2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın güzeller, melekler nasıl?:p

Yarın asi ve kontrol var, rahat geçer inşallah:p

Ben seni dusunuyom.yemek ev isleriyle ugrasma.annen yemek yapiyo bebegede yardimci oluyo sen diblenirsin diyo.sende