2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sagol canim biz bugun doktordaydik doktor 3.Ayin bitiminde bi asi icin cagiricakti tatile cikiyomus gelince gec olur dedi bu ayin sonuna verdi yani 3.aylikken erkende yapiliyor dedi .valla doktor ne zamana tarih verse asi icin gidiyoruz Allah'a emanet cocuklarimiz bi anlamadim su asi isini zaten

Anladım canım. Tatlıya iyi duskunmussun maşallah. Antep'e gelirsen misafir edeyim

maşallah.

Evet canım onunla yatıyor. Kendi kendine gegirmeyi öğrenince bırakacağım.

Bende onunla yatiriyordum ebe artik yatirma dedi o ilk zamanlar icin gecerli cocuk daha cok kimildiyor dedi bide kemikleri icin duz yatir dedi yastik var minnak onu koyuyorum onu bile koyma dedi bana ama !

:)
kurdele takınca hemen kıza benziyor değil mi :)

Battaniyesi, kundağı vs benim bebekliğimden kalma. Annem oğlan olurum sanmış. Ben de pembeye boğmaktan hoşlanmıyorum. Teyzesi de -mecbur- mavili giysiler seçmiş. Hal böyle olunca dışarıdan oğlan sanıyorlar. Hele bir mavi tulumu var, giyince kız demezsin =) Kurdela başında dursa, takarım. Ama keltoş (babanın mirası). Saçları iyice uzamadan (tahminen 1 yaşına kadar) kız olduğu pek belli olmayacak sanırım.

Maşallah size :))
Ben genelde bütün kıyafetlerini pembe,beyaz aldım ama kızımı gören yine tereddüt yaşıyor
Saçları da var yok değil.
Elbise, etek falan almıştım ama içinde kayboluyor giydiremedim henüz.

Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥

Size de maşallah 41 kere.. Kızının ismini çok güzel seçmişsin(iz). Yakın arkadaşlarımdan birinin oğlu da Deniz, yoksa ben de Deniz istiyordum. Adıyla yaşasın. Allah kızını size bağışlasın, sağlıklı bir ömür versin.

Amin, Allah razi olsun :)
Rabbim miniklerimizi bizlere bağışlasın.
Sadece Deniz istiyordum aslında :)
kız kardeşimin adı diye eşim olumlu yaklasmamisti.
K.pederim Deniz olsun dedi , son dakika kimliği çıkarırken Denizi ekledik :)
Sonuç itibariyle çift isim oldu ama güzel oldu :) isimlerinin geçmişi var kızımın ♥

♥ İdil Deniz'im ♥

Sorma canim yaaa, buraya geldiginde yerni yadirgadi herhalde. Aksamlari memeyle savas ve uykuya dalamama sorunumuz var. Haala gecmedi o, yerlesti mi aceba. Biberon sakinlestirdi yine basladik. Ama sut veriyorum. Gece kalkip sagiyorum o uyurken. Aksam da biberonla veriyorum. Sonra beni emiyo. ONce beni emsin diye isra ettim dunn, uzarimden kamyon gecmis gibi oldum
Gaz herhalde canim. Bi de 3 gunde bir kala yapiyo benim kizim. 3. Gundu bugun. Onun da etkisi var herhalde cunku kaka yapti sesler bitti :)

Iste dogru diyosun huyumuz oyle !benimde buyum cok dustu yataktan kendi uyurken donerken onca bariyere ragmen bikerede 4 aylikken tatilde birlikte yatioduk ayni onun gibi bi sesle uyandim yavrum dusmus yere uyumaya devam etti...
düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...

Çok geçmiş olsun gülüm, Allah esirgemiş. Sallamaya alıştı ise ayağında salla istersen, daha güvenli olur en azından.
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...

Tatlım yarım kundak yaptırıyorsa uyurken onu dene..
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...

Kızımı gören erkek sanıyor
İyice uzasında saçları toka takayım
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...

Desene bizim kızlar çok çetin ceviz olacak :)

♥ İdil Deniz'im ♥

Desene bizim kızlar çok çetin ceviz olacak :)

♥ İdil Deniz'im ♥
ANNEM BEN İLK OKULA GİDENE KADAR TOKA TAKMIŞ SAÇIMA ÇÜNKÜ BU DA OĞLUN MU DİYORLARMIŞ...
ERKEK GÜZELİ KIZLARIMIZ
KADERLERİ GÜZEL OLSUN MELEKLERİMİZİN...

