2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar slm kızım 2 aylık oldu yüzünde ve vücudunda cilt kuruluğu var her banyo sorası yüzüde dahil sebamed bebek yağı kullanıorum ama yinede oldu ayrıca biraz bebeğimin hırıltısı var sizlerde durum nası

Gözün aydın canım, maşallah. Benim yaramaz da birkaç dk emiyor, bu ay fazla almadı o da sanirim. Sağlıklı olsunlar gerisini önemseme. Ve evet uyanık kalma süreleri uzadı. Dunyanin ve kendilerinin daha çok farkına varıyorlar.

Fazla ferahlık Alemsin gülüm.

Benim oglanda da var gülüm. Sebamed losyon kullanıyorum ama kar etmiyor. Mustela konak önleyici şampuan kullanıyorum ben. Haftaya doktora soracağım. Sen hangi şampuani kullanıyorsun?

Bence dene canim cok pratik ve cok ise yariyor. Bendede var panik atak ama kendi kendimi telkin ediyorum. Sakin ol yoktur biseycik o kendi kendine ya kusarak yada tuvaletinden cikarir. yas kac canim bu arada nerde yasiyosun.

Bence dene canim cok pratik ve cok ise yariyor. Bendede var panik atak ama kendi kendimi telkin ediyorum. Sakin ol yoktur biseycik o kendi kendine ya kusarak yada tuvaletinden cikarir. yas kac canim bu arada nerde yasiyosun.

37 girecem diyarbakirda yaşıyoruz aslen buraliyim

Ay bilmiyordum ben spiralin bu şekilde işlevinin olduğunu.. Bile bile lades yani.. Vazgeçeyim.. Condoma devam

Canım bizim de uyanıklık süremiz arttı ama o kadar değil.

Canım hırırltı ciğerde mi burunda mı.. Ciğerden gelmiyorsa burnu tıkmalı olabilir serum fizyolojik ve burun aspiratörü kullanmanı tavsiye ederim..

benimkinde de ayni problemler var canlar. kafasinda konak da var, bqnyodan once zeytinyagi suruyorum bi 15 dk once sonra yikiyoruz ve konak taragiyla tarayinca cikiyor konaklar ama sonra yine oluyor yani. cilt kurulugu benimkinde de var ben bebe yagi suruyorum

kizlar cok moralim bozuk.. sizlere bisey danisicam. esim benim haberim olmadan kredi cekip ailesine yollamis, hemde 50 milyar! guya ev alicaklarmis.. eminimki yalan cunku evlendigimiz ilk gunden itibarrn babasi para isteyip duruyor. dugundr takilan ceyrekleri bile istedi dusunun. esim de salak gibi parasi olmasanda kredi kartindan borc yapip her ay yolluyor para. artik kavga mi etmedim evi mi terketmelere kalkmadim neler yaptim sonuc yine husran. adqm gonderiyo da gonderiyo yani. cozum bulamadim. bebegimin rizkini ona buna yediriyor adam. daha bizim bi evimiz arabamiz yok. insan once kendi ailesini dusunmez mi ya

estafurallah canım helal olsun.
yediklerime dikkat edeyim bakim fark edecekmi

Canım mustela kullanınca başında konak yenilemiyor, tavsiye ederim. Vücudunu kullandığım tum sampuanlar kuruttu, doğrudan cildine degdirmesem de. Geçer umarım.

Aile sorunun da gerçekten ciddi. Sanirim konuşman da fayda vermiyor. Size öncelik vermeli elbette ama bunu anlamasını nasıl saglarsin bilemiyorum.

sagol canim mustela yi denicem. bende bilemedim, cozum bulamadim da belki kizlardan biri yorum yapar dedim bi umut yazdimm.

merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebekleri iyidir, pek bakamıyorum sayfaya vaktim olmuyor
biz biraz sıkıntılıyız, bebeğimde kalça çıkıklığı tespit edildi pavlik bandaj diye birşey taktık, ve çok zorluyor kızımı ağlaya ğlaya helak oldu ama iyileşmesi için kullanmak zorundayız zaten gece uyumuyordu şimdi gündüzde uyumuyor, hareketleri kısıtlandığı için gaz sorunu da arttı, sizlere diyeceğim , kalça ultrasonu çektirmeyen yada çektirmeyi düşünmiyen varsa sakın ha çektirin ne olur nr olmaz, bizim ki dıştan belli olmuyor, yani elle muayenede fark edilmedi

Çok geçmiş olsun canım. Tedavi süreci nasıl olacak?

Evet her çocuk ve hamilelik ilk gibi farklı farklı olur derler ...
:) O pimpirik ben de var ters çevirip , düz çevirip durmadan terledi mi diye baktıkça eşim de bana ters ters bakıyor:)
Bugün bizimki de arabada çok durdu terledi diye parkta kahvaltı yapacaktık sözde ondan vazgeçtik ...İşte yazın en büyük sorunu da şu klimalar , sıcak ,soğukluk farkı ...
Allah korusun minik meleklerimizi

herkese iyi akşamlar kızlar ben hala annemdeyim 10 gün sonra eşim gelcek sonra k.v gidicez baya bir süre evime gidemiycem yalnız çok zorlanıyodum şimdi çok raatım benim kızım çok huysuz çünkü .
yaaa benm kız diş çıkarcak galiba. çok erken ama her gören 1 ayı bulmaz çıkarır diyo. ön alt diş eti kabarmış beyazlamış ağzı akıyor napıcmı şaşırdım burda bi doktor bulup götürcem. bide hala adet görmedim ne zaman görürüm acaba. sizler iyisinizdir inşallah hepinizi öpüyorum ,nternet buldukça size yazarım

Canım okuyunca valla acaba ben mi yazdım diye düşünmedim değil.
Yahu tamam aileside sana güvenerek mi evlendirmis oğullarını.
Millet ne kadar meraklı çocuklarının evliliğini bozmaya pes diyorum artık.
Ne söylesen kar etmez erkek iyice aileci oluyor canım.
Konuşsan fayda etmez gitsen çözüm değil.
Ama sor kim ödeyecekmis çektiği krediyi.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Aynıyız anlaşılan zaten çocuklar kışın değilde yazın hasta oluyorlar klima ve ceyranda kalmalari

Cnm k vitamini mi veriyorsunuz ne icin?

Artik eslerin izni olmadan kredi cekilemeyecek deniyordu dogru degil jiymis?

Korunmayla ilgili birkaç birşey yazmak istiyorum, doğumdan sonra eğer emziriyorsanız 6haftadan önce herhangi bir korunma yöntemi kullanmanıza gerek yoktur, emzirmiyorsanız 21 günden sonra korunmanız gerekir, zaten 21günden öncede ilişki yasak :) cerazette denilen ilacın diğer adı minihaptır, emziren kadınların kullanabileceği tek doğum kontrol hapıdır ve içinde progestron içerir, emziren kadınlar progestron+östrojen içeren yasmin, diane35,yazz, miranova gibi doğum kontrol haplarını kullanamazlar, emzirmeyenlerde 42 günden önce kullanamaz çünkü bu ilaçlar vücutta pıhtı atma ihtimalini artırır. Cerazetteye dönecek olursak bu hapın düzenli aynı saatte alınması çok önemlidir yoksa etkinliği azalır, ilaç ilk aylarda kanama düzensizliği sık olarak yapar zaten ilacı en sık bırakma sebebi budur, bu kanama düzensizlikleri en sık ilk aylardadır sonraki aylarda azalır.
Başarısızlık oranları yıllık:
Hiç korunmadan %85. Erkek Kondomu%2-15. RİA%1-3 Tüplerin bağlanması<%1. Dışa boşalma%15-35 Doğum kontrol hapları%0.1-3. Aylık yada 3 aylık iğneler% 0.1-1. Ben burada kabaca birşeyler yazdım ama korunma işlemi çok karmaşıktır, bu konuyu aile hekiminizle tartışabilirsiniz her yöntemin kendine göre artıları eksileri var herkes kendine uygun yöntemle korunmalıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…