- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
canım zaten gerçek yoğurt mayası ekşi olur hafif buruk olur tadı... o yediği,miz tatlı yoğurtların içinde süt tozuna kadar herşey var... ben alçı ,rparafin koyanları bile gördüm...sizin sütçü doğru getirmiş...ama eğer yenilmeyecek kadar ekşiyse mayanın içine 1 kaşık şeker at annem öyle yapardı...Sütcü yine ekşi maya getirmiş:) Sizler nereden buluyorsunuz tatlı yogurt mayasını, satılan birşey mi? (Cehaletimi mazur görün)
Geçmiş olsun canım. Tekrar control edldi mi/edilecek mi?
dün hemşireyi aradım... bebeğin burnu tıkalıysa ondan öyle nefes alabilir dedi... evet bizim kızın burnu hep tıkalı... serum fizyolojik damlat dedi.. ben yapıyordum ama açmıyordu... yattığı yerde damlat kaldırma ,akıntıyı aspire et sonra tekrara damlat ve bunu gün içinde 5-6 defa yap dedi... hem rahat emer hem rahat uyur dedi. eğer buna rağmen geçmezse bir doktora götürmemi söyledi...
canım hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah...14 nisanda dogum yaptim 9 haftalik oglum var pazartesi 10 haftalik olacaz insallah
mamadan dolayı canım... bende çalıştığım ve sağamadığım için akşamları emziriyorum... ve benim sütümde azalmaya başladı... buda çok normal.. ne kadar emerse o kadar süt yapıyor bedenimiz... sağmamız lazım. süt çıkmasa bile emme hareketi gerekiyor meme için.selamlar canlarim ve minnacik bebisleri :) nasil geciyor yaz? bebisler buyuyor.. benim gibi mama takviyesi yapan varmi. sutum tamamen bitti sayilir mamayla buyuyor hep yavrum. cok uzuluyorum ya
kahvaltımı bile kucağımda emerken yapıyordum işe başlamadan önce...ayyy hemen büyüsün istiyorum...Ah benim junior esmer bitirdi beni.
Sabah 9 dan beri memede nefes alıyor bi uyusa diyorum.
Yemeği falan hep kucağımda emerken yedim.
Perişan etti beni
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
tırnaklarıyla kulağını çekiştiriyor ama kendi eliyle yaptığını anlamadığı için... canı yandığından ağlıyor ...tututğu şeyide kolay kolay bırakmadığından hem çekiyor hem ağlıyor... sürekli olmadığı için aklıma kulak ağrısı hiç gelmedi...Korkutmak gibi olmasın ama, kulağı ağrıyor olabilir mi acaba?
canım nasılsın .... ben yeni gördüm seni önceden yazıyormuydun... hatta dün sen geldin aklıma nerelerde acaba diye... ankaraya gelmiştin en son... demek döndünüz batman a.... bende yaptırcam rota aşısını... hemşire 3. ay kontrolüne geldiğinde eczaneden 2 li olanı al ben yaparım dedi...Ben rotayı yaptırdım 140 liraya aldım eczaneden batmanda yaşıyorum burda ishal salgını çok oluyo riske edemedim 2.doz 4.ayda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ishal değildir inşallah... bizimkide bazen su gibi yapıyor sarımsı bir renkte... sanıyorum çok emdiğinden oluyor diye okumuştum bir yerde... çok emdiği için bağırsakları işlemeden dışkılama yapınca partiküllü olmuyormuş kakası...ama sen için rahat etmediyse bir götür doktora ... yada kakalı bezini gönder ...annen sağlıkçıydı galiba...Ya kızlar idil iki gündür kaka yapamıyor bütün gün huzursuz.
Şimdi yaptı ama bildiginiz su gibi.
Ne yapmak lazım acaba.
Görürsem mi doktora.
Çok şükür, bin şükür seni bana verene.
Yazmasın tek günümü sensiz kadere...
♥ İdil Deniz'im ♥
Son düzenleme: