2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

acaba bizimki çokmu uykucu :) bizim kızın sesi sedası yok öyle gün içinde 2-3 defa vurursa vuruyor o kadarcık bende hareket etsin istiyorum yada ediyor ben az hissediyorum bilemiyorum artık

çok geçmiş olsun...nazara gelmişsin...
Kızlar hala ağzımın acılığı geçmedi. Ne olacak böyle bilemiyorum. Sanırım doğuma kadar sürecek. Hala ağız acılığı devam eden var mı?

ben varım

nasılsınız kızlar...nöbetçi olduğum zor bi pztsi bitti neyseki...24 haftalık olsamda nöbetten yırtsam...zor oluyor ayakta uzun süre kalmak

kocalarından güzel bi söz duymayı ,ilgi görmeyi bekleyen arkadaşlar bebeğiniz doğunca ona öyle aşık olacaksınız ki ilgi isteyen / bekleyen kocalar olacak...yaşasın kötülük
bu arada tabiki aşkınız karşılıksız kalmayacak ve en güzel iltifatlar minik prens / prensesinizden gelecek...oğlumdan duyduğum iltifatlara bikaç örnek;
-annecim gözlerin ne güzel boncuk boncuk
-çok güzel prenses olmuşsun anne (saç baş yapılı ya da şık giyindiğimde der genelde)
-büyüyünce senle evlenicem ben anne, doğadan (kreşdeki arkadaşı) daha güzelsin

Selam kızlar bugün hastanedeydim amniyosentez sonuçları çıktı elhamdülillah güzel sonuç. Ama öyle yoruldum ki akşama kadar hastanedeydik yeni girdik misafir gelecekmiş 4 aile hem de evde perişan hemen toparlayıp süpürmem lazım görüşürüz kızlar. Haber vermek istredim sonucu sadece

slm arkadaşlar bugün dr a gittik eşimle cinsiyetini öğrenmeye prenses geliyomuş :) beni de ekleyin listeye
içime de erkek doğuyodu tam tersi çıktı .

yaa dr umuz ağırlğını söyledi ama boyunu demedi ,ultrason kağıdında neresinde yazıyo ki acep bi yerinde 103,3 mm yazıyo o mu acaba ama 17 haftalığa göre az mı ki kafam karıştı :26:

canım samyelişim meraba:) nasılsın?prenses geliyomuş hadi hayırlı olsun bakalım:)

gözün aydın canım bizim bebişde 17 haftalıkken bastan popoya 10 cm di ve 147 gr dı normaldir canım takılma böyle şeylere sen düzenli beslen yemeğini ye bişeycik olmaz Allahın izniyle...

acaba bizimki çokmu uykucu :) bizim kızın sesi sedası yok öyle gün içinde 2-3 defa vurursa vuruyor o kadarcık bende hareket etsin istiyorum yada ediyor ben az hissediyorum bilemiyorum artık

sadece çikolata ye ama ısırarak değil emerek ye ve üstüne sakın su içme yarım saat sonra elinle karnını dürt hareketleri görürsün bazen canım sıkıldığında öyle yapıyorum ve miniğimin küçük tekmelerini çok güzel hissediyorum

bende çok takıntılıyımdır o yüzden o tarz yazıları okumuyorum

Kızlar,

Benimde son iki gündür sağ kasığım ağrıyor neden olabilir acaba?Sol tarafta birşey yok ama sağ kasığımda ağrı değilde batma gibi ara ara ara ağrı oluyor.

benimde sol tarafımda 3 gün arasıra oldu sonra kesildi anlamadım bende.....

ben de 8 kg aldımdoktorum dikkat et,depolama yapma dedi,protein ye dedi,her ay 2 hızlı gidiyosun diyo

banada dikkat et dedi doktorum :) benimde 8 kilo oldu :) 16 haftalığım daha , yandım ben :)

valla gayet iyi gidiyorsun , ilk aylarda alınan kilolar anneye :)

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl? ben hasta oluyorum sanırım başım ağrıcak gibi çatlıyor burnumda akmaya başladı im dattt

çok geçmiş olsun cnm bende bayramda oldum 14 günde geçti

Kızlar o değilde ben Allah nasip ederse ilk doğuran arkadaşı merak ediyorum acaba kim olacak

valla bende çok merak ediyorum :)

kızlar merhaba birşey sorucam öksürmek bebişe zarar verir mi
ben grip oldum ilaçta almak istemiyorum.
ne yapayım

tatlım bende bayramda atlattım,doktorumu aradım oda ateşin olursa 12 saatte bir parol al dedi birde burun tıkanıklığı için okyanus suyu tavsiye etti...öksürük şurubu vs alma dedi viks sordum onuda önermiyorum dedi...ıhlamur ve bol c vitamini aldım...öksürük için beni rahatlatan : sütü kaynatıp karabiber attım bol bol onu içtim....birde limonlu sıcak su boğazları rahatlatıyor canım dene istersen..

Gözün Aydın canım herşey daha güzel olacak inş... Akşam için de kolaylıklar diliyorum

ben biliyordum zaten...çok sevindim:)

Selamlar herkese.Nisan ayi annesi olacağım bende 18.haftamdayim.Nasipse bir oğluşumuz olacak:)

Hoş geldin canım Maşallah paşana

Canım erkeklerle kadınlar çok farklılar; onlar bizim kadar komplike düşünmezler, düz mantıktırlar:107: Bahsettiğim kitabı yabana atma. Kadın erkek farklılığı hariç, öğrenilmiş sevgi dili konusunda bireysel farklılıklara iniyor. Kendi evliliğimden örnek vereyim. Ben sevgimi rahat ifade ederim; hem sözel hem de fiziksel. Sürekli ilgi göstermek ve ilgi görmek benim birincil sevgi dilim. Eşime gelince, o alabildiğine ketumdur. Sarılıp canım seni seviyorum demez de onun yerine, hayatım bak en sevdiğin balığı aldım sana bir ziyafet hazırlayacağım bu akşam, elini birşeye sürme der. Eliyle yedirir bana, bu onun beni sevdiğini gösterme tarzı. Zorlasam da seni seviyorum-özledim diyemez ama:107: Neticede eşimin ve benim sevgi dillerimiz türkçe ve ingilizce gibi farklı. Eğer ikimiz de kendi dilimizi konuşmakta ısrar edersek, birbirimizi anlayamayız. Dolayısıyla eşimizin sevgi dilini öğrenip o dili konuşmalıyız. Mutluluğun anahtarı bu. Aksi halde ilişkiyi düzeltemez, "evlendiğimizde böyle değildi, çok değişti, artık beni sevmiyor vs." diyerek sorunu daha da çıkmaza sokarız. Eğer eşin çaba harcamıyorsa, ilk adımı sen at. Onun dilini konuştuğunda onun nasıl değiştiğini görüp şaşıracaksın

Bu arada özellikle erkek bebek bekleyen adaylar, bebekleriniz babalarını rol model alacaklar ve onların kopyası olacaklardır. Eşlerinizi de yavaş yavaş bu sorumluluğu almak için hazırlamaya başlayın lütfen, böyle geldi böyle gider demeyin

Çok sağol canım, grip oluyorum onun etkisi büyük sanırım...
Kızarıklık ve kaşıntı için de yarın cildiyeye gideceğim inş. bir şey yoktur...
Çok teşekkür ederim ilgin için...

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk toparlarsın:107:

Çok şükür. Gözün aydın canım, maşallah meleğine

Gözün aydın canım. Hoş gelsin meleğin

Gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…