2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Anladım canım. Tatlıya iyi duskunmussun maşallah. Antep'e gelirsen misafir edeyim

maşallah.

Evet canım onunla yatıyor. Kendi kendine gegirmeyi öğrenince bırakacağım.

Ya yiyemiyorum eskisi gibi zaten zararlı diye kendi kendimi teselli ediyorum.. İnşallah cnm.. Oğlum büyüsün ..eşimle g.doğu turu yapmak istiyoruz..

Hadi geçmiş olsun canım

O eli kolu sorma biz uyumadığında yapıyoruz bazen kıyamet kopuyor.. Eller serbest olacak.. Yandık ki ne yandık.. Şimdiden böyleyse..

Selamlar hanımlar ve kuzulari
Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.
amin inşallah...
benim kız doğduğundan beri uyurken..uyku aknesi gibi,nefes alıp vermesi düzensiz...arada bir nefesini tutuyor ... yada nefes almadan duruyor 5-6 saniye...öyleee onu izliyorum gece...kalp ekosu çekilmişti ben hamileyken sorun yoktu...özellikle sırt üstü yatınca oluyor...

O eli kolu sorma biz uyumadığında yapıyoruz bazen kıyamet kopuyor.. Eller serbest olacak.. Yandık ki ne yandık.. Şimdiden böyleyse..
yüzünü gözünü hamur gibi yoğuruyor bir görsen...dayak yemiş gibi oluyor suratı... acaba yüzü çok mu kaşınıyor.... derisimi geriliyor...anlamadım....geçen kulağını tuttu hem bağırıyor acıdan hem bırakmıyor kulağını... kendi saçını çekiyor ...ağlıyor...çok komik

Sütcü yine ekşi maya getirmiş:) Sizler nereden buluyorsunuz tatlı yogurt mayasını, satılan birşey mi? (Cehaletimi mazur görün)

nerde gündüz hiç uyumuyor yerine bıraktığım anda gözler açık sinirlerim alt üst oldu düzelir diye bekliyorum çok şükür eskisi gibi ağlamıyor senin paşa sanırım uykucu

Cok uykucu değil gülüm, sadece düzeni var. Gündüz 3 saatlik rutini var emdikten 1 saat sonar uyur ortalama 1.5-2 saat. Akşam 8-9 gibi yatar, gece 1 kez kalkar Sabah 7 ye kadar. İnşallah senin kuzu da düzene girer ama ağlamaması bile güzel bence.

Maşallah kuzuna canım.

Şeker zehir gülüm. Doğru taktik uyguluyorsun. Zaten herşeyin çoğu zarar azı karar derler. İnşallah yaparsınız aklındaki tatili:107:

Geçmiş olsun canım. Tekrar control edldi mi/edilecek mi?

Sütcü yine ekşi maya getirmiş:) Sizler nereden buluyorsunuz tatlı yogurt mayasını, satılan birşey mi? (Cehaletimi mazur görün)
?

Bende hiç yoğurt mayalamadın henüz, ama atatürk orman çiftliği maya satıyor diye biliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar guzeller ve minnaklari :)
12. Haftasinda huy degistirdi benim melek, kizim seytan oldu surekli huzursuz, emmek istiyo, uyumuyo. Gece cok zor uykuya daliyo ve benim 6 saat kesintisiz uyuyan bebegim 2-3 saatte bir uyanip emmek istiyo. Sanirim buyume atari yapiyo bana. Ya da yer degisikligi yaramadi, 2 gundur canimi cikardi valla

Yok canim mama degil sukur. Kit kanaat olsa da anne autu iyidir. Organik, taze sagilmis

Büyüme atağı gülüm, ben de haftaya bekliyorum:)

Organik

14 nisanda dogum yaptim 9 haftalik oglum var pazartesi 10 haftalik olacaz insallah

Bende asi olmiyim ya !oda olmasin :) bende korkuyorum igneden bide doktor resmen acimasiz ya!Allahim icim yandiiii resmen

Dun asimizi olduktan sonra iki gundur bi icli icli agliyor bi viyakdiyor uyanirken aglio asidan mi huyu mu degisti acep?asidan sonra kuzulariniz nasil kizlar ?;

selamlar canlarim ve minnacik bebisleri :) nasil geciyor yaz? bebisler buyuyor.. benim gibi mama takviyesi yapan varmi. sutum tamamen bitti sayilir mamayla buyuyor hep yavrum. cok uzuluyorum ya

Dun asimizi olduktan sonra iki gundur bi icli icli agliyor bi viyakdiyor uyanirken aglio asidan mi huyu mu degisti acep?asidan sonra kuzulariniz nasil kizlar ?;

agir gelmis olabilir canim, bana saglik ocagindaki hemsire huysuzlanir ya da atesi cikarsa calpol verebikirsin rahatlatir demisti. sende bi sor istersen hemsireye

kızlar bebeklerınızın uykusunnasıl benımkı hıc aksam yatıp aralıksız 5 saat uyumadı ki 12 de emer uyur 3 te emer ve 6 yada 7 de ener uyur gunduzlerınde hala 3 saate bır emer bazen 2 saat bir garıplıkmı var bızde

Ah benim junior esmer bitirdi beni.
Sabah 9 dan beri memede nefes alıyor bi uyusa diyorum.
Yemeği falan hep kucağımda emerken yedim.
Perişan etti beni

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Aralıksız beş saat uyutuyormusunuz siz? Uyanmıyormu açlıktan? doktor bize üç saatte bir en geç dedi gece de öyle yapıyorum, gece bi üç saat uyur sonra 2 saat uyur bizimki hiç adam akıllı uyumuyor gündüzde toplasan 3-4saat ancak uyuyor o da hergün değil mesela bugün gündüz hiç uyumadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gece iki saatte üç saatte bir uyanır emer gündüz uykusu yok zaten kuş uykusu gibi birde bir haftadır uykusu geldiğinde meme verdiğim zaman kıyameti kopartıyor almıyor korkarım emmesi bıraksın

Selam hanımlar,
Bugün kalça röntgeni için hastaneye gitmiştik. Hazır oradayken doktora "kakasını neden çok geç yapıyor?" diye sordum. Doktor hanım, mamanın bağırsaklarda geç sindirildiğini söyledi. Ben genelde emzirsem de arada mama da veriyordum. Son bir haftadır mamaya ihtiyaç duymamıştım. Kızım bu sabah (tam 6 gün sonra) kaka yaptı, sonra gün içinde 2 kez daha yaptı. Yani, normale ancak dönüyor.
Naçizane önerim: benim gibi çalışmıyorsanız, gün içinde 2 saatte bir emzirin, hemen ardından sağın ki süt artsın ve mamaya gerek kalmasın. Ben öyle yaptım, işe yaradı.

Doktor ayrıca şöyle dedi: Eğer fışkırtarak kusmuyorsa, karnı çok sertleşmediyse (dokunduğunuzda ağlamıyorsa) bir sorun yok demektir. Endişeye gerek yok.

Ben bağırsak tembelliği mi var acaba diyordum (bende var çünkü), şükür ki yokmuş!

Kaka yolu gözleyen tüm annelere duyururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…