Geçmiş olsun canım. Benim oglanda ateş olmadı, ama olursa 6 saatte bir yarım ölçek verebilirsin demişti doktor. Ben yatırıyorum bayadır. Ama ortalama 1 saat geçiyor emmesinin üzerinden. 4-5 kere de gegirmiş oluyor. Her çocuk farklı ama benimki emdikten tam 1 saat sonra son kez gegiriyor. O vakitte yatıyor olursasırt üstü-yüzükoyun fark etmez gaz ile beraber mide içeriği de çıkıyor; o yüzden saatle yatırıyorum.
Maşallah tosununa canım. Ayrıca geçmiş olsun.
Yapma.Ne oldu yine biberona döndünüz?
2-4 yaptırmayanlar için 3-5 aylarda rota var canım. Onun dışında 3. ayda aşı yok bildiğim kadarı ile.
Çok geçmiş olsun gülüm, Allah esirgemiş. Sallamaya alıştı ise ayağında salla istersen, daha güvenli olur en azından.
Kızımı gören erkek sanıyor
İyice uzasında saçları toka takayım
Anladım canım. Tatlıya iyi duskunmussun maşallah. Antep'e gelirsen misafir edeyim
maşallah.
Evet canım onunla yatıyor. Kendi kendine gegirmeyi öğrenince bırakacağım.
:)
kurdele takınca hemen kıza benziyor değil mi :)
Maşallah size :))Battaniyesi, kundağı vs benim bebekliğimden kalma. Annem oğlan olurum sanmış. Ben de pembeye boğmaktan hoşlanmıyorum. Teyzesi de -mecbur- mavili giysiler seçmiş. Hal böyle olunca dışarıdan oğlan sanıyorlar. Hele bir mavi tulumu var, giyince kız demezsin =) Kurdela başında dursa, takarım. Ama keltoş (babanın mirası). Saçları iyice uzamadan (tahminen 1 yaşına kadar) kız olduğu pek belli olmayacak sanırım.
Maşallah size :))
Ben genelde bütün kıyafetlerini pembe,beyaz aldım ama kızımı gören yine tereddüt yaşıyor
Saçları da var yok değil.
Elbise, etek falan almıştım ama içinde kayboluyor giydiremedim henüz.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Amin, Allah razi olsun :)Size de maşallah41 kere.. Kızının ismini çok güzel seçmişsin(iz). Yakın arkadaşlarımdan birinin oğlu da Deniz, yoksa ben de Deniz istiyordum. Adıyla yaşasın. Allah kızını size bağışlasın, sağlıklı bir ömür versin.
Sorma canim yaaa, buraya geldiginde yerni yadirgadi herhalde. Aksamlari memeyle savas ve uykuya dalamama sorunumuz var. Haala gecmedi o, yerlesti mi aceba. Biberon sakinlestirdi yine basladik. Ama sut veriyorum. Gece kalkip sagiyorum o uyurken. Aksam da biberonla veriyorum. Sonra beni emiyo. ONce beni emsin diye isra ettim dunn, uzarimden kamyon gecmis gibi oldumGeçmiş olsun canım. Benim oglanda ateş olmadı, ama olursa 6 saatte bir yarım ölçek verebilirsin demişti doktor. Ben yatırıyorum bayadır. Ama ortalama 1 saat geçiyor emmesinin üzerinden. 4-5 kere de gegirmiş oluyor. Her çocuk farklı ama benimki emdikten tam 1 saat sonra son kez gegiriyor. O vakitte yatıyor olursasırt üstü-yüzükoyun fark etmez gaz ile beraber mide içeriği de çıkıyor; o yüzden saatle yatırıyorum.
Maşallah tosununa canım. Ayrıca geçmiş olsun.
Yapma.Ne oldu yine biberona döndünüz?
2-4 yaptırmayanlar için 3-5 aylarda rota var canım. Onun dışında 3. ayda aşı yok bildiğim kadarı ile.
Çok geçmiş olsun gülüm, Allah esirgemiş. Sallamaya alıştı ise ayağında salla istersen, daha güvenli olur en azından.
Gaz herhalde canim. Bi de 3 gunde bir kala yapiyo benim kizim. 3. Gundu bugun. Onun da etkisi var herhalde cunku kaka yapti sesler bitti :)Âmin tatlım..Canım tip 1 için antikor negatif çıktı fakat şeker ölçümlerim çok yüksek ..dolayısıyla doktorum beklememiz gerektiğini söyledi.. İnsülinle devam ediyoruz günde 4 defa..Benim sınavım bu hastalıkla diyorum... Tatlıya müthiş düşkünüm bir oturuşta 1 kilo güllüoğlu fıstıklı baklavayı yeme potansiyeline sahibim .. Tecrübeyle sabit
Evet cnm eemzikle dalarsa uykuya onunla devam ediyor.. Düşerse yanıp ağlıyor..ağzına verince uykuya devam ediyor..
cnm bizim genelde aynı çıkıyor sonuçlar :44:
Gazdır canım.. Bizimde sesler geliyor.. Doktor gaz dedi.. Düzenli gaz damlası verdim geçti..
Tatlım yarım kundak yaptırıyorsa uyurken onu dene..
düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...Iste dogru diyosun huyumuz oyle !benimde buyum cok dustu yataktankendi uyurken donerken onca bariyere ragmen bikerede 4 aylikken tatilde birlikte yatioduk ayni onun gibi bi sesle uyandim yavrum dusmus yere uyumaya devam etti...
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...Çok geçmiş olsun gülüm, Allah esirgemiş. Sallamaya alıştı ise ayağında salla istersen, daha güvenli olur en azından.
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...Tatlım yarım kundak yaptırıyorsa uyurken onu dene..
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...Kızımı gören erkek sanıyor
İyice uzasında saçları toka takayım
Desene bizim kızlar çok çetin ceviz olacak :)düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...
ANNEM BEN İLK OKULA GİDENE KADAR TOKA TAKMIŞ SAÇIMA ÇÜNKÜ BU DA OĞLUN MU DİYORLARMIŞ...
Desene bizim kızlar çok çetin ceviz olacak :)
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
ANNEM BEN İLK OKULA GİDENE KADAR TOKA TAKMIŞ SAÇIMA ÇÜNKÜ BU DA OĞLUN MU DİYORLARMIŞ...
ERKEK GÜZELİ KIZLARIMIZ
KADERLERİ GÜZEL OLSUN MELEKLERİMİZİN...
ERKEK GÜZELİ KIZLARIMIZ
KADERLERİ GÜZEL OLSUN MELEKLERİMİZİN...
Gunaydinlar ,
REZENE cayini gunde 4 -5 bardak iciyodum o mu ise yaradi bilmem gunde iki kez kakamizi yapiyoruz kaka sorunumuz bitti :)
dikislerim iyi degil diye hep yantaraftan destekli oturuyordum elimlede falan ve simdi sol bilegim kolum ayagim belim yan oturmaktan agriyor. Simdi daha iyi dikisim ama agridan olusumu kaldiramiyorum o kadar. Ya biri biter biri baslar insallah gecer agrilarda
Sorma canim yaaa, buraya geldiginde yerni yadirgadi herhalde. Aksamlari memeyle savas ve uykuya dalamama sorunumuz var. Haala gecmedi o, yerlesti mi aceba. Biberon sakinlestirdi yine basladik. Ama sut veriyorum. Gece kalkip sagiyorum o uyurken. Aksam da biberonla veriyorum. Sonra beni emiyo. ONce beni emsin diye isra ettim dunn, uzarimden kamyon gecmis gibi oldum
Gaz herhalde canim. Bi de 3 gunde bir kala yapiyo benim kizim. 3. Gundu bugun. Onun da etkisi var herhalde cunku kaka yapti sesler bitti :)
düştükten sonra uyumaları çok komik bende bir kaç defa şahit oldum...Allah korumuş...
ayakta sallamaya dalmaya başladığı zaman alıyorum yoksa sırtını bir yere değdir hemen uyanıyor ağlayarak... bir tek sallarken sakinleşiyor...
çok denedimde ,töbeee ellerini kollarını bağlatmıyor...çıkarana kadar bağırıyor....ilk başlarda alıştırsaydım belki olurdu...
canım benim bebekliğim çocukluğpumda hep erkeğe benziyor... kızımda öyle... hastanede yattığım odada 7 bayandık... bir tek benimki kızdı diğerleri erkekti.. ama sadece beinm kız erkeğe benziyordu diğerleri kız gibiydi aynı...
günaydın herkese
Selamlar hanımlar ve kuzulari
Sabah 1 saat erken kalktı ekmek için. Yedikten sonra tekrar uyudu. Ben de uyanamayip yazmışım, yeni uyandıkKocami göremedim ama bu sabah
Senin sütünu içmesi güzel canım. Mamaya döndü yeniden sandım. Inşallah alışınca onu da bırakır. Senin tatilin nasıl geçiyor?
Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.
Günaydın canım. Nasıl oldu kızın, uykusu düzene girdi inşallah.
Sagol canim biz bugun doktordaydik doktor 3.Ayin bitiminde bi asi icin cagiricakti tatile cikiyomus gelince gec olur dedi bu ayin sonuna verdi yani 3.aylikken erkende yapiliyor dedi .valla doktor ne zamana tarih verse asi icin gidiyoruz Allah'a emanet cocuklarimiz bi anlamadim su asi isini zaten
Bende onunla yatiriyordum ebe artik yatirma dedi o ilk zamanlar icin gecerli cocuk daha cok kimildiyor dedi bide kemikleri icin duz yatir dedi yastik var minnak onu koyuyorum onu bile koyma dedi bana ama !
Selamlar hanımlar ve kuzulari
Sabah 1 saat erken kalktı ekmek için. Yedikten sonra tekrar uyudu. Ben de uyanamayip yazmışım, yeni uyandıkKocami göremedim ama bu sabah
Senin sütünu içmesi güzel canım. Mamaya döndü yeniden sandım. Inşallah alışınca onu da bırakır. Senin tatilin nasıl geçiyor?
Allah kolaylık versin canım. Şöyle kucağına alınca gözünü kapayıp uyusun seni de yormasin inşallah.
Günaydın canım. Nasıl oldu kızın, uykusu düzene girdi inşallah.