2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim akıntımda beyaz. Cumartesi günü çamaşırımı değiştirip Eminönüne gittim havuzluhana. Akşam eve bi geldim zannedersin 1 aydır aynı çamaşırla geziyorum. Acaip arttı bu aralar. Normalmiş ama o yüzden takmıyorum kafama

tahmin ettim zaten canim ben de ona gidiyordum gebzedeyken tekrar gelsem yine ona giderim harika bi doktor benim bi rahatsizligim vardi rahimde bi seferde tedavi etti valla hic surundurmeden =) biraz pahali dedigin gibi yogun bi doktor randevu almak kolay degil ama harika bi doktor guzel secim =)

Kızlar yaa ben gazmı yoksa bebeğimin hareketimi anlamıyorum. Göbek deliğimin 2 parmak kadar altında bazen sol göğsümün hizasında bazende sağ göğsümün hizasında böyle seyirme gibi 2-3 saniyelik bişiler hissediyorum. Şimdiye kadar hep sağımda hissettim. 45dk. kadar önce probis yedim az önce solumda hissettim bu seferde. Ama gazmı yoksa oğlummu kestiremiyorum. Nasıl ayırt edicem bunu?

Canım ben kendisiyle evlendikten sonra akıntımın artmasından dolayı tanıştım.Onun öncesinde başka bir doktora gitmiştim bana polikistir over tanısı koymuştu.Gitmişken konu hakkında da danışmak istedim gerekli bütün muayeneleri yaptı smear,test,ultrason vs.ve bana seneler sonra polikistik over olmadığımı hatta muayene esnasında çok güzel gelişmiş bir yumurtamın olduğunu değerlendirin kaçırmayın bunu diyerek söyledi:)Tabi o sıralar düşünmüyorduk.Yani bilgisine çok güveniyorum çoğu insanın kendisini tercih etmesi boşuna değilmiş gerçekten.Hastası olduğu için ranevu işini kendi ayarlıyor ama başka türlü 15-20 gün öncesinden anca sıra alabiliyorsun.

bence gaz az da olsa ses cikartio girtgirt gibi ama bebek hareketi böyle pit pit vuruo sanki seyirme gibi oluo ben de o kadar cok gaz varki karnimdan surekli ses gelio gurulgurul edio o yuzden hangisi gaz hangisi degil ayirt edebiliorum bence senin ki de bebisin ayak sesleri

Ya şu saç dökülmesiyle nasıl başa çıkacağız
Beni rahatsız ediyor bu durum gittikçe...
Saçlarım uzun ve ben vazgeçemiyorum anca kırıklarını aldırıp, toparlatıyorum...
Bir arkadaşım vardı saç ören zenci örgüsü v.s o kıza ulaşayımda ördüreyim diyorum..
Hiç olmazsa bir kaç ay rahat ederim..

ya benim evlenmeden önce böyle bir sorunum yoktu ta ki evlendim basladı tedavide gördüm ama bu beyaz akıntı hiç geçmedi heralde bende mantar kronikleşti ben hijyene çok dikkat ediyorum baska biri wc kullansın hemen çamaşır suyla yıkarım iç çamaşırlarımı sürekli ütülerim bence yerleşince naparsan yap gitmiyor

ayyy harika birsey sayesinde bi bebisiniz mi oldu yanii=) evet ben telefonla randevu alirdim hep iki hafta sonraya var derlerdi

Bende bugün çok gıdıklandım karın içerisinden bir sitede okudum.

İkinci ve sonraki gebeliklerini yaşayan anne adayları bu hareketleri daha erken hissederlerken ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında bazen bu hareketlerin hissedilmesi aynı haftada bulunan anne adaylarına göre bir iki hafta daha geç olabilir. İlk hareketler genellikle karın cildinde gıdıklanma şeklinde hissedilir, tutarsızdır ve bu size bazen hareketler durmuş izlenimi verebilir. İlk hissetmenizin üzerinden birkaç hafta geçtikten sonra bebeğinizin artık en ince hareketlerini bile hissedebilir duruma geleceksiniz. Eşiniz ise bu hareketleri karnınıza dokunduğunda bu ayın sonundan itibaren hissedebilir.

