2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benimkide 26 derece bi kisa kollu bady bide ayakli alt giydiriyorum az mi giydiriyorum ki
Ben bugün doktoruma sordum beş kiloyu geçtiği için artık sen ne giyiyorsan onada onu giydir dedi ama emin olamıyorum, annem zaten sağolsum elli kat giydiriyor ben soyuyorum çocuğu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde de tam tersi annem soyuyor ben giydiriyorum

Cnm bephanten mi demek istedin oyleyse bephanten plus yaralarda dezenfektasyon icin kullaniliyor bephanten sable iyi gelir.

bende bi iki hafta bayagi pisikle ugrastimm. en iyisi bepantol pisik merhemi geldi. ayrica islak mendil de kullanmiyorum sade suyla siliyorum. kurulayip krem suruyorum.

bizde de tam tersi annem soyuyor ben giydiriyorum
İyiymiş :) :) benim annem sağolsun kayınvalide gibi bıdı bıdı konuşup duruyor çok bilmiş hem temizlik yapıcan hem çocuğa bakıcan hem kocana bakıcan hem çalışcan yeriştircen becercwn kızım ne var ki ben neler neler yaptım diye diye başımın etini yedi depresyona soktu beni :)

ay ay benimkide oyle hatta kendisi diyo. kayinvaliden olsam dayanamazdin bidi bidi konusuyorum aksama kadar diyo :)

Ben de idrar yaptıktan sonra değiştirdim silmeden, ondan sonra oldu tesadüf mu ilgisi var mi bilmiyorum sen yine de en azından bebeler için pamuk lar var ıslatıp onunla silersen ise yarıyor. Umarım hiçbir bebede olmaz pisik çok canı yandı kuzumun Allahtan hemen müdahale ettik daha kötü olmadan iyileşti. Teşekkür ederim canım inşallah tekrarlamaz

Bu saate kadar iyi olan kız gitti yerine huysuz, hırçın bir kız geldi :)

Ataktir o atak annesi:) eşim büyüme atağının ne olduğunu öğrendi hatta direkt büyüme atağı diye bişey olduğunu öğrendi her ağladığında atağıa bagliyo :) benim oğlan uykusu bastırınca çok huysuzlasiyor hemen uyutmak için bütün ev seferber oluyor:) k.v kalıyoruz da allahtan birimizin işi olunca diğeri hemen yetişiyor.

hosbulduk canım doğrudur cinlatmissinizdir bende kızım da cok şükür iyiyiz buyuyoruz teyzesi büyük gaz olaylarından sonra artık daha mutluyuz

Hoş geldin gülüm, nasilsin; kuzun nasıl?
hosbulduk canım cok şükür biz iyiyiz sen.bebisin nasıl

hosbulduk canım evet başladım ve çok zor oldu :)

Selam kizceler. Yine ben ve topigimiz basbasa romantik takiliyoruz cok korkak kizim var. Hafif karanlikta altini degistirirken nasil aciyo gozlerini bi gorseniz. Bi de karsisinda konusurken mimik degisse ya da ses tonu degisse tepki olarak hemen yumruklarini sıkp gozlerini kirpistiriyo sanki surekli dayak yermis gibi irkildek.

Evet,annem Antalya'da yaşıyor,kaçtık yanına,çok sağol canım benim
Anne evi iyidir canim. Keyifli dinlenmeler :)
Annem de diyo bazen "ay masallah genc kiz oldu bu" diye. Genc de olunca benim bebegim o :)
Ah ahhh karbonhidrattan nasil uzak durulur ki. Seker ve hamur olmadan yasamanin ne anlami var
Canim gecmis olsun. İnsallah bi sıkınti yoktur, merak etme.
Umraaannn hosgeldin canim, valla cok sorduk seni nerde bu kiz acep diye. İyi olmaniza sevindim. Nasilsiniz sen ve kuzusun
Tatlos daha sık girmelisin
O kiskancligi hic deme, kizimi vermem kimseye diyorum, annem hemen lafi yapistiryo. "Yaa, zaten sana soruyolar. Anne ben bunu alcam diyo, olur kizim diyebiliyosun anca"
Annen iyiymisss :)) cok guldum. Annem de oyle der arada bendeki rahatliga sinirlenip. Amaaaannn anne derim hemen baslar saymaya. Biz sunu yaptik bunu yaptik yanimizda kimse yoktu. Simdki babalar gibimiydi sizin babaniz. Calismaya giderdi aylar sonra gelirdi filan filan filan dogru bi yerde. Onlarin yasadigi kadar zorluk yasamiyoruz ama neden onlar kadar vakit bulamiyoruz bilemiyorum.

