Iyi yapıyorsun. Tedirgin olmadan iyi takip etmek lazım. Büyüdüler artık başka seylere dikkat etmeye başladık. Dönüyorlar örneğin. Koltukta yalnız bırakmıyorum. Hep tetikte olmak lazım
Sagmiyorum canım. Eskiden benim de sertlesir ağrırdi, ama artık bebeğimin düzeni oturdu. Vücudum da ona göre ayarladı süt üretimini. Sertlesme olmuyor. Doğumdan beri sağ memede süt akışı daha hızlı. Ona da oğlan adapte oldu, yuvarlanıp gidiyoruz.
Eğer kullanmak için sağiyorsan (is vs nedeniyle) devam et ama evdeysen hiç gerek yok canım. Sagmak süt üretimini arttırır, sürekli sertleşme sorunu yaşarsın ve sürekli sagman gerekir o zaman. Bir süre sagmazsan bebeğin de düzenli emiyorsa vücudun alısacaktir.
Biyoloji canım ve evet yıllardır bekliyorum. Eğer emerken kaka yapmazsa ben gece altını hiç acmiyorum. Uyurken yapmıyor zaten. Sabah emdikten sonra açıyorum. Bezin ağırlığına göre 2 defa idrarini yapmış oluyor. Gün içinde de hep idrarli oluyor bezi.
gece bende açmıyorum altını sabah uyandığımızda bezi dolu dolu olmayınca acaba iyimi beslenmiyor diye tereddüt ettim ama benim hatun uyanıyor ve emiyor demek ki normalmiş.