valla ben de senin gibi diyordum galiba hic gecmicek diye mantar oluyo akintidan dolayi kullaniorum kasinti gecio bu sefer akinti kesilmio ne yaparsan yap olmuo temizlik olayi cok önemli cok iyi yapiosun özellikle camasir utulemekle valla ben nasil oldu anlamadim hic gecmicek sandim surekli doktora gittim aldim ilaclarimi kullandim artik pes etmistim ki nisanlimla uzaktaydik uzunca bi sure iliski olmadi o ara gecti simdi evliyiz surekli birlikteyiz ama tekrar etmedi bi daha cok dikkat ediorum suan insan bikiyor gercekten cok zor anliorum seni
bize zaten ilşki yasak 5 aydır tık yok :) hamilelikte sık tekrarlayabiliyomuş hormonlar dolayısıyla bende ona bağlıyorum çünkü önceden hep ilşki sonrası yanmam kaşıntım olurdu ama artık kaç aydır ilşki yok ama yine oluyor bu sefer dr gittiğimde söylicem bebek için sıkıntı yaratmassa doğuma kadar idare ederim ama doğumdan sonra uzun süreli bi tedaviye ihtiyacım olacak gibi ben artık banyodan çıkınca hem selpakla kuruluyorum hemde saç kurutma makinasıyla o bölgeyi kuruluyorum bunu bi sitede okumuştum o bölgeyi kuru tutmak gerekiyor