Anladım canım. Tatlıya iyi duskunmussun maşallah. Antep'e gelirsen misafir edeyim
maşallah.
Evet canım onunla yatıyor. Kendi kendine gegirmeyi öğrenince bırakacağım.
Sorma canim yaaa, buraya geldiginde yerni yadirgadi herhalde. Aksamlari memeyle savas ve uykuya dalamama sorunumuz var. Haala gecmedi o, yerlesti mi aceba. Biberon sakinlestirdi yine basladik. Ama sut veriyorum. Gece kalkip sagiyorum o uyurken. Aksam da biberonla veriyorum. Sonra beni emiyo. ONce beni emsin diye isra ettim dunn, uzarimden kamyon gecmis gibi oldum
Gaz herhalde canim. Bi de 3 gunde bir kala yapiyo benim kizim. 3. Gundu bugun. Onun da etkisi var herhalde cunku kaka yapti sesler bitti :)
düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...
amin inşallah...Selamlar hanımlar ve kuzulari
Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.
yüzünü gözünü hamur gibi yoğuruyor bir görsen...dayak yemiş gibi oluyor suratı... acaba yüzü çok mu kaşınıyor.... derisimi geriliyor...anlamadım....geçen kulağını tuttu hem bağırıyor acıdan hem bırakmıyor kulağını... kendi saçını çekiyor ...ağlıyor...çok komikO eli kolu sorma biz uyumadığında yapıyoruz bazen kıyamet kopuyor.. Eller serbest olacak.. Yandık ki ne yandık.. Şimdiden böyleyse..
nerde gündüz hiç uyumuyor yerine bıraktığım anda gözler açık sinirlerim alt üst oldu düzelir diye bekliyorum çok şükür eskisi gibi ağlamıyor senin paşa sanırım uykucu
Günaydın herkese,
Benim kızım da dün gecikmeli de olsa 2.ay aşılarını oldu,ağladı tabi 3 tane olunca,hemen öptüm kokladım,sustu,uyuya kaldı kucağımda kuzum..Allah'tan hatırlamıyolar sonradan.1 kg almış,boy aynı,çok şükür iyiyiz.
Eskiden emziksiz uyurdu,ilerde emziği hiç almazsa diye verdim,emme refleksi de yoğun diye,şimdi iyi mi yaptım bilmiyorum,gece bazen 1 saat emzik düşür,ver yapıyoruz.arkadaşımın da 10 aylık oğlu var,o mesela hiç almamış emziği,alması için neler vermezdim diyo,sürekli memede.bilemedim valla..
benim doğum iznim bitti,6 ay ücretsiz izin aldım,bırakamadım kuzumu bakıcıya,şu 6 ay en azından anne sütünü güzelce alsın,katı gıdaya da geçicek,8 aylıkken daha rahat bırakırım bari dedim,tabi her türlü bırakmak çok zor,düşünemiyorum bile,artık hayırlısı napalım..Sgk'ya gittim doğum parası( işsizlik ödeneği) için,telefonla da hallediyoruz,gelmenize gerek yoktu dediler haberiniz olsun.
Ya yiyemiyorum eskisi gibizaten zararlı diye kendi kendimi teselli ediyorum.. İnşallah cnm.. Oğlum büyüsün ..eşimle g.doğu turu yapmak istiyoruz..
Hadi geçmiş olsun canım
O eli kolu sorma biz uyumadığında yapıyoruz bazen kıyamet kopuyor.. Eller serbest olacak.. Yandık ki ne yandık.. Şimdiden böyleyse..
amin inşallah...
benim kız doğduğundan beri uyurken..uyku aknesi gibi,nefes alıp vermesi düzensiz...arada bir nefesini tutuyor ... yada nefes almadan duruyor 5-6 saniye...öyleee onu izliyorum gece...kalp ekosu çekilmişti ben hamileyken sorun yoktu...özellikle sırt üstü yatınca oluyor...
yüzünü gözünü hamur gibi yoğuruyor bir görsen...dayak yemiş gibi oluyor suratı... acaba yüzü çok mu kaşınıyor.... derisimi geriliyor...anlamadım....geçen kulağını tuttu hem bağırıyor acıdan hem bırakmıyor kulağını... kendi saçını çekiyor ...ağlıyor...çok komik
Sütcü yine ekşi maya getirmiş:) Sizler nereden buluyorsunuz tatlı yogurt mayasını, satılan birşey mi? (Cehaletimi mazur görün)
?
Selamlar hanımlar ve kuzulari
Sabah 1 saat erken kalktı ekmek için. Yedikten sonra tekrar uyudu. Ben de uyanamayip yazmışım, yeni uyandıkKocami göremedim ama bu sabah
Senin sütünu içmesi güzel canım. Mamaya döndü yeniden sandım. Inşallah alışınca onu da bırakır. Senin tatilin nasıl geçiyor?
Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.
Günaydın canım. Nasıl oldu kızın, uykusu düzene girdi inşallah.
Selamlar guzeller ve minnaklari :)
12. Haftasinda huy degistirdi benim melek, kizim seytan oldusurekli huzursuz, emmek istiyo, uyumuyo. Gece cok zor uykuya daliyo ve benim 6 saat kesintisiz uyuyan bebegim 2-3 saatte bir uyanip emmek istiyo. Sanirim buyume atari yapiyo bana. Ya da yer degisikligi yaramadi, 2 gundur canimi cikardi valla
Yok canim mama degil sukur. Kit kanaat olsa da anne autu iyidir. Organik, taze sagilmis
Ben de gel diyorlar gidiyorum canım, bildiğimden değil. Bana kalsa aşıyi ben olayım o sütumle korunsun
Benim oğlan onunla rahat ediyor gülüm. Normal yastık ta kullanıyorum ben. Ama eben normal yastık konusunda haklı, 1 yaşına kadar önermiyorlar.
Dun asimizi olduktan sonra iki gundur bi icli icli agliyor bi viyakdiyor uyanirken aglio asidan mi huyu mu degisti acep?asidan sonra kuzulariniz nasil kizlar ?;
Var canım önümüzdeki ay bizi çağırdılar
ucuncu ay asi yok dediler bana. genel kontrol varmis
agir gelmis olabilir canim, bana saglik ocagindaki hemsire huysuzlanir ya da atesi cikarsa calpol verebikirsin rahatlatir demisti. sende bi sor istersen hemsireye
14 nisanda dogum yaptim 9 haftalik oglum var pazartesi 10 haftalik olacaz insallah
kızlar bebeklerınızın uykusunnasıl benımkı hıc aksam yatıp aralıksız 5 saat uyumadı ki 12 de emer uyur 3 te emer ve 6 yada 7 de ener uyur gunduzlerınde hala 3 saate bır emer bazen 2 saat bir garıplıkmı var bızde
Aralıksız beş saat uyutuyormusunuz siz? Uyanmıyormu açlıktan? doktor bize üç saatte bir en geç dedi gece de öyle yapıyorum, gece bi üç saat uyur sonra 2 saat uyur bizimkihiç adam akıllı uyumuyor gündüzde toplasan 3-4saat ancak uyuyor o da hergün değil mesela bugün gündüz hiç uyumadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi