Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
82 kg ile hamile kaldım.120 kg doğuma girdim,tam 38 kg almayı başardımvücudum kaça çıkabiliyo gördümşimdi 97 kg yum.azı gitti çoğu kaldı
aynısı bizde oluyo,yüzünde çok artmıştı,doktor olur dedi,krem verdi,almadım kremi,ticari geldi.
araştırdım baya,internette yabancı sitede yorumlardan buldum cevabını sonunda.emzirirken ten temasında terlediği için olmuş meğer,koluma yatırdığım yanak terliyodu,kıpkırmızı kalkıyodu,onlar isilik olmuş,şimdi koluma ve tenime değdiği her an tülbent koyuyorum,anında azaldı,şimdi yok denecek kadar az.sende dikkat et istersen.bak bakalım terden mi?
58 ile hamile kaldım 73 ıle doğum yaptım şimdi 62 oldum
bizimde oyle canm geçiyor çkıyor ten teması sıcaklık vs olabilir herhalde nedeni.
sağı emiyor yetmiyor solu emiyor. süt akışı yavaşlıyor herhalde çekiştiriyor .sonra sallayıp uyutmaya çalışıom. herhalde alıyordur diye düşünüyorum son sütü ama bilemiorum yinede.irkilme bizdede var hele şu üst komşum, 3 çocuğu var sağolsun gürültü eksik olmuyor, çocuklar bazen bir şey düşürüyor irkiliyor hemen korkuyla bakınıyor ama ağlamıyor.
:)) insallah snowy
Biz odasini ayirdik bile ama cok da verimli olmayacak cunku 15 gun sonra mmemlekete gidiyoruz ve agustosts doncez. O surecte ayni odadayiz :)
Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun
Bizi de oyle arayan olsa. Benim arkadas var martta dogum uapti. O da agac dibine dokuyorum diyo bebegini de emziriyo. Oyle fazla. Olsaydin verirdim sut karfes olurdu bebeklerimiz diyo :) kismet iste napalim. Cok ugrasiyorum artsin diye ama nafile
Gozun aydin. Valla halimjz komik. Kaka takip ediyoruz, pirt sesi duymak icin can atiyoruz :)
Kuzum biz de tek kat ve kisa kollara gectik. Hatta capri bile giydi dun kizim :)
Canim gecmis olsun. Olacagi varmis uzme kendini. Biz hep cikiyoduk bisry olmuyodu. Ben 1 hafta boyunca hic cikmadigimda isuttum kizimi. İnssllah gecer cabucak, bebisler hizli toparlaniyo, merak etme
O eski haalimden eser yok simdiii, tekrar gorebilir miyim bilmiyorum
Tatlos 62,5 la hamile kaldim, 78 le doguma gittim 69 kiloyummmmm
Benim kizim da cok irkiliyo. Refleksmis o, 3. Ayda kayboluyomus. Cok da aglamaklihiz biz de, bazen uyurken icli icli inliyo, dudaklar sarkiyo filan. Ben de hep gulec olsun istedim ama o kadar catik kasli ki anlatamam. Surekli kiziyo bize :)
O Maşallah sizlere =)
Vermem gereken 5 kilo kaldı.
Sizlerinde hemen hemen okadar kalmış.
Bu yaza bomba gibi gireceğiz
Simca tatlım emzirme diyeti var uyguluyor musun?
Ama cidden maşallah sana da.
24 kilo vermissin.
Geri kalanını da vereceğine eminim canım
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Nerelerdesin kacak hatun?
Bizdede boyunda var. 3 gundur sudocrem var onu kullaniyoruz ve gozle gorulur bir iyilesme var . Hastaneden vermislerdi bize.Selam kızlar
Benim kızımın yüzü ve boynu çok sık isilik oluyor ya isilik diyorum ona benziyor.
Gün içinde yok oluyor veya azalıyor sonra bi ara yine oluşuyor.
Acaba yüzünü üzerimize falan değdiriyor ya ondan mıdır?
Bazılarıda sütünden kaynaklanır diyor...
Aranızda böyle olan var mı?
Biz gunduzleri aciyoruz odada cam canim ve daha rahat uyuyor bebis...Günaydın kızlar.güzel,keyifli bir gün olsun.havalar çok sıcak.bizim evimiz de çok sıcak.siz nasıl başa çıkıyorsunuz sıcakla.acaba bebeğin bulunduğu odada camı üstüne gelmeyecek şekilde açsak üşütür müyüz bebişi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O Maşallah sizlere =)
Vermem gereken 5 kilo kaldı.
Sizlerinde hemen hemen okadar kalmış.
Bu yaza bomba gibi gireceğiz
Simca tatlım emzirme diyeti var uyguluyor musun?
Ama cidden maşallah sana da.
24 kilo vermissin.
Geri kalanını da vereceğine eminim canım
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥
Ben de diyodum, havalar isinsin yurutum kizimladiye ama nerdeeee
Bence duzene de giriyo gibiler biz de alisiyoruz. Uykusuzluga alisacagimi hic dusunmemistim :)
İyi yapmissiniz canim. Bu moralle daha idare edersin uykusuzlugu :)
Canim benim kizim da 3 gunde 1 yapiyor 10 gundur. Ama bebeklerin gunde birkac kez kaka yapmasi da, birkac gunde bir kaka yapmasi da normalmis. Ek gidaya gecene kadar oyle olabilirmis. Ben de yarin soracagim ama kullanma bence surubu.
Ben de mi denesem. Ama cok agliyor, nasil susturuyosun peki? Naaptim susturamadim ben
Ben varim canim. Naaptiysam arttiramadim. Sagiyorum simdi her emzirmeeden sonra, artar umuduyla. 3 gun oldu degisiklik yok
Kuzum ne guzel vermissin kilolari. Gebelikte de cok almamissindir sen. Masallah sana
Yani canim icerlemekte haklisin. Ama esinin de cokemnun oldugunu sanmiyorum. Hem kendini hem seni dusundugunden. Benim esim de beni gonderiyo anneme. Dogumdan once pazarlik yapiyodu benle 10 gun cok 1 haftayi gecmesin diye. Simdi 1,5 ay gitmis olutorum, isine geliyo kendini de dusunuyo daha cok ama bana da iyi geleceginin farkinda. Siz yineayni sehirdesiniz. Ben 10 saatlik mesafeye gitcem bi de. Ama sabir canim, kuzular buysun biraz duzene girsinler gececek insallaah bu donemler
oğlan elimi ayağımı bağlıyor sürekli ilgi istiyor. akşamları kolik sabahları ise konuşulmasını istiyor kendiyle. çocuğa göre yaşamaya başladık :)
Günaydın kızlar.güzel,keyifli bir gün olsun.havalar çok sıcak.bizim evimiz de çok sıcak.siz nasıl başa çıkıyorsunuz sıcakla.acaba bebeğin bulunduğu odada camı üstüne gelmeyecek şekilde açsak üşütür müyüz bebişi?
Bebis emerken agzinin kenarina cenesine sut bulasmasi emerken hava yuttugunu mu gosteriri? Bugun doktor kontrolumuz var, sorsam mi?
Gunaydın arkadaslar kızım bugun 33 gunluk oldu teyzeleri dogdugu gundem beri süyüm az dıye mama veriyoduk hem emiyofu hemde buyuklerın ac bu sende süt yok vs gereksiz laflarndan dolayı ıkı kutu mama bıtırdı . Ve cokkk gazlanıyoduu aşıya goturduk ordakıler mamayı bırak sütün yeter vs dedıler ıkı gundur mama vermıyorum ve gercekten yetıyormusss hıc aclıjtan ağlamadı kızımm bezide doluyooo oyuzden mama kullananlar bır ıkı gun deneyınn mutlaka bırde şu gdo muhabbeti çıkınca mamalarda içime sinmedi ve kızın gazıı da azaldıı cunku acıkmadan hem mama hem meme cocuk sındıremıyomus bıde her arandıklarında ac olmuyolar malesef tek yapabıldıklerı emme refleksi oldugu ıcın her sıkıntıda emmek ıstıyolar benden ufak bı tavsıyee bolll sutlu gunler hepımızee bırde cevız yıyın cevızzz:)
Bizi anlattin resmen. Hatta gunduzleri konusmada tikandigim an hikaye kitabi okumaya basladim ben...
Sutu bol bulmus yaramaz :)Aşıları yaptırdik, yarın sabaha kalça röntgeni için randevu da aldık. Sunneti de doktor haftaya yaptırabilirsiniz dedi ama büyük korsan yan çiziyor
Sizlerde ne var ne yok?
Aç canım birşey olmaz. Çok da sakinmamak lazım yoksa iyice hassas oluyorlar.
Kerem emerken ne yüzü kalıyor ne üstü başı. Doke saça yiyor
Hava yuttugunu sanmıyorum çünkü gaz sıkıntısi yok.
Ceviz de mi sut yapiyormus???
Valla ben ne bulsam yiyorum hamileligimden daha cok kilo alcm bu gidisle
Aşıları yaptırdik, yarın sabaha kalça röntgeni için randevu da aldık. Sunneti de doktor haftaya yaptırabilirsiniz dedi ama büyük korsan yan çiziyor
Sizlerde ne var ne yok?
Canim bu asilar zor oluyor diyorlar bizimde haftaya asi zamanimiz. Cok agladi mi acaba. Ilac onerdi mi dr falan.Aşıları yaptırdik, yarın sabaha kalça röntgeni için randevu da aldık. Sunneti de doktor haftaya yaptırabilirsiniz dedi ama büyük korsan yan çiziyor
Sizlerde ne var ne yok?
Erken baslamissiniz cnm egitime :) :)
Bu hizla 3.ayinda da alfabeyi soker yaramaz :)
Maşallah kerem'e.inşallah ateşi de çıkmaz.röntgen sonucu da iyi çıkar inşallah.bize 1. Ay çektirdiler.demek ki farklı uygulamalar var.camı açtım ikimiz de ferahladık :)
Oyle dedi doktor canım ara ogun olarak atıyorum ağzıma 2 tane falan bıde turk kahvesi iç hrrgun dedı bol bol baklagıl ye dedi gazı ıcınde baklagıllere bır diş sarımsak at gazını alır dedi. Onun dısında tabı bol su gunde içtiğin 1.5 lıtre su senın vucudunun ıhtıyacını karsılarmıs fazla ıcersen süt olurmus benım 3 lıtreyı bıluyo gunde artık oda zayıflsmaya yardımcı
Aşıları yaptırdik, yarın sabaha kalça röntgeni için randevu da aldık. Sunneti de doktor haftaya yaptırabilirsiniz dedi ama büyük korsan yan çiziyor
Sizlerde ne var ne yok?
Kızlar kilolar ne alemde =)
Hiç eski halime döneceğim aklıma gelmezdi.
Ufak ufak dönüyorum ♥
57 kiloyla hamile kaldım.
Doğuma girerken 76 kiloydum :))))
Tam tamına dolu dolu 19 kilo almıştım.
Şu an 63 kiloyum =)))
Mutlu sona az kaldı.
Ben ona resmen aşığım...
♥ İdil Deniz'im ♥