- 25 Ağustos 2013
- 276
- 355
- 40
yüzünü gözünü hamur gibi yoğuruyor bir görsen...dayak yemiş gibi oluyor suratı... acaba yüzü çok mu kaşınıyor.... derisimi geriliyor...anlamadım....geçen kulağını tuttu hem bağırıyor acıdan hem bırakmıyor kulağını... kendi saçını çekiyor ...ağlıyor...çok komik
Gece iki saatte üç saatte bir uyanır emer gündüz uykusu yok zaten kuş uykusu gibi birde bir haftadır uykusu geldiğinde meme verdiğim zaman kıyameti kopartıyor almıyor korkarım emmesi bıraksın
Canim dolipran fitil veriyorum popodan ama bi degisiklik yok
3. 4 .5. Ay aşıları var canım size kart vermedilermi
kızlar bebeklerınızın uykusunnasıl benımkı hıc aksam yatıp aralıksız 5 saat uyumadı ki 12 de emer uyur 3 te emer ve 6 yada 7 de ener uyur gunduzlerınde hala 3 saate bır emer bazen 2 saat bir garıplıkmı var bızde
Gece iki saatte üç saatte bir uyanır emer gündüz uykusu yok zaten kuş uykusu gibi birde bir haftadır uykusu geldiğinde meme verdiğim zaman kıyameti kopartıyor almıyor korkarım emmesi bıraksın
Eki Görüntüle 1162691 sağlık bakanlığı rutin aşı takvimi umarım yükleyebilmişimdir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah bagislasin canim bend3 15 nisanda dogum yaptim bi oglusum oldu cok sukur. Hersey yolundadir umarim.
İnşallah bırakmaz, emziğe alışkın mı meme almadığında emzikle uyutmaya çalış bence
Aralıksız beş saat uyutuyormusunuz siz? Uyanmıyormu açlıktan? doktor bize üç saatte bir en geç dedi gece de öyle yapıyorum, gece bi üç saat uyur sonra 2 saat uyur bizimkihiç adam akıllı uyumuyor gündüzde toplasan 3-4saat ancak uyuyor o da hergün değil mesela bugün gündüz hiç uyumadı
sen calpol bi sor canim yarin. hafif rahatlatiyormus oyle dedi hemsire. cocuk ve bebisler icin surup canim
Ben de ataga yoruyorum. Cadimm da beni yoruyor :)Büyüme atağı gülüm, ben de haftaya bekliyorum:)
Organik
Hayirli olsun, masallah ikinize de.14 nisanda dogum yaptim 9 haftalik oglum var pazartesi 10 haftalik olacaz insallah
Normaldir canim. Her bebekte duzen farkli. 4. Aydan sonra geve uykulari icin egitim veriliyor diye biliyorum. O zamana kadar bebrgin belirlesin uykusunukızlar bebeklerınızın uykusunnasıl benımkı hıc aksam yatıp aralıksız 5 saat uyumadı ki 12 de emer uyur 3 te emer ve 6 yada 7 de ener uyur gunduzlerınde hala 3 saate bır emer bazen 2 saat bir garıplıkmı var bızde
Senin kizcen de mi atakta ki acep??Ah benim junior esmer bitirdi beni.
Sabah 9 dan beri memede nefes alıyor bi uyusa diyorum.
Yemeği falan hep kucağımda emerken yedim.
Perişan etti beni
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Eeee, anne sutu almasina ramen 3 gunde bir kaka yapan bebisler nolcak? Doktorumuz biogaia onerdi sma inatla kullanmiyorum. NOrmal degil mi simdi boyle olmasi, ben normal diye mudahale etmiyordumSelam hanımlar,
Bugün kalça röntgeni için hastaneye gitmiştik. Hazır oradayken doktora "kakasını neden çok geç yapıyor?" diye sordum. Doktor hanım, mamanın bağırsaklarda geç sindirildiğini söyledi. Ben genelde emzirsem de arada mama da veriyordum. Son bir haftadır mamaya ihtiyaç duymamıştım. Kızım bu sabah (tam 6 gün sonra) kaka yaptı, sonra gün içinde 2 kez daha yaptı. Yani, normale ancak dönüyor.
Naçizane önerim: benim gibi çalışmıyorsanız, gün içinde 2 saatte bir emzirin, hemen ardından sağın ki süt artsın ve mamaya gerek kalmasın. Ben öyle yaptım, işe yaradı.
Doktor ayrıca şöyle dedi: Eğer fışkırtarak kusmuyorsa, karnı çok sertleşmediyse (dokunduğunuzda ağlamıyorsa) bir sorun yok demektir. Endişeye gerek yok.
Ben bağırsak tembelliği mi var acaba diyordum (bende var çünkü), şükür ki yokmuş!
Kaka yolu gözleyentüm annelere duyururum
bir de rota virusu asisi varmis.. zorunlu degil dediler bana yaptirmadim ben, yaptiran varmi kizlar? yaptirmak gerekir mi
Kizlar rota asisi istege bagli. 4 hafta aralikla 2 doz sellinde uygulaniyo. Zorunlu degil. Bebek hasta olmazsa ne ala fakat atesli ishal olursa eger geri donusu olmuyo. Belirgin bir ilac da yok hastaligin tedavisi icin. Onlem olarak asi yaptirmakta fayda var derim. Biz yaptik ilk dozumuzu.Kızlar kızımın aşı karnesinde de sadece 3. Ay için boy-kilo takibi için gidilecegi not tutulmuş.
Demek ki 3. Ay aşısı yok.
Ayrıca şu rotarix istenirse yapılır denildi.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Tatlos lactamil sutu degil kalitesini arttirmak icin. Humana 1 aydir icmiyorum cok da bi degisiklik olmadi. Malt icecekleri oneririm. Etkisi oldu cidden. Tablet hic kullanmadim. Dogal uontem su ve bol dinlenme.Gunaydin kizlar
Sutunuzu arttirmsk icin lactamil,humana, malt tablet veya bsska birsey kullaniyor msn?
Hangisini tavsiye edersiniz?
Veya dogal yontemini biliyor msnuz?
kart yok canım vermediler bana. ama 3. ay asi yok kontrol var sonrasinda ise 4. ve 6. ay asilari var dediler. 3. ay aşısı hangisiymis canim sende hangisi yaziyor
Gunaydin kizlar
Sutunuzu arttirmsk icin lactamil,humana, malt tablet veya bsska birsey kullaniyor msn?
Hangisini tavsiye edersiniz?
Veya dogal yontemini biliyor msnuz?