- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
gözün aydın canım bizim bebişde 17 haftalıkken bastan popoya 10 cm di ve 147 gr dı normaldir canım takılma böyle şeylere sen düzenli beslen yemeğini ye bişeycik olmaz Allahın izniyle...
Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece
iyi akşamlar herkese... üç gündür evim harıl harıl temizleniyo annem tarafından ve evim böyle temizlik görmedi:) anne gibisi yok işte... Allah bize de nasip etsin inş!
Ne bileyim aramızdaki bazı arkadaşlarımız 15.-16. haftalarda hissetmeye başlamş acaba dedim bende yaşıyorumda farkında değilmiyim:)
kızlar cevap yokmu
kalp atşı şeklinde mi oluyor tabi biraz kuvvetli kalp atışı...sadece çikolata ye ama ısırarak değil emerek ye ve üstüne sakın su içme yarım saat sonra elinle karnını dürt hareketleri görürsünbazen canım sıkıldığında öyle yapıyorum ve miniğimin küçük tekmelerini çok güzel hissediyorum
ben biliyordum zaten...çok sevindim:)
Kızlar grip salgını var..
Aman siz siz olun dikkat edin.
Perişan bir gün geçiriyorum :2:
Sağ gözüm ve burnum çeşme gibi maşallah, su gibi akıyor.
Sile sile tahriş ettim artık
Aman sizler bari dikkatli olun...
Ne zaman geçecek artık beklemedeyim
kalp atşı şeklinde mi oluyor tabi biraz kuvvetli kalp atışı...
herkese günaydıııııııınnnnn bugün ben çok heycanlıyım çünkü saat 1 de ayrıntılı ultrason var çok merak ediyorum bebeğimi ilk defa bukadar uzun süre görücemm sanırım oda bugün çook heycanlı çünkü kıpır kıpır maşşalhh onun hareketlerini her hissettiğimde yüzümde bi gülümseme oluşuyor inşaallh hep benim yüzümü böyle güldürür yawrucum nasıl bir duygudur bu ya içimizde kıpırdayan minicik bir canlı var ve bu herseyiyle bizim olan minik bir insan Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın bizede sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsinn...umarım sonuç güzel çıkar dahada mutlu olurum bugün..şuan 20 haftalık oldu kuzucum ama benim karnım hiç çıkmadı yaww kimse hamile oldugumu anlamıyor bile neyse tek derdim bu olsun ben biliyorum ya onu hissediyorum ya hergün bu bana yeter ....