Anladım canım. Tatlıya iyi duskunmussun maşallah. Antep'e gelirsen misafir edeyim
maşallah.
Evet canım onunla yatıyor. Kendi kendine gegirmeyi öğrenince bırakacağım.
Ya yiyemiyorum eskisi gibi zaten zararlı diye kendi kendimi teselli ediyorum.. İnşallah cnm.. Oğlum büyüsün ..eşimle g.doğu turu yapmak istiyoruz..
Sorma canim yaaa, buraya geldiginde yerni yadirgadi herhalde. Aksamlari memeyle savas ve uykuya dalamama sorunumuz var. Haala gecmedi o, yerlesti mi aceba. Biberon sakinlestirdi yine basladik. Ama sut veriyorum. Gece kalkip sagiyorum o uyurken. Aksam da biberonla veriyorum. Sonra beni emiyo. ONce beni emsin diye isra ettim dunn, uzarimden kamyon gecmis gibi oldum
Gaz herhalde canim. Bi de 3 gunde bir kala yapiyo benim kizim. 3. Gundu bugun. Onun da etkisi var herhalde cunku kaka yapti sesler bitti :)
Hadi geçmiş olsun canım
düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...
O eli kolu sorma biz uyumadığında yapıyoruz bazen kıyamet kopuyor.. Eller serbest olacak.. Yandık ki ne yandık.. Şimdiden böyleyse..