Iyi yapıyorsun. Tedirgin olmadan iyi takip etmek lazım. Büyüdüler artık başka seylere dikkat etmeye başladık. Dönüyorlar örneğin. Koltukta yalnız bırakmıyorum. Hep tetikte olmak lazım
Sagmiyorum canım. Eskiden benim de sertlesir ağrırdi, ama artık bebeğimin düzeni oturdu. Vücudum da ona göre ayarladı süt üretimini. Sertlesme olmuyor. Doğumdan beri sağ memede süt akışı daha hızlı. Ona da oğlan adapte oldu, yuvarlanıp gidiyoruz.
Eğer kullanmak için sağiyorsan (is vs nedeniyle) devam et ama evdeysen hiç gerek yok canım. Sagmak süt üretimini arttırır, sürekli sertleşme sorunu yaşarsın ve sürekli sagman gerekir o zaman. Bir süre sagmazsan bebeğin de düzenli emiyorsa vücudun alısacaktir.
Biyoloji canım ve evet yıllardır bekliyorum. Eğer emerken kaka yapmazsa ben gece altını hiç acmiyorum. Uyurken yapmıyor zaten. Sabah emdikten sonra açıyorum. Bezin ağırlığına göre 2 defa idrarini yapmış oluyor. Gün içinde de hep idrarli oluyor bezi.
Canimsin bende cok memnun oldum.opuyorum cnm yerim seni bennnn kiz mi erkek mi melegin :)
İdil şu an iyi canım idrar ve idrar kültürü istemişti doktor idrarda şükür birşey çıkmadı.Cepten girdiğim için alıntı fazla sonwyy canım ne mezunuzun uzun bir süredir kadro bekliyorsun herhalde minik korsanla park he güzel biz bir aya yakındır sitemizin bahçesine iniyoruz parkı aratmıyor çimen ağaçlar çok güzel antepte çok güzel yeşillik alanı çok fazla esmer ıdil nasıl geçmiş olsun benim kızında hiriltisi var geçmedi damla sürekli damlatiyorum görünürde burnunda bir şey yok genzi tıkalı herhalde dok size ne dedi ne önerdi.birde benim kıza akşam bagladigim bez sabaha kadar fazla islatmiyor acaba iyi mi beslenmiyor ama gece uç defa emziriyorum sizlern nasıl bezleri sonwyy sen bir defa emziriyorsun sizde durum nasıl
inşallah kakasındada birşay çıkmaz...Kızlar dün hastaneden sonra annem ve kızımla 9 a kadar gezdik.
Sözde alışveriş yaptım ama giyecek birşey bulamadım
Rahat emzire bilmek için önünü rahatça açıp gidebileceğim birşey pek bulamadım.
♥ İdil Deniz'im ♥
Erkek canim 26 martta dogum yaptim normalde nisan annesi olacaktim tansiyon sebebiyle ve bebege yeterince besin kan gitmedigini gorunce kontrole gitmistim doktor acil doguma aldi. 36+2 gunluk dogdu tabi biraz kucuk dogdu enfeksiyon kapmis 15 gun kuvezde kaldi derken cok sukur yeni yeni toparliyor yarin tam 3 aylik olacak insallah ☺️
Senin kiz? Erkek?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kıyamam kuzuna.inşallah kakasındada birşay çıkmaz...
kv aradım dün ki gibi olmuş...ağlayıp duruyormuş... kakasını yapmış ama yine koyu kıvamda...
2 gibi hemşireyi arıycam...
ben doğuma giitiğimde 90 kiloydum...şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama kıyafetlerimin çok azının içine girebiliyorum... oda nefesimi tutarsam...
üstten açamadığım için alttan tşörtümü üstte sıyırıyordum...sonra atlet aldım (pek giymezdim) tşörtü üstte sıyırıp atletin üstünden göğsümü çıkarıyorum şimdiki kat kat göbeğimi kimse görsün istemiyorum... evde bazen bayanlar oluyor yanlarında emzirmemi istiyorlar...
gömlek türü şeyler rahat olur galiba ....özellikle dışarıdaysan...
önce üşütmüş olabilir dedi sonradaKıyamam kuzuna.
Kurban olurum bu minicik ellere, yüreklere.
inşallah hemen düzelir.
Doktor dün bebeğini getiren bir bayana artık yavaş yavaş katılaşacak kakası falan dedi.
Bebeği bizim kuzular kadar vardı.
Belki normaldir ama acı çekiyorlar insan durup normal diyemiyor.
