2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Eskiden soğukkanlı bir insandım ama idil den sonra olamıyorum öyle :)
Biraz daha düzene girerse kızım kendimi kitaba vuracağım, en iyi terapi yöntemim

Geç olmuştu idrarı vereli, O yüzden bugün çıkacaktı sonuçlar.
Hatırlamışken annemi arayıp bir sorayım

♥ İdil Deniz'im ♥

Vaktin olmadığından yapamıyorsun sanirim canım. Bayılır bence dışarıda olmaya. Benimki öyle merakla izliyor ki etrafı. Çiçeklere/ağaçlara dokunduruyorum, hayvanları gösteriyorum; stres atıp geliyoruz

Güzel haberler alırsın inşallah canım.

gunaydın güzel anneler tatlı anneler bol stlü günleriniz olsun pozitif olalım biz tatile gidecegız oglumla
denizle tanısacak gunes kremi onerınız varmı acaba biodermayı cok ovduler arastırıyorum bende
birde bizimki artık neredeyse yok denecek az bıcımde agızdan gaz cukarmıyor alttan atıyor dırek sızde durum nedır
bırde ataklar basladı huysuz suratsız oldu gulec oglum ama napalım gececek dıyoruz

Iyi tatiller&bol eğlenceli günler canım. Güler yine annesi merak etme Gaz sorununuzun bitmesine de çok sevindim. Benimki ağızdan kendi kendine çıkartamıyor, kucakta dik pozisyonda olması lazım. Onu da bir ogrense tadından yenmeyecek

canimm gaz ilaci kullanmiyor musin. ben hala duzenli sekilde kullaniyorum yoksa cok rahatsiz oluyor benim minik.
yok ben kullanmıyorum artık... zaten o gaz ilacı bebeğin bağırsaklarını hareketlendirip kaka yada gaz çıkana kadar o sancıyı çekiyor...

bende çıkarayım dışarı evimizin karşısında park var aslında hafta sonu en azından...korkum durmaması...bizimki daha yeni yeni etrafı dikkatle izliyor...yani ağladığında etraf pek ilgisini çekmiyordu... çocuğumada değişiklik olur en azından temiz hava alır yavrum...

Herkese gunaydin
Kizlar göğüs pompasi olarak ne marka kullanıyorsunuz ve memnun musunuz.

Ben medela mini elektrik kullanıyorum memnunum küçücük nereye gitsem çantama atabiliyorum, özellikle iş yerinde sağmak için aldım bunu, sağma tipi hep aynı sadece emme derecesini değiştirebiliyorsun, bazı makinelerde 2tip sağma varmış ilk baş bebek gibi hızlı hızlı emip memeyi hazırlıyor sonra çekiyormuş, ben onu kullanmadığımdan çok lazım bi özellik mi bilmiyorum açıkcası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzumcum valla kendımı cıkarıyo bılmıyorum da agzından 40 saat ugrassamda gaz cımıo bnde kusmasın dıye bırakıyorum artık ugrasmıyorum napım zaten huysuzlanırsa alınca kucaga cıkarıo gazı aslında kucuk degılmı daha onuda anlamadım ama artık eskısı gıbı panık yapıyorum saldım gıttı 4gundur kaka yapmıo bak dusun buraya yazmadım bile eskıden olsa panık halınde yazardım

Canim benim cok saol cok stres yapmistim rahatladim sayende bugun sanki sutum daha iyi morelde cok onemli duymustum gercekten oyle 😘
Ne bilim doktor birini emzirirken digerinden akiyo mu dedi ben de akiyordu evet ama bir kac gundur akmiyo... O da bir dahaki aya gore bakariz demisti. Neyse ben yetiyordur diye dusunuyorum artik gittigi yere kadar

Merhaba Snowyy,
Ben de fforumu takip edip yazmayanlardanım.Öncelikle maşallah diyorum minik korsanına.Allah analı babalı büyütsün.Benim sana sormak istediğim bebeğin bu kadar uzun süre uyuduğunda sütünü sağıyor musun? Benim kızım 4,4.5 saat aralıkla uyuyor en fazla bu arada da gögüslerim taş gibi oluyor ve emzirirken çok zorlanıyorum.Kızım nefes nefese kalıyor sürekli genzine kaçıyor süt çok bol geldiği için.Gecede 1 kere sağıyorum bu sefer de sanki gögüslerim yeterli dolmuyor bebeğimi yeterli doyuramıyormuşum gibi geliyor.Cevap verirsen memnun olurum.Sağlıkla kalın...

