kakao yağını kullanmaya çekiniyorum ben dr sormuştum badem yada zeytinyağı kullan demişti bende zeytinyağını kullanıyorum artık çatlayacaksakda çatlayacağız benim vucudum çatlamaya müsait ergenlikte popomda çatlaklar oluşmuştu birde ben kendimi bildim bileli hep zayıftım 50 kiloyu geçmişliğim yoktur anneminde vucudu çatlak dolu anneye çekiliyormuş ya hani benim kaçışım yok gibi görünüyor heryerim çatır çatır çatlayacakbu duruma güleyimmi ağlayımmı bilemedim
Kakao yağının zararı mı varmış ki ? benimde ergenlikte belimde bacaklarımda çatlaklarım olmuştusonra apandisit safra kesesi ameliyatı oldum karnım harita gibi zaten onun için çatlamak isyemiyorum biz önlemimizi alalım da olacaksa da olsun ne yapalım kuzucuklarla sağlıklı olalım da
evet canım valla ben çok memnunum
sen kime gidiyorsun
Maşallah.
Canım bende cumartesi gittim. Birine kesin kız dedi diğeri de erkek gibi ama emin değilim değişebiliyorlar dedi.
Bir dahaki kontrolümde kısmetse belli olur.
Bir dahakı kontrolüm 20 haftada detaylı ultrasona gırecegım kısmetse
bende bebek arabasını cumartesı almayı düşünüyorum bakalım
canım ben çok dikkat ediyorum ama eşimden bulaşıyor, vazelinin içinde paraben olabiliyor dikkat et canım paraben zararlı bi koruyucu madde bizim evde vardı kullansammı diye bakarken içindekilerde parabeni gördüm kullanmadım ben zeytinyağı kullanıyorum en doğalı diye düşünüyorum artık herşeyin içinde koruyucu madde var bu maddeler bebeğimizi etkileyebilir kullanmadan önce içindekileri okuyup öyle kullanmak lazım bu arada bebeğini hissetmeye başlamışsın gözün aydın artık hep hissedicez inşallah bizim kız biraz tembel gün içinde sürekli tepiklemiyorgenelde akşamları tepikliyor o da sırtüstü yatınca hissediyorum
ben de ona gidiyorum canım, onun için sordum. ben de seviyorum doktorumu. sakin rahatlatan bir adam. benim ikiz diye biraz yorucu geçmeye başladı. bu haftasonu gittiğimde istirahat isteyeceğim, bakalım ne diyecek...
inşallah tahmin ettiği gibidir canım. ben daha bebek arabasına kadar gelemedim. Önce bir oda için dolap siparişi falan verelim diyoruz. birkaç parça da kıyafet falan...
ben de ona gidiyorum canım, onun için sordum. ben de seviyorum doktorumu. sakin rahatlatan bir adam. benim ikiz diye biraz yorucu geçmeye başladı. bu haftasonu gittiğimde istirahat isteyeceğim, bakalım ne diyecek...
inşallah tahmin ettiği gibidir canım. ben daha bebek arabasına kadar gelemedim. Önce bir oda için dolap siparişi falan verelim diyoruz. birkaç parça da kıyafet falan...
