Yok tatlım doğru yazmış arkadaş kremin adını.Cnm bephanten mi demek istedin oyleyse bephanten plus yaralarda dezenfektasyon icin kullaniliyor bephanten sable iyi gelir.
Yok tatlım doğru yazmış arkadaş kremin adını.
Pişik kremi bahsettiği.
Ben bugün doktoruma sordum beş kiloyu geçtiği için artık sen ne giyiyorsan onada onu giydir dedi ama emin olamıyorum, annem zaten sağolsum elli kat giydiriyor ben soyuyorum çocuğuBenimkide 26 derece bi kisa kollu bady bide ayakli alt giydiriyorum az mi giydiriyorum ki
Ben bugün doktoruma sordum beş kiloyu geçtiği için artık sen ne giyiyorsan onada onu giydir dedi ama emin olamıyorum, annem zaten sağolsum elli kat giydiriyor ben soyuyorum çocuğu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bephanten mi demek istedin oyleyse bephanten plus yaralarda dezenfektasyon icin kullaniliyor bephanten sable iyi gelir.
İyiymiş :) :) benim annem sağolsun kayınvalide gibi bıdı bıdı konuşup duruyor çok bilmişbizde de tam tersi annem soyuyor ben giydiriyorum
İyiymiş :) :) benim annem sağolsun kayınvalide gibi bıdı bıdı konuşup duruyor çok bilmişhem temizlik yapıcan hem çocuğa bakıcan hem kocana bakıcan hem çalışcan yeriştircen becercwn kızım ne var ki ben neler neler yaptım diye diye başımın etini yedi depresyona soktu beni :)
Pisik en korktuğum sıkıntı. Geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah. Bezinde sadece idrar olduğunda silmiyor sadece bezini değiştiriyorum. Kaka yapmışsa belden aşağısini sıcak su ile yıkayıp öyle bezliyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı.
Cnm bephanten mi demek istedin oyleyse bephanten plus yaralarda dezenfektasyon icin kullaniliyor bephanten sable iyi gelir.
Bu saate kadar iyi olan kız gitti yerine huysuz, hırçın bir kız geldi :)
hosbulduk canım doğrudur cinlatmissinizdirÜmran canım hoş geldin ♥
Evet yoktun uzun zamandır, kulaklarını çınlattık birazcık :)
Nasılsın? Meleğin nasıl ?
İyisinizdir inşallah.
Kıyafet, kilo, gaz sorunu, ailevi sorunlar vs ...
Hiç biter mi? =)
Hele ki bu kadar bayan bir aradayken
hosbulduk canım cok şükür biz iyiyiz sen.bebisin nasılHoş geldin gülüm, nasilsin; kuzun nasıl?
BENDE GÜN AŞIRI YAPTIRIYORUM
ben seramik bölümü mezunuyum...çamuru öyle özledimki...bazen kokusu burnuma geliyor...senin aldığın şu ev fırınlarında pişen cinsten sanırım...güzel uğraşlar...evet kızın çok şanslı ,böyle uğraşların olmasada senin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı...
hoşgeldin...hayırlı olsun işe başlamışsın...beebğinle iyisinizdir umarım
Anne evi iyidir canim. Keyifli dinlenmeler :)Evet,annem Antalya'da yaşıyor,kaçtık yanına,çok sağol canım benim
Annem de diyo bazen "ay masallah genc kiz oldu bu" diye. Genc de olunca benim bebegim o :)Günaydın, keyifli perşembelerGünler iyiden iyiye uzadı, zaman geçmiyor. Dün beverly hills 90210, 21 jump street gibi çocukluk dönemi dizilerimizi çıkardım arşivden. Beni bir süre idare ederler. Sizler nasıl zaman geçiriyorsunuz?
Ev buldunuz mu canım?
İkiniz de emziriyorsunuz yanılmıyorsam. Birkaç gün karın gurultusuna ya da sizi dolaba sürükleyen duyguya karşı koyarsanız (biliyorum zor), emzirirken hızla kilo verirsiniz. Karbohidrattan uzak durun bol protein ve sebze tüketin. Nasıl hızla verdiğinize siz de şaşırırsınız
Maşallah büyümüş te saçları bile kesilmiş. Bruja genç kız oldu Dolunay
Canim gecmis olsun. İnsallah bi sıkınti yoktur, merak etme.dün akşamda sulu sulu kaka yapmaya başladı... gece emdikten sonra hemen kaka yaptı... sabaha kadar ve hala devam ediyor...ishal oldu sanırım...ne yapcam bilmiyorum...sağlık ocağına götürsem bir şey yaparlarmı acaba....
