Valla maddi imkanlar el verse bende sık giderim ama bir muayene 60 TL o da en son öyleydi zam olaylarından sonra bilmiyorum ne oldu.Birde 10 gün kontrol hakkın var sonrasında gidince tekrar ücret ödüyosun.Eee..bunun testi tahlili zartu zurtu derken insanı maddi olarak etkiliyor en azından kendi adıma öyle :)
Geçmiş olsun. Çalışan kadın için hamilelik biraz daha zor geçiyor gerçekten. Benim yorucu bir işim yok ama otobüse binmek bile işgence. Sallana sallana midem bulana bulana geliyorum.
Bence 2 hafta yeterAysunayy ın dediği gibi ilk iki hafta iyi sonrasında sabırsızlanıyorum. İkinci haftanın sonunda çağırmalı bizi
Geçmiş olsun canım. İstirahat edebilsen keşke:107:
Acaba benim dun hissettigim bebek miydi
Bugun bisey yok.
Ne zaman tam hissedicrm.
evet canım cok zor oluyor ama elden bırsey gelmıyor suan evde uyumak ıcın neler vermem
teşekkürler canım ah ah nerde
ay bebek olabılır bırde ben hıssetsem yaaa bugün 21 den gün aldık benım sıpada tık yok 23 ayrıntılı ultrasona gıreceğim 200 tl. önce detaylı ultrason bakacak sonra 4d bakacak cd. ve resım verecek
Esim cok istiyo yap diye ama hic yapmadim acaba guzel olur mu annem yapardi hep ama uzaktayiz simdi..yapip dagitsam ne güzel olur.Bu arada yarın Aşure Günü arkadaşlar. Hazırlık yapacaklara-oruç tutacaklara hatırlatmak istedim. Beni de dün annem uyardı, yoksa kaçırıyordum yine
Esim cok istiyo yap diye ama hic yapmadim acaba guzel olur mu annem yapardi hep ama uzaktayiz simdi..yapip dagitsam ne güzel olur.
evet canım cok zor oluyor ama elden bırsey gelmıyor suan evde uyumak ıcın neler vermem
teşekkürler canım ah ah nerde
ay bebek olabılır bırde ben hıssetsem yaaa bugün 21 den gün aldık benım sıpada tık yok 23 ayrıntılı ultrasona gıreceğim 200 tl. önce detaylı ultrason bakacak sonra 4d bakacak cd. ve resım verecek
Bu arada yarın Aşure Günü arkadaşlar. Hazırlık yapacaklara-oruç tutacaklara hatırlatmak istedim. Beni de dün annem uyardı, yoksa kaçırıyordum yine
Bu arada yarın Aşure Günü arkadaşlar. Hazırlık yapacaklara-oruç tutacaklara hatırlatmak istedim. Beni de dün annem uyardı, yoksa kaçırıyordum yine
Canım ben 25 tl muayne ücreti ödüyorum. O yüzden çok külfetli gelmiyor bize.
Bende de bugün henüz bişey yok yedim probisi bekliyorumAcaba benim dun hissettigim bebek miydi
Bugun bisey yok.
Ne zaman tam hissedicrm.
Bende de bugün henüz bişey yok yedim probisi bekliyorum
Çok acıkıyorum iş yerinde mecburen 10lu paket alıyorum süreklideli cikacaz yakinda.
Bal vs yedim kahvaltida ama yetmdi mi acaba
Probiste mi marifet acaba aldurayim benimkine
Oruc kelimesini okuyunnca bile gozlerim kocaman oldu.. allah dagina gore kar veriyo valla sukrediyorum iyiki ramazana denk gelmedi hamileligim diye.. hos hamileler tutmak zorunda degil ama.. herkes tutarken yemek, herkes yerken de sonradan tutmak cok zor :) ay bu kadar acikmak olur mu! Yengemin ilk aylarina gelmisti catir catir tutmustu kadin bi ay boyunca... Ben bi gun tutmaya kalksam dayanamaz bozar kefarete kalirim valla! Orucu gectim buraya da yeni tasindik kimseyi tanimiyorum komsulardan insallah asure yapar da getirirler banaa :)))) nasi canim cekti yaa
deli cikacaz yakinda.
Bal vs yedim kahvaltida ama yetmdi mi acaba
Probiste mi marifet acaba aldurayim benimkine
kızlar ben 18. haftamdayım doktorum aşıdan bahsetmedi bile sizler aşı oldunuz mu hiç. olduysanız ne aşısı oldunuz?
Acaba benim dun hissettigim bebek miydi
Bugun bisey yok.
Ne zaman tam hissedicrm.
slm kızlar nasılsınız bebşler nasıl ıyıdır ınşallahh.......ne dıycem sızlere faceden sayfa açtık 2014 nısan-mayıs annelerı dıye gelmek ısteen olursa herkesı beklerız orda daha çabuk ıletısım oluyor bırbırımıze daha ıyı yardımcı olabılırz herkezı beklerız