2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Korkutmak gibi olmasın ama, kulağı ağrıyor olabilir mi acaba?

Gece iki saatte üç saatte bir uyanır emer gündüz uykusu yok zaten kuş uykusu gibi birde bir haftadır uykusu geldiğinde meme verdiğim zaman kıyameti kopartıyor almıyor korkarım emmesi bıraksın

İnşallah bırakmaz, emziğe alışkın mı meme almadığında emzikle uyutmaya çalış bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece aralıksız uyuyacak yaşta değiller henüz, bildiğim kadarıyla. Benim kız eskiden gecede 3 kez acıkırdı, artık tek sefere indi. Yavaş yavaş gece kesintisiz uyuyacaklar, ama daha vakit var. Uykusu açılmadan, ıkınıp sıkınırken ben uyanıyorum zaten; hiç ses çıkarmadan hemen emziriyorum, gazını çıkarıp göğsümde hafif uykuya dalınca yatağına koyuyorum. Bunu uyanmaktan saymıyorum ben zaten

Uyku düzeniyle ilgili takip ettiğim güzel bir site var. Uykusuz Anneler Kulübü. Orada yaşına göre günde kaç saat uyumalı, iki uyku arası ne kadar uyanık kalmalı ve saire bilgilendiren yazılar var. Tavsiye ederim.

Uyku bölünmesi dün geceki gibi olur bence: diş ağrısı arasında gaz ve gelmeyen kaka sıkıntısı çeken bebek, sonra kakasını yapınca ortalığı batıran, banyo yaptırılan ve uykusu açılan bebek, sonra sabah hastane yolu...

Gece iki saatte üç saatte bir uyanır emer gündüz uykusu yok zaten kuş uykusu gibi birde bir haftadır uykusu geldiğinde meme verdiğim zaman kıyameti kopartıyor almıyor korkarım emmesi bıraksın

valla geceleri ben ne kadar uyursa uyusun diye birakiyorum uyandirmiyorum ki gece uykusu duzene girsin. bazen 4 bazen 5 saat uyudugu oluyor. bazende 2-3 saatte bir uyaniyor.

kart yok canım vermediler bana. ama 3. ay asi yok kontrol var sonrasinda ise 4. ve 6. ay asilari var dediler. 3. ay aşısı hangisiymis canim sende hangisi yaziyor

sağlık bakanlığı rutin aşı takvimi umarım yükleyebilmişimdir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir de rota virusu asisi varmis.. zorunlu degil dediler bana yaptirmadim ben, yaptiran varmi kizlar? yaptirmak gerekir mi

Ben rotayı yaptırdım 140 liraya aldım eczaneden batmanda yaşıyorum burda ishal salgını çok oluyo riske edemedim 2.doz 4.ayda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah bagislasin canim bend3 15 nisanda dogum yaptim bi oglusum oldu cok sukur. Hersey yolundadir umarim.

Insallah Sagol canim senin bebeginide rabbim anali babali buyutsun aramizda bir gun var

Kızlar kızımın aşı karnesinde de sadece 3. Ay için boy-kilo takibi için gidilecegi not tutulmuş.
Demek ki 3. Ay aşısı yok.

Ayrıca şu rotarix istenirse yapılır denildi.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Canim.benimki uyuyor.bende ac diye uyurken emdiriyodumm bazen uyanmadan dun doktora sordumm dediki eger gece sen uyurken biri kaldirip seni yedirmeye calissa hosuna gidermi.5 saati gectik hala uyuyor kendi uyanana kadar bekliyorum cnm bi doktor.sozu dinliyim deneme :)

sen calpol bi sor canim yarin. hafif rahatlatiyormus oyle dedi hemsire. cocuk ve bebisler icin surup canim

Cnm yurt disindayim eczaneden alabilmek icin recete lazim benek kucuk llunca vermiolar doktorumuzda randevusuz almaz coook dolu sorma !acile gitsem yazdirmaya oooo cok bekleriz.aaa ama doktor recete yazip postalar ararsam bak sana yazarken geldi aklima yazdiririm oyle sagol cnm

Gunaydin kizlar
Sutunuzu arttirmsk icin lactamil,humana, malt tablet veya bsska birsey kullaniyor msn?

Hangisini tavsiye edersiniz?

Veya dogal yontemini biliyor msnuz?

Gunaydin herkesler. Bu gece yine 6 saat uyudu kuzum masallah. Normale donuyoz mu nedir

Büyüme atağı gülüm, ben de haftaya bekliyorum:)

Organik
Ben de ataga yoruyorum. Cadimm da beni yoruyor :)
14 nisanda dogum yaptim 9 haftalik oglum var pazartesi 10 haftalik olacaz insallah
Hayirli olsun, masallah ikinize de.
Normaldir canim. Her bebekte duzen farkli. 4. Aydan sonra geve uykulari icin egitim veriliyor diye biliyorum. O zamana kadar bebrgin belirlesin uykusunu
Senin kizcen de mi atakta ki acep??
Eeee, anne sutu almasina ramen 3 gunde bir kaka yapan bebisler nolcak? Doktorumuz biogaia onerdi sma inatla kullanmiyorum. NOrmal degil mi simdi boyle olmasi, ben normal diye mudahale etmiyordum
bir de rota virusu asisi varmis.. zorunlu degil dediler bana yaptirmadim ben, yaptiran varmi kizlar? yaptirmak gerekir mi

Kizlar rota asisi istege bagli. 4 hafta aralikla 2 doz sellinde uygulaniyo. Zorunlu degil. Bebek hasta olmazsa ne ala fakat atesli ishal olursa eger geri donusu olmuyo. Belirgin bir ilac da yok hastaligin tedavisi icin. Onlem olarak asi yaptirmakta fayda var derim. Biz yaptik ilk dozumuzu.
Gunaydin kizlar
Sutunuzu arttirmsk icin lactamil,humana, malt tablet veya bsska birsey kullaniyor msn?

Tatlos lactamil sutu degil kalitesini arttirmak icin. Humana 1 aydir icmiyorum cok da bi degisiklik olmadi. Malt icecekleri oneririm. Etkisi oldu cidden. Tablet hic kullanmadim. Dogal uontem su ve bol dinlenme. bi de suyu mumkun oldugunca sicak ic. Kafayi da rahat tut. Sut problemi yasayan biri olarak denemedigim sey kalmadi. Ancak boyle cozdum.

kart yok canım vermediler bana. ama 3. ay asi yok kontrol var sonrasinda ise 4. ve 6. ay asilari var dediler. 3. ay aşısı hangisiymis canim sende hangisi yaziyor

Canım ya asi kartlarını karistirmisim diğer kızımın asi kartında 1. 2. 3. 4. 6 ay aşısı vardı ravza ninda 1. 2. 4. 6. Ay aşıları

Gunaydin kizlar

Lactamil aldım tadı hiç hoşuma gitmedi malta icecegini bur defa aldım biraz içtim bur kisminda kizim döktü en iyisi bol su icmek ve rezene yeşillik kuru sogan bulgur pilavı vs

Ya kızlar idil iki gündür kaka yapamıyor bütün gün huzursuz.
Şimdi yaptı ama bildiginiz su gibi.
Ne yapmak lazım acaba.
Görürsem mi doktora.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…