Sutun azalmamistir canim merak etme ! Bazen daha az yedikleri icin sut bezleride kendini cocugun osyegine gore ayarliyor dogal olarak.gayet iyi cnm ilk ay cok aldigi icin bu ay daha az almistir .Bende senin gibi dusunuyodum az yiyor diyor uyuyu ca uyandiriyordum emsin acikti diye cocuk aglayinca ver acikinca aglamaz zorlama her cocuk bir degil, kilolu olmamasi sagliksiz oldugu anlamina gelmez cocugu anneler sonra obez yapio dedi bende simdi aglayip araninca veriyorum.suttunde saginca cogalio zaten senin gibiydim azaldi diye sagdim simdi cocugun isteginden fazla sut var dolup aciyor .sagmiyorumki azalsin.anladim ki distan mudahale etmemek lazim :))) bu arada herkes uyanik
Ayy canim agzina saglik valla icini ferahlattin inan sagmak isteniuorum hani az cikarsa morelim bozulmasin diye ilk zamanlar cok guzeldi akiyordu sutum ama simdi akmiyo ondan boyle dusundum. Gerci bizimki ahlamiyo hani dedim ac olsa durmaz aglar uyumaz hani geceleri uyuyor da cok sukur bizimki biraz kucuk dogdu kuvezde de kaldi ya ayina gore bayagi dusuk kilosu ondan hani alsin istiyorum ama tabi onemli olani saglikli olmasi neyse anne sutu aliyor ya en iyisi yine de alsin da anne sutu alsin yeterki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy canim agzina saglik valla icini ferahlattin inan sagmak isteniuorum hani az cikarsa morelim bozulmasin diye ilk zamanlar cok guzeldi akiyordu sutum ama simdi akmiyo ondan boyle dusundum. Gerci bizimki ahlamiyo hani dedim ac olsa durmaz aglar uyumaz hani geceleri uyuyor da cok sukur bizimki biraz kucuk dogdu kuvezde de kaldi ya ayina gore bayagi dusuk kilosu ondan hani alsin istiyorum ama tabi onemli olani saglikli olmasi neyse anne sutu aliyor ya en iyisi yine de alsin da anne sutu alsin yeterki
buzlukta 3 ay bekleyebiliyormuş hemşire söylemişti... ilk sağdığın sütlerden başla çözdürmeye....içireceğin sütü dolabın alt kısmında biraz beklet ve sıcak suyun içine at demişti hemşire...buzluktaysa hiç problem olmamıştır merak etme...mamar bile biraz bekleyince iğrenç kokuyor...sağlık ocağında sizinle ilğilenen hemşirenin telefonunu alsaydın ,ben aklıma takılan bir şey olduğu zamn ona soruyorum... yada sağlık ocağının telefonunu bul internetten oradan sor ,için rahatlasın en azından...Merhaba Sevgili anneler,
Doğum sonrası olum 15 gün kadar kuvezde kaldı ve ben surede sütümü sağıp buzluğa attım.Daha sonra kullanmak için.
şimdi kullanmak için çıkarıyorum fakat bana bozuk gibi geliyor.Bebeğime veermeye de korkuyorum.Kendi sütümün tadına bakmıştım ona benzemiyor.
