- 3 Şubat 2014
- 83
- 10
- 34
Sutun azalmamistir canim merak etme ! Bazen daha az yedikleri icin sut bezleride kendini cocugun osyegine gore ayarliyor dogal olarak.gayet iyi cnm ilk ay cok aldigi icin bu ay daha az almistir .Bende senin gibi dusunuyodum az yiyor diyor uyuyu ca uyandiriyordum emsin acikti diye cocuk aglayinca ver acikinca aglamaz zorlama her cocuk bir degil, kilolu olmamasi sagliksiz oldugu anlamina gelmez cocugu anneler sonra obez yapio dedi bende simdi aglayip araninca veriyorum.suttunde saginca cogalio zaten senin gibiydim azaldi diye sagdim simdi cocugun isteginden fazla sut var dolup aciyor .sagmiyorumki azalsin.anladim ki distan mudahale etmemek lazim :))) bu arada herkes uyanik
Ayy canim agzina saglik valla icini ferahlattin inan sagmak isteniuorum hani az cikarsa morelim bozulmasin diye ilk zamanlar cok guzeldi akiyordu sutum ama simdi akmiyo ondan boyle dusundum. Gerci bizimki ahlamiyo hani dedim ac olsa durmaz aglar uyumaz hani geceleri uyuyor da cok sukur bizimki biraz kucuk dogdu kuvezde de kaldi ya ayina gore bayagi dusuk kilosu ondan hani alsin istiyorum ama tabi onemli olani saglikli olmasi neyse anne sutu aliyor ya en iyisi yine de alsin da anne sutu alsin yeterki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi