Kendi belirliyor gülüm. Bazen 5 dk bazen 15 dk, keyfine kalmış. Dogrudan mamaya geçmeseydin keşke, sağma ile bebeğin emmesi farklı diyor birçok arkadaş. Başka bir sıkıntısı vardır ondan ağlıyordur belki.
I
Çok teşekkürler, amin inşallah iyileşecek. İnsan çocuğu olunca daha iyi anlıyor. Rabbim yavrusu hasta olan tüm ailelere özellikle annelere yardım etsin, çok zor.
Kızlar bugünden itibaren kac dk ve saat kacta hangi memeyi emzirdigimi not edip size yazacağım acaba rica etsem sizler de not alabilir misiniz gun icinde kac kez ve kaçar dk besliyoruz miniklerimizi?? 3 aylık bir bebekte birbirinden cok mu farklı sonuclar çıkacak acaba bana katılabilir misiniz????
Kızlar bugünden itibaren kac dk ve saat kacta hangi memeyi emzirdigimi not edip size yazacağım acaba rica etsem sizler de not alabilir misiniz gun icinde kac kez ve kaçar dk besliyoruz miniklerimizi?? 3 aylık bir bebekte birbirinden cok mu farklı sonuclar çıkacak acaba bana katılabilir misiniz????
Canim isine yarar belki ben yaparken sogani sadece soyup butun koyuyorum pistikten sonra cikartiyorum .
Cnm baskalariyla karsilastirmamak lazim.Mesela senin sutun daha yaglidir ve bebisin hizli emer cabuk doyar .benim sutum daha coktur ama on sut fazladir sekerli olunca tikanir cabuk birakip daha cabuk acikir ve daha az aralikli beslenir.Benim bebis oburdur daha cok yer seninki normal beslenip normal yer.yani cok seyler var boyle ...yada ac degildir sadece senin teninde olmak ister emer bebis ve gelen sutude arada indirir mideye uzun emer :)
Herkese günaydın.güzel bir gün olur umarım.biz atak haftamıza girdik.bakalım nasıl geçireceğiz.
Canım hiç o kadar kalabalık gruba yemek yapmadım.en fazla 15 kişilik yemek yaptım.ama tarif biraz çok geldi bana.ben 15 kişi için yaptığımda 2 bardak mercimek,1 havuç,1 tane de patates koymuştum , yetmişti.tabi bu çorbayı hangi koyulukta istediğine , bi de porsiyon büyüklüğüne göre değişir.inşallah yardımcı olacak birileri vardır topicte.60 kişi de epey fazlaymış.büyük bir iftar organizasyonu mu var?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler canım
atak haftasi mi ?
Gece uykusuna o zaman mı yatıyor bebisin peki canım? Gece ne kadar emıyor ?Canım hırsızı haklı. Mümkün olduğunca dinlen ve bol su ic. Ben çok sıcak olduğundan 2 saate bir farklı memeden emziriyorum. Akşam da 21 da emziriyorum en son. Sütum sabahki gibi hızlı akmasa da normal geliyor.
Cok haklisin esasında ama memleketlerim annem beni strese sokuyor doymadı mı buyuyor nü sanki zayfladi diye diye beni strese soktu acaba gercekten az mı besliyorum diye sizlere sormak istemiştim ;(Cnm baskalariyla karsilastirmamak lazim.Mesela senin sutun daha yaglidir ve bebisin hizli emer cabuk doyar .benim sutum daha coktur ama on sut fazladir sekerli olunca tikanir cabuk birakip daha cabuk acikir ve daha az aralikli beslenir.Benim bebis oburdur daha cok yer seninki normal beslenip normal yer.yani cok seyler var boyle ...yada ac degildir sadece senin teninde olmak ister emer bebis ve gelen sutude arada indirir mideye uzun emer :)
Benim oglumda çok fazla salya akitmaya başladı acaba diş mi çıkaracak benimki de 9 gün sonra 3 aylık olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gece uykusuna o zaman mı yatıyor bebisin peki canım? Gece ne kadar emıyor ?
Kızlar kızım bugün tam 3 aylık oldu ve dişi çıkmaya başladı çok mızmız huysuz uyumuyo hep inliyo doktora götürdük dişi çıkacağı için böyleymiş ve alt damağı bembeyaz olmuş sizlerde de böyle erken diş çkaran var mı
Ümran bi arkadaşımın kızı da 3 aylıkken diş çıkardı şimdi 1 yaşına girmek üzere ve bi dolu dişi var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım 21 gibi uyuyor. Gece 2.5 gibi kaldırıyorum 10 dk emiyor yatiyor. Çok sicaksa 2 defa kaldırıyorum.
Çok erken. Gerçi bizim doktor da belirtiler var 2-3 aya bekliyin dedi ama.
Doktorun ne önerdi?
Maşallah prensesemaşallah sanırım bneim ki de çıkaracak çok erken yaa hiç istemiyodum