2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kakao yağının zararı mı varmış ki ? benimde ergenlikte belimde bacaklarımda çatlaklarım olmuştu sonra apandisit safra kesesi ameliyatı oldum karnım harita gibi zaten onun için çatlamak isyemiyorum biz önlemimizi alalım da olacaksa da olsun ne yapalım kuzucuklarla sağlıklı olalım da

zararı varmı bilmiyorum dr sormuştum o en güveniliri badem yağı ve zeytinyağı demişti evet biz sürelimde çatlarsak çatlarız artık napalım bebişlerimiz sağ sağlim doğsunlar yeter :)

evet canım valla ben çok memnunum

sen kime gidiyorsun

ben de ona gidiyorum canım, onun için sordum. ben de seviyorum doktorumu. sakin rahatlatan bir adam. benim ikiz diye biraz yorucu geçmeye başladı. bu haftasonu gittiğimde istirahat isteyeceğim, bakalım ne diyecek...

inşallah tahmin ettiği gibidir canım. ben daha bebek arabasına kadar gelemedim. Önce bir oda için dolap siparişi falan verelim diyoruz. birkaç parça da kıyafet falan...

benim eşimde nerden kaptıysa gribi oda hastalanmış artık eve girdi ya kesin bana da bulaşır yatakları bile ayırdık kocişimle :26:

İnşallah gönlümden geçen bir kız bir erkek ama sağlıklı olsunlar de gerisi önemli değil.
Ben bir çorap bile almadım :) Direk aklıma araba geliyor :)

selam kızlar
bende aranıza yeni geldim çok sık giremiyorum nete ondan siteye de uğrayamıyorum
benim moralim çok bozuk 59 la hamile kaldım 69 um şuan

valla bu gidişle doğuma kadar beni çalıştıracak:)

isttirahat mi o da ne

ben rapor hep istiyorum ama gerek yok istersen vereyim diyor

ayrıca çok fazla pozitif ki yoksa benim gibi pimpirikli hastayla uğraşamazdı

Son düzenleme:
hadi gözünaydın canım

teşekkürler umrancım

valla doktor bana vazelın dedi hatta eczaneye gıttım oda en ıyısı vazelın dedi zararlı olsa neden söylesinkı dur ben ıyıce araştırayım sunu bı valla gecen benım kocıste uyurken öksürüyordu hemen sırtımı döndüm ayrı yatmama ızın vermıyor bızım kı annenle barıştın mı bakım sen
Hoş geldin canım Maşallah meleğine

Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin paşan

Gel ye sıcak sıcak

ayy ne güzel olur sımdı sıcak ıcak oh

selam kızlar
bende aranıza yeni geldim çok sık giremiyorum nete ondan siteye de uğrayamıyorum
benim moralim çok bozuk 59 la hamile kaldım 69 um şuan

hoş geldın canım kılolara fazla takma verırsın tabı abartmamakta lazım fazla kıloda zararlı canım

ayy deme yaaa. ben artık ofiste oturamaz oldum moralim bozuldu ağladım bugün. ikiz ya resen 7 aylık gibiyim. yerimden kalkmam bile zaman alıyor.

konuşacağım bakalım. umarım itiraz etmez. eğer ederse de başka yerden almaya çalışacağım. ben de rahatım hoca kadar. hiç evham yapmıyorum. ama son 1 hafta 10 gündür gerçekten çok ağırlaştım. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de geliyorum. zor oluyor

selam kızlar. dayanamadım doktora gittim kuzumu görmeye nasıl olsa 10 gün içinde ücretsiz diye :) kuzumun durumu iyiyimiş Allahıma binlerce şükür. Ağzını açtı kapattı çok net gördüm hala görüntü gözümün önünde. suratımda sürekli gülümseme ile geziyorum ofiste ne güzeller ne tatlı şeyler kattılar hayatımıza değil mi? bu hastanedeki doktoru sevdim ilgili birisi çok ta bilgi veriyor ama hastaneyi sevmiyorum pis ve havasız geliyor bana o nedenle arada bu doktora gelicem gibi.
oğlum karnımın iki yanını öpüyor kardeşimi yanaklarından öpüyorum diyor :) şimdiden benimsedi kardeşini kuzum.
kilo demeyin bana bildiğiniz 8 aylık gösteriyorum şuan. 9 kilo kadar aldım. imdat!

