2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınn gününüz aydın olsun uzun birr seyahatten sonra döndüm bebeğim de ben de çok iyiyiz maşallah bebeişim artık iyice ben burdayım diyor tekmeleriyle o yuzden daha rahatım..dun gittim meleğimi gördüm çok tatlıydı kocamannn olmuş maşallah..ben de 3 kilo almışım toplamda daha az olsa iyi olurdu ama napalım...
umarım her şey yolundadır..

Gunaydinnnnnn..

Bebegimi cok ozledim 23 kasim cabuk gelsinnnnnnn....ayrintili heycsni da var..

Aynen kzlar ilk 2 hsfta kolsy geciyor da.sonraki ikisi gecmiyor yaa...baska doktora da gitkek istemiyorum. Pimpiriklik yapmak istemiyorum

Geçsin zamannn:KK31:

günaydınn gününüz aydın olsun uzun birr seyahatten sonra döndüm bebeğim de ben de çok iyiyiz maşallah bebeişim artık iyice ben burdayım diyor tekmeleriyle o yuzden daha rahatım..dun gittim meleğimi gördüm çok tatlıydı kocamannn olmuş maşallah..ben de 3 kilo almışım toplamda daha az olsa iyi olurdu ama napalım...

hoşgeldinizzz :21::21: meleğine de maşallah :nazar: sana da maşallah :nazar: bence 3 kilo çok güzel, hiç sıkıntı etme...

Günaydın kızlar, herkes bebeğini çok özlemiş benim gibi. Benim daha 10 günüm var. Günler geçmiyor bir türlü.

ya ben bugün dayanamayıp randevumu 1 hafta öne aldırmayı deneyeceğim zaten, normalde 4 hafta sonra gel demişti ama dayanamıyorum ben, 3 hafta yeter :KK1:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar dün cok kötüydüm iş yerinden ızın alıp hastaneye gıttım sol gözümde arpaçık cıkmış bırde ustıne baş agrısı oldum oldum dirildim bıde teknık ressam oldugum ıcın süreklı cıızım mahfoldum ızın alıp doktora gıttım damla vermedı hamıle olduğum ıcın sıcak kompleks yapacaksın dedı bugünde şiş ama o kadar cok değil

ben kızımı hissediyorum maşallah kıpır kıpır meleğim :KK54: rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu :emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım benım dsrısı başıma :KK16: bizimkı cok sakın bırı olacak babası gıbı sanırım :KK9:

bizde bu fotoda 19+1 iz ama bugün 19+4 teyiz maşallah :KK52:Eki Görüntüle 857266 Eki Görüntüle 857265

maşallah cok seker olmuşsun :nazar:

Off arkadaşlarr
Az önce doktordan geldim doktorum sağolsun çok ilgisiz tekrar ne zaman geleceğimi bile zorla öğreniyorum.18.haftamdayım.SAdece 12.haftada zeka testi yapıldı başka hiçbir test istemedi.Neyse bunların dışında esas problem doktor ultrasonda uzun süre baktıktan sonra bant var dedi.Tabi hiçbiey anlamadım ve nasıl die sordum sonrasında yine bakıp neyse önemli birşey değil dedi şimdi araştırdım da amniyotik bant sendromu diye birşey var ve bu durum ilerlerse bebekte fiziksel sorunlara yol açarmış içime dert oldu ya doktor önce var dedi sonra yok dedi çok huzursuzum bu konuda bir bilgisi olan varmı ??

canım bendede var korkma alaha emanet cok şükür bebeğe değmiyor genelde amnıyotık bantın en zararlısı kopmuş olan yanı ucları bebeğe dolanır boyle bantı olup sağlıklı cok cocuk dünyaya gelmış sakın korkma ben cok kafaya taktım delirecektım ama sımdı doya doya hamıleliğimi yaşıyorum bazen sadece bantdan dolayı cok fazla hareket edemedıgını düşünüyorum okadar

Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece:KK3:

canım gözün aydın tebrık ederim :KK16:

maşallah canım benım ıyı yapmıssın oh oh stres atmışsın darısı bana bırde ben hıssetsem tamamdır :18:

hoşgeldinizzz :21::21: meleğine de maşallah :nazar: sana da maşallah :nazar: bence 3 külo çok güzel, hiç sıkıntı etme...

ya ben bugün dayanamayıp randevumu 1 hafta öne aldırmayı deneyeceğim zaten, normalde 4 hafta sonra gel demişti ama dayanamıyorum ben, 3 hafta yeter :KK1:

Bence de 3 hafta yeter cnm 4 cok geliyo.
Sehirdisina gidiyo olmasak bende 3, haftada giderdim.subat tatilnden so ra hep ankarada olucam kismetse 10 gune bir giderim:KK9:

Aynen kzlar ilk 2 hsfta kolsy geciyor da.sonraki ikisi gecmiyor yaa...baska doktora da gitkek istemiyorum. Pimpiriklik yapmak istemiyorum

Geçsin zamannn:KK31:

Beni 20 gunde cagiriyor. Tabi ben babamin olaylarinda gidemedim. İstanbulda gittim bi 16. Haftamdi simdi de 18. Haftamdayim oersembe gidicem.

