2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
kremleri
şampuanları
biberonlar
oyuncak
tulumları
cıtcıtlı badilerii
emzik
bebek yağları
önlük....vb ilk yenidoğan ıhtiyaçlarını bir seferde aldım rahatladım..
şimdi bebek arabası düşünüyorum ne alsam
rahat konforlu bir araba almak istiyorum

Hayırlı olsun güle güle kullansın:) nerden aldın? İki gündür bebeğe ben de alışveriş yapıyom.

Sırt üstü yatıp karnına dokunduğunda sertlik hissetmiyo musun? Bazen bi yerde toplanıyo benim kız:) çok sert mesela şimdi göbeğimin sol alt tarafında:)sonra kayıyo gibi böyle içimde eşim hissetmiyo şimdi pıt pıtları:) ben içimde yaşıyorum:)

Evet gobek deliginin azcik alti cok sert ve hassas...:KK1:
Hissediyo gbiyim hareket ama az daha zaman gecmeli sanirim simdi az az oluyo.

kızlar ben seyahate gitmiştim yurtdışına ordan bebeğimin hemen heen bütün ihtiyaçlarını aldım..
kremleri
şampuanları
biberonlar
oyuncak
tulumları
cıtcıtlı badilerii
emzik
bebek yağları
önlük....vb ilk yenidoğan ıhtiyaçlarını bir seferde aldım rahatladım..
şimdi bebek arabası düşünüyorum ne alsam
rahat konforlu bir araba almak istiyorum

Gule gule kullan canim.

Bende bakim urunleri.gunluk vs aldim.
Kiyafrti de ankaraya gitmeyi bekliyorum. Netten de aliyorum bisryprr.
Odasina da ankaradan cilek ve belis ikisi e de bakicam
Cok zevkli cok:KK16:
Cok zevkli cok.

Hayırlı olsun güle güle kullansın:) nerden aldın? İki gündür bebeğe ben de alışveriş yapıyom.

canım biberonlarını avent ve chıcco dan aldım
emziklerini de avent chicco
sonra tulum ve cıtcıtlı badilerini h&m aldım
şampuanlarını chıcco ve Bübchen
kremlerde aynı chıcco ve Bübchen aldım

Gule gule kullan canim.

Bende bakim urunleri.gunluk vs aldim.
Kiyafrti de ankaraya gitmeyi bekliyorum. Netten de aliyorum bisryprr.
Odasina da ankaradan cilek ve belis ikisi e de bakicam
Cok zevkli cok:KK16:
Cok zevkli cok.

evet inan çok mutluyum sürekli aldıklarıma bakıyorum benim ıkınci bebeğim hala ilk gunkü gibi heycanım herşeyi yeni olsun istiyorum sadece oda almıycam kızıma buyuk bir oda yapmıştım ben çilekten aldım
çok memnunum cilekten..
taraklarını mini mini oyuncaklarını herşeyini aldım
bir ara eklerim fotoğraflarını :)

Kızlar biz inşallah haftaya cinsiyeti öğrenince eksikleri tamamlamaya başlarız. Önümüzdeki ay büyük ihtimalle kayınvalidemler burada olacak yılbaşı için. Oda takımınada bakacağız o zaman. Bebek arabası konusu bence en önemlilerinden biri. Hem kullanışlı hem hafif olmalı. Benim zaten boy 1.60 hamile kalmadan öncede 47 kiloydum.Kolay taşıyabilmeliyim.

Son düzenleme:
Ben oda konusunda şanslı değilim:KK43:Çünkü evlenmeden önce annemlere ev almıştım onun kredisi 1 sene sonra bitecek Allah'ın izniyle o yüzden sıkışmamak adına hemen ev almadık.Şimdiki evimde 2+1 çok küçük değil büyükte değil.Sadece ilk başta bir kayrola alıp yatak odasına koyucam birde oturma odası için ufak park yataklardan almayı düşünüyorum sonuçta sürekli göz önünde bulunması lazım heleki benim gibi evhamlı olunca her odaya alır insan :KK1:

Kizlar ben hamileligi ogrendikten sonra yüzüm için jel nemlendirici göz alti falan kullanmayı bıraktım. Onerebiliceginiz guvenilir bir marka varmi bu donemde kullanilabilicek? Hep markalari urunlerim var ama yinede kullanmiyorum.eczaneye falanmi sorsam acaba

gunaydın kızlar dün cok kötüydüm iş yerinden ızın alıp hastaneye gıttım sol gözümde arpaçık cıkmış bırde ustıne baş agrısı oldum oldum dirildim bıde teknık ressam oldugum ıcın süreklı cıızım mahfoldum ızın alıp doktora gıttım damla vermedı hamıle olduğum ıcın sıcak kompleks yapacaksın dedı bugünde şiş ama o kadar cok değil

maşallah canım benım dsrısı başıma :KK16: bizimkı cok sakın bırı olacak babası gıbı sanırım :KK9:

maşallah cok seker olmuşsun :nazar:

canım bendede var korkma alaha emanet cok şükür bebeğe değmiyor genelde amnıyotık bantın en zararlısı kopmuş olan yanı ucları bebeğe dolanır boyle bantı olup sağlıklı cok cocuk dünyaya gelmış sakın korkma ben cok kafaya taktım delirecektım ama sımdı doya doya hamıleliğimi yaşıyorum bazen sadece bantdan dolayı cok fazla hareket edemedıgını düşünüyorum okadar

canım gözün aydın tebrık ederim :KK16:

maşallah canım benım ıyı yapmıssın oh oh stres atmışsın darısı bana bırde ben hıssetsem tamamdır :18:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin :KK34: amin inşallah sende en yakın zamanda hissedersin meleğini :KK76: evet yakarnımın belli olması çok hoşuma gidiyo :KK17::21: benim gibi hoşuna giden var mı acaba :KK1:

Bende 23 unde girecgim ayrintiliya...4d resmi her gittigimde veriyo da cd veriyormus bende onu cok istiyorum :KK16:

Allahtan ayrintilidan ayri para almiyorlar.zaten muayenesi 100 tl.

Hissedicez insallah canim 22 ye kadsr hssediliyormus diye duydum ama.

bende kısmetse inşallah cuma günü giricem ayrıntılı ultrasona bebeişimi görücem hayırlısıyla :KK16::KK16::KK16: bizim burda giriş ücreti 20tl+10 tl de ayrıntılı için ücret ödeyeceğim sizd eneden bu kadar pahalı ya:44:

Kızlar doktordan geliyorum.Paşam bi yerinde durmadı maşallah.Doktor beynine organlarına vs. baktı.Herşey yolunda çok şükür. 1 hafta da önden gidiyo benim tosun. :KK1: Büyük ihtimalle benim doğum martın sonunda falan olur.Doktor amcamız burnumuzu mıchael jacksona benzetti.Hakketen de birebir aynısı :KK1: Kızlar bu arada doktora detaylı ultrasonu sordum.Bence gir dedi.Bikaç yer araştırdım.300 tl falan dediler.İstanbul avrupa yakasında fiyat araştıran varsa yardım edebilir mi ?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, bugun TV'de izledim, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama paylaşayım dedim.
Öksürük krizi için, bir ayvayı yıkayıp bütün olarak 180 derece fırında 20 dakika pişiriyorsunuz. Ayvanın içi yumuşuyor, kabukları da kolay soyuluyormuş. Yumuşayan içi yiyince öksürüğe anında iyi geliyormuş. Dilerseniz üzerine tarçın da serpilebilirmiş.

X