2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

günaydın hırıltımız vardı diye 3 gün banyo yaptırmadım halen devam ediyor yinede banyosunu yaptıracam.normal zamanda bir gün yaptırıyordum ertesi gün yaptırmıyordum sizleer nasıl yapıyorsunuz
Merhaba canım, yaptır banyo hiç bekletme hele ki bu Sıcaklar da bunalmasın bebişler :)
Banyodan sonra burnunu temizle eğer hırıltı gelmiyorsa burundandır demek ki.
Ben banyodan sonra içine atlet giydiriyorum askılı, üstüne uzun kollu alttan çıtçıtlı, altına ayaklı pijama.
Bir kaç saat sonra alttakini çıkartıyorum.
Sende evinin sıcaklığına göre giydir canım.
İnşallah birşeyi yoktur.

Son düzenleme:
Eviniz kaç derece, benimki 26 derece bende kısa kollu atlet body üzerine uzun kollu pijama üstü ve altına patikli pijama ve çorap giydiriyorum, ama terlemiyor çocuk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim gibi giydiriyorsun :)
Hemen hemen 26-27 derece vardır canım.
Bana da çok sıcak geliyorsa altında ki pijamayı çıkartıyorum çorapla kalıyor.

Ne zaman gecicek bu ataklar :) bide buyume atagimiz cikti heheheheh :) hemencecik buyusun bebisler!

Aynen canim ya bi yandan buyusun diyorum bir yandan da boyle kalsinlar ne bilim iste insanoglu ne istedigini bilmiyo ki ☺️

Cok sicak degil mi kizlar ya ?

Ev o sıcaklıkta ama serin oluyor canım bebek için.
Kısa kollu giydirdiğim zaman hemen hapşırıyor benim yaramaz.
Hem uzun kollu da olsa ince giydiriyorum.

Ev o sıcaklıkta ama serin oluyor canım bebek için.
Kısa kollu giydirdiğim zaman hemen hapşırıyor benim yaramaz.
Hem uzun kollu da olsa ince giydiriyorum.

Anladim canim ben tek kisa kollu zibin giydiriyorum corap giydiriyordum onu da cikardim cunku inanilmaz sicak cocuk bile sicaktan durmuyo saci hep ter icinde

Anladim canim ben tek kisa kollu zibin giydiriyorum corap giydiriyordum onu da cikardim cunku inanilmaz sicak cocuk bile sicaktan durmuyo saci hep ter icinde

Senin ev bayağı sıcakmış canım.
Benim kuzu terlemiyor diye rahatlıkla giydiriyorum.

selam kılzar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama artık işe başladığım için girdim ve geçmişi okudum da bi zamanlar hamilelik konuları konuşulurdu yok bebeğim şu kadar olmuş bu kadar olmuş şu sıkıntılar bu sıkıntılar derken çok şükür bebeişlerimize kavuştuk. Yeni konularda artık giyim üzerine olmuş aslında zaman ne kadar hızlı geçiyor da biz farkedemiyoruzz

Ümran canım hoş geldin ♥
Evet yoktun uzun zamandır, kulaklarını çınlattık birazcık :)
Nasılsın? Meleğin nasıl ?
İyisinizdir inşallah.

Kıyafet, kilo, gaz sorunu, ailevi sorunlar vs ...
Hiç biter mi? =)
Hele ki bu kadar bayan bir aradayken

Hoş geldin gülüm, nasilsin; kuzun nasıl?

Boş durmak insana neler yaptırıyor Yarabbim
Şimdi de seramik hamuru aldım magnet yapacağım kızım için
Ya diş buğdayı için kullanırım ya da yeni yaşı için...
Benim kız yaşadı, evde bu tarz şeylerle uğraşa uğraşa sergi bile açarız ana&kız

günaydın hırıltımız vardı diye 3 gün banyo yaptırmadım halen devam ediyor yinede banyosunu yaptıracam.normal zamanda bir gün yaptırıyordum ertesi gün yaptırmıyordum sizleer nasıl yapıyorsunuz
BENDE GÜN AŞIRI YAPTIRIYORUM

ben seramik bölümü mezunuyum...çamuru öyle özledimki...bazen kokusu burnuma geliyor...senin aldığın şu ev fırınlarında pişen cinsten sanırım...güzel uğraşlar...evet kızın çok şanslı ,böyle uğraşların olmasada senin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı...

hoşgeldin...hayırlı olsun işe başlamışsın...beebğinle iyisinizdir umarım

Son düzenleme:
ateşölçer sürekli yanı başında batmanda yaşıyorum havalar sıcak dicem hafif kalacak 36-37 arası gidiyo sıcaklığı bi kere 37.5 gördük banyo yaptırdım hemen, düştü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide 26 derece bi kisa kollu bady bide ayakli alt giydiriyorum az mi giydiriyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…