yok güzelim meme aynı ucu da aynı hiç fark yok bende anlamadım yaa, hayır hiç emmese anlicam ama sağ göğüsten almamak ne demek yaaa hayır o ne demek deli etti sabahtan beri ufff
niye sağ göğüsümden emmiiyo yaaaa
Hayırlı olsun canım, aileniz büyüyor
Kontrolden güzel haberlerle dönün inşallah.
Her emmede bir memeyi ver canım ama dediğin gibi göğüslerin dolu oluyor. Öncesinde biraz sagip on sütun bir kısmını alman lazım. On süt şekerli olduğundan çabuk doyar ama çabuk da acikir. Ondan az emiyordur.
kız canım iki tanede oğlum var bu 3. kuzucum:)belki fazla kaldı olabilir... bizim minik çarşamba 3 aylık olacak inş. senin bebiş kız mı erkek mi?
evet cnm erenime kuzen geliyorkontrolden de iyi haberlerle döneriz umarım. bu kez aşı yapılmayacaktı yanlış hatırlamıyorsam siz aşı oldunuz mu?
eve gittiğimde göğüslerim patlayacak kadar şişmiş oluyor... ve kızım bir memeyi ememye başladığında yumuşuyor hemen ve diğer emme seansında ben öbür mememi veriyorum ...diğer göğsümü vermem gerekir galiba sürekli sulu sütü alıyor...sağsammı acaba...birde çok az emiyor doymadığını düşünerek sabaha kadar memem ağzında
olsa keşke ama öyle bir imkanım yok işyerinde..arada bir tuvalete gidip lavaboya elimle sağmaya çalışıyorum...ama çok fazla çıkmıyor elimle sıktığım zaman..gerçi bir faydasıda olmuyor yine şişiyor....canım birini iş yerinde sağıp dolaba koyma imkanın varsa öyle yap diğerini gidince emzir öbürünü de buzluk ömrüne dikkat eder sıkıştığında verirsin gece verebilirsin mesela
olsa keşke ama öyle bir imkanım yok işyerinde..arada bir tuvalete gidip lavaboya elimle sağmaya çalışıyorum...ama çok fazla çıkmıyor elimle sıktığım zaman..gerçi bir faydasıda olmuyor yine şişiyor....
Canım eczanede el pompaları varmis (diğer topikte görmüştüm). Eve gidince emzirmeden hemen önce on sütun bir kısmını sağ. Miktar veremiyorum, süt miktarını bilmediğim için. Deneyerek ayarlayabilirsin.
nane kaynatıp 4 5 çay kaşığı içirdiken sonra allahın izniyle bişey olmuyo düzeliyoAy inanmiyorum geciomu gercrkten dondurma soguk su hepsi bende yemiyim icmiyim daha madem tuh !
hadi gözünaydın canımmm ben su veriyorum valla yaz izmir sıcak kızımda güzel güzel içiyoSelamlar, herkes iyidir inşallah
Kontrolden geldik, herşey yolunda şükür. Cildi için mustelanin vücut şampuanini önerdi, onu aldık. Diğer kontrolü bayrama geliyor. Aşıların gecikmesi sorun olmuyormuş, bayram dönüşü gideceğiz. Ben de tetanozumu oldum, son doz 1 yıl sonra imiş; ölmez sağ kalırsak. Cevabı bile bile sordum, suya gerek yok dedi.
canım sütün acıdır belki hiç azıcık içip denedin mi tadına baktın mı acı sütü hiç bi çocuk istemez birde bak bakalım çok sıcaksa onuda içemez ağzı yanar sütünü sağıp sıcak veya ılık olduğunu anlarsın ona göre bi takip etçok denedim canım ama maalesef yemiyo kızz yaa napsak çıldırıcam az kaldı, kaşıkla biberonla veriyorum ama alıştırmak istemiyorum çok erken gibi..
sağ memeye gelince sanki iğne batırırcasına ağlamaya başlıyo kabul etmiyo..
çok denedim canım ama maalesef yemiyo kızz yaa napsak çıldırıcam az kaldı, kaşıkla biberonla veriyorum ama alıştırmak istemiyorum çok erken gibi..
snowy canım özelden yazmıştım geçen gün,okudun mu?
bir de ne zamandır sormayı unuttum,yeğenin iyileşti mi? Kazadan sonra kötü demiştin en son,inş.iyilerdir ailece
kız canım iki tanede oğlum var bu 3. kuzucum:)
3. Ay asi yok gülüm, rahat bu kontrol
Kızım emzik tutmuyor ama ellerini yumruk yapmış ağzından çıkartmıyor.
Şap Şup emiyor :)
Gören acıkmış bu diyor.
Ama tok.
çok denedim canım ama maalesef yemiyo kızz yaa napsak çıldırıcam az kaldı, kaşıkla biberonla veriyorum ama alıştırmak istemiyorum çok erken gibi..
Benimkide emzik yerine elini tercih ediyor, çok komik görünüyor o yumruğu ağzına sokmaya çalışırken :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni gördüm canım kusura bakma. Yeğenim yavaş yavaş toparlıyor. Sol kısmı felç ama doktorlar zamanla iyilesecegini söylüyor. Konuşmaya başladı, yavaş yavaş da adım artırıyorlar. Allah büyük.
Benim de aklımdan çıkmış.Yeni gördüm canım kusura bakma. Yeğenim yavaş yavaş toparlıyor. Sol kısmı felç ama doktorlar zamanla iyilesecegini söylüyor. Konuşmaya başladı, yavaş yavaş da adım artırıyorlar. Allah büyük.