Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 859394
Günaydınnn kızlarr bakın benim çirkinn oğluşumaa :))
günde 1 tane sade soda içiyorum o iyi geliyor
sodanın içinde folik asştte olduğu için bildiğim kadarıyla zararı yok(dr a sormadım)
aylin sen a.bostancıya mı gidiyordun?
Mrb kızlar, benim birkaç gündür sürekli adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Bugün günboyu ara ara geldi ağrılar. 19.haftamdayım, normal mi? 2-3 haftadrı haftada 2, sonra 3 kez yogaya gidiyoorum. Bugün de market ve manav alışverişinden 2 kocaman poşeti eve taşıdım, acaba böyle şeyler fazla mı geldi? Böyle adet ağrısı gibi ağrılar yaşayan var mı bu dönemde?
Ayrıca 2li test iyi çıkıp AFP değerine baktıran oldu mu?
Eki Görüntüle 859394
evet canım valla ben çok memnunum
sen kime gidiyorsun
ERKEKMIS BEBEYIMMMMM IT IS A BABY BOOOOOY.... BIR OGLUM OLACAKMISSSSSSSSSSSSSSSSSSS OOOO LYA LYA LYAAAAA
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bugun kahvaltıya annme indim biraz önce geldim uzandım ıhlamur koydum ocağa eşimden hastalık
kaptım ama şükür ateşim yok benden uzak dur diyorum geliyor mırç mırç yapışıyor hasta olmasa gelip yapışmaz banada bulaştırdı
sonunda... bebişler nasıl hareket ediyolarmı bizim tembel kızımız işine gelince ediyor :) kombiyi yaktım bugun hava soğuk kat kat
giyindim dün akşam göbeğimi yağlayacakken gögsüme bir baktım çatlamış ben göbeğim çetlayacak diye beklerken gögsümde çatlak
oldu görünce biraz üzüldüm ben nemlenmdirmek için zeytinyağ sürüyorum gögsüme hergün sürmüyordum 2-3 güne 1 sürerdim badem
yağı kıllanma yapıyor diye aldırmadım önemli olan o bölgeyi nemli tutmak bende diğer yağlara ve kremlere güvenemiyorum onun için
zeytinyağı en doğalı diye düşünerek bunu sürüyorum kremler hep kimyasal içeriyor ve bazı yağlarında rahim kasıcı etkileri var artık
çatlarsam da çatlayacağım bebeğimin canı sağolsun :)
Gecmiş olsun canım ben de kakao yağı badem yağı ve zeytinyağını karıştırdım onu sürüyorum güzel nemlendiriyor kakao yağı olduğu için de gayet de hoş kokuyor inş çatlamayız
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim bugun kahvaltıya annme indim biraz önce geldim uzandım ıhlamur koydum ocağa eşimden hastalık
kaptım ama şükür ateşim yok benden uzak dur diyorum geliyor mırç mırç yapışıyor hasta olmasa gelip yapışmaz banada bulaştırdı
sonunda... bebişler nasıl hareket ediyolarmı bizim tembel kızımız işine gelince ediyor :) kombiyi yaktım bugun hava soğuk kat kat
giyindim dün akşam göbeğimi yağlayacakken gögsüme bir baktım çatlamış ben göbeğim çetlayacak diye beklerken gögsümde çatlak
oldu görünce biraz üzüldüm ben nemlenmdirmek için zeytinyağ sürüyorum gögsüme hergün sürmüyordum 2-3 güne 1 sürerdim badem
yağı kıllanma yapıyor diye aldırmadım önemli olan o bölgeyi nemli tutmak bende diğer yağlara ve kremlere güvenemiyorum onun için
zeytinyağı en doğalı diye düşünerek bunu sürüyorum kremler hep kimyasal içeriyor ve bazı yağlarında rahim kasıcı etkileri var artık
ERKEKMIS BEBEYIMMMMM IT IS A BABY BOOOOOY.... BIR OGLUM OLACAKMISSSSSSSSSSSSSSSSSSS OOOO LYA LYA LYAAAAA
Ama bende istiyorum sizleri okudukca aksamları yatıp kendimi dinliyorum ama yokselam anneler nasılsınız bu sabah minişimin karnımın için de kaydığını hissettim çok güzel bir duyguymuş darısı anne olmayı isteyen bütün kadınların başına, mucizem meğer hissettiryor ben anlamıyormuşum
teşekkürler canım benımçok geçmiş olsun
çok sevindim senin adına canım bebeğin şuan yer değiştiriyo biraz zaman geçtikten sonra öyle bi gerilmeler yaşacaksın ki ani bıçak saplamaları gibi olacak o bile güzel sevindiriyo insanı
bugün tetenoz oldum seker yüklemeside yapıldı bebğimin ilk defa kalp atışınıda duydummm :)))))
Eki Görüntüle 859394
Günaydın Aşure Günü'nüz Mübarek olsun, Allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. Rabbimden dilerim hepimize sağlıklı-kolay bir hamilelik ve doğum; sağlıklı, hayırlı, ehl-i sünnet&güzel ahlaklı bir evlat nasip etsin:107:
Maşallah
kızlar günaydın ayyy sabah sabah tatbıkat yaptılar ya öldüm valla benıde önceden haberdar ettiler banık yapmayım dıye benım bebiş arada vuruyor annesıne oy yerım ben onun tepiklerini
teşekkürler canım benım
evet canım benım artık baya baya hıssediyorum ay cok hoş rabbım ısteyen herkese nasip eylesin mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne
canım ya ben daha tetenoz aşısı olmadım ya bırsey olurmu ne zamana kadar zamanı var oh maşallah seker yuklemesi 6 ayda yapılmıyormu
oy oy maşallah yerım ben bunu ya
amın canım cumlemızın ayyy annene dedimkı aşure yap aslında bızım ıcın en faydalı sey asure vıtamın deposu herşey var ıcınde
canım benım geçmiş olsun dıkkat et kendıne ıhlamur cok ıyı ben daha catlamadım ama doktorumda bana vazelın kullan dedi bende vazelın alacağım
gözün aydın olsun canım tebrıkler
canım benım geçmiş olsun dıkkat et kendıne ıhlamur cok ıyı ben daha catlamadım ama doktorumda bana vazelın kullan dedi bende vazelın alacağım
Merhaba bende Nisan kız annesi olarak aranıza katıldım .
amın canım cumlemızın ayyy annene dedimkı aşure yap aslında bızım ıcın en faydalı sey asure vıtamın deposu herşey var ıcınde
canım bu haftasonu kontrol var, pazartesi de ayrıntılı ultrason. biri kesine rkek onu biliyoruz, herşey çok net göründü diğeri için de erkek olabilir demişti 12. haftada. ama doktorum en son kontrolde %70 kız dedi. tabi önce erkek sonra kız dendiği için ben pek güvenmiyorum. bu hafta netleşirse inşallah alışverişe başlayacağım.
sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım canım benim kızda gecenlerde 2 hafta olacak bişi olmustu segrime gibi cok sevinmişdim ama birdeha tık yok agrılarım cok oluyor ama sanırım benim kızda tembel burada okudukca yatıp kendimi dinliyorum ama tık yok