2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben de 4. Ayda destekli oturabulir diye buliyorum. Ama surekli degil sanirim. Doktoruna danismak en iyisi.

Kizlar iyilerdir insallah. Arada girip ce deseler bari :KK43:

Dene derim zeytinyagini. Ama kullanmadan once ocakta isitip asidini almak gerek.

Masallah pasana. Artik hersey cok guzel olsun sizin icin. Bebegim icin hayir yapacagim. Tum topik ve ozellikle de sen ve pixese de dualar okutacagim insallah. Oglusuna da sana da saglik diliyorum canim. Ve tabi tum evlatlara ve annelere de
AFİYETLER OLSUN...
inşallah hep böyle olur...

Canim ck teşekkür ederim. Allah razi olsun senden.
hayırdır inşallah.... bende çok sık böyle rüyalar görüyorum...ama sırt üstüde pek yatmam ...dönmem bile uykumda... ama kan dolaşımımda bozukluk olduğunu biliyorum... eğer bundan kaynaklanıyorsa dediğin gibi olabilir...
ama hamileleikten sonra böyle rüyalar olabiliyor.... psikolojik...

valla ben eve gittiğimnde kv min giydirdiklerini çıkarıyorum... o üşümesin diye sıkı giydiriyor bende soyuyorum yanıyor kuzum sıcaktan....sen sürekli kontrol halinde oluırsan üşütmezsinde terletmezsinde...

yaşayıp görmeden anlamazlar... senden habersiz bile bukadar büyük meblağ gönderdiğine göre sözle lafla anlayacak bir durumda değil... sen çırpınıp dursan...bir kamyon laf etsende o doğruyu yaptığını sanıyor.... inşallah kendini ve seni fazla yıpratmadan atlatırsınız bu durumu... ödemeler başlayınca ve ödeyemez duruma gelince anlayacaktır.... ama işte sorun şu ki o duruma gelmeden neden anlayamıyorlar... AİLE DİYİNCE HERŞEY DURUYOR ONLAR İÇİN AMA BAZI AİLELERDE ÇOK BENCİL OLUYOR ÇOCUKLARI İÇİN...VERDİKÇE İSTİYOR...VAR Kİ VERİYOR DİYORLAR... HALBUKİ OLMASADA BORÇ HARÇ SIRF AİLE İÇİN BULUP BULUŞTURDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORLAR...

HİÇ ÜZÜLME BEBEĞİN İÇİN...bu zamnları çabuk atlatacak... benim yeğenimde öyle bekledi 1-2 ay şimdi görsen kalçası poposu çok güzel yakışıklımın... bizde üzüldük hatta çıkarmaya bile kalktık o aparatı ama sakın öyle düşünme... ilerde tamiri zor bir duruma geliyor... Allah korusun.... vakit çabuk geçiyor inan hatırlamıyacaksınız bile bunu gaçmiş olsun canım benim... şimdi ağlar ve unutur ama tedavi olmazsa ömür boyu ağlar öyle düşün...bebekler dayanıklı... dikkatini dağıt hemen gülmeye başlıyor... ama o şeyi bize taksalar onu çıkarana kadar hiç gülmeyiz inan...

Ben de pek sirt ustu yatmam. Ruyamda dualar okumam cok etkileri beni.

:):):):) kolay gelsin. Sinirler yipraniyor o atak atarlarinda. Biz simdi de uyuma donemindeyiz. Yine sık emiyor ama aralarda bol bil uyuyor. Gecti o hirsli sinirli haller.

Artik yabancilari da biliyor. bugun uyandiginda ben gitmedim yanina, kizimi gormeye gelenlere kahve yapiyordum. Gelen akrabalardan biri gitti. Onu gorunce basmis cigligi. Kosarak odaya giytim, sanki atese atmislar gibi ciyak ciyak bagiriyor. Nasil agladi kuzum, nasil korkmus. Sakinlestirene kadar canim cikti. Emzirirkenn bile soylendi ara ara agladi durdu. Bilemedim boyle olacagini, icim parcalandi. Aklinizda olsun. Ozellikle uykudan uyandiklarinda once sizi gorsunler.

günaydın hırıltımız vardı diye 3 gün banyo yaptırmadım halen devam ediyor yinede banyosunu yaptıracam.normal zamanda bir gün yaptırıyordum ertesi gün yaptırmıyordum sizleer nasıl yapıyorsunuz
Merhaba canım, yaptır banyo hiç bekletme hele ki bu Sıcaklar da bunalmasın bebişler :)
Banyodan sonra burnunu temizle eğer hırıltı gelmiyorsa burundandır demek ki.
Ben banyodan sonra içine atlet giydiriyorum askılı, üstüne uzun kollu alttan çıtçıtlı, altına ayaklı pijama.
Bir kaç saat sonra alttakini çıkartıyorum.
Sende evinin sıcaklığına göre giydir canım.
İnşallah birşeyi yoktur.

Son düzenleme:
Merhaba canım, yaptır banyo hiç bekletme hele ki bu Sıcaklar da bunalmasın bebişler :)
Banyodan sonra burnunu temizle eğer hırıltı gelmiyorsa burundandır demek ki.
Ben banyodan sonra içine atlet giydiriyorum askılı, üstüne uzun kollu alttan çıtçıtlı, altına ayaklı pijama.
Bir kaç sonra alttakini çıkartıyorum.
Sende evinin sıcaklığına göre giydir canım.
İnşallah birşeyi yoktur.
Eviniz kaç derece, benimki 26 derece bende kısa kollu atlet body üzerine uzun kollu pijama üstü ve altına patikli pijama ve çorap giydiriyorum, ama terlemiyor çocuk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eviniz kaç derece, benimki 26 derece bende kısa kollu atlet body üzerine uzun kollu pijama üstü ve altına patikli pijama ve çorap giydiriyorum, ama terlemiyor çocuk

Benim gibi giydiriyorsun :)
Hemen hemen 26-27 derece vardır canım.
Bana da çok sıcak geliyorsa altında ki pijamayı çıkartıyorum çorapla kalıyor.

Ne zaman gecicek bu ataklar :) bide buyume atagimiz cikti heheheheh :) hemencecik buyusun bebisler!

Aynen canim ya bi yandan buyusun diyorum bir yandan da boyle kalsinlar ne bilim iste insanoglu ne istedigini bilmiyo ki ☺️

Cok sicak degil mi kizlar ya ?

Ev o sıcaklıkta ama serin oluyor canım bebek için.
Kısa kollu giydirdiğim zaman hemen hapşırıyor benim yaramaz.
Hem uzun kollu da olsa ince giydiriyorum.

Ev o sıcaklıkta ama serin oluyor canım bebek için.
Kısa kollu giydirdiğim zaman hemen hapşırıyor benim yaramaz.
Hem uzun kollu da olsa ince giydiriyorum.

Anladim canim ben tek kisa kollu zibin giydiriyorum corap giydiriyordum onu da cikardim cunku inanilmaz sicak cocuk bile sicaktan durmuyo saci hep ter icinde

Anladim canim ben tek kisa kollu zibin giydiriyorum corap giydiriyordum onu da cikardim cunku inanilmaz sicak cocuk bile sicaktan durmuyo saci hep ter icinde

Senin ev bayağı sıcakmış canım.
Benim kuzu terlemiyor diye rahatlıkla giydiriyorum.

selam kılzar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama artık işe başladığım için girdim ve geçmişi okudum da bi zamanlar hamilelik konuları konuşulurdu yok bebeğim şu kadar olmuş bu kadar olmuş şu sıkıntılar bu sıkıntılar derken çok şükür bebeişlerimize kavuştuk. Yeni konularda artık giyim üzerine olmuş aslında zaman ne kadar hızlı geçiyor da biz farkedemiyoruzz

selam kılzar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum ama artık işe başladığım için girdim ve geçmişi okudum da bi zamanlar hamilelik konuları konuşulurdu yok bebeğim şu kadar olmuş bu kadar olmuş şu sıkıntılar bu sıkıntılar derken çok şükür bebeişlerimize kavuştuk. Yeni konularda artık giyim üzerine olmuş aslında zaman ne kadar hızlı geçiyor da biz farkedemiyoruzz
Ümran canım hoş geldin ♥
Evet yoktun uzun zamandır, kulaklarını çınlattık birazcık :)
Nasılsın? Meleğin nasıl ?
İyisinizdir inşallah.

Kıyafet, kilo, gaz sorunu, ailevi sorunlar vs ...
Hiç biter mi? =)
Hele ki bu kadar bayan bir aradayken :KK70:

Hoş geldin gülüm, nasilsin; kuzun nasıl?:p

Boş durmak insana neler yaptırıyor Yarabbim :KK9::KK9::KK9:
Şimdi de seramik hamuru aldım magnet yapacağım kızım için :KK1:
Ya diş buğdayı için kullanırım ya da yeni yaşı için...
Benim kız yaşadı, evde bu tarz şeylerle uğraşa uğraşa sergi bile açarız ana&kız :KK76::KK12:

günaydın hırıltımız vardı diye 3 gün banyo yaptırmadım halen devam ediyor yinede banyosunu yaptıracam.normal zamanda bir gün yaptırıyordum ertesi gün yaptırmıyordum sizleer nasıl yapıyorsunuz
BENDE GÜN AŞIRI YAPTIRIYORUM

Boş durmak insana neler yaptırıyor Yarabbim :KK9::KK9::KK9:
Şimdi de seramik hamuru aldım magnet yapacağım kızım için :KK1:
Ya diş buğdayı için kullanırım ya da yeni yaşı için...
Benim kız yaşadı, evde bu tarz şeylerle uğraşa uğraşa sergi bile açarız ana&kız :KK76::KK12:
ben seramik bölümü mezunuyum...çamuru öyle özledimki...bazen kokusu burnuma geliyor...senin aldığın şu ev fırınlarında pişen cinsten sanırım...güzel uğraşlar...evet kızın çok şanslı ,böyle uğraşların olmasada senin gibi bir anneye sahip olduğu için şanslı...

hoşgeldin...hayırlı olsun işe başlamışsın...beebğinle iyisinizdir umarım

Son düzenleme:
ateşölçer sürekli yanı başında batmanda yaşıyorum havalar sıcak dicem hafif kalacak 36-37 arası gidiyo sıcaklığı bi kere 37.5 gördük banyo yaptırdım hemen, düştü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide 26 derece bi kisa kollu bady bide ayakli alt giydiriyorum az mi giydiriyorum ki

X