Benim akıntımda beyaz. Cumartesi günü çamaşırımı değiştirip Eminönüne gittim havuzluhana. Akşam eve bi geldim zannedersin 1 aydır aynı çamaşırla geziyorum. Acaip arttı bu aralar. Normalmiş ama o yüzden takmıyorum kafamabendede mantar var sanırım zaten hamile kaldığımdan bu yana iyice azıttıbu aralar yanma yapıyor ve birazda kaşıntı akıntım pek yok yani öyle günlük ped kullanmaya gerek duymuyorum zaten onlarda mantarı tetikliyor benim akıntım krem gibi oluyor beyaz aslında şeffaf renk olması lazım fizyolojik akıntılar şeffaf renk oluyomuş ama ben bu mantar belasına yakalandığımdan beri akıntılarım hep krem gibi benim gibi olan baska biri varmı çok merak ediyorum heralde bu durumdada ben yine 200 de yada 100 de 1 ler içindeyim
Canım ben Medicalpark'ta Burcu Çetinkaya'ya gidiyorum.Çok memnunum doktorumdan.Güler yüzlü,hatır sorar,sen sormadan herşeyi anlatır.Bir kötü yanı çok yoğun bir doktor haliyle ulaşım sorunu biraz sıkıntılı neredeyse gebzenin ve darıcanın çoğu ona gidiyor:)
tahmin ettim zaten canim ben de ona gidiyordum gebzedeyken tekrar gelsem yine ona giderim harika bi doktor benim bi rahatsizligim vardi rahimde bi seferde tedavi etti valla hic surundurmeden =) biraz pahali dedigin gibi yogun bi doktor randevu almak kolay degil ama harika bi doktor guzel secim =)
Kızlar yaa ben gazmı yoksa bebeğimin hareketimi anlamıyorum. Göbek deliğimin 2 parmak kadar altında bazen sol göğsümün hizasında bazende sağ göğsümün hizasında böyle seyirme gibi 2-3 saniyelik bişiler hissediyorum. Şimdiye kadar hep sağımda hissettim. 45dk. kadar önce probis yedim az önce solumda hissettim bu seferde. Ama gazmı yoksa oğlummu kestiremiyorum. Nasıl ayırt edicem bunu?
Valla canım benimde ömrüm akıntılarla geçti artık uzman oldum:)Benimde çok açık sarı-krem gibi.Kimi bayanlarda artık bu akıntı kronik halini alıyor sanırım bendekide o şekilde.Temizlik falan kar etmiyor benim kadar yapan yoktur düşün:)
Canım ben kendisiyle evlendikten sonra akıntımın artmasından dolayı tanıştım.Onun öncesinde başka bir doktora gitmiştim bana polikistir over tanısı koymuştu.Gitmişken konu hakkında da danışmak istedim gerekli bütün muayeneleri yaptı smear,test,ultrason vs.ve bana seneler sonra polikistik over olmadığımı hatta muayene esnasında çok güzel gelişmiş bir yumurtamın olduğunu değerlendirin kaçırmayın bunu diyerek söyledi:)Tabi o sıralar düşünmüyorduk.Yani bilgisine çok güveniyorum çoğu insanın kendisini tercih etmesi boşuna değilmiş gerçekten.Hastası olduğu için ranevu işini kendi ayarlıyor ama başka türlü 15-20 gün öncesinden anca sıra alabiliyorsun.
Kızlar yaa ben gazmı yoksa bebeğimin hareketimi anlamıyorum. Göbek deliğimin 2 parmak kadar altında bazen sol göğsümün hizasında bazende sağ göğsümün hizasında böyle seyirme gibi 2-3 saniyelik bişiler hissediyorum. Şimdiye kadar hep sağımda hissettim. 45dk. kadar önce probis yedim az önce solumda hissettim bu seferde. Ama gazmı yoksa oğlummu kestiremiyorum. Nasıl ayırt edicem bunu?
bence gaz az da olsa ses cikartio girtgirt gibiama bebek hareketi böyle pit pit vuruo sanki seyirme gibi oluo ben de o kadar cok gaz varki karnimdan surekli ses gelio gurulgurul edio o yuzden hangisi gaz hangisi degil ayirt edebiliorum bence senin ki de bebisin ayak sesleri
ayyy harika birsey sayesinde bi bebisiniz mi oldu yanii=) evet ben telefonla randevu alirdim hep iki hafta sonraya var derlerdi
Yaa bi ara felaket gazım vardı hatta diyodum hep içimdeki gazı bi çıkartsam havalanırım yerden tazyiğiyle diye. O halim geçti çok şükür. İnşallah bebişimin hareketidir yoksa hakkaten kafayı yiicem yaa iyice üşüttüm bu aralar. Niye kıpırdamıyo acaba bişeymi oldu kalbimi durdu kordonmu dolandı nerde manyak düşünce var hepsi kafamın içinde.
burcu böyle seyleri hic ihmal etme önemli seyler bunlar bende de bi ara olmustu sabretceksin gecene kadar doktorun verdigi ilaclari kullanicaksin öyle hemen gecen birsey degil malesef surekli tekrar ediyo o yuzden aa hafifledi gecti diyerek birakma sonuna kadar ilacini kullanirsan o akintidan kurtuluosun yilda bir smear testi yaptirman gerekir onu da ihmal etme olan kadinlara oluyo erkege biseycik olmuo biz önemliyiz
Evet canım önceki doktor yüzünden ne kadar zor günler geçirdim.Netten araştırdıkça kısırlık vs gibi şeyler çıkıyordu.Çok şükür böyle birşey başıma gelmedi kimseye de Allah vermesin.
canım ben bunu için çok dr gittim hep fitil krem hap verip yolladılar kullanıyorum geçiyor sonra yine ortaya çıkıyor yani vucut direncim biraz düşsün hemen tekrarlıyor yani ben tedavi oldum hemde bir çok kez ama işe yaramadı ben elimden geleni yapıyorum temizliğime çok dikkat ediyorum iç çamaşırımı ütülemeden giymiyorum sürekli sirkeli ılık suyla taharetleniyorum ama malesef yine oluyor valla artık oluruna bıraktım bezdirdi beni ömür boyu geçmicek gibi geliyor
sen ne kadar tedbirli olursan ol yine oluyor.eşlerimizden de kaynaklanıyor.canım ben bunu için çok dr gittim hep fitil krem hap verip yolladılar kullanıyorum geçiyor sonra yine ortaya çıkıyor yani vucut direncim biraz düşsün hemen tekrarlıyor yani ben tedavi oldum hemde bir çok kez ama işe yaramadı ben elimden geleni yapıyorum temizliğime çok dikkat ediyorum iç çamaşırımı ütülemeden giymiyorum sürekli sirkeli ılık suyla taharetleniyorum ama malesef yine oluyor valla artık oluruna bıraktım bezdirdi beni ömür boyu geçmicek gibi geliyor
eğer gazsa zaten karnından geçişten sonra pırt yaparsınbence o bebeğinin hareketi bebek vurunca böyle seyirme gibi oluyor pıt ediyor