selam kızlar hepinize hayırlı cumalar.. rabbim tüm istediklerinizin olmasını nasip eder inş. bu mübarek günlerde. bu arada şimdiden ramazan-ı şerifinizde mübarek olsun nice ramazanlara inş. eşlerimizle evlatlarımızla sağlıkla sıhhatle mutlulukla...
Kızlar internet erişimim yoktu nezandir umarım herkes iyidir kızım 2,5 aylık ve 3 gündür hic kaka yapmadı en son acayip sıvı ve çoktu fakat 3 gündür tık yok sürekli alttan gaz cikartiriyor var mı aynı dertten muzdarip olan ya da care bilen ne yapmalıyım ;((((
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmSelam kizceler. Yine ben ve topigimiz basbasa romantik takiliyoruzcok korkak kizim var. Hafif karanlikta altini degistirirken nasil aciyo gozlerini bi gorseniz. Bi de karsisinda konusurken mimik degisse ya da ses tonu degisse tepki olarak hemen yumruklarini sıkp gozlerini kirpistiriyo sanki surekli dayak yermis gibi irkildek.
Umraaannnhosgeldin canim, valla cok sorduk seni nerde bu kiz acep diye. İyi olmaniza sevindim. Nasilsiniz sen ve kuzusun
Günaydın hayırlı cumalar...müjdeli haberler alalım&mutluluktan dört köşe olalım inşallah
Yilllllllar önce akademisyen olmak üzere çıktım yola, istemedim başka meslek gülüm. Mecbur olsa idim uygun işlere girer çalışırdım. Ama mecburiyet olmayınca hala bir umut bekliyorum, kısmetOlmazsa oğlan büyüyünce çevirmenlik yaparım yine home-office, kazancı çok güzel.
Aynı büyükannem. Birşeyden yakininca 'yapacaksın tabi işinin adı ne ' deyip çıkıyor
Öyle mi...uyardigin iyi oldu. Idrar sonrası da yikayim madem. Teşekkürler canım.
Iyi olmaniza sevindim canım. Daha sık görürüz seni artık inşallah
Benimki de çok korkak. Kendi gaz çıkarma sesinden korkuyor
Hamur isi değil de bu ara dondurmaya dadandim. Sıcak havalarda soğuk soguk:thumbup::thumbup::thumbup:
Annen doğru diyor. Benim annem de 'sizin zamanıniza ana&babaya sorma da kalmaz. Getirir bir tane anne bak evlendim der' diyor
Kızlar internet erişimim yoktu nezandir umarım herkes iyidir kızım 2,5 aylık ve 3 gündür hic kaka yapmadı en son acayip sıvı ve çoktu fakat 3 gündür tık yok sürekli alttan gaz cikartiriyor var mı aynı dertten muzdarip olan ya da care bilen ne yapmalıyım ;((((
Kızlar hayırlı cumalar umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir.
Topiğin ilk sayfalarına baktımda nasıl farklı heyecanlarımız varmış yok kese yok kalp atışı yok cinsiyet
Şimdi ise beslenme gaz uykusuzluk biz maalesef mama işe besleniyoruz sütüm yok ne yazıkki ama çok şükür sağlığı suhati yerinde
Bu arada bazı arkadaşlaro merak ediyorum burcu,buket asude suay falan haberi olan varmı birde feysteki grubz nasıl üye oluyoruz bilen varmı
Kızlar bebişlere güneş koruyucu krem, losyon vs. kullanacak mısınız? Akşam saatleri çıkarıyorum ama çok beyaz benim oğlum kullanmalı mıyım karar veremedim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmya gelen giden o bu şu kız derken büyüttük ve işe başladık ve çok şükür ikimizde çok iyiyiz sen nasılsın bakemmmm sizi çok özlemişim ya canlarım benim
artık buralardayım öğlee arası kızımı emzirip geliyorum 1 gibi ondan sonra hem buralardayım kısmetse inşallah senin kuzun nasıl canımm
Hayırlı cumalar arkadaslar benım kıZım bugun 62 gunluk oldu dın 2. Ay asısını yaptırdık bıraz huysuzdu dun sonrada ta ki şimdiye kadar baygın baygın yatıyor yavrum herkes kabızlıkran şikayetçi benım kızımda gunde 4-5 kez yapıyor sırtına kadar cok şükür bağırsakları iyi çalısıyor ama şimdide kilo almıyo 3450 dogdu 3200 e dustu şimdi hala 4600 yanı ıkı ayda 1400 aldı bu ay 500 gr zor aldı acaba kakadanmı ki bidebaş cevresi sizinkılerin kaç oldu kılolarıda benım kızın 38 cm olmus doktor bıraz kucuk dedı ama kafam karıstı bıktım herkesın sutun yetmıyor yaramıyor muhabbetinden çok mu küçük sizce doymasa sureklı aglamazmı
HAYIRLI CUMALARHayırlı cumalar arkadaslar benım kıZım bugun 62 gunluk oldu dın 2. Ay asısını yaptırdık bıraz huysuzdu dun sonrada ta ki şimdiye kadar baygın baygın yatıyor yavrum herkes kabızlıkran şikayetçi benım kızımda gunde 4-5 kez yapıyor sırtına kadar cok şükür bağırsakları iyi çalısıyor ama şimdide kilo almıyo 3450 dogdu 3200 e dustu şimdi hala 4600 yanı ıkı ayda 1400 aldı bu ay 500 gr zor aldı acaba kakadanmı ki bidebaş cevresi sizinkılerin kaç oldu kılolarıda benım kızın 38 cm olmus doktor bıraz kucuk dedı ama kafam karıstı bıktım herkesın sutun yetmıyor yaramıyor muhabbetinden çok mu küçük sizce doymasa sureklı aglamazmı
Hayırlı cumalar arkadaslar benım kıZım bugun 62 gunluk oldu dın 2. Ay asısını yaptırdık bıraz huysuzdu dun sonrada ta ki şimdiye kadar baygın baygın yatıyor yavrum herkes kabızlıkran şikayetçi benım kızımda gunde 4-5 kez yapıyor sırtına kadar cok şükür bağırsakları iyi çalısıyor ama şimdide kilo almıyo 3450 dogdu 3200 e dustu şimdi hala 4600 yanı ıkı ayda 1400 aldı bu ay 500 gr zor aldı acaba kakadanmı ki bidebaş cevresi sizinkılerin kaç oldu kılolarıda benım kızın 38 cm olmus doktor bıraz kucuk dedı ama kafam karıstı bıktım herkesın sutun yetmıyor yaramıyor muhabbetinden çok mu küçük sizce doymasa sureklı aglamazmı
Merhaba kızlar,bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün inş,bende mayıs annesi olmayı beklerken nisan annesi oldum 21 nisanda kızımı kucağıma aldım,2 gün önce 2 aylık aşılarını yaptırdık,2 gündür baygın baygın yatıyordu,bugün çok şükür iyi,kilo alımından konuşmuşsunuz,bizim bebiş 2980 dogdu ,ilk günler sütüm gelmedi,hastaneden çıktığımız günün gecesinde kızım sabaha kadar ağladı,açlıktan ağlıyormuşsabah kontrole gittiğimizde kilosu 2700 olmuştu,hemen mamaya başlattı doktorumuz,sütüm hala yeterli değil doymuyor mecbur mamada veriyorum,1. ay kontrolümüzde kilosu 3760 olmuştu,2. aydada aşı için sağlık ocağına gittik5,900 çıktı ama kıyafetleriyle tarttılar,hastanede soymuşlardı,yinede kilosu fazla degilmi ? Mamayı azalttım bakalım 3. ayda kilo artışımız ne olcak...
Bende aslında mayıs annesiydim ama gelişme geriliği olduğu için erken alındı 2800 gr 49 cm doğdu bütün persantillerde geriydik çok moralim bozulmuştu ama çok şükür iyi toparladık :) şuan 2 aylık oldu 5300gr tosunum, mama ayarlamasını doktorun yapmıyor mu kilosuna uygun olarak
5900 se 300gr kıyafettir 5600 diyelim kilosuna günlük alacağı kiloya 100ccden 560cc dir bunuda gün içinde 3saatte bir veriyorsan 8e böleriz bir kerede 70cc çıkar bundan az verme, çok da fazla verme mamalar çok kilo aldırır obez olmasın çocuk
Maşallah cnm bebişine,doktorum sütüm yetmediği için mamayla dengelememi söyledi sadece,ama bizimki biraz iştahlı,mama verdiğim halde zor doyuyor,babasıda küçükken kiloluydu babasına çekmiş galiba
hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar herkese!
benim uykucu böcek uyuyor şimdi. keyiflerimiz yerinde:) sizler de iyisinizdir umarım.
sıcaklar da artık iyice bastırdı rahatlıkla gezdirebiliyoruz artık erenimi. bizimki ellerini ağzına götürmeye çok alıştı bütün parmaklarını ağzına sokmaya çalışıyor ve tükrük salgısı arttı iyice.emzik veriyorum parmağını emmektense emzik emsin diye emziği atıyor gene parmaklarını emiyor. daha sonra alışkanlık yapmaz umarım...
Maşallah cnm bebişine,doktorum sütüm yetmediği için mamayla dengelememi söyledi sadece,ama bizimki biraz iştahlı,mama verdiğim halde zor doyuyor,babasıda küçükken kiloluydu babasına çekmiş galiba
Sanada hayırlı cumalar,hayırlı ramazanlar..
Maşallah size,bizim bebişde elinin üstünü parmaklarını emiyor 2 haftadır,zar zor emziğe alıştırdım,elini ağzına götürünce hemen emziği veriyorum emziği emiyor,emzik vermeye çalış cnm,alışkanlık yaparsa kötü,kuzenimin kızı 5 yaşında hala parmak emiyor...