ANNEM BEN İLK OKULA GİDENE KADAR TOKA TAKMIŞ SAÇIMA ÇÜNKÜ BU DA OĞLUN MU DİYORLARMIŞ...
ERKEK GÜZELİ KIZLARIMIZ
KADERLERİ GÜZEL OLSUN MELEKLERİMİZİN...

Gunaydinlar ,

REZENE cayini gunde 4 -5 bardak iciyodum o mu ise yaradi bilmem gunde iki kez kakamizi yapiyoruz kaka sorunumuz bitti :)
dikislerim iyi degil diye hep yantaraftan destekli oturuyordum elimlede falan ve simdi sol bilegim kolum ayagim belim yan oturmaktan agriyor. Simdi daha iyi dikisim ama agridan olusumu kaldiramiyorum o kadar. Ya biri biter biri baslar insallah gecer agrilarda

rezeneden kaynaklanıyor canım

Selamlar hanımlar ve kuzulari

Sabah 1 saat erken kalktı ekmek için. Yedikten sonra tekrar uyudu. Ben de uyanamayip yazmışım, yeni uyandık Kocami göremedim ama bu sabah

Senin sütünu içmesi güzel canım. Mamaya döndü yeniden sandım. Inşallah alışınca onu da bırakır. Senin tatilin nasıl geçiyor?

Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.

günaydın herkese

Günaydın canım. Nasıl oldu kızın, uykusu düzene girdi inşallah.

Ben de gel diyorlar gidiyorum canım, bildiğimden değil. Bana kalsa aşıyi ben olayım o sütumle korunsun

Bende onunla yatiriyordum ebe artik yatirma dedi o ilk zamanlar icin gecerli cocuk daha cok kimildiyor dedi bide kemikleri icin duz yatir dedi yastik var minnak onu koyuyorum onu bile koyma dedi bana ama !

Benim oğlan onunla rahat ediyor gülüm. Normal yastık ta kullanıyorum ben. Ama eben normal yastık konusunda haklı, 1 yaşına kadar önermiyorlar.

nerde gündüz hiç uyumuyor yerine bıraktığım anda gözler açık sinirlerim alt üst oldu düzelir diye bekliyorum çok şükür eskisi gibi ağlamıyor senin paşa sanırım uykucu

Günaydın :) yaaaa son on gündür o kadar yorgunum ki sürekli misafir geliyor, akrabaların hepsi şehir dışında bebeği görmeye geliyorlar, misafirle ilgilenen var ama yine de uyumaya fırsatım olmuyor sürekli dışarılardayız misafiri gezdir, çok yorgunuuuumm şöyle vurup kafayı oniki saat kesintisiz uyumak istiyorum birde yarın mevlidimiz var annemde yani bi misafir lafını duymayagörsün sapıtıyor kadın, hiç abartmıyorum tam on çeşit hazırladık tabağı, çok sinirlerim bozuk bi pide yaptırsak olmuyordu sanki, ben artık çok yoruldummmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın herkese,

Benim kızım da dün gecikmeli de olsa 2.ay aşılarını oldu,ağladı tabi 3 tane olunca,hemen öptüm kokladım,sustu,uyuya kaldı kucağımda kuzum..Allah'tan hatırlamıyolar sonradan.1 kg almış,boy aynı,çok şükür iyiyiz.

Eskiden emziksiz uyurdu,ilerde emziği hiç almazsa diye verdim,emme refleksi de yoğun diye,şimdi iyi mi yaptım bilmiyorum,gece bazen 1 saat emzik düşür,ver yapıyoruz.arkadaşımın da 10 aylık oğlu var,o mesela hiç almamış emziği,alması için neler vermezdim diyo,sürekli memede.bilemedim valla..

benim doğum iznim bitti,6 ay ücretsiz izin aldım,bırakamadım kuzumu bakıcıya,şu 6 ay en azından anne sütünü güzelce alsın,katı gıdaya da geçicek,8 aylıkken daha rahat bırakırım bari dedim,tabi her türlü bırakmak çok zor,düşünemiyorum bile,artık hayırlısı napalım..Sgk'ya gittim doğum parası( işsizlik ödeneği) için,telefonla da hallediyoruz,gelmenize gerek yoktu dediler haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…