ama dün similac mama yaptım vermek çin onun tadına da az benziyor.Sankı boyle demir tadı varmış gibi ne bilim bilemedim.Hepsi mi bzulur yaçok üzülüyorum
hoşgeldin...bizler nezamn gideceğiz gezmelere.... markete bile gidemiyorum kızımla...merhaba kızlar görüşmeyeli nasılsınız?biz gezmekten anca fırsat buldukta yazıyoruz
günaydın İDİL DENİZ in annesi :))Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
♥ İdil Deniz'im ♥
Günaydın tatlım :) ♥♥♥benim kız dün eve gittiğimde bu sabaha kadar ağlayarak kaka yaptı karnı yayılıyordu, şişlikten kömbe gibi olmuş kuzum
en son sabah 5 gibi doldurdu bezini ondan sonra gülücükler atmaya başladı...8 defa yapmıştır gaz çıkararak... kakası pütür pütür ve sıvı yoktu gündüz mama yiyor akşam emiyor...inşallah bugün rahatsızlanmaz....minik tosssbammm
buzlukta 3 ay bekleyebiliyormuş hemşire söylemişti... ilk sağdığın sütlerden başla çözdürmeye....içireceğin sütü dolabın alt kısmında biraz beklet ve sıcak suyun içine at demişti hemşire...buzluktaysa hiç problem olmamıştır merak etme...mamar bile biraz bekleyince iğrenç kokuyor...sağlık ocağında sizinle ilğilenen hemşirenin telefonunu alsaydın ,ben aklıma takılan bir şey olduğu zamn ona soruyorum... yada sağlık ocağının telefonunu bul internetten oradan sor ,için rahatlasın en azından...
hoşgeldin...bizler nezamn gideceğiz gezmelere.... markete bile gidemiyorum kızımla...
günaydın İDİL DENİZ in annesi :))
Günaydın güzeller ve onların minik mucizeleri ♥
♥ İdil Deniz'im ♥
benim kız dün eve gittiğimde bu sabaha kadar ağlayarak kaka yaptı karnı yayılıyordu, şişlikten kömbe gibi olmuş kuzum
en son sabah 5 gibi doldurdu bezini ondan sonra gülücükler atmaya başladı...8 defa yapmıştır gaz çıkararak... kakası pütür pütür ve sıvı yoktu gündüz mama yiyor akşam emiyor...inşallah bugün rahatsızlanmaz....minik tosssbammm
buzlukta 3 ay bekleyebiliyormuş hemşire söylemişti... ilk sağdığın sütlerden başla çözdürmeye....içireceğin sütü dolabın alt kısmında biraz beklet ve sıcak suyun içine at demişti hemşire...buzluktaysa hiç problem olmamıştır merak etme...mamar bile biraz bekleyince iğrenç kokuyor...sağlık ocağında sizinle ilğilenen hemşirenin telefonunu alsaydın ,ben aklıma takılan bir şey olduğu zamn ona soruyorum... yada sağlık ocağının telefonunu bul internetten oradan sor ,için rahatlasın en azından...
hoşgeldin...bizler nezamn gideceğiz gezmelere.... markete bile gidemiyorum kızımla...
Iyiyiz şükür cancağızım :)Günaydın canım, bugün nasilsiniz?
Masallah, uzun zamandır yapmamış miydi canım? Op o tosbagani
hiç ilaç vermiyorum artık ne damla ne bir şey....eve gidince hırpalayarak seviyorum biraz ....yüz üstü yatırıyorum...sağına soluna çeviriyorum...sırtına masaj yapıyorum... bissklet hareketi yaptırıyorum.... gezdiriyorum evin içinde.... zaten birde sallıyoruz uyutmak için....kaka yapamadığı içinde uyumuyor... uyusada ağlayarak uyanıyor.... yorgunluktan uyuya kalıyor ...çok kötü olursada banyo yaptırıyorum sıcak iyi gelir diye...bağırsaklarımı tutuyor bebeklerimizin artık nedir bilemedim....bizimkide yumrukluyor kendini...gözleri kaşları dayak atmışsın gibi kızarıyor...Günaydın tatlım :) ♥♥♥
İnşallah rahatsızlanmaz küçük prensesimiz.
Kaka yapamayacağını zamanlar çok huysuz oluyorlar bende 2 gündür perişan haldeydim şükür eski haline döndü ama inanılmaz gazlı.
Masaj yapıyorum ama rahatladigini düşünmüyorum.
Şu an resmen kendini yumrukluyor.
♥ İdil Deniz'im ♥
minik tosbalar iyi olunca bizde iyiyiz şükür...Günaydın canım, bugün nasilsiniz?
Masallah, uzun zamandır yapmamış miydi canım? Op o tosbagani
Iyiyiz şükür cancağızım :)
Siz nasılsınız ? küçük korsanimizin huzursuzlugu geçti mi...