Yaa bi ara felaket gazım vardı hatta diyodum hep içimdeki gazı bi çıkartsam havalanırım yerden tazyiğiyle diye. O halim geçti çok şükür. İnşallah bebişimin hareketidir yoksa hakkaten kafayı yiicem yaa iyice üşüttüm bu aralar. Niye kıpırdamıyo acaba bişeymi oldu kalbimi durdu kordonmu dolandı nerde manyak düşünce var hepsi kafamın içinde.

Canim iki gundur ayni sey bende de var gobek deliginin altinda sola dogru hissediyorum. Kisa suruyo takip ediyorum surekli.
Ama bisey diyeyim mi gaz degil eminim bu cok farkli bisey....takipteyim

ayyy harika birsey sayesinde bi bebisiniz mi oldu yanii=) evet ben telefonla randevu alirdim hep iki hafta sonraya var derlerdi

Evet canım önceki doktor yüzünden ne kadar zor günler geçirdim.Netten araştırdıkça kısırlık vs gibi şeyler çıkıyordu.Çok şükür böyle birşey başıma gelmedi kimseye de Allah vermesin.

yok yok öyle seyleri aklina getirme sakin ve huzurlu olmaya calisalim artik bebegimiz biz ne hissedersek onu hissedio cunku onlarin icerde keyfi yerinde valla soranlar oluo bebis napio diye ben de diorum yatip keyif catio napsin iste

canım ben bunu için çok dr gittim hep fitil krem hap verip yolladılar kullanıyorum geçiyor sonra yine ortaya çıkıyor yani vucut direncim biraz düşsün hemen tekrarlıyor yani ben tedavi oldum hemde bir çok kez ama işe yaramadı ben elimden geleni yapıyorum temizliğime çok dikkat ediyorum iç çamaşırımı ütülemeden giymiyorum sürekli sirkeli ılık suyla taharetleniyorum ama malesef yine oluyor valla artık oluruna bıraktım bezdirdi beni ömür boyu geçmicek gibi geliyor

valla ben de senin gibi diyordum galiba hic gecmicek diye mantar oluyo akintidan dolayi kullaniorum kasinti gecio bu sefer akinti kesilmio ne yaparsan yap olmuo temizlik olayi cok önemli cok iyi yapiosun özellikle camasir utulemekle valla ben nasil oldu anlamadim hic gecmicek sandim surekli doktora gittim aldim ilaclarimi kullandim artik pes etmistim ki nisanlimla uzaktaydik uzunca bi sure iliski olmadi o ara gecti simdi evliyiz surekli birlikteyiz ama tekrar etmedi bi daha cok dikkat ediorum suan insan bikiyor gercekten cok zor anliorum seni

eğer gazsa zaten karnından geçişten sonra pırt yaparsın bence o bebeğinin hareketi bebek vurunca böyle seyirme gibi oluyor pıt ediyor

sen ne kadar tedbirli olursan ol yine oluyor.eşlerimizden de kaynaklanıyor.
Eşimle ilişkiye girmeden temizlenmesi lazım.malum onlar pek dikkat etmiyorlar .
Ve en sinir olduğum şey ayakta işiyor.
Her seferinde söylüyorum sürekli temizleme fırsatım olmuyor,oraya bende oturuyorum sıçratıyorsun diyorum hatta sağlığına da zararlı öyle yapma diyorum. Anlamıyor

eğer gazsa zaten karnından geçişten sonra pırt yaparsın bence o bebeğinin hareketi bebek vurunca böyle seyirme gibi oluyor pıt ediyor

bu olay bende de oldu geçen hafta, hatta bende gaz sancısıdır dedim geçtim... oğluşumdu o zaman
benimde göbek deliğimin altı ama hep solda, benim ufaklık solcu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…