2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende dokuz aralıksız homidi gırtlak cumbata yatak halimi resmederdim ama seninkiyel aynı sayfaya koyupda goruntu kirliliği yapmayım şimdi...
Olur mu öyle şey tatlım ya =) ben kim bilir belki doğurduktan sonra hiç veremem kiloları bakarsın...
Hiç belli olmaz o durumlar kadın dediğin etli, butlu olur hem

allah benzetmesin canim ne diyiimm :)))) bu mesaji da yatakta capakli gozlerle yaziyoruummm!!!

hıııhhh bi yerde karni kasli olan hamilelerin daha cok catladigini okumustuummm kiskandim soyliyim de moralin bozulsuunn birass :)))
=)))) çok güldürdün beni, Allahta seni güldürsün emii
Çok doğru bir şey, bende korkuyorum çatlamaktan şu an bir şey yok şükür, ama müsait gibi duruyorum

Sağol burcum
Bende kendimde değişiklik seziyorum, sanırım bu aydan sonra hızla alacağım kiloları...
Neredeyse yolu yarıladık, kilo almak lazım artık =)
Kızım minnacık doğmasın ve fena iştahım açıldı ağzım bir boş durmuyor

ay keşke benimkide öyle çok açılsa... ben hala zayıfım yemeğimi düzenli yiyrorum ama öyle deli gibi bi iştah açılması olmadı bizim bebiş et sevmiyo et ürünlerini yedirmiyor bana et kokusu gelince hala öğürüyorum bir tek yiyemediğim şey et halbuki ona en çok gerekli olan şey protein bende süt ürünlerine ağırlık verdim ben şuanda 48 kilo oldum ama ben 60 la doğurmak istiyoruuum

Ooo maşallah sana
Sende kilodan eser yok canım =)
Ben şu an 60 kiloyum, sanırım benim doğuma kadar kilom 70'i geçer =)

Canım inş. her şey yolundadır, ben pek anlamadığım için yorum da yapamıyorum sonuçların hakkında...
Anlayan bir arkadaş kesin çıkar..

Ooo maşallah sana
Sende kilodan eser yok canım =)
Ben şu an 60 kiloyum, sanırım benim doğuma kadar kilom 70'i geçer =)

senin boyun uzunmu bilmiyorum ama benim boyum kısa sayılır 1.60 cm eğer 60 olursam doğumdan sonra 50-55 e düşerim tam iyi olur zaten ilk hamile kaldığımda 50ydim bende iştah istiyorummm

Canım sen sonuçlarına, int üzerinden baktıysan orada zaten yazıyor olumlu, olumsuz şeyler...
Bende Salı günü yaptırmıştım şimdi baktım, sonuçlarım çıkmış...
Orada belirtmişler zaten, bak bende değerlerin altında yazan şu;

Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değerinin altındadır ve bu değer risksiz bölgede
bulunmaktadır.
Trisomy 21 sonucuna göre ,aynı değerleri gösteren 4992 kadından sadece 1'inde trisomy 21 li gebeliğe
rastlanmıştır. 4991 kadında ise normal gebelik görülmüştür.
Hesaplanan tüm değerler istatistiksel risk değerleri olup tarama amacı ile kullanılmaktadır.
Bu şekil belirmişler...

2 li testim temiz çıkmıştı, Allahıma şükürler olsun 3'lü testim de temiz çıkmış

Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değerinin altındadır ve bu değer risksiz bölgede bulunmaktadır.
Trisomy 21 sonucuna göre ,aynı değerleri gösteren 4992 kadından sadece 1'inde trisomy 21 li gebeliğe rastlanmıştır. 4991 kadında ise normal gebelik görülmüştür.
Hesaplanan tüm değerler istatistiksel risk değerleri olup tarama amacı ile kullanılmaktadır.

gözün aydın canım

kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç haftalıkken yapılıyo ben geçen hafta gittiğimde doktorum bebeğin bütün organlarına baktı ama hep bakıyodu zaten bilemedim şimdi

kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç haftalıkken yapılıyo ben geçen hafta gittiğimde doktorum bebeğin bütün organlarına baktı ama hep bakıyodu zaten bilemedim şimdi

genelde 20-22 haftalar arası bakılıyor ben 22 de yaptırmayı düşünüyorum o zaman daha net belli oluyomuş

Akşama misafirim varmış bende kalkıp işe koyulayım, sanırım pek giremem misafir geldikten sonra...
Müziği açıp maratona başlayayım
Vaktim kalırsa dönerim aranıza..

canım sonuçlarıma netten baktım şimdi böyle yazıyordu anlamadım bende netten araştırıyorum ama hala bulamadım benim için araştırırı mısın rica etsem

yaa arkadaslar birsey sorcam internetten de arastirdim birsey bulamadim malesef en iyisi size sormak =) ikinci hamileligi olanlar daha iyi bilir.bu gögus hassasiyeti oluyorya gebeligin basinda gögus ucundaki aci kaldi gecmio gecmicek mi acaba hic onu merak ediorum.eger bu aci gecmicekse bu sekilde nasil bebis emzircez ki ben dokunamiorum bile ucuna hassasiyet gecti ama ucu hala cok acio:26:

Canim benimde aciyor ilk hamileligimde de acimisti. Dogumdan sonra ilk emzirmede acimamisti ama yara oluyor ve dayanilmaz bi agri oluyor emzirirken. Doktor bununla ilgili krem oneriyor zaten.

Canim benimde aciyor ilk hamileligimde de acimisti. Dogumdan sonra ilk emzirmede acimamisti ama yara oluyor ve dayanilmaz bi agri oluyor emzirirken. Doktor bununla ilgili krem oneriyor zaten.

yaa evet gözumle gördum onu arkadasim emzirirken buyuk iskenceler cekiodu dogumdan cok ondan korkuorum valla

Canım her şeyin hayırlısı olsun tabii ama eğer başka bir doktora daha görünmek isterim dersen ben Atıl Yüksel'e gideceğim detaylı ultrason için. İstanbul'da en iyi perinatologlardan biriymiş.

Son düzenleme:
Kızlar acil cevap bekiyorum sizden 3 lü tarama test sonucumda bunlar yazıyordu sonuç nedir sizce? Sizler bahsediyorsunuz ya 1/10000 , 1/250 vs diye bende öyle birşey yok aşağıdaki gibi yazıyordu.

Üçlü Test (E3, hCG, AFP)
AFP (Üçlü Tarama 23,50 ng/mL referans aralığı: 0-0
Estriol (E3) (Üçlü Tarama) 0,88 mIU/mL rederans aralığı:0-0
B-HCG (Üçlü Tarama) 36050.6 U/L referans aralığı:0-0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…