- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
Hadi maşallah Ümran darısı benimkine olsun erken ama napalım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah prensese
sağolun kızlarr darısı size inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi maşallah Ümran darısı benimkine olsun erken ama napalım :)
Maşallah prensese
jel önerdi en azından kaşıntısını önler diye bide calpol yazdı ateşi için canım
Inşallah kolay geçirir bu dönemi canım. Op yerime
Canım merhaba çok zor diyorlar diş çıkarma dönemine inşallah kolay atlatırsınız, ben kehribar bebek diş koltesi diye birşey duydum biraz araştırdım kullananlar memnun kalmış, benim bebişin çıkınca kullanmayı düşünüyorum, bi araştır istersen sende internetten, aklına yatar belki :)Kızlar kızım bugün tam 3 aylık oldu ve dişi çıkmaya başladı çok mızmız huysuz uyumuyo hep inliyo doktora götürdük dişi çıkacağı için böyleymiş ve alt damağı bembeyaz olmuş sizlerde de böyle erken diş çkaran var mı
valla ek gıdalara geçseydik yeşil soğanın beyaz kısmını kemirsin çok rahatlatıyor ve çabuk patlatıyor dişi derdim amaKızlar kızım bugün tam 3 aylık oldu ve dişi çıkmaya başladı çok mızmız huysuz uyumuyo hep inliyo doktora götürdük dişi çıkacağı için böyleymiş ve alt damağı bembeyaz olmuş sizlerde de böyle erken diş çkaran var mı
Kızlar 3. Ayda bebisleri hangi sıklıkta ve kac dk hangi memeden emziriyirsumuz benim bebegim aksam 10 dam sonra ağlıyor sağıyorum az oluyor mecbur 3 ölçek mama veriyorum neler önerirsiniz
Cevap icin cok teşekkürler Rabbim tum bebeklere de seninkine de saglık sıhhat huzur bol uyku versin 💗💗💗Canım benim kızi akşam 20.30 da odaya alıyorum emmiyor ilk 10dak sonra uykuya geçiyor ama kucağında kalıyor çünkü emmesi bırakınca tekrar uyanıyor emiyor böyle devam ediyor 9 gibi uyuyor şansım varsa uyanmıyor genelde uyanıyor saliyorum gece12.30 tekrar emmiyor 5 dak fazla sabaha doğru 4 te tekrar emmiyor bu semra biraz daha uzun ,7 uyanıyor emmesi 5 dak bir saat oynuyor 8 gibi tekrar emmiyor uyuyor 9 da uyanıyor 10.30 emmiyor 10 dak uyku var ama direniyor uyuyor yerine bırakınca gözler açık bir kaç gün çok güzel uyku düzeni vardı uyuyordu şimdi yine uyumuyor gün içerisindedi genelde iki saatte bir emmiyor ve agaldikca veriyorum
salı usg çekilecek. devlet hastanesi olduğu için bir hafta sonraya randevu alabildik. inşallah iyi haberlerle döneriz.
ben iki doktora da sordum. anne sütü ile beslenen çocuklarda su verilmesine gerek yokmuş. mama veriyorsan suyu mutlaka vermelisin ama sadece anne sütü ile besleniyorsa suya gerek yok. diğer sorularına cevap veremeyeceğim. kilo alışı normalse aslında sorun yoktur herhalde. kilo alışı nasıl?
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım, bizde ya cuma yada pazartesi kontrole gideceğiz bakalım bandaj işe yarıyor mu, belli olacak
bu arada bebeğim bişeye alerji oldu ama ne olduğunu bulamıyorum, vücudunun çeşitli yerleri arı yada böcek ısırmış gii şişiyor 20dk sonra geçiyor bir yüzü bir kolu bir sırtı şişlikler sürekli yer değitiriyor, sanırım kaşınıyorda çok huysuzlanıyor yavrum dr alerjini kaynağının bir çok şey olabileceğini söyledei çok kötü olursa getirin tekrar damla yazalım dedi
Inşallah güzel haberler alırsın, melegin tez zamanda iyileşir canım.
Inşallah güzel haberler alırsın, melegin tez zamanda iyileşir canım.
Canım yaptın mı çorbanı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim kızım da aynı şeyi sol tarafta yaptı yaklaşık 1 ay. Sonra kayınvalidemin tavsiyesine sagima ennek iyice acıkmasını bekledim ve hep soldan emzirmeye başladım. Sonunda sağı da solu da eşitledim şükür.
Kızlar kızım bugün tam 3 aylık oldu ve dişi çıkmaya başladı çok mızmız huysuz uyumuyo hep inliyo doktora götürdük dişi çıkacağı için böyleymiş ve alt damağı bembeyaz olmuş sizlerde de böyle erken diş çkaran var mı
Ah sanırım bizim minnosta da aynı o da mı dia çıkarıyor hem bak simdi aklıma yatıyor bu birkaç gündür göğsümü damagiyla öyle bir sıkıştırıyor ve çekiyorki acaba damağını mı kasıyor oyyyyyy kuzum kıyamam ya bunlar dişlenince kitlarlar mı bizi acaba ayyyy 😣Benim oglumda çok fazla salya akitmaya başladı acaba diş mi çıkaracak benimki de 9 gün sonra 3 aylık olacak
geçmiş olsun canım...benim kızda 2 gündür emmek istemiyor... ağlıyor açlıktan...memei alınca susuyor ama emmiyor...çekiştirip duruyor ucunu...Selam kizlar.ben de ayni sikintidayim.bebek sag gogsumu emmek istemiyor.yatirinca sag tarafima kuduruyo.ne yapacagimi sasirdim.dr a gittik bugun 3 tup kan aldilar.biraz ishali vardi. ondan mi istahsizlasti bilemedim.bebek beni emmek istemiyor.zorla emziriyoum.kucagimda sallayarak .
ne oluyor nu bebeklere emiyor çoğu esmerin dediği gibi örgütleniyorlarmı ne diyordum tam.....yazını okudum...bilgilendirdiğin için sağol...merhaba ben ikinci bebeği büyütüyorum ilki 2,5 yaşında deneyimli sayılır ım..okuduğum bazı şeylere bişeyler yazayım istedim...üç dört aylarda büyüme atağı oluşuyor ve bebek emmek istemeyebilir ısrarcı olmazsanız bırakabilir o nedenle gerekirse ayakya kucakta sallayarak emzirebilirsiniz ben ilkinde hoplaya zıplaya auakta ayakta atlatmıştım neredeyse iki yaşına kadar emdi...ağız salyasından bahsetmişsiniz yine 3 ya da 4 auda başlayan bol salya oluyor bu da ağızda tükrük bezleri çalışmaya başladığı için oluyor ben önlük bağlamadan duramazdım 4 aylıkken dişi 7. ay da çıktı..şimdilik bu kadar görüşmek üzere
.
ben hep yastığın üzerinde emziriyorum...kucağıma almıyorum... çok terliyor....gecede yatağa uzanıp emiyoruz...(emzirebilirsem.çünkü 2 gündür zorla emiyor...biberonu alıyormuş ama)uyurkende senin gibi çarşafı değiştiriyorum...Günaydın güzeller Melekleriniz ne alemde, ataklar nasıl geçiyor?
Dün gece çok güzeldi hava, ikimiz de bayilmisiz sabaha kadar.
Oğlanın başı çok sıcak, emzirirken ya da yatarken temas eden kısımlar su içinde kalıyor. Sürekli kontrol edip çarşafı değiştiriyorum ama nafile. Var mi pratik çözümü olan?
günaydın...senin gününde aydın olsun...Günaydın, gününüz aydın olsun...
Benim kızda acayip terliyor kafasından su akıyor resmen.
Çözümü bulan varsa merakla bekliyorum.
Ayrıca uykusunda çok çırpınıyor, gazını çıkartmak için masaj yapıyorum ama fayda etmiyor.
Kendini kasa kasa alttan Pırtlatıyor.
Ellerini yumruk yapıp sürekli ağzına sokup emiyor, bi zamandan sonra midesi bulanıyor.
Emzik için zorlamamıştım ama artık alıştırmak şart oldu, saçları dökülüyor haliyle ıslak ellerine yapışıyor yutmasından korkuyorum.
Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
geçmiş olsun canım...benim kızda 2 gündür emmek istemiyor... ağlıyor açlıktan...memei alınca susuyor ama emmiyor...çekiştirip duruyor ucunu...
ne oluyor nu bebeklere emiyor çoğu esmerin dediği gibi örgütleniyorlarmı ne diyordum tam.....yazını okudum...bilgilendirdiğin için sağol...
ben hep yastığın üzerinde emziriyorum...kucağıma almıyorum... çok terliyor....gecede yatağa uzanıp emiyoruz...(emzirebilirsem.çünkü 2 gündür zorla emiyor...biberonu alıyormuş ama)uyurkende senin gibi çarşafı değiştiriyorum...
Günaydın, gününüz aydın olsun...
Benim kızda acayip terliyor kafasından su akıyor resmen.
Çözümü bulan varsa merakla bekliyorum.
Ayrıca uykusunda çok çırpınıyor, gazını çıkartmak için masaj yapıyorum ama fayda etmiyor.
Kendini kasa kasa alttan Pırtlatıyor.
Ellerini yumruk yapıp sürekli ağzına sokup emiyor, bi zamandan sonra midesi bulanıyor.
Emzik için zorlamamıştım ama artık alıştırmak şart oldu, saçları dökülüyor haliyle ıslak ellerine yapışıyor yutmasından korkuyorum.
Sizler nasıl idare ediyorsunuz?