♥ İdil Deniz'im ♥
hiç ilaç vermiyorum artık ne damla ne bir şey....eve gidince hırpalayarak seviyorum biraz ....yüz üstü yatırıyorum...sağına soluna çeviriyorum...sırtına masaj yapıyorum... bissklet hareketi yaptırıyorum.... gezdiriyorum evin içinde.... zaten birde sallıyoruz uyutmak için....kaka yapamadığı içinde uyumuyor... uyusada ağlayarak uyanıyor.... yorgunluktan uyuya kalıyor ...çok kötü olursada banyo yaptırıyorum sıcak iyi gelir diye...bağırsaklarımı tutuyor bebeklerimizin artık nedir bilemedim....bizimkide yumrukluyor kendini...gözleri kaşları dayak atmışsın gibi kızarıyor...
eski haline dönmesine sevindim...bebeğede ızdırap yaaaa.
gülmeye başladımı ohhh bitmiş herşey...
oyyy ben çekeyim gazlarını kabızlıklarını onların yaaaa...
minik tosbalar iyi olunca bizde iyiyiz şükür...
yok aslında her gün en az bir defa yapar...sırtına kadar...paçalarından akar o derece...dün nedense böyle oldu...pütür pütür kabız gibi sıvı yoktu çıkarırken çok zorlandı her seferinde...şimdi karnı pamuk gibi...hepsini çıkardı galiba...
çok gelen giden oldu 2 haftadır... bebeğinde düzeni değişiyor... elden ele geziyor... minnacık daha elini yüzünü şapur şupur öpüyorlar.... ben kıyamıyorum yüzünden öpmeye....
,insanların ruh hali bağırsaklarınıda etkiliyor...
bebeklerin kide neden etkilenmesin değil mi
Bizim bebişte kendine dayak atıyor, özellikle gözünü oymaya çok meraklı, hayır ağlamıyorda kendi yapınca, yanlışlıkla elim bir yerine çarpsa ortalığı yıkıyor, kendi yapınca birşey yok :)hiç ilaç vermiyorum artık ne damla ne bir şey....eve gidince hırpalayarak seviyorum biraz ....yüz üstü yatırıyorum...sağına soluna çeviriyorum...sırtına masaj yapıyorum... bissklet hareketi yaptırıyorum.... gezdiriyorum evin içinde.... zaten birde sallıyoruz uyutmak için....kaka yapamadığı içinde uyumuyor... uyusada ağlayarak uyanıyor.... yorgunluktan uyuya kalıyor ...çok kötü olursada banyo yaptırıyorum sıcak iyi gelir diye...bağırsaklarımı tutuyor bebeklerimizin artık nedir bilemedim....bizimkide yumrukluyor kendini...gözleri kaşları dayak atmışsın gibi kızarıyor...
eski haline dönmesine sevindim...bebeğede ızdırap yaaaa.
gülmeye başladımı ohhh bitmiş herşey...
oyyy ben çekeyim gazlarını kabızlıklarını onların yaaaa...
minik tosbalar iyi olunca bizde iyiyiz şükür...
yok aslında her gün en az bir defa yapar...sırtına kadar...paçalarından akar o derece...dün nedense böyle oldu...pütür pütür kabız gibi sıvı yoktu çıkarırken çok zorlandı her seferinde...şimdi karnı pamuk gibi...hepsini çıkardı galiba...
çok gelen giden oldu 2 haftadır... bebeğinde düzeni değişiyor... elden ele geziyor... minnacık daha elini yüzünü şapur şupur öpüyorlar.... ben kıyamıyorum yüzünden öpmeye....
,insanların ruh hali bağırsaklarınıda etkiliyor...
bebeklerin kide neden etkilenmesin değil mi
Oo maşallah onaIyiyiz canım. Geçmedi hala yedir&yatır modunda. Akşamları parka götürüyorum rahatlıyor biraz
Yabancıların doğrudan ellerini bebeğime atmaları beni de sinir ediyor. Ben gözlerinin önünde dokunduklari yerleri siliyorum hemen. Çocuk ta yıpranıyor elden ele dediğin gibi. Şimdi iyi olmasına sevindim, hep böyle gülsün inşallah
Oo maşallah ona
Şimdiden alissin parka falan :))
Onlar rahatsız-huzursuz olunca insanın eli kolu bağlanıyor.
