Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım,ben de şimdiden pek bişey almak istemiyodum ama görünce dayanamadım. uyku tulumu hem kıza hem erkeğe gider bence
canım internetten aldım ama kampanyası bitti,hatta gün içinde kampanya bitmiş. eşime akşama diğer modelleride göstereyim dedim,gösteremedim. ama markası baby aspen,bu şekilde arattığında farklı sitelerde çıkabilir.
miiletin ağzına zaten fazla bakmıyorum da ,bazılarının 8.ayda bile cinsiyeti farklı söyleyebiliyorlar. o yüzden biraz çekiniyorum.
bana ikili yapmadı canım gerek görmedi üçlüyü beraber istedik doktorumla yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı dün bugün de grip oldum boğazlarım yanıyor üçlü testim çıktı sandım ama sadece değerler yazıyor ama daha çıkmamış doktorum bir sorun olacapını sanmıyorum dedi inşallah temiz çıkar canım
Hayırlı olsun canım ben de kız bebek bekliyorum onun için merak ettim aldıklarını ala göremedim sitede yeniyim ne yapmam gerekiyor görmek için?
kızlar mide çok yanıyorrrrrr
Biz zaten ayrı yatıyoruz ama dün eşim izinliydi evdeydi ikide bi yanıma gelip mırç mırç öptü öpme diyorum banada bulaştırıcan bişey olmaz diyor ama bulaştı biz hamileler daha hassasız daha çabuk kapıyoruz eşlerimizin yaklaşmaması lazım ama nerdee :)
Çok teşekkürederim canım bi arastırayım belki bulurum
Canım Otedirginlik bendede var ben kızdiye pembeye cok yogunlasmıyorum beyaz sarı mavi 2cisi var bide bakarız oglan olur hahah ikiside kullanır aldıklarımı Cimrimiyim ne hahaha
Canım cok gecmiş olsun Doktorun öyle dediyse birsey cıkmaz o tesleri ulturosonla baglantılı yorumluyorlar benimde hep iyi dedi hepde iyi gidiyor gelisiminden anlıyorlar sanırım İçini rahat tut iyi düsününce iyi olurmus
Doktorumu seviyorum canım Ama hastanede kararsızım. Bu fiyatlar konusunda çok tutarsız olduklarını duydum çok kişiden. Bi fiyat veriyolarmış doğumu yapınca o fiyata zam geldi diyip değiştiriyolarmış. Bi çok tanıdığımın başına gelmiş bu olay. Canım sıkıldı bu konuya.a ah sana noldu ki çok seviyordun doktorunu_?
bizde de tam tersi ben durmadan gidip öpüp duruyorum adamı eşimde benden kaçıyo
valla devir cimrilik devri,2 parça eşya aldım 132,00 tl tuttu. içime sindi ya asıl önemli olan o şimdilik:) para biterse cimrilik yaparım artık :)
Canım bende sen gibiyim esime düsgünümdürde ay iyice bişiler oldu bana dibinden ayrılmıyorum sürekli tepesindeyim
Ben erken basladım
3 sayfa öncesine bakarsan aldıklarım orda canım. 10-15 dk önce resimleri yükledim daha
bende aynen öyle birde biz aynı iş yerinde çalışıyoruz yanında çalışan biri olmazsa odasına gidip öpüp gelicem durmadan
Canım Ama bilen birisiyle gitmek lazım sanırım ben dolandım dolandım bilemedim sonra annemle aldık ama boyutlarını kestiremiyorum bende battaniye havlu corap göbek bagı oyuntulu bebek bezi bebek mendili gögüs pedi :) önlük ucuz battaniye mendil yelek onlarda standar gibi zaten 3 tanede takım pijama bikac bisi daha aldım okadar liste yaptım ama bilemedim kesinlikle cocuklu yada az anlayan birisiyle git
bizde de tam tersi ben durmadan gidip öpüp duruyorum adamı eşimde benden kaçıyo
bende annemle giderim ama eşime kalsa hiç alışveriş yapmaya gerek bile yok arkadaşların akrabaların çocuklarınınkileri alırız diyor ne bilim benimde pek içime sinmiyor ya ilk çocuğum olduğu için istiyorumki yeni şeyler giysin bizim durumlar sıkışık olduğu için eşim öyle düşünüyor ama ben bebeğime alışveriş yapmayı çok istiyorum
aslında genelde ben gidip öperim ama şimdi hasta olduğu için yanaşmıyorum ya o geliyo öpüyor bende kovuyorum git hastalığını bulaştırma diyorum ama umrumda değil beyimizin :) aslında ben çok ilgiyi seviyorum çok hoşuma gider sadece hasta olunca kovarım
Canım Benim esimde ne gerek vardiyor bende bebeh esyaglarıyla dogacak zaten diyorum ama veren olursada kullan hiç eskimiyorki cocuklar 2-3 giyiyor zaten bana veren olsa ben kullanırım ama kendinde illa alırsın 1 yasına kadar fazla giyemiyormus 1 yasından sonra alıcam mesela bende cicili seyleri elbiseleri filan
İlgiyi kim sevmez İlgiyi Bende cok seviyorum
slm kızlar doktor bugün bana rahmin üst kısmında biraz çökme var sancı veya kanaman olursa gel dedi. ama çok da önemsemedi ben de geldikten sonra idrak ettim ama aklım da takıldı kaldı. böyle bi şey duyan var mı acaba
ayy bilmiyorum yaa ama ilki de düşüktü acaba o da mı rahimdeki şekil bozukluğundan olduben hiç duymadım o ne demek oluyomuşki inşalah bişey olmaz sıkma canını ağrın vs. Olursa gidersin
kızlar mide çok yanıyorrrrrr