gunaydın kızlar dün cok kötüydüm iş yerinden ızın alıp hastaneye gıttım sol gözümde arpaçık cıkmış bırde ustıne baş agrısı oldum oldum dirildim bıde teknık ressam oldugum ıcın süreklı cıızım mahfoldum ızın alıp doktora gıttım damla vermedı hamıle olduğum ıcın sıcak kompleks yapacaksın dedı bugünde şiş ama o kadar cok değil

maşallah canım benım dsrısı başıma :KK16: bizimkı cok sakın bırı olacak babası gıbı sanırım :KK9:

maşallah cok seker olmuşsun :nazar:

canım bendede var korkma alaha emanet cok şükür bebeğe değmiyor genelde amnıyotık bantın en zararlısı kopmuş olan yanı ucları bebeğe dolanır boyle bantı olup sağlıklı cok cocuk dünyaya gelmış sakın korkma ben cok kafaya taktım delirecektım ama sımdı doya doya hamıleliğimi yaşıyorum bazen sadece bantdan dolayı cok fazla hareket edemedıgını düşünüyorum okadar

canım gözün aydın tebrık ederim :KK16:

maşallah canım benım ıyı yapmıssın oh oh stres atmışsın darısı bana bırde ben hıssetsem tamamdır :18:

Geçmiş olsun. Çalışan kadın için hamilelik biraz daha zor geçiyor gerçekten. Benim yorucu bir işim yok ama otobüse binmek bile işgence. Sallana sallana midem bulana bulana geliyorum.

Sehirdisina gidiyo olmasak bende 3, haftada giderdim.subat tatilnden so ra hep ankarada olucam kismetse 10 gune bir giderim:KK9:

hoşgeldinizzz :21::21: meleğine de maşallah :nazar: sana da maşallah :nazar: bence 3 külo çok güzel, hiç sıkıntı etme...

Bence 2 hafta yeter :KK1: Aysunayy ın dediği gibi ilk iki hafta iyi sonrasında sabırsızlanıyorum. İkinci haftanın sonunda çağırmalı bizi :KK9:

ilk defa 4 hafta sonra gel dedi ama dayanamadım. ben daha birşey demeden eşim akşam yemekte, randevuyu bu haftaya mı alsak dedi :KK1: ben de şimdi aradım değiştirdim. Bundan sonra 2 haftada 1 randevu alacağım. nasılsa bir seferinde para ödüyorum, diğerinde ödemiyorum...madem özele gidiyorum tadını çıkarıyım :21::21:

İnşallah canım. Aynen dediğin gibi şafak sayar gibi gün sayıyoruz. Zaman çok yavaş geçiyor bana.

Valla ben hayırlısıyla ile sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım günü bekliyorum o yüzden zaman bana hiç geçmiyor sürekli hamilelik takvimine bakıyorum ilerlesin diye :KK16:

Beni 20 gunde cagiriyor. Tabi ben babamin olaylarinda gidemedim. İstanbulda gittim bi 16. Haftamdi simdi de 18. Haftamdayim oersembe gidicem.

En iyisi canimm iste 3 hafta.
Biz de öyle cagiracak aslinda ama sehirdisindan gidiyoruz o yuzden ayda bir.:KK31:

Ocak sonuna kadar sürecek mi dare edcez artik.

Günaydın... Randevu için 2-3 hafta denmiş, yok mu azaltan:KK9: Ben ortalama 5 haftada gidiyorum. Özlesin beni biraz yaramaz, öyle sık sık görüşmek yok:21:

selam güzel annişler nasılsınız? Üçlü taramamın sonucu iyi çıktı çok şükür.

Bir oğluşta benden bugün öğrendik cinsiyetini ne kadar farklı bir duyguymuş...

Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize:nazar::emir_bebek:

Kızlar grip salgını var..
Aman siz siz olun dikkat edin.
Perişan bir gün geçiriyorum :2:
Sağ gözüm ve burnum çeşme gibi maşallah, su gibi akıyor.
Sile sile tahriş ettim artık:KK43:
Aman sizler bari dikkatli olun...
Ne zaman geçecek artık beklemedeyim :KK31:

Geçmiş olsun canım, iyi beslen daha çabuk iyileşirsin (özellikle soğan-sarmısak eksik etme):KK34:

herkese günaydıııııııınnnnn bugün ben çok heycanlıyım çünkü saat 1 de ayrıntılı ultrason var çok merak ediyorum bebeğimi ilk defa bukadar uzun süre görücemm sanırım oda bugün çook heycanlı çünkü kıpır kıpır maşşalhh onun hareketlerini her hissettiğimde yüzümde bi gülümseme oluşuyor inşaallh hep benim yüzümü böyle güldürür yawrucum nasıl bir duygudur bu ya içimizde kıpırdayan minicik bir canlı var ve bu herseyiyle bizim olan minik bir insan Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın bizede sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsinn...umarım sonuç güzel çıkar dahada mutlu olurum bugün..şuan 20 haftalık oldu kuzucum ama benim karnım hiç çıkmadı yaww kimse hamile oldugumu anlamıyor bile neyse tek derdim bu olsun ben biliyorum ya onu hissediyorum ya hergün bu bana yeter ....

İlk sen giriyorsun ayrıntılıya:107: Güzel haberlerle gel inşallah:KK34:

Geçmiş olsun canım. İstirahat edebilsen keşke:107:

En iyisi canimm iste 3 hafta.
Biz de öyle cagiracak aslinda ama sehirdisindan gidiyoruz o yuzden ayda bir.:KK31:

Ocak sonuna kadar sürecek mi dare edcez artik.

Sehir disindaysa mantikli aslinda ya. Hareketler dehissediliyor ve yavas yavas artacak hareketler. Korkularda azalacak.

Valla maddi imkanlar el verse bende sık giderim ama bir muayene 60 TL o da en son öyleydi zam olaylarından sonra bilmiyorum ne oldu.Birde 10 gün kontrol hakkın var sonrasında gidince tekrar ücret ödüyosun.Eee..bunun testi tahlili zartu zurtu derken insanı maddi olarak etkiliyor en azından kendi adıma öyle :)

X