2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hayırlı ve bereketli ramazanlar canım.

Maşallah kuzuna. Bebeği 3-4 günde bir kaka yapan arkadaşlarimiz var canım. Takip et, diskisi katı olmazsa kabiz değildir sadece 'ekonomik bebekler' sınıfındadir

Kızlar bebişlere güneş koruyucu krem, losyon vs. kullanacak mısınız? Akşam saatleri çıkarıyorum ama çok beyaz benim oğlum kullanmalı mıyım karar veremedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm ya gelen giden o bu şu kız derken büyüttük ve işe başladık ve çok şükür ikimizde çok iyiyiz sen nasılsın bakemmmm sizi çok özlemişim ya canlarım benim

artık buralardayım öğlee arası kızımı emzirip geliyorum 1 gibi ondan sonra hem buralardayım kısmetse inşallah senin kuzun nasıl canımm

merhaba canım bende çok sık giremiyorum kendi evimde değilim. aynı dert bizdede var biz 8-9 günü gördük şimdi yine 3 gün oldu hala tık yok. doktora götürdüm alt batın ultrasonu çekildi hiçbir sıkıntı yok çok şükür. doktor sadece anne sütü alan bebeklerde olur böyle dedi. kaka normal ise katı değilse önemli değilmiş. 4-5 aylık olduğunda düzelirmiş. nettede araştırdım yalancı kabızlık deniyor. birde doktor eğer çok ıkınırsa huzursuzluğu olursa her zaman olmamak şartıyla gliserin fitil önerdi çok nadir kullanıyorum ben

suay ve meleğin çok iyi caım maşallah memlekete bile gittiler :) :) :) sen bana özelden mesaj at mail adresini kızlara bildiririm canım

Akşam vakti ise lüzumlu olduğunu sanmıyorum canım.

Iyi gülüm, büyüyor. Üç aylık oldu şükür darisi askerliğine

Hayırlı cumalar arkadaslar benım kıZım bugun 62 gunluk oldu dın 2. Ay asısını yaptırdık bıraz huysuzdu dun sonrada ta ki şimdiye kadar baygın baygın yatıyor yavrum herkes kabızlıkran şikayetçi benım kızımda gunde 4-5 kez yapıyor sırtına kadar cok şükür bağırsakları iyi çalısıyor ama şimdide kilo almıyo 3450 dogdu 3200 e dustu şimdi hala 4600 yanı ıkı ayda 1400 aldı bu ay 500 gr zor aldı acaba kakadanmı ki bidebaş cevresi sizinkılerin kaç oldu kılolarıda benım kızın 38 cm olmus doktor bıraz kucuk dedı ama kafam karıstı bıktım herkesın sutun yetmıyor yaramıyor muhabbetinden çok mu küçük sizce doymasa sureklı aglamazmı

Canim benimkisi de tam 3 aylik ve kilosu 5300 ayniyiz. Bence bublara soylenenlere takilma onemli olan onu kendi sutunle besliyorsun. Kilo degil onemli olan saglikli olmasi. İlk ay bebekler cok aliyo sonra azaliyo 500 gr da normal sayiliyor. dr bu duruma ne diyor. Aynen inan ac kalmiyordur, eger ac kalmis olsaydi kesinlikle durmazdi uyumazdi. Gayet cis kaka da yapiyor dedin hic dusunme emzir emzirebildigin kadar

HAYIRLI CUMALAR

benim kızda 3000 doğdu ancak 2 ayda 4850 ye ulaştık...benim kızda son günlerde çok kak yapmaya başladı sanki küçüldü minnacık kaldı kızım...son ayda benimki 600 almış kontrollerde bir şey söylemediler normal dediler...bizimki sürekli ağladığı için birşey diyemiycem... ama aç bebeklerin kan şekeri çok düştüğü için yattıkları zaman uyanmakta zorlanır demişti doktor... ama bizimki o mkadar çok ta uyumuyor....
sağlıklı olsunlarda alırlar inşallah bir dahaki kontrolünde sor...
gerçi ben unutuyorum soracaklarımı ama
soracaklarımızı bence yazalımda gidelim

Maşallah kuzuna canım. Arkadaşlar güzel yazmışlar. Süt yaramiyor olur mu...