Çoooookkkk tatlı yaaaa benimki de çok korkak :) :) gözlerini kocaman açıp önce ne olduğunu anlamaya çalışıyor sonra alt dudak yavaşça bükülüp basıyor çığlığı

Günaydın hayırlı cumalar...müjdeli haberler alalım&mutluluktan dört köşe olalım inşallah

Yilllllllar önce akademisyen olmak üzere çıktım yola, istemedim başka meslek gülüm. Mecbur olsa idim uygun işlere girer çalışırdım. Ama mecburiyet olmayınca hala bir umut bekliyorum, kısmet Olmazsa oğlan büyüyünce çevirmenlik yaparım yine home-office, kazancı çok güzel.

Aynı büyükannem. Birşeyden yakininca 'yapacaksın tabi işinin adı ne ' deyip çıkıyor

Öyle mi...uyardigin iyi oldu. Idrar sonrası da yikayim madem. Teşekkürler canım.

Iyi olmaniza sevindim canım. Daha sık görürüz seni artık inşallah

Benimki de çok korkak. Kendi gaz çıkarma sesinden korkuyor

Hamur isi değil de bu ara dondurmaya dadandim. Sıcak havalarda soğuk soguk:thumbup::thumbup::thumbup:

Annen doğru diyor. Benim annem de 'sizin zamanıniza ana&babaya sorma da kalmaz. Getirir bir tane anne bak evlendim der' diyor

Kızlar hayırlı cumalar umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir.
Topiğin ilk sayfalarına baktımda nasıl farklı heyecanlarımız varmış yok kese yok kalp atışı yok cinsiyet
Şimdi ise beslenme gaz uykusuzluk biz maalesef mama işe besleniyoruz sütüm yok ne yazıkki ama çok şükür sağlığı suhati yerinde
Bu arada bazı arkadaşlaro merak ediyorum burcu,buket asude suay falan haberi olan varmı birde feysteki grubz nasıl üye oluyoruz bilen varmı

günaydınlar herkese

Benim ki uğraş işte, sırf elim boş durmasın diye yapıyorum birşeyler :)
Das ın evde pişirilen seramik hamurundan aldım.
Bana yardımcı olur musun?
Hangi boya ve fırçaları kullanmam lazım.
renkli hamur aldıysan boya yapmana gerek yok kendi renginde kalması daha güzel olur ...sadece üzerini vernikleyebilirsin...şimdi fıs fıs vernikler var onlardan alabilirsin... ben fiiii tarihinde mezun olduğum için o zamanlar bu kadar çeşitlilik yoktu...Simler varaklar şıkır şıkır şeyler... hayal gücünün yettiği kadar çok...eğer renksiz hamur aldıysan. pigment boyalar var onlarla hamur ıslakken yoğurabilirsin... yada hamuru şekillendirip pişirdikten sonra...istediğin bir boyayla guaj olabilir boyayabilirsin...hamur pişmeden önce üzerlerine parlaktaşlar boncuklar yapıştırabilirsin(cam boncuk olursa daha iyi olur ısıya dayanıklı olsun)ahşap boyamada kullanılan bütün boya ve fırçalar ı kullana bilirsin ama illa masrafa gerek yok...bulabildiğin elinde olan bütün fırçalar olabilir...

Son düzenleme:

sanaada hayirli cumalar canim. ayni dertten muzdaribiz benim de suutum yok. cok uzuluyorum ama yapacak biseyim de yok malesef. napalim tek mamayla buyuyen benim bebegimmi diyip kendimi kandirmaya calisiyorum.

evet mutlaka cisini yaptiktan sonra az da olsa silinmeli. bi de eczaci bayan bana dedi ki: aslinda her pisik bir mantardir. eger kirmizi kirmizi olmussa sana "trosyd" diye bi mantar kremi vereyim cok ince bir tabaka halinde sur. aslinda basta mantiksiz gelse de yaptim ve hemen gecti kizlar. tavsiye ederim. ama cok az sureceksiniz oyle pisik kremi gibi bol bol degil

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar.. rabbim tüm istediklerinizin olmasını nasip eder inş. bu mübarek günlerde. bu arada şimdiden ramazan-ı şerifinizde mübarek olsun nice ramazanlara inş. eşlerimizle evlatlarımızla sağlıkla sıhhatle mutlulukla...

Kızlar internet erişimim yoktu nezandir umarım herkes iyidir kızım 2,5 aylık ve 3 gündür hic kaka yapmadı en son acayip sıvı ve çoktu fakat 3 gündür tık yok sürekli alttan gaz cikartiriyor var mı aynı dertten muzdarip olan ya da care bilen ne yapmalıyım ;((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…