- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
benimkide aynı....ilk aşısında doktor kalça ultrasonu çektirin demişti... bir şey mi var dedim...hayır rutin bir kontrol dedi...Gunaydınnn arkadaslar mutlu bol uykulu ve ağlamayan bebişli bir hafta olsunn ınsallahhh) zira benım çok ihtiyacım var kızım 40 ıcıktı çıkalı duzenı değişti sureklı aglamaklı ve uyku duzenı sıfır ya memede uyyo yada 5 dakka sonra uyanıyo tüm gun böyle çok üzülüyürumm biyerimi ağrıyo anlamıyorum yarın hacettepeden randevu alıp götürcez genel bi kontrole çünkü bizim belli bi doktorumu yok ve 1 ay kontrolune falan gıtmedikk sizler gıttınızmı aşıdışında ıkınci sorumda babalar gunu yaklasıyo bişeyler düşündünüzmü babalara onlarında ılk babalar gunu sonuçta evden cıkamıyorumkı bıse alsamm napsam bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
halada götüremedim...bizimkinin bu hali için bende bir kontrole götürmek istiyorum aslında...
günü günü nü tutmuyor...sürekli meme istiyor...uyumuyor...bazende etini kopaıyorlarmış gibi ağlıyor... banyo yaptırdığım bir kovası var onun içine sıcak su doldurup daldırıyorum suyu çok seviyor sadece orada susuyor. kafası suyun dışında bütün vucudu içinde 5 dakika bekletiyorum ...çıkarınca,bazen rahatlıyor bazende ağlamaya devam ediyor.
eşime babalar günü için bebeğimin kakalı bezini vericem... çöpe atsın diye :)))
yardım etmiyor bari bunu yapsın.... ona hediye olarak çok bile buuuu :))))
bu kalça çıkıklığı dışardan yapılan muayene ile anlaşılmıyor mu acaba...
Son düzenleme: