Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya cok zordur o. Ama krem iyi geliyor her defasinda surersen tabi . Feci bi agridir o ya ayyy napicaz bak aklima getirdin benimdeyaa evet gözumle gördum onu arkadasim emzirirken buyuk iskenceler cekiodu dogumdan cok ondan korkuorum valla
hahaha valla krem iyi geliosa bi kutuyu boca ederim hic farketmez yaniiEvet ya cok zordur o. Ama krem iyi geliyor her defasinda surersen tabi . Feci bi agridir o ya ayyy napicaz bak aklima getirdin benimde
genelde 20-22 haftalar arası bakılıyor ben 22 de yaptırmayı düşünüyorum o zaman daha net belli oluyomuş
yaa arkadaslar birsey sorcam internetten de arastirdim birsey bulamadim malesef en iyisi size sormak =) ikinci hamileligi olanlar daha iyi bilir.bu gögus hassasiyeti oluyorya gebeligin basinda gögus ucundaki aci kaldi gecmio gecmicek mi acaba hic onu merak ediorum.eger bu aci gecmicekse bu sekilde nasil bebis emzircez ki ben dokunamiorum bile ucuna hassasiyet gecti ama ucu hala cok acio:26:
Evet canim o hassasiyet oluyor sonuna kadar. dogumdan sonra da emzirmeye başladığım ilk haftada cok yara olmustu göğüs uclarim.aglayarak emziriyordum oğlumu hatta emzirmek istemiyordum acidan düşün. Gecenlerde arastirdim hatta biraz.. dogumdan iki hafta kadar once göğüs uclarina krem sürmeye başlamak işe yariyormus bu sefer denicem bakalim....
Günaydın kızlar,
Dün çok kötü bir rüya gördüm sabah hayrına olsun inşallah.Rüyamda deprem oluyordu çok şiddetli evdeydik ama bizim evimiz değildi.Ama bina yıkılmıyodu.Sabah bir baktım anlamına direk karşıma çıkan ilk cümle.Hamile kadın için çocuğunu düşürmek diyor ya nasıl moralim bozuldu.Allah'ım korusun inşallah rüyalardan bile korkar oluyor insan
Eki Görüntüle 854817
9 sene aralıksız sporla uğraşmanın vergisi sanırım =)
Bende durum bu şekil, ama zaten kaslı bir vücut yapım var...
Hamile olmama rağmen hala göbek kaslarım duruyor.
Bugün 17+5 iz..
yaa arkadaslar birsey sorcam internetten de arastirdim birsey bulamadim malesef en iyisi size sormak =) ikinci hamileligi olanlar daha iyi bilir.bu gögus hassasiyeti oluyorya gebeligin basinda gögus ucundaki aci kaldi gecmio gecmicek mi acaba hic onu merak ediorum.eger bu aci gecmicekse bu sekilde nasil bebis emzircez ki ben dokunamiorum bile ucuna hassasiyet gecti ama ucu hala cok acio:26:
Evet ya cok zordur o. Ama krem iyi geliyor her defasinda surersen tabi . Feci bi agridir o ya ayyy napicaz bak aklima getirdin benimde
benim karnım bugun acaip geriliyor yemek bile zor yedim hatta tam yiyemedim aç hissediyorum ama karnım müsade etmiyor yememe sizlerdede böyle çok gerilme varmı? 1 haftadır 2 günde 1 zeytinyağı sürüyorum karnıma bu kadar gerilme yaşamak normal mi acaba biraz tedirgin oldum kasılma yaşamıyorumdur demi
benim karnım bugun acaip geriliyor yemek bile zor yedim hatta tam yiyemedim aç hissediyorum ama karnım müsade etmiyor yememe sizlerdede böyle çok gerilme varmı? 1 haftadır 2 günde 1 zeytinyağı sürüyorum karnıma bu kadar gerilme yaşamak normal mi acaba biraz tedirgin oldum kasılma yaşamıyorumdur demi
Simdi kesin sonuç veren birşey var çığ patatesi rendele sulu sulu ucuna her emdikten sonra koy dursun patatesin nişantaşı çok iyi geliyor hemde rahatvrahat emziriyorsun sonra
kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç haftalıkken yapılıyo ben geçen hafta gittiğimde doktorum bebeğin bütün organlarına baktı ama hep bakıyodu zaten bilemedim şimdi
Eki Görüntüle 854817
9 sene aralıksız sporla uğraşmanın vergisi sanırım =)
Bende durum bu şekil, ama zaten kaslı bir vücut yapım var...
Hamile olmama rağmen hala göbek kaslarım duruyor.
Bugün 17+5 iz..