benim eşimde nerden kaptıysa gribi oda hastalanmış artık eve girdi ya kesin bana da bulaşır yatakları bile ayırdık kocişimle :26:

Biz zaten ayrı yatıyoruz ama dün eşim izinliydi evdeydi ikide bi yanıma gelip mırç mırç öptü öpme diyorum banada bulaştırıcan bişey olmaz diyor ama bulaştı biz hamileler daha hassasız daha çabuk kapıyoruz eşlerimizin yaklaşmaması lazım ama nerdee :)

canım izinlerini şimdi kullanırsan doğumdan sonraya bırakma şansın kalmıyor. erken mi başlamayı düşünüyorsun? benim ofisim de 2.katta çıkana kadar nefes nefese kalıyorum ya zorlamaya başladı ama sonuna kadar dayanmaya çalışcam doğum sonrasına aktarayım diye. senin daha zor tabi iki tane taşıyorsun.

Selam kızlar.bende dün akşamdan beri garip bir kalça ağrısı var aslında tamda kalça ağrısı değilde kuyruk sokumu ağrıyor gibi.gece ağlayacaktım okadar ağrıdı yani düşünün.aranızda böyle ağrısı olan oldumu ne önerirsiniz.....

Canım Kasıklarımda böbreklerimde sırtımda sanki gezen bir bazen karnım acıyor gibi geliyor aslında tamda ne oldugunu bilemiyorum
Ama gecen bişi oldu inanamadım Esim gece işden geldi kızımızı sıkıstırarak sevdi ay karnım yırtılıyor sandım ama nasıl bişi sonra gecen aksamda gene aynısı yaptı esim gene aynı yırtılıyor gibi oldu Eşimin cok bi hosuna gidiyor bana oyun yapıyor diye inanılır gibi degil

her vazelinde olmayabilir sen içindekilere bak paraben olmayanı al canım inşalah bulursun bizim evdekinin içinde varmış o yüzden hiç kullanmadım annemle küsmemiştimki sadece azcık atışmıştık o da hemen geçti gitti :)

canım sorma. ikiz hakikaten çok zormuş...

alacağım şey doğum izni değil. o zaten ikizlerde 30. haftadan önce alınmıyor. ben normal rapor alırım diyorum, ya da heyet raporu. inşallah 30lu haftaları görürsem zaten doğum iznimi kullanacağım. sonrasına aktarma gibi bir lüksüm yok. dayanamam işe gelmeye. daha şimdiden böyleyim düşün

o ağrılar bende var böbreklerimde bağırsaklarımda sırtımda karnımın heryerinde gibi acaba bebek büyüdüğü için organlar sıkışıyorda ondan mı oluyor iyice büyüynce hepten sıkısacaklar o zman daha çok ağrımız olacak desene dün akşam aeşim kızımzla konuşmaya karar verdi geldi karnımı severek konuşmaya başladı o gelmeden önce kıpırdıyordu babası geldi konuşmaya başladı durdu hiç oynamadı heralde babasına naz yapıyor zilli

anladım canım işin zor Allah kolaylık versin. inş 30-35-38.haftaları görürsünüz. ben de çok kilo aldığımdan tıslamaya başladım nefes almıyom bildiğin tıslıyom hele azcık zorlanınca çok komik oluyorum :)

inşallah

iştahın mı açık da bu kadar kilo aldın? kilo daha çabuk yoruyor insanı hakikaten...nefesi de daralıyor insanın. protein ağırlıklı beslenmeye çalış bari

ay ben de aynen senin gibiyim ne oturabiliyorum ne yatakta yatabiliyorum

öyle çok kilo da almadım toplamda 6 kilo

sen kaç kilo aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…