suyu yeni yeni vermeye başladık.... ama çok terliyor...en fazla ne kadar su verilebilir bilmiyorum ki...kv dem 2 çay kaşığı vermiş o kadar.... eve gelincede beni emiyor diye ben su falan vermiyorum... ama su kaybediyordur değilmi... su gibi kakası şimdi...
güle güle git gel...hayırlı yolculuklar...
dikkat edilmesi lazım...aynı memeden süt içenler kardeş olurlar nikah düşmez...
kolay gelsin canım benim....hayırllı olsun yeni eviniz inşallah...
Umraaannnselam kılzar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama artık işe başladığım için girdim ve geçmişi okudum da bi zamanlar hamilelik konuları konuşulurdu yok bebeğim şu kadar olmuş bu kadar olmuş şu sıkıntılar bu sıkıntılar derken çok şükür bebeişlerimize kavuştuk. Yeni konularda artık giyim üzerine olmuş aslında zaman ne kadar hızlı geçiyor da biz farkedemiyoruzz
Tatlos daha sık girmelisinateşölçer sürekli yanı başında batmanda yaşıyorum havalar sıcak dicem hafif kalacak 36-37 arası gidiyo sıcaklığı bi kere 37.5 gördük banyo yaptırdım hemen, düştü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kiskancligi hic deme, kizimi vermem kimseye diyorum, annem hemen lafi yapistiryo. "Yaa, zaten sana soruyolar. Anne ben bunu alcam diyo, olur kizim diyebiliyosun anca"Maşallah junior esmere. Kaydet her anını. O kadar hızlı buyuyorlar ki, unutmaktan korkuyorum bu güzel günleri.
Benim yaramaz bal dudak. Eşim takılıyor arada 'kim bilir kimler öpecek seni, bir kızın peşine takılıp gideceksin değil mi oğlum' diyor. Kıskançlıgim tavan yapıyor o an, vermem veremem ben onu kimselere
Annen iyiymisss :)) cok guldum. Annem de oyle der arada bendeki rahatliga sinirlenip. Amaaaannn anne derim hemen baslar saymaya. Biz sunu yaptik bunu yaptik yanimizda kimse yoktu. Simdki babalar gibimiydi sizin babaniz. Calismaya giderdi aylar sonra gelirdi filan filan filanİyiymiş :) :) benim annem sağolsun kayınvalide gibi bıdı bıdı konuşup duruyor çok bilmişhem temizlik yapıcan hem çocuğa bakıcan hem kocana bakıcan hem çalışcan yeriştircen becercwn kızım ne var ki ben neler neler yaptım diye diye başımın etini yedi depresyona soktu beni :)
Çoooookkkk tatlı yaaaa benimki de çok korkak :) :) gözlerini kocaman açıp önce ne olduğunu anlamaya çalışıyor sonra alt dudak yavaşça bükülüp basıyor çığlığıSelam kizceler. Yine ben ve topigimiz basbasa romantik takiliyoruzcok korkak kizim var. Hafif karanlikta altini degistirirken nasil aciyo gozlerini bi gorseniz. Bi de karsisinda konusurken mimik degisse ya da ses tonu degisse tepki olarak hemen yumruklarini sıkp gozlerini kirpistiriyo sanki surekli dayak yermis gibi irkildek.
.
Evet cancağızım bütün kuzuların şansları, bahtları açık olsun inşallah.
:))))
Bak harfi harfine tutmuş anacığının duası :)))
Ellerinden öpüyorum anneciğinin.
Eminim ki kerem okul çağına geldiğinde sende mesleğini yapacaksın.
İstanbul'da olsan kolay bulurdun,ilaç firmaları hep arayış içinde.