Ben acayip stres yapıyorum mesela.
♥ İdil Deniz'im ♥
Kızlar dün hastaneye gittik idil in idrar tahlili vardı ve hırıltı geliyordu.
Burnu tıkalıymıs.
Annemin iş çevresi olduğu için kimse indirmedi kucağından ee haliyle hepsi doktor bende birşey diyemedim.
Bir de kucağına alan doktor hep normak şekilde oturtturdu kucağına, bense izlemekle yetindim.
Birine öpme falan desem oo hepsi hazır cevap.
Büyüklerim de dahil kimse umursamiyor.
Ben kıyamıyorum öpmeye yüzü hemen atıyor çünkü.
Maşallah benim dışımdakiler şap şup öpüyor.
♥ İdil Deniz'im ♥
canim gaz ilaci versen bebis de rahatlar aslindaGünaydın tatlım :) ♥♥♥
İnşallah rahatsızlanmaz küçük prensesimiz.
Kaka yapamayacağını zamanlar çok huysuz oluyorlar bende 2 gündür perişan haldeydim şükür eski haline döndü ama inanılmaz gazlı.
Masaj yapıyorum ama rahatladigini düşünmüyorum.
Şu an resmen kendini yumrukluyor.
♥ İdil Deniz'im ♥
OOOOOO PARKLARA FALANDA GİDİLİYOR MİNİK KORSAN LA..... nazar değmesin maşşallah...Iyiyiz canım. Geçmedi hala yedir&yatır modunda. Akşamları parka götürüyorum rahatlıyor biraz
Yabancıların doğrudan ellerini bebeğime atmaları beni de sinir ediyor. Ben gözlerinin önünde dokunduklari yerleri siliyorum hemen. Çocuk ta yıpranıyor elden ele dediğin gibi. Şimdi iyi olmasına sevindim, hep böyle gülsün inşallah
parmağını bile sokuyor gözüne... kendi koluyla kavga ediyor ...özellikle renkli giydirdiğimde....ama o çizmeleri yüzünü yırtmaları azaldı biraz....Bizim bebişte kendine dayak atıyor, özellikle gözünü oymaya çok meraklı, hayır ağlamıyorda kendi yapınca, yanlışlıkla elim bir yerine çarpsa ortalığı yıkıyor, kendi yapınca birşey yok
burnunun tıkalı olması emmesinide uyumasınıda etkiliyormuş...Kızlar dün hastaneye gittik idil in idrar tahlili vardı ve hırıltı geliyordu.
Burnu tıkalıymıs.
Annemin iş çevresi olduğu için kimse indirmedi kucağından ee haliyle hepsi doktor bende birşey diyemedim.
Bir de kucağına alan doktor hep normak şekilde oturtturdu kucağına, bense izlemekle yetindim.
Birine öpme falan desem oo hepsi hazır cevap.
Büyüklerim de dahil kimse umursamiyor.
Ben kıyamıyorum öpmeye yüzü hemen atıyor çünkü.
Maşallah benim dışımdakiler şap şup öpüyor.
♥ İdil Deniz'im ♥
Eskiden soğukkanlı bir insandım ama idil den sonra olamıyorum öyle :)Ben bu dönemi zaten beklediğim için hiç stres olmuyorum canım. Merakla tecrübe ediyorum ondaki her yeniliği. Çocukla uğraşıyorsan biraz soğukkanlı olmak lazım, yoksa ipleri elinde zor tutarsin
Bırakma kimseye sen opsene kuzunu canım. Idrar tahlili nasıl çıktı?
benim kız dün eve gittiğimde bu sabaha kadar ağlayarak kaka yaptı karnı yayılıyordu, şişlikten kömbe gibi olmuş kuzum