2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ah evet ya ben de hatırladım Allah tum sifa bekleyenlere sifa versin minikler melek sayılır Rabbim ona daha da tez zamanda acil şifalarını göndersin hic gormemise dondursun insallah.

Bu aksam mama olayı beni su yonden rahatlatıyor ne kadar eksiğini görüyorum sütümü 22.00 dan sonra sagdigimda 50 cc ancak çıkıyor emerken viyak viyak ağlıyor zaten 12.30 dan once asla uyumuyor mama bir ogünde belki iyi olur diye düşündüm sizin aksam saatlerinde sut durumunuz nasıl oluyor??? Acaba ben mı cok pimpirikleniyorum gun icinde uyusam erki eder mı acaba? Su mamadan kurtulmak istiyorum ne yemeliyim nolur yardım edin ;([/QUOTE]

Cnm gun icinde uyursan etki ediyor evet bide sagarsanda cogaliyor.

Cnm baskalariyla karsilastirmamak lazim.Mesela senin sutun daha yaglidir ve bebisin hizli emer cabuk doyar .benim sutum daha coktur ama on sut fazladir sekerli olunca tikanir cabuk birakip daha cabuk acikir ve daha az aralikli beslenir.Benim bebis oburdur daha cok yer seninki normal beslenip normal yer.yani cok seyler var boyle ...yada ac degildir sadece senin teninde olmak ister emer bebis ve gelen sutude arada indirir mideye uzun emer :)

Ah bide emzik kullananlarda bebis doyunca memede fazla kalmiyor .ama emzik kullanmayanlarda bebis memeyi emzik gibi kullanabiliyor.ilk bebisim hep memede yatardi emzik vermek istemedim bunda emzik verdim daha rahatim.doyunca agzindan atip emzik araniyor utumak icin

Çok güzel yazmissin:thumbup:

atak haftasi mi ?

Gece uykusuna o zaman mı yatıyor bebisin peki canım? Gece ne kadar emıyor ?

Canım her bebek farklıdır arkadaş açıklama getirmiş yinede ben yazarim

Cok haklisin esasında ama memleketlerim annem beni strese sokuyor doymadı mı buyuyor nü sanki zayfladi diye diye beni strese soktu acaba gercekten az mı besliyorum diye sizlere sormak istemiştim ;(

Kızlar kızım bugün tam 3 aylık oldu ve dişi çıkmaya başladı çok mızmız huysuz uyumuyo hep inliyo doktora götürdük dişi çıkacağı için böyleymiş ve alt damağı bembeyaz olmuş sizlerde de böyle erken diş çkaran var mı

Benim oglumda çok fazla salya akitmaya başladı acaba diş mi çıkaracak benimki de 9 gün sonra 3 aylık olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ümran bi arkadaşımın kızı da 3 aylıkken diş çıkardı şimdi 1 yaşına girmek üzere ve bi dolu dişi var

Benim oglumda çok fazla salya akitmaya başladı acaba diş mi çıkaracak benimki de 9 gün sonra 3 aylık olacak

benimki çoktan salya akıtıp elini çok emiyodu artık huysuzlanınca da iyice doktora götürdük diş çıkaracak dedi

Gece uykusuna o zaman mı yatıyor bebisin peki canım? Gece ne kadar emıyor ?

Evet canım 21 gibi uyuyor. Gece 2.5 gibi kaldırıyorum 10 dk emiyor yatiyor. Çok sicaksa 2 defa kaldırıyorum.

Çok erken. Gerçi bizim doktor da belirtiler var 2-3 aya bekliyin dedi ama.

Doktorun ne önerdi?

Evet canım 21 gibi uyuyor. Gece 2.5 gibi kaldırıyorum 10 dk emiyor yatiyor. Çok sicaksa 2 defa kaldırıyorum.

Çok erken. Gerçi bizim doktor da belirtiler var 2-3 aya bekliyin dedi ama.

Doktorun ne önerdi?

jel önerdi en azından kaşıntısını önler diye bide calpol yazdı ateşi için canım

Hadi maşallah Ümran darısı benimkine olsun erken ama napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…