- 8 Kasım 2013
- 6
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ilk hamileliğim ve ben 16.haftadan beri çok net hissediyorum ama sanırım zayıf biriyim ondan olabilir ilk başladığında pıt pıt bişeydi tekme gibi falan değil ve daha sonra daha belirgin kıpırtılar bazen böyle kayıyor gibi oluyor ama herzaman değil genelde seyirme gibi mısır patlaması gibi:)ama gazla karıştılmycak kadar net..ayaktayken hiç hissetmedim daha sırt üstü uzanırken koltukta çok hissediyorum böle işte..birde nekadar doğru bilmiyorum ama erkekler daha erken hissedilirmiş benmki erkek ama buna çokta inanmıyorum açıkcası
Bende 23 unde girecgim ayrintiliya...4d resmi her gittigimde veriyo da cd veriyormus bende onu cok istiyorum
Allahtan ayrintilidan ayri para almiyorlar.zaten muayenesi 100 tl.
Hissedicez insallah canim 22 ye kadsr hssediliyormus diye duydum ama.
Şimdi birde kış geldi. Soğukta hiç evden çıkasım gelmiyor.
Ben çok istiyorum ama hiç denemedim. Evleneli 2 yıl oldu. Bu sene yapacağım artık neye benzer bilmiyorum
kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
kremleri
şampuanları
biberonlar
oyuncak
tulumları
cıtcıtlı badilerii
emzik
bebek yağları
önlük....vb ilk yenidoğan ıhtiyaçlarını bir seferde aldım rahatladım..
şimdi bebek arabası düşünüyorum ne alsam
rahat konforlu bir araba almak istiyorum
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin amin inşallah sende en yakın zamanda hissedersin meleğini evet yakarnımın belli olması çok hoşuma gidiyo benim gibi hoşuna giden var mı acaba
Kızlar mrb. Çatlak önlemek için kulandığınız krem veya yağ varmı? Lierac krem çok iyi diye duydum ama biraz pahalı, yağ olarakta kakao yağı ve kantoron yağını duydum ama henüz kullanmaya başlamadım genç kızlıktanda basen çatlaklarım var o yüzden karnım çatlamaya başlamadan önlemini almak istiyorum ama bi kullanıcı yorumu alırsam kafam daha net olur...
Kızlar mrb. Çatlak önlemek için kulandığınız krem veya yağ varmı? Lierac krem çok iyi diye duydum ama biraz pahalı, yağ olarakta kakao yağı ve kantoron yağını duydum ama henüz kullanmaya başlamadım genç kızlıktanda basen çatlaklarım var o yüzden karnım çatlamaya başlamadan önlemini almak istiyorum ama bi kullanıcı yorumu alırsam kafam daha net olur...
Canım ben her akşam yatmadan önce kakao ve badem yağını karıştırıp sürüyorum.Şuan için bişey yok tabi daha çok erken ama inşallah işe yarar bakalım
Yaa bak bu yönünü bilmiyodum o zaman kakao ve badem yağı daha uygun sanırım teşekkür ederim cvp için :)Valla şuan bende daha kullanmaya başlamadım ama sanki yavaş yavaş geriliyor karnım arada kaşıntı oluyor kullanmak lazım.Ama kantoron yağını biraz araştırdım 1-2 sitede gebelikte kullanmayı önermiyor.Damar büzücü etkisi varmış tabi bundan ötürümü bilmiyorum şahsen..
Yaa bak bu yönünü bilmiyodum o zaman kakao ve badem yağı daha uygun sanırım teşekkür ederim cvp için :)
Yaa bak bu yönünü bilmiyodum o zaman kakao ve badem yağı daha uygun sanırım teşekkür ederim cvp için :)
Kızlar doktordan geliyorum.Paşam bi yerinde durmadı maşallah.Doktor beynine organlarına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür. 1 hafta da önden gidiyo benim tosun. Büyük ihtimalle benim doğum martın sonunda falan olur.Doktor amcamız burnumuzu mıchael jacksona benzetti.Hakketen de birebir aynısı Kızlar bu arada doktora detaylı ultrasonu sordum.Bence gir dedi.Bikaç yer araştırdım.300 tl falan dediler.İstanbul avrupa yakasında fiyat araştıran varsa yardım edebilir mi ?
Neden gizli acaba :18:
selam kızlar ben geldim :) bugun eşim izinli onun için sabahtan giremedim az önce dışarı çıktı hemen bilgisayarı kaptım ama o gelince
yine büyük ihtimal elimden alır... benimde boğazım gıcıklanıor öksüresim geliyor öksürünce karnıma sancı giriyor bende öksürmemeye
çalışıyorum eşim biraz hasta olmuş banada bulaştırdı galiba sizler nasılsınız bende durumlar aynı bu arada bebiş dün gece oynadı içim
rahatladı gün boyu oynamamıştı şimdi yine oynamıyor heralde bizimki gündüzleri paso uyuyor geceleri uyanıyor zilli
kızlar benım bıraz önce göbek deliğimin hızasında bırsey sağdan sola kaydı anlam veremedim önce 10 sonra sol tarafta bırsey 2 kez attı aynı içimden bırsey böyle kaydı gıttı bır hoş oldum sızce bebek mı salak gıbı gülüyorum suan
sağol meleğim sanırım benımkıde başladı
aynen sogukta başladı allah yardımcımız olsun
tütütü maşallah bende bırseyler aldım paylaşacağım en kısa zamanda bıraz daha bırıksın
valla bende göbişimin cıkması cok hosuma gıdıyor eşimde cok sevıyor gururlanıyor sanırım valla umrancım sanırım bızımkıden yavaştan başlıyor
Bbende bademi ara sıra sürüyorum zaten çok kilo aldım
ben badem yağı aldım ama o da tüylenme yaptırıyormuş. zaten hamilelikte karnım tüylendi. ondan ben de bebek yağı aldım. o da çok güzel nemlendiriyor...
Badem yağıda kıllanma yapıyormuş En iyisi kakao yağı bende onu kullanıcam :)
Kızlar ben çatlak kremi olarak biooil aldım. iyi gibi ama ben henüz pek kullanmıyorum.2 kilo aldım ve karnım yemeden pek şişmiyor. 60 kilo olmama rağmen geçen senelerde 60 kilo olduğum kıyafetlere cok da sıgamıyorum sıgsam da beni en ufak sıkan kıyafetlere tahammulum yok. Hemen çıkarıyorum bol ve rahat giyinmeyi çok seviyor göbişim :) Bebeğimi pek hissedemiyorum. Bu arada size en büyük tavsiyem alerjisi olanlar, öksürenler ve astımlılar için harnup pekmezi. Benim öksürüğüm geçen haftalarda azdı gece boyu uyuyamıyordum. Her gun 2 fıncan içtim ama sek. Çok iyi geldi. Mutlaka deneyin kalsiyum açısından da çok iyiymiş.