Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba anneler.biz 10 gündür anneannedeydik cabucak geçti
günlerimiz evdeyiz.2.ay aşılarımızı olduk.çok şükür ateş yapmadı.
ama moralim kilo alımına bozuldu.kızım 1 ayda sadece 500gr almış
sütüm yeterli ama benim kız 5 dk en fazla 10 dk emiyor.
acaba dedim sütümün tadı kötümü diye düşündüm ve tadına baktım baya şekerli
bir süt.hazır sütlerin tadına benziyordu.boy uzaması kafa büyüklüğü iyi.
sizler nasılsınız bebişler iyidir insallah.
birde kızlar bizim uyanık kalma saatleri baya uzadı.güzdüz bizimle oturuyor cadı.
arada uyuyor ama 1 saat falan suanda 8den beri uyanığız mesela.
Yok aslimda korkmadim biseyden ama bilemedim. Aksine burda acaip ferah icim. Fazla ferhaliktan neyse bi dua okurum bu aksam. Bi de babannem hep boyle tuyalardan sonra bi fakire yardim etmek lazim derdi. Hayir olsun insallah.
Alinti yapmistim ama cikmamis. Belki cidden sirt ustu yattigimdandir. Kan aksi yavaslamis olabilir. Sonucta cok etkilendim ruyamdan :) hayir olsun insallah
Kızlar slm kızım 2 aylık oldu yüzünde ve vücudunda cilt kuruluğu var her banyo sorası yüzüde dahil sebamed bebek yağı kullanıorum ama yinede oldu ayrıca biraz bebeğimin hırıltısı var sizlerde durum nası
burnu tıkalı değil canım aspiratör hiç kulanmadım diğer kızımdada çok korkuyorum onunlla nasıl temizleniyor genelde peçeteyle hep temizlerim ve sütümü burununa dökerim biraz gerimi kalmışım ne
Bence dene canim cok pratik ve cok ise yariyor. Bendede var panik atak ama kendi kendimi telkin ediyorum. Sakin ol yoktur biseycik o kendi kendine ya kusarak yada tuvaletinden cikarir. yas kac canim bu arada nerde yasiyosun.
Günaydın güzeller, keyifli pazarlar Yine sınav var, benim gezme planları hep suya düşüyor. Sizlerin tatil planları nasıl? Biz yaz okulu yüzünden kıpırdayamayacagiz belki bayramdan sonra...
Sinem&anar uzun zamandır yazmiyorsunuz, iyiyiz yazın çıkın merak ediyorum. ..
Canım tesekkurler ayrıntılı bilgi verdiğin için. Ben spiralin koruma mekanizmasini biliyorum. Asil yöntem spermin yumurtaya erisiminin engellenmesi. Bakır telli spirallerde bakır iyonları rahim ağzının mukus yapısını değiştirir ve spermin girişini engeller. Spiral kısmı bu bariyeri geçen spermlerin yumurtaya erisimini zorlaştirir, bakır iyonları da spermleri öldürür. Bu korumaları geçip yumurtaya ulaşan sperm olursa ve yumurta dollenirse, Cu iyonları rahimin yapısını da değiştirdiği için yumurta rahme tutunamaz ve düşük olur. Progestojenli spirallerde, progestojen serviks mukus tabakasını kalinlastirarak geçiş bariyeri sağlar ve endometriumu inceltir; yumurta döllense bile tutunamaz ve düşük olur.
Ben spiral ile ilgili yorum yaparken her ovulasyon sonrası fertilizasyon oldugunu kast etmedim. Ama su bir gerçek ki fertilizasyon olduğu taktirde netice düşük olacaktır. Bu da şahsi olarak benim alamayacağım bir risk.
Inşallah yapar gülüm. 3 güne bir yaptığında kabizligi yoktu ama değil mi?
merhaba anneler.biz 10 gündür anneannedeydik cabucak geçti
günlerimiz evdeyiz.2.ay aşılarımızı olduk.çok şükür ateş yapmadı.
ama moralim kilo alımına bozuldu.kızım 1 ayda sadece 500gr almış
sütüm yeterli ama benim kız 5 dk en fazla 10 dk emiyor.
acaba dedim sütümün tadı kötümü diye düşündüm ve tadına baktım baya şekerli
bir süt.hazır sütlerin tadına benziyordu.boy uzaması kafa büyüklüğü iyi.
sizler nasılsınız bebişler iyidir insallah.
birde kızlar bizim uyanık kalma saatleri baya uzadı.güzdüz bizimle oturuyor cadı.
arada uyuyor ama 1 saat falan suanda 8den beri uyanığız mesela.