Kulak ardı et onları. Bebeğin minyon olacak belki, herkes bir değil ki. Günde 6-8 defa idrar yapıyorsa yeterli besleniyordur gülüm. Baş çevresi de genetik. Bingildagi kapamadi ise bir sıkıntı yoktur, genlerinden kaynaklaniyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar,bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün inş,bende mayıs annesi olmayı beklerken nisan annesi oldum 21 nisanda kızımı kucağıma aldım,2 gün önce 2 aylık aşılarını yaptırdık,2 gündür baygın baygın yatıyordu,bugün çok şükür iyi,kilo alımından konuşmuşsunuz,bizim bebiş 2980 dogdu ,ilk günler sütüm gelmedi,hastaneden çıktığımız günün gecesinde kızım sabaha kadar ağladı,açlıktan ağlıyormuş sabah kontrole gittiğimizde kilosu 2700 olmuştu,hemen mamaya başlattı doktorumuz,sütüm hala yeterli değil doymuyor mecbur mamada veriyorum,1. ay kontrolümüzde kilosu 3760 olmuştu,2. aydada aşı için sağlık ocağına gittik5,900 çıktı ama kıyafetleriyle tarttılar,hastanede soymuşlardı,yinede kilosu fazla degilmi ? Mamayı azalttım bakalım 3. ayda kilo artışımız ne olcak...

Bende aslında mayıs annesiydim ama gelişme geriliği olduğu için erken alındı 2800 gr 49 cm doğdu bütün persantillerde geriydik çok moralim bozulmuştu ama çok şükür iyi toparladık :) şuan 2 aylık oldu 5300gr tosunum, mama ayarlamasını doktorun yapmıyor mu kilosuna uygun olarak

5900 se 300gr kıyafettir 5600 diyelim kilosuna günlük alacağı kiloya 100ccden 560cc dir bunuda gün içinde 3saatte bir veriyorsan 8e böleriz bir kerede 70cc çıkar bundan az verme, çok da fazla verme mamalar çok kilo aldırır obez olmasın çocuk

Maşallah cnm bebişine,doktorum sütüm yetmediği için mamayla dengelememi söyledi sadece,ama bizimki biraz iştahlı,mama verdiğim halde zor doyuyor,babasıda küçükken kiloluydu babasına çekmiş galiba

Ahh ahh doymuyor cnm doymuyor,az önce emzirdim sütümde geliyordu ağzının kenarından akıyordu,uyudu yatırdım ağlamaya başladı gazı olsa bacaklarını kasıyor,kucagıma aldım yüzümü yalıyor,90 cc mama verdimde doydu şimdi uyudu,obez olur diye korkuyorum bende vermim diyorum ağlamaktan helak oluyor çocuk

hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar herkese!
benim uykucu böcek uyuyor şimdi. keyiflerimiz yerinde:) sizler de iyisinizdir umarım.
sıcaklar da artık iyice bastırdı rahatlıkla gezdirebiliyoruz artık erenimi. bizimki ellerini ağzına götürmeye çok alıştı bütün parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor ve tükrük salgısı arttı iyice.emzik veriyorum parmağını emmektense emzik emsin diye emziği atıyor gene parmaklarını emiyor. daha sonra alışkanlık yapmaz umarım...

Maşallah cnm bebişine,doktorum sütüm yetmediği için mamayla dengelememi söyledi sadece,ama bizimki biraz iştahlı,mama verdiğim halde zor doyuyor,babasıda küçükken kiloluydu babasına çekmiş galiba

Anne sütüde alıyor mu? Senin bebişe de maşallah canım ama biraz fazla desteklemişsin sanki mamayla :) :) bu kız türk kız çocuklarının ortalama değerleri persentil eğrisi diye geçiyor biliyor olabilirsiniz bilmişlik yapmış olmayım :)
Sizin bebişin persantili 90-97 arası aşağıda işaretledim yani yaşıtlarına göre biraz fazla kilo almış, mamayı biraz kıs istersen, bu arada bende aile hekimiyim :)

Sanada hayırlı cumalar,hayırlı ramazanlar..
Maşallah size,bizim bebişde elinin üstünü parmaklarını emiyor 2 haftadır,zar zor emziğe alıştırdım,elini ağzına götürünce hemen emziği veriyorum emziği emiyor,emzik vermeye çalış cnm,alışkanlık yaparsa kötü,kuzenimin kızı 5 yaşında hala parmak emiyor...

Anne sütüde alıyor mu? Senin bebişe de maşallah canım ama biraz fazla desteklemişsin sanki mamayla :) :) Eki Görüntüle 1170645 bu kız türk kız çocuklarının ortalama değerleri persentil eğrisi diye geçiyor biliyor olabilirsiniz bilmişlik yapmış olmayım :)
Sizin bebişin persantili 90-97 arası aşağıda işaretledim yani yaşıtlarına göre biraz fazla kilo almış, mamayı biraz kıs istersen, bu arada bende aile hekimiyim :) Eki Görüntüle 1170670

evet cnm okula başlayana kadar parmak emen çocuklar var... gece acıktığında ağlamadan önce de cup cup sesleri geliyor hemen emziriyorum:)
biraz daha emzik emmeye zorlayayım en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…