Evdeyken emzirme atleti almıştım çok rahat ediyorum.
Dışarı çıktığımda giymek için gömleği tercih ediyorum ama o da çok terletiyor.
♥ İdil Deniz'im ♥
Cok gecmis olsun canim.oglusun cok guclu masallahhh ilerdede kol kanat gerir annecigine benimde erkek canim ikinci erkegim.ilki 4 yasinda :) sen nasilsin ? Toparlanabildin mi ? Birsuru sey atlatmissin !o kuvez gunlerinin psikolojiside cabasi .ama uc ayiniz gecmis bak :)
Normal olmasına çok sevindim canım.önce üşütmüş olabilir dedi sonrada
cıvık ve rengi değişik olmadığı sürece korkma normal dedi hemşire...
rengi aynı kakasının ama pütür pütür katı...
mamada alıyorya belki ondan fazlalaştı...
bu kullandığımız mamada biraz koyu kıvamlı
insan ne giyeceğini şaşııyor...
göğüs pedi kullanmama rağmen hemn doluyor bazen ondan bile akıyor...
eve gidene kadar akan süt kokuyor
ben ne giysem terler oldum kilodan galiba
ama gömlek daha çok terletiyor....
inşallah kakasındada birşay çıkmaz...
kv aradım dün ki gibi olmuş...ağlayıp duruyormuş... kakasını yapmış ama yine koyu kıvamda...
2 gibi hemşireyi arıycam...
ben doğuma giitiğimde 90 kiloydum...şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama kıyafetlerimin çok azının içine girebiliyorum... oda nefesimi tutarsam...
üstten açamadığım için alttan tşörtümü üstte sıyırıyordum...sonra atlet aldım (pek giymezdim) tşörtü üstte sıyırıp atletin üstünden göğsümü çıkarıyorum şimdiki kat kat göbeğimi kimse görsün istemiyorum... evde bazen bayanlar oluyor yanlarında emzirmemi istiyorlar...
gömlek türü şeyler rahat olur galiba ....özellikle dışarıdaysan...
önce üşütmüş olabilir dedi sonrada
cıvık ve rengi değişik olmadığı sürece korkma normal dedi hemşire...
rengi aynı kakasının ama pütür pütür katı...
mamada alıyorya belki ondan fazlalaştı...
bu kullandığımız mamada biraz koyu kıvamlı
insan ne giyeceğini şaşııyor...
göğüs pedi kullanmama rağmen hemn doluyor bazen ondan bile akıyor...
eve gidene kadar akan süt kokuyor
ben ne giysem terler oldum kilodan galiba
ama gömlek daha çok terletiyor....
Normal dendi.Site alıntı yaptırmadı yinesenin de dediğin gibi daha erken esmer. Baş çevresi nasıl?
Normal dendi.
Yanlış hatırlamıyorsam 37,5 demişti aylık aşısını vurdururken hemşire.
♥ İdil Deniz'im ♥
Doğrudur cancağızım tam hatırlamıyorum.47,5 demiştir canım. Baş çevresini kontrol ederler bu durumda sık sık. Doktorun başka birşey söyledi mi?
Ohh şimdiden sağlıcakla gidip gelin :)Merhaba güzellikler
biz ani bir kararla yollaas düşüyoruz kızımla,abimler anneme gitti Antalya'ya,kameradan görüşürken beni de gaza getirdiler gel diye,kızımla uçağa binicez ilk kez 2 saat sonra.eşim olmadan zor olucak,çok özlerim ben.o da buruldu ama napiyim,yoksa hep evdeyiz.inşallah ilk uçak deneyimimiz de güzel geçer.öpüyoruz sizi.
Doğrudur cancağızım tam hatırlamıyorum.
Bir sorunu yok sadece fazlasıyla gazlı bir bebek dedi :)
Idrar tahlilinde birşey çıkmadı, kültürü bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz.
Kiloyu, boyu vs zaten sağlık ocağında ölçüyorlar diye baktırmadım.
İlgilenen iyi bir doktor yok ki, bilmediklerimizi anlatsın.
♥ İdil Deniz'im ♥
Merhaba güzellikler
biz ani bir kararla yollaas düşüyoruz kızımla,abimler anneme gitti Antalya'ya,kameradan görüşürken beni de gaza getirdiler gel diye,kızımla uçağa binicez ilk kez 2 saat sonra.eşim olmadan zor olucak,çok özlerim ben.o da buruldu ama napiyim,yoksa hep evdeyiz.inşallah ilk uçak deneyimimiz de güzel geçer.öpüyoruz sizi.