İyiymiş :) :) benim annem sağolsun kayınvalide gibi bıdı bıdı konuşup duruyor çok bilmişhem temizlik yapıcan hem çocuğa bakıcan hem kocana bakıcan hem çalışcan yeriştircen becercwn kızım ne var ki ben neler neler yaptım diye diye başımın etini yedi depresyona soktu beni :)
Ben de idrar yaptıktan sonra değiştirdim silmeden, ondan sonra oldu tesadüf mu ilgisi var mi bilmiyorum sen yine de en azından bebeler için pamuk lar var ıslatıp onunla silersen ise yarıyor. Umarım hiçbir bebede olmaz pisik çok canı yandı kuzumun Allahtan hemen müdahale ettik daha kötü olmadan iyileşti. Teşekkür ederim canım inşallah tekrarlamaz
hosbulduk canım doğrudur cinlatmissinizdirbende kızım da cok şükür iyiyiz buyuyoruz teyzesi büyük gaz olaylarından sonra artık daha mutluyuz
hosbulduk canım cok şükür biz iyiyiz sen.bebisin nasıl
hosbulduk canım evet başladım ve çok zor oldu :)
Selam kizceler. Yine ben ve topigimiz basbasa romantik takiliyoruzcok korkak kizim var. Hafif karanlikta altini degistirirken nasil aciyo gozlerini bi gorseniz. Bi de karsisinda konusurken mimik degisse ya da ses tonu degisse tepki olarak hemen yumruklarini sıkp gozlerini kirpistiriyo sanki surekli dayak yermis gibi irkildek.
Anne evi iyidir canim. Keyifli dinlenmeler :)
Annem de diyo bazen "ay masallah genc kiz oldu bu" diye. Genc de olunca benim bebegim o :)
Ah ahhh karbonhidrattan nasil uzak durulur ki. Seker ve hamur olmadan yasamanin ne anlami var
Canim gecmis olsun. İnsallah bi sıkınti yoktur, merak etme.
Umraaannnhosgeldin canim, valla cok sorduk seni nerde bu kiz acep diye. İyi olmaniza sevindim. Nasilsiniz sen ve kuzusun
Tatlos daha sık girmelisin
O kiskancligi hic deme, kizimi vermem kimseye diyorum, annem hemen lafi yapistiryo. "Yaa, zaten sana soruyolar. Anne ben bunu alcam diyo, olur kizim diyebiliyosun anca"
Annen iyiymisss :)) cok guldum. Annem de oyle der arada bendeki rahatliga sinirlenip. Amaaaannn anne derim hemen baslar saymaya. Biz sunu yaptik bunu yaptik yanimizda kimse yoktu. Simdki babalar gibimiydi sizin babaniz. Calismaya giderdi aylar sonra gelirdi filan filan filandogru bi yerde. Onlarin yasadigi kade ar zorluk yasamiyoruz ama neden onlar kadar vakit bulamiyoruz bilemiyorum.
renkli hamur aldıysan boya yapmana gerek yok kendi renginde kalması daha güzel olur ...sadece üzerini vernikleyebilirsin...şimdi fıs fıs vernikler var onlardan alabilirsin... ben fiiii tarihinde mezun olduğum için o zamanlar bu kadar çeşitlilik yoktu...Simler varaklar şıkır şıkır şeyler... hayal gücünün yettiği kadar çok...eğer renksiz hamur aldıysan. pigment boyalar var onlarla hamur ıslakken yoğurabilirsin... yada hamuru şekillendirip pişirdikten sonra...istediğin bir boyayla guaj olabilir boyayabilirsin...hamur pişmeden önce üzerlerine parlaktaşlar boncuklar yapıştırabilirsin(cam boncuk olursa daha iyi olur ısıya dayanıklı olsun)ahşap boyamada kullanılan bütün boya ve fırçalar ı kullana bilirsin ama illa masrafa gerek yok...bulabildiğin elinde olan bütün fırçalar olabilir...Benim ki uğraş işte, sırf elim boş durmasın diye yapıyorum birşeyler :)
Das ın evde pişirilen seramik hamurundan aldım.
Bana yardımcı olur musun?
Hangi boya ve fırçaları kullanmam lazım.
Kızlar hayırlı cumalar umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir.
Topiğin ilk sayfalarına baktımda nasıl farklı heyecanlarımız varmış yok kese yok kalp atışı yok cinsiyet
Şimdi ise beslenme gaz uykusuzluk biz maalesef mama işe besleniyoruz sütüm yok ne yazıkki ama çok şükür sağlığı suhati yerinde
Bu arada bazı arkadaşlaro merak ediyorum burcu,buket asude suay falan haberi olan varmı birde feysteki grubz nasıl üye oluyoruz bilen varmı
Ben de idrar yaptıktan sonra değiştirdim silmeden, ondan sonra oldu tesadüf mu ilgisi var mi bilmiyorum sen yine de en azından bebeler için pamuk lar var ıslatıp onunla silersen ise yarıyor. Umarım hiçbir bebede olmaz pisik çok canı yandı kuzumun Allahtan hemen müdahale ettik daha kötü olmadan iyileşti. Teşekkür ederim canım inşallah tekrarlamaz