Evet canim haklisin dun aradim aynen saglik ocagindaki hemsireyi acmadi bugun ariycsm yine ben de aynen dedigin gibi cozdurdum taze sut gibi degil tadi ben de bozuk sandim ve cokca da cope attim ziyan oldugunu dusunuyordum evet mamamin da cok kotu bir tadi var

Oooo o doktorun dedigi ilk sut geldiginde ilk aylarda oluyor...birinden akmaz daha bende bile akmiyor hehehhe belki bazen dolu olunca cekince birini nadir oburu sizlar ama bu sutun gostergesi degil heralde kanallarla ilgili ! Aynen canim her doktorda herseyi bilmiyor kulak tika herkese en iyisini sen bilirsin :)

Merak ettim cozdurdum bugun bi paket bakicam nasil diye yazarim daha buzlar var icinde!

Aynen canim haklisin butun doktorlari dinlersek bir de bazilari farkli diyo ne bilim
Tanistigima cok memnun oldum tatlim cok saol aydinlattik beni ya bitanesin 😘

Cepten girdiğim için alıntı fazla sonwyy canım ne mezunuzun uzun bir süredir kadro bekliyorsun herhalde minik korsanla park he güzel biz bir aya yakındır sitemizin bahçesine iniyoruz parkı aratmıyor çimen ağaçlar çok güzel antepte çok güzel yeşillik alanı çok fazla esmer ıdil nasıl geçmiş olsun benim kızında hiriltisi var geçmedi damla sürekli damlatiyorum görünürde burnunda bir şey yok genzi tıkalı herhalde dok size ne dedi ne önerdi.birde benim kıza akşam bagladigim bez sabaha kadar fazla islatmiyor acaba iyi mi beslenmiyor ama gece uç defa emziriyorum sizlern nasıl bezleri sonwyy sen bir defa emziriyorsun sizde durum nasıl

Son düzenleme:
Ayyy canim bneim ya cok saol ben de cikariyim bi tane ☺️ haberleselim yine cok saol canimsin 😘

Canimsin bende cok memnun oldum.opuyorum cnm yerim seni bennnn kiz mi erkek mi melegin :)

Iyi yapıyorsun. Tedirgin olmadan iyi takip etmek lazım. Büyüdüler artık başka seylere dikkat etmeye başladık. Dönüyorlar örneğin. Koltukta yalnız bırakmıyorum. Hep tetikte olmak lazım

Sagmiyorum canım. Eskiden benim de sertlesir ağrırdi, ama artık bebeğimin düzeni oturdu. Vücudum da ona göre ayarladı süt üretimini. Sertlesme olmuyor. Doğumdan beri sağ memede süt akışı daha hızlı. Ona da oğlan adapte oldu, yuvarlanıp gidiyoruz.

Eğer kullanmak için sağiyorsan (is vs nedeniyle) devam et ama evdeysen hiç gerek yok canım. Sagmak süt üretimini arttırır, sürekli sertleşme sorunu yaşarsın ve sürekli sagman gerekir o zaman. Bir süre sagmazsan bebeğin de düzenli emiyorsa vücudun alısacaktir.

Biyoloji canım ve evet yıllardır bekliyorum. Eğer emerken kaka yapmazsa ben gece altını hiç acmiyorum. Uyurken yapmıyor zaten. Sabah emdikten sonra açıyorum. Bezin ağırlığına göre 2 defa idrarini yapmış oluyor. Gün içinde de hep idrarli oluyor bezi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…