- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Çok sağol bitanem.BENDE GÜN AŞIRI YAPTIRIYORUM
ben seramik bölümü mezunuyum...çamuru öyle özledimki...bazen kokusu burnuma geliyor...senin aldığın şu ev fırınlarında pişen cinsten sanırım...güzel uğraşlar...evet kızın çok şanslı ,böyle uğraşların olmasada senin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı...
hoşgeldin...hayırlı olsun işe başlamışsın...beebğinle iyisinizdir umarım
Senin ev bayağı sıcakmış canım.
Benim kuzu terlemiyor diye rahatlıkla giydiriyorum.
Benim de niyetim o ama dediğin gibi hasta olmasından korkuyorum.Evet cok sicak cnm ben de cok sicaga alismasin diyorum bu sefer de cokcabuk hastalaniyorlar maalesef
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ateşölçer sürekli yanı başında batmanda yaşıyorum havalar sıcak dicem hafif kalacak 36-37 arası gidiyo sıcaklığı bi kere 37.5 gördük banyo yaptırdım hemen, düştü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de niyetim o ama dediğin gibi hasta olmasından korkuyorum.
Kızlar nasılsınız? Benim kuzu 2gun önce pisik oldu mustela kullanıyorduk bitince değiştirdik kremimizi aynı zamanda ıslak mendili de değişti muhtemelen ondan oldu, ünden beri bepanthol plus kullaniyorum geçti çok şükür. İlk gün uyurken öyle bir ağladı ki çok canı yanmış kuzumunçok şükür atlattık. Size tavsieyem ıslak k ndille siliyorsaniz kurulayip kremini öyle sürün mutlaka ayrıca bebek pamuklarini da islatip silebilirsiniz ben pislik olduğunda öyle yaptım ıslak.mendil hiç kullanmadim bephantol de iyi geldi. Öptüm hepinizi
Bende soydum kızımı gaza gelerek :)))
Birde akşam Güneşi vurdu odaya cidden sıcak oldu.
Birde şu yabancı devletler de Minnacik bebeği nasıl buzlu suda yüzdürüyorlar.
Biz serinden korkuyoruz
Maşallah junior korsana ♥♥♥iyi yapmissin. Sakinan göze çöp batar derler. Hepimiz yeterince dikkat ediyoruz bence, korkuya&endişeye gerek yok
Bu çocuk eli bıraktı alt dudağını emmeye başladıTüm sebekliklerini kaydediyorum. Ileride koca adam olunca gülecek çok malzememiz olacak
Maşallah junior korsana ♥♥♥
Kocaman öpüyorum ellerini, ayaklarını :*
Bende dün fark ettim İdil de aynı şekil alt dudağını emiyor :))
Arada bir elini, bir dudağını :))
Zaten üst dudağı yok denecek kadar az var.
Kaydetmez olur muyum? :)Maşallah junior esmere. Kaydet her anını. O kadar hızlı buyuyorlar ki, unutmaktan korkuyorum bu güzel günleri.
Benim yaramaz bal dudak. Eşim takılıyor arada 'kim bilir kimler öpecek seni, bir kızın peşine takılıp gideceksin değil mi oğlum' diyor. Kıskançlıgim tavan yapıyor o an, vermem veremem ben onu kimselere
Kaydetmez olur muyum? :)
Hergün en az 10 foto, video çekiyorumdur.
Cidden çok hızlı büyüyorlar.
Ben kız annesi olduğum için öyle şeyler mümkün oldukça aklıma getirmiyorum
Korkuyorum geleceğiyle ilgili.
Mümkün oldukça ana&Kız takılacağız ta ki, okuyup mesleğini eline alana kadar.
Evet cancağızım bütün kuzuların şansları, bahtları açık olsun inşallah.Allah gönlüne göre versin, meleklerimizi düzgün insanlarla karşılaştırsin inşallah. Kizi erkeği yok esmerim hepsi bir gerçekten. Ben de düşünmek bile istemiyorum
Bu arada bol bol dua et annenin duası geri çevrilmez. Anamdan biliyorum, bak ettiği duaya ' rabbim yavrum istediği kadar okusun, ama benim gibi çalışıp yorulmasin; evinde oturup keyif yapsın'. Ah be anneciğim
Kızlar nasılsınız? Benim kuzu 2gun önce pisik oldu mustela kullanıyorduk bitince değiştirdik kremimizi aynı zamanda ıslak mendili de değişti muhtemelen ondan oldu, ünden beri bepanthol plus kullaniyorum geçti çok şükür. İlk gün uyurken öyle bir ağladı ki çok canı yanmış kuzumunçok şükür atlattık. Size tavsieyem ıslak k ndille siliyorsaniz kurulayip kremini öyle sürün mutlaka ayrıca bebek pamuklarini da islatip silebilirsiniz ben pislik olduğunda öyle yaptım ıslak.mendil hiç kullanmadim bephantol de iyi geldi. Öptüm hepinizi