hadi gözünaydın canım
canım ben çok dikkat ediyorum ama eşimden bulaşıyor, vazelinin içinde paraben olabiliyor dikkat et canım paraben zararlı bi koruyucu madde bizim evde vardı kullansammı diye bakarken içindekilerde parabeni gördüm kullanmadım ben zeytinyağı kullanıyorum en doğalı diye düşünüyorum artık herşeyin içinde koruyucu madde var bu maddeler bebeğimizi etkileyebilir kullanmadan önce içindekileri okuyup öyle kullanmak lazım bu arada bebeğini hissetmeye başlamışsın gözün aydın artık hep hissedicez inşallah bizim kız biraz tembel gün içinde sürekli tepiklemiyorgenelde akşamları tepikliyor o da sırtüstü yatınca hissediyorum
Hoş geldin canımMaşallah meleğine
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin paşan
Gel ye sıcak sıcak
selam kızlar
bende aranıza yeni geldim çok sık giremiyorum nete ondan siteye de uğrayamıyorum
benim moralim çok bozuk 59 la hamile kaldım 69 um şuan
valla bu gidişle doğuma kadar beni çalıştıracak:)
isttirahat mi o da ne
ben rapor hep istiyorum ama gerek yok istersen vereyim diyor
ayrıca çok fazla pozitif ki yoksa benim gibi pimpirikli hastayla uğraşamazdı
benim eşimde nerden kaptıysa gribi oda hastalanmış artık eve girdi ya kesin bana da bulaşır yatakları bile ayırdık kocişimle :26:
ayy deme yaaa. ben artık ofiste oturamaz oldummoralim bozuldu ağladım bugün. ikiz ya resen 7 aylık gibiyim. yerimden kalkmam bile zaman alıyor.
konuşacağım bakalım. umarım itiraz etmez. eğer ederse de başka yerden almaya çalışacağım. ben de rahatım hoca kadar. hiç evham yapmıyorum. ama son 1 hafta 10 gündür gerçekten çok ağırlaştım. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de geliyorum. zor oluyor
sağol canım canım tatlı bişeyler ye öyle yat belki o zman sert vurur hissedersin şuanda küçük oldukları için galiba biz sert vuruşları hissediyoruz sende yakında sürekli hissetmeye başlarsın bende öyle çok hissedemiyorum ara sıra oluyor ne gibi ağrıların var karın ağrısı gibimi?
valla doktor bana vazelın dedi hatta eczaneye gıttım oda en ıyısı vazelın dedi zararlı olsa neden söylesinkı dur ben ıyıce araştırayım sunu bı valla gecen benım kocıste uyurken öksürüyordu hemen sırtımı döndüm ayrı yatmama ızın vermıyor bızım kıannenle barıştın mı bakım sen
canım izinlerini şimdi kullanırsan doğumdan sonraya bırakma şansın kalmıyor. erken mi başlamayı düşünüyorsun? benim ofisim de 2.katta çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ya zorlamaya başladı ama sonuna kadar dayanmaya çalışcam doğum sonrasına aktarayım diye. senin daha zor tabi iki tane taşıyorsun.
Canım Kasıklarımda böbreklerimde sırtımda sanki gezen bir bazen karnım acıyor gibi geliyor aslında tamda ne oldugunu bilemiyorum
Ama gecen bişi oldu inanamadım Esim gece işden geldi kızımızı sıkıstırarak sevdi ay karnım yırtılıyor sandım ama nasıl bişi sonra gecen aksamda gene aynısı yaptı esim gene aynı yırtılıyor gibi oldu Eşimin cok bi hosuna gidiyor bana oyun yapıyor diye inanılır gibi degil
canım sorma. ikiz hakikaten çok zormuş...
alacağım şey doğum izni değil. o zaten ikizlerde 30. haftadan önce alınmıyor. ben normal rapor alırım diyorum, ya da heyet raporu. inşallah 30lu haftaları görürsem zaten doğum iznimi kullanacağım. sonrasına aktarma gibi bir lüksüm yok. dayanamam işe gelmeye. daha şimdiden böyleyim düşün
anladım canım işin zor Allah kolaylık versin. inş 30-35-38.haftaları görürsünüz. ben de çok kilo aldığımdan tıslamaya başladım nefes almıyom bildiğin tıslıyom hele azcık zorlanınca çok komik oluyorum :)
ayy deme yaaa. ben artık ofiste oturamaz oldummoralim bozuldu ağladım bugün. ikiz ya resen 7 aylık gibiyim. yerimden kalkmam bile zaman alıyor.
konuşacağım bakalım. umarım itiraz etmez. eğer ederse de başka yerden almaya çalışacağım. ben de rahatım hoca kadar. hiç evham yapmıyorum. ama son 1 hafta 10 gündür gerçekten çok ağırlaştım. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de geliyorum. zor oluyor