2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım her şeyin hayırlısı olsun tabii ama eğer başka bir doktora daha görünmek isterim dersen ben Atıl Yüksel'e gideceğim detaylı ultrason için. İstanbul'da en iyi perinatologlardan biriymiş.

Atıl hocayı biliyorum canım önce onu aradım hatta ama 2aydan önce randevu vermiyordu oda çok geç olacaktı ben 24 haftayı geciktirmek istemedim,Recep hocada ondan sonra ikinci adı geçen isimdi ona bile bir ay önce randevu aldım sen atıl Bey'den alabildiysen ne mutlu sana:)

Karacigerimde Agrim yik canim benim agrim kasigimda :KK43: ondan osteocare iciuirdum progestan iciyirdum astim icin hava kullaniyirum kolsisini Gunde 2 iciyordum canim sonuclar boyle gelince tum ilaclari kesti kolsisin I 1 e dusurdu vitamine dvm ettiriyir doktor . Surekli yatiyorum diye mi oluyor, hic olmadigim kilolardayim ondan mi bilmiyorum :KK43: boya maddesinin enzimleri yukselttigini bilmiyordum ona dikkat edeyim canim cok saol . Netten baktim seker unlu yiyecekler yukseltiyor yaziyordu baska ne yapmak gerekiyor bildigin bir sey var mi canim

progestan hapınımı kullanıyorsun? onun da enzimleri yükselttiğini biliyorum ben onun için haftad 1 iğnesini vuruluyorum yaan etki yapma oranı daha az bence senin enzimler ilaçlardan dolayı yükselmişe benziyor çok fazla ilaç kullanıyormuşsun canım yatmaktan olmaz bence doktorun dediği gibi ilaçları azalt kolşisinin kırmızı boyasını akıtıp iç inşallah düzelirsin

bende şişkinlik oluyor sabah saatlerimde göbeğim azıcık akşama doğru bir şişiyor bir şişiyor ki sorma ..şişince gerginlik oluyor ..bence rahim yukarı çıkmaya başladı oyüsden mideye baskı yapıyordur çünkü bebek geçen hafta daha aşağıda iken bu hafta göbeğimin hizasında veya tam altında duruyor ...tekmeleri hep oralarda çünkü ordan anladım

Bu gerginlik bazen bende de oluyor. Otururken karnım patlayacakmış gibi hissediyorum. Uzanınca rahatlıyorum ancak. Son aylarda nasıl olacak düşünemiyorum bile. Bi de şunu farkettim, bu gerginliğin sonrası günlerde karnımda bariz büyüme var. Yada ben öyle olsun istediğimdenmidir nedir? :emir_bebek::nazar:

şişkinliğimin sebebi gazmış gaz çıktıktan sonra normale döndüm :KK1:

canım benimde sonucum çıkmış ama bende daha doktora gösteremedim merakla pazartesiyi bekliyorum.benim değerlerimde aşağıdaki gibi..
AFP 37,7
FREE E3 1,91
BETA HCG 41694

canım seninle birebir değerlerimiz inşallah iyi çıkmıştır pazartesi sorduğunda yazarsan sevinirim bazı hastaneler risk değerlerini hesaplayıp veriyor bazıları da bizimki gibi böyle yazıp doktor hesaplıyor sanırım
inşallah sorun yoktor bebişlerimizde. Korkmamak elde değil işte.

snowyy cim çok sağol sanırım öyle ben herkeste düşük değer görünce heyecanlandım inşallah birşey yoktur bebeğimde:)

bende annemdeyim annem ütülerimi yaptı sağolsun sadece yatrınki sonucumu doktora soracağım telefonla merak içindeyim sadece.

az önce benim annemde burdaydı temizlik yapmaya gelmişti biraz tartıştık gitti inş. sonuçların iyi çıkar eğer riskli çıkmış dersede kendini üzme bana riskli dediler ben boşverdim...

az önce benim annemde burdaydı temizlik yapmaya gelmişti biraz tartıştık gitti inş. sonuçların iyi çıkar eğer riskli çıkmış dersede kendini üzme bana riskli dediler ben boşverdim...

anladım canım inşallah sorun çıkmaz sende takma kafana senin hatırladığım kadarıyla ilk zamanlar kanamalı hamilelikti şuan inşallah iyisindir zaten kanamalı hamileliklerde riskli çıkıyormuş ama sağlıklı doğuyor çocuklar allahın izniyle. Senin 3lü test mi riskli çıktı değerlerin neydi canım

anladım canım inşallah sorun çıkmaz sende takma kafana senin hatırladığım kadarıyla ilk zamanlar kanamalı hamilelikti şuan inşallah iyisindir zaten kanamalı hamileliklerde riskli çıkıyormuş ama sağlıklı doğuyor çocuklar allahın izniyle. Senin 3lü test mi riskli çıktı değerlerin neydi canım

benim hamileliğim hala riskli doğuma kadar böyle olacak yani hala yatıyorum ben 4 lü test yaptırmıştım benim beta hcg 62000 lerde bişey çıkmıştı onun için down sendromu riski 75de 1 e düşmüş ilk bi kaç gün kafaya çok taktım ama sonra boşverdim olasılık üzerinden hesaplıyorlar dr amniyosentez dedi ben kabul etmedim Allahın izniyle bişey olmaz

benim hamileliğim hala riskli doğuma kadar böyle olacak yani hala yatıyorum ben 4 lü test yaptırmıştım benim beta hcg 62000 lerde bişey çıkmıştı onun için down sendromu riski 75de 1 e düşmüş ilk bi kaç gün kafaya çok taktım ama sonra boşverdim olasılık üzerinden hesaplıyorlar dr amniyosentez dedi ben kabul etmedim Allahın izniyle bişey olmaz

olmaz allahın izniyle birşey:nazar:
benim çok şükür başından beri iyi işe bile gidiyorum :nazar: çok şükür.
benim sadece 3 lü yapıldı mom değerleri verilmemiş beta hcg 36050 çıktı e3 ve afp de var doktor sitesinde ve burda sordum ama mom değerini doktorum bu değerlere ve ultrason değerlerine bakarak hesaplayacakmış dendi pazartesi arıcam doktorumu ama heyecanlıyın inşallah bir sorun yoktur.

Kızlar yardım edin sabahtan beri. Tuvaletten çıkamıyorum sürekli idrara çıkıyorum ağrı ve yanma oluyo galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yarın için doktoruma randevu aldım fakat duramıyorum ağrıdan başına böyle birşey gelen var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim :KK43:

Kızlar yardım edin sabahtan beri. Tuvaletten çıkamıyorum sürekli idrara çıkıyorum ağrı ve yanma oluyo galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yarın için doktoruma randevu aldım fakat duramıyorum ağrıdan başına böyle birşey gelen var mı lütfen cevaplarsanız sevinirim :KK43:

idrar yolu enfeksiyonu gibi bol bol su iç ama yarına kadar dayanmak zor olabilir istersen acile git canım hemen idrarr testi yaparlar duruma göre ilaç yazarlar

X