese kardeşime alalım mı diyo:)selam kızlar. dayanamadım doktora gittim kuzumu görmeye nasıl olsa 10 gün içinde ücretsiz diye :) kuzumun durumu iyiyimiş Allahıma binlerce şükür. Ağzını açtı kapattı çok net gördüm hala görüntü gözümün önünde. suratımda sürekli gülümseme ile geziyorum ofiste ne güzeller ne tatlı şeyler kattılar hayatımıza değil mi? bu hastanedeki doktoru sevdim ilgili birisi çok ta bilgi veriyor ama hastaneyi sevmiyorum pis ve havasız geliyor bana o nedenle arada bu doktora gelicem gibi.
oğlum karnımın iki yanını öpüyor kardeşimi yanaklarından öpüyorum diyor :) şimdiden benimsedi kardeşini kuzum.
kilo demeyin bana bildiğiniz 8 aylık gösteriyorum şuan. 9 kilo kadar aldım. imdat!
bence de erken erken deyip duruolar neye göre erken kimse göre erken bi anlayabilsem ne demek istediklerini babaanneler anneanneler akillarina gelince bebek yelekleri örmeyi biliolar ama daha ortada torun yokken demii =) ben esime diyorum bebek bezleri pahali her gittigimizde bir tane alalim sonra sikismayalim diye
biri kumpir mi dedi.....off canım çekticanım benim iştahım hiç kapanmadı ki maşallahım var :) protein ağırlıklı derken waffle, kumpir vs buna dahil değilse almıyım zira aklıma düşen mideme inmezse uyku uyuyamam ben :):):)
slm kızlar doktor bugün bana rahmin üst kısmında biraz çökme var sancı veya kanaman olursa gel dedi. ama çok da önemsemedi ben de geldikten sonra idrak ettim ama aklım da takıldı kaldı. böyle bi şey duyan var mı acaba
aslında genelde ben gidip öperim ama şimdi hasta olduğu için yanaşmıyorum ya o geliyo öpüyor bende kovuyorum git hastalığını bulaştırma diyorum ama umrumda değil beyimizin :) aslında ben çok ilgiyi seviyorum çok hoşuma gider sadece hasta olunca kovarım
slm kızlar doktor bugün bana rahmin üst kısmında biraz çökme var sancı veya kanaman olursa gel dedi. ama çok da önemsemedi ben de geldikten sonra idrak ettim ama aklım da takıldı kaldı. böyle bi şey duyan var mı acaba
Selam annişlerr ,
Tetenoz aşısı olan varmi ? Yada olucakmisnz düşünüyormusunuz?
Sağol canım walla oğlum arabalarını paylaşcakmış ona çoraplarını giydircekmiş falan şimdiden hayaller kuruyor :)monarosaya da öyle demişler...ne olduğunu bilmiyorum ama çok ciddi olsa istirahat ilaç vs verirdi herhalde
mustela/avene / cetaphile kullanıyorum, bi de döve sabun...ilk yazdıklarımı bebekler de kullandığı için sorun olmaz herhalde
gözün aydın canım...abiye de maşallah , bu performansının doğumdan sonra da devam etmesini dilerim...bizimki de reklamda falan mama bebek oyuncağı vs görese kardeşime alalım mı diyo:)
hayatta hiçbişeyin garantisi yok, Allah korusun doğumda da problem olabilir...sen al canım...ilkinde ben hamileliğimi öğrendiğim gün avmye gidip almıştım bişeyler...ama bez alırken en küçük numaradan 1 paket yeter, çabuk büyüyorlar
biri kumpir mi dedi.....off canım çekti
canım en üstte alıntı yaptığım arkadaşa da dru aynısını söylemiş...inşallah önemli bişey değildir..
Doktorumu seviyorum canımAma hastanede kararsızım. Bu fiyatlar konusunda çok tutarsız olduklarını duydum çok kişiden. Bi fiyat veriyolarmış doğumu yapınca o fiyata zam geldi diyip değiştiriyolarmış. Bi çok tanıdığımın başına gelmiş bu olay. Canım sıkıldı bu konuya.
ben bu oglumda tum dozları yapıldıgım ıcın bunda ası olmadım ama dıgerlerınden hatırlıyorum agrı yapıyor baya ılk gun degıl 2 gun ozellıkle yarın bıraz daha rahatlarsın...
Canim ben bugun oldum kolum cok agriyo.Kaldiramiyorum desem yeridir.Bileydim kacardim son anda :)) Baska asi olan varsa merak ediyorum sizde de agri var mi?
meraba... ben tetanoz oldum dün... ve kolum şuan fena ağrıyor... sanırım 2. doz da bir ay sonra olacak...
gecmıs olsunn 2 gun agrıyor cok bikac gune bısıcık kalmazz..
teşekkür ederimm... böyle olcağını bilseydim belki de yaptırmazdım...
Yaaa .o kadarmii ? Kaçsammmı acaba :)yaparken aciyomuu