Olur mu öyle şey tatlım ya =) ben kim bilir belki doğurduktan sonra hiç veremem kiloları bakarsın...Bende dokuz aralıksız homidi gırtlak cumbata yatak halimi resmederdim ama seninkiyel aynı sayfaya koyupda goruntu kirliliği yapmayım şimdi...
=)))) çok güldürdün beni, Allahta seni güldürsün emiiallah benzetmesin canim ne diyiimm :)))) bu mesaji da yatakta capakli gozlerle yaziyoruummm!!!
hıııhhh bi yerde karni kasli olan hamilelerin daha cok catladigini okumustuummmkiskandim soyliyim de moralin bozulsuunn birass :)))
Sağol burcumcanım maşallah fıstık gibisinsenin göbüş küçükmüş benimde bundan 2-3 hafta öncesinde ufaktı ama sonradan baya büyüdü ben foto çekip koymayı bilmiyorum öğrenirsem bende çeker koyarım
Sağol burcum
Bende kendimde değişiklik seziyorum, sanırım bu aydan sonra hızla alacağım kiloları...
Neredeyse yolu yarıladık, kilo almak lazım artık =)
Kızım minnacık doğmasın ve fena iştahım açıldı ağzım bir boş durmuyor
ay keşke benimkide öyle çok açılsa... ben hala zayıfım yemeğimi düzenli yiyrorum ama öyle deli gibi bi iştah açılması olmadı bizim bebiş et sevmiyo et ürünlerini yedirmiyor bana et kokusu gelince hala öğürüyorum bir tek yiyemediğim şey et halbuki ona en çok gerekli olan şey protein bende süt ürünlerine ağırlık verdim ben şuanda 48 kilo oldum ama ben 60 la doğurmak istiyoruuum
Kızlar acil cevap bekiyorum sizden 3 lü tarama test sonucumda bunlar yazıyordu sonuç nedir sizce?
Üçlü Test (E3, hCG, AFP)
AFP (Üçlü Tarama 23,50 ng/mL 0-0
Estriol (E3) (Üçlü Tarama) 0,88 mIU/mL 0-0
B-HCG (Üçlü Tarama) 36050.6 U/L 0-0
Ooo maşallah sana
Sende kilodan eser yok canım =)
Ben şu an 60 kiloyum, sanırım benim doğuma kadar kilom 70'i geçer =)
Kızlar acil cevap bekiyorum sizden 3 lü tarama test sonucumda bunlar yazıyordu sonuç nedir sizce?
Üçlü Test (E3, hCG, AFP)
AFP (Üçlü Tarama 23,50 ng/mL 0-0
Estriol (E3) (Üçlü Tarama) 0,88 mIU/mL 0-0
B-HCG (Üçlü Tarama) 36050.6 U/L 0-0
2 li testim temiz çıkmıştı, Allahıma şükürler olsun 3'lü testim de temiz çıkmış
Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değerinin altındadır ve bu değer risksiz bölgede bulunmaktadır.
Trisomy 21 sonucuna göre ,aynı değerleri gösteren 4992 kadından sadece 1'inde trisomy 21 li gebeliğe rastlanmıştır. 4991 kadında ise normal gebelik görülmüştür.
Hesaplanan tüm değerler istatistiksel risk değerleri olup tarama amacı ile kullanılmaktadır.
kızlar bu ayrıntılı ultrason kaç haftalıkken yapılıyo ben geçen hafta gittiğimde doktorum bebeğin bütün organlarına baktı ama hep bakıyodu zaten bilemedim şimdi
Canım sen sonuçlarına, int üzerinden baktıysan orada zaten yazıyor olumlu, olumsuz şeyler...
Bende Salı günü yaptırmıştım şimdi baktım, sonuçlarım çıkmış...
Orada belirtmişler zaten, bak bende değerlerin altında yazan şu;
Hesaplanmış Trisomy 21 riski cut off değerinin altındadır ve bu değer risksiz bölgede
bulunmaktadır.
Trisomy 21 sonucuna göre ,aynı değerleri gösteren 4992 kadından sadece 1'inde trisomy 21 li gebeliğe
rastlanmıştır. 4991 kadında ise normal gebelik görülmüştür.
Hesaplanan tüm değerler istatistiksel risk değerleri olup tarama amacı ile kullanılmaktadır.
Bu şekil belirmişler...
Geldim istanbuldan artik buradayim. İstanbulda gitim doktoraoglum olacakmis. 2. Oglum olacak ins.
Hosgeldin balum
Oglusun hos gelsin ins :)
yaa arkadaslar birsey sorcam internetten de arastirdim birsey bulamadim malesef en iyisi size sormak =) ikinci hamileligi olanlar daha iyi bilir.bu gögus hassasiyeti oluyorya gebeligin basinda gögus ucundaki aci kaldi gecmio gecmicek mi acaba hic onu merak ediorum.eger bu aci gecmicekse bu sekilde nasil bebis emzircez ki ben dokunamiorum bile ucuna hassasiyet gecti ama ucu hala cok acio:26:
Canim benimde aciyor ilk hamileligimde de acimisti. Dogumdan sonra ilk emzirmede acimamisti ama yara oluyor ve dayanilmaz bi agri oluyor emzirirken. Doktor bununla ilgili krem oneriyor zaten.
İstanbuldayım canım,kendi doktorumada dün gittiğim profösörede güveniyorum aslında ama ben biraz pipirkliyim nefret ediyorum bu huyumdan,eğer bi bulgu dah olsaydı kesin amniyosentez önerirdim dedi bu böbrek durumu çok karşılaştığımız bi durum dedi,eşimde tecrübenize dayanarak ne diyorsunuz dedi son olarak %99 sağlıklı olacaklar ben böyle düşünüyorum dedi doktor.Allahım hiç birimizi evlatlarıyla sınamasın inşallah.