2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım ben 25 tl muayne ücreti ödüyorum. O yüzden çok külfetli gelmiyor bize.

evet canım cok zor oluyor ama elden bırsey gelmıyor suan evde uyumak ıcın neler vermem

Geçmiş olsun canım. İstirahat edebilsen keşke:107:

teşekkürler canım ah ah nerde

Acaba benim dun hissettigim bebek miydi
Bugun bisey yok.
Ne zaman tam hissedicrm.

ay bebek olabılır bırde ben hıssetsem yaaa bugün 21 den gün aldık benım sıpada tık yok 23 ayrıntılı ultrasona gıreceğim 200 tl. önce detaylı ultrason bakacak sonra 4d bakacak cd. ve resım verecek

Bu arada yarın Aşure Günü arkadaşlar. Hazırlık yapacaklara-oruç tutacaklara hatırlatmak istedim. Beni de dün annem uyardı, yoksa kaçırıyordum yine

Bende 23 unde girecgim ayrintiliya...4d resmi her gittigimde veriyo da cd veriyormus bende onu cok istiyorum

Allahtan ayrintilidan ayri para almiyorlar.zaten muayenesi 100 tl.

Hissedicez insallah canim 22 ye kadsr hssediliyormus diye duydum ama.

Bu arada yarın Aşure Günü arkadaşlar. Hazırlık yapacaklara-oruç tutacaklara hatırlatmak istedim. Beni de dün annem uyardı, yoksa kaçırıyordum yine
Esim cok istiyo yap diye ama hic yapmadim acaba guzel olur mu annem yapardi hep ama uzaktayiz simdi..yapip dagitsam ne güzel olur.

Son düzenleme:
Esim cok istiyo yap diye ama hic yapmadim acaba guzel olur mu annem yapardi hep ama uzaktayiz simdi..yapip dagitsam ne güzel olur.

İstedikten sonra olur neden olmasın. Benim ilk aşurem su gibi olmuştu, koyulaşıncaya kadar nişasta eklemekten bir hal olmuştum. İkincisi çok güzeldi:107: Alışıyorsun zamanla

Şimdi birde kış geldi. Soğukta hiç evden çıkasım gelmiyor.

Ben çok istiyorum ama hiç denemedim. Evleneli 2 yıl oldu. Bu sene yapacağım artık neye benzer bilmiyorum

Oruc kelimesini okuyunnca bile gozlerim kocaman oldu.. allah dagina gore kar veriyo valla sukrediyorum iyiki ramazana denk gelmedi hamileligim diye.. hos hamileler tutmak zorunda degil ama.. herkes tutarken yemek, herkes yerken de sonradan tutmak cok zor :) ay bu kadar acikmak olur mu! Yengemin ilk aylarina gelmisti catir catir tutmustu kadin bi ay boyunca... Ben bi gun tutmaya kalksam dayanamaz bozar kefarete kalirim valla! Orucu gectim buraya da yeni tasindik kimseyi tanimiyorum komsulardan insallah asure yapar da getirirler banaa :)))) nasi canim cekti yaa

Canım ben 25 tl muayne ücreti ödüyorum. O yüzden çok külfetli gelmiyor bize.

Valla öyle olsa banada gelmezdiGerçi benim doktorum 1 aydan önce acil bir durum olmadıkça çağırmıyor.Birde çok yoğun zaten ben sadece görmeye geldim diyemezdim sanırım

Son düzenleme:

Valla benim yaramaz bereketli geldi. Ben onun sayesinde ömrümde ilk kez ramazan orucunu tam tuttum. Bugün orucum, inşallah yarın da tutacağım. Aşureye gelince, inşallah getirirler canım:107: Ben kimsenin yaptığını yiyemem, annem hariç, o yüzden yarın iftardan sonra kendim yapacağım

slm kızlar nasılsınız bebşler nasıl ıyıdır ınşallahh.......ne dıycem sızlere faceden sayfa açtık 2014 nısan-mayıs annelerı dıye gelmek ısteen olursa herkesı beklerız orda daha çabuk ıletısım oluyor bırbırımıze daha ıyı yardımcı olabılırz herkezı beklerız

deli cikacaz yakinda.

Bal vs yedim kahvaltida ama yetmdi mi acaba

Probiste mi marifet acaba aldurayim benimkine

Sırt üstü yatıp karnına dokunduğunda sertlik hissetmiyo musun? Bazen bi yerde toplanıyo benim kız:) çok sert mesela şimdi göbeğimin sol alt tarafında:)sonra kayıyo gibi böyle içimde eşim hissetmiyo şimdi pıt pıtları:) ben içimde yaşıyorum:)

kızlar sizin kilolar ne alemde kaç kilo aldınız ben yaklaşık 3,5-4 kilo almışım yaa
19.haftadayız ama bana çok geldi frenlemeliyim kendimi aslında çok yemiyorum ama biraz hareketsizim sürekli evdee hareketsiz kaldım enerji harcayamıyorum sanırım o nedenle çok üzgünüm bu gunden itibaren çok dikkatli olacağım
sizde nasıl kilolar
53 ile başlamıştım 56,700 oldum (

bende doktora 15 gunde bir gidiyorum bazen canım sıkılırsa kötü hissedersen 15 gunu de beklemiyorum her gittiğimde 4 boyutlu renkli resim ve cd de veriyorrr evde bir süre izleyip teselli buluyorum..

kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
kremleri
şampuanları
biberonlar
oyuncak
tulumları
cıtcıtlı badilerii
emzik
bebek yağları
önlük....vb ilk yenidoğan ıhtiyaçlarını bir seferde aldım rahatladım..
şimdi bebek arabası düşünüyorum ne alsam
rahat konforlu bir araba almak istiyorum

herkese merhaba.... bugün çok iyi hissediyorum kendimi çok şükür. lekelenmelerim de hiç yok denilecek kadar az. artık daha rahat hareket edebiliyorum... 3 hafta kadar daha raporum devam edecek.

kızlar ben 18. haftamdayım doktorum aşıdan bahsetmedi bile sizler aşı oldunuz mu hiç. olduysanız ne aşısı oldunuz?

ben dün tetanoz aşısı oldum. sağlık ocağındaki hemşire bizim ev sahibinin kızı o söyledi bana. hamilelere iki doz yapılıyormuş. sanırım 19. 20. haftalarda yapılıyo. seni de aile hekimine bağlı olan hemşire çağırır yakında cnm.

Acaba benim dun hissettigim bebek miydi
Bugun bisey yok.
Ne zaman tam hissedicrm.

ben de ara ara hareketleri hissediyorum. pıt pıt diye bişeyler hissediyorum ve bazen de seğirmeler. hep aynı yerden olduğu için diğer bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum artık:) tam olarak hissedebilmek için 2 ya da 3 hafta geçecek sanırım... ama çok harika bişey bebeği karnında hissetmek çok muhteşem bişey:)

Orda bir r grup var zaten canim..cokta bolunmek iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…