Kızlar slm kızım 2 aylık oldu yüzünde ve vücudunda cilt kuruluğu var her banyo sorası yüzüde dahil sebamed bebek yağı kullanıorum ama yinede oldu ayrıca biraz bebeğimin hırıltısı var sizlerde durum nası
Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.
Fazla ferahlık Alemsin gülüm.
Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?
Canim bebeklerin agiz tadi daha yok sekerliyi aciyi bilmiyorlar. Mesela verdigimiz vitamin k nin tadina baktim gecen lavaboya zor kostum bildigin zehir ama nasil iciyor pasam...Benim oglumda cok kisa emer, bu sorun degil cunku hizli emiyor beklemiyor ve doyuyor. 500 gr bir ay icin az evet... Nacizane bi tavsiye soyleyim; 10 gun boyunca cok guzel beslen dikkat ederek ve 10 gun sonra kac gr aldigina bak onuda 10 gune bol gunluk minimum 20 gr almissa cok guzel doyuyor demektir. Ayni seyi kardesimde denedik sutu vardi ama kilo aldirmamisti beslenmesine dikkat etmedigi icin l, sonra bu yontemi denedik gercekten farkettu. Uzun oldu cnm hakkini helal et
benimkinde de ayni problemler var canlar. kafasinda konak da var, bqnyodan once zeytinyagi suruyorum bi 15 dk once sonra yikiyoruz ve konak taragiyla tarayinca cikiyor konaklar ama sonra yine oluyor yani. cilt kurulugu benimkinde de var ben bebe yagi suruyorum
Canım mustela kullanınca başında konak yenilemiyor, tavsiye ederim. Vücudunu kullandığım tum sampuanlar kuruttu, doğrudan cildine degdirmesem de. Geçer umarım.
Aile sorunun da gerçekten ciddi. Sanirim konuşman da fayda vermiyor. Size öncelik vermeli elbette ama bunu anlamasını nasıl saglarsin bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebekleri iyidir, pek bakamıyorum sayfaya vaktim olmuyor
biz biraz sıkıntılıyız, bebeğimde kalça çıkıklığı tespit edildi pavlik bandaj diye birşey taktık, ve çok zorluyor kızımı ağlaya ğlaya helak oldu ama iyileşmesi için kullanmak zorundayız zaten gece uyumuyordu şimdi gündüzde uyumuyor, hareketleri kısıtlandığı için gaz sorunu da arttı, sizlere diyeceğim , kalça ultrasonu çektirmeyen yada çektirmeyi düşünmiyen varsa sakın ha çektirin ne olur nr olmaz, bizim ki dıştan belli olmuyor, yani elle muayenede fark edilmedi
Hırsız ve benım dışımda hepinizin ilk herhalde inanın ki kaç tane olursa olsun insan hep kendini yetersiz hissediyor yani ben öyleyim iki üst üste avm gittik klimalı ortam kiz bu gün sanki öksurdu hay acaba hasta mi ettim deyip duruyorum geçti yapında pimpiriklilik var
Canım okuyunca valla acaba ben mi yazdım diye düşünmedim değil.kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya
Sağolun kızlar bilgi verdiğiniz için ...
Peki tek kat giydirsem diyorum mesela kısa kollu çıt çıtlı badi ve altına uzun bir alt ...
Abartmış mı olurum ...Tek kat içinde atlet olmadan ...
Cnm bana drum 2 ince kat giydir dedi
Yani kolsuz citcitli ustune yarim kol giydiriyorm ben
Evet her çocuk ve hamilelik ilk gibi farklı farklı olur derler ...
:) O pimpirik ben de var ters çevirip , düz çevirip durmadan terledi mi diye baktıkça eşim de bana ters ters bakıyor:)
Bugün bizimki de arabada çok durdu terledi diye parkta kahvaltı yapacaktık sözde ondan vazgeçtik ...İşte yazın en büyük sorunu da şu klimalar , sıcak ,soğukluk farkı ...
Allah korusun minik meleklerimizi
Canim bebeklerin agiz tadi daha yok sekerliyi aciyi bilmiyorlar. Mesela verdigimiz vitamin k nin tadina baktim gecen lavaboya zor kostum bildigin zehir ama nasil iciyor pasam...Benim oglumda cok kisa emer, bu sorun degil cunku hizli emiyor beklemiyor ve doyuyor. 500 gr bir ay icin az evet... Nacizane bi tavsiye soyleyim; 10 gun boyunca cok guzel beslen dikkat ederek ve 10 gun sonra kac gr aldigina bak onuda 10 gune bol gunluk minimum 20 gr almissa cok guzel doyuyor demektir. Ayni seyi kardesimde denedik sutu vardi ama kilo aldirmamisti beslenmesine dikkat etmedigi icin l, sonra bu yontemi denedik gercekten farkettu. Uzun oldu cnm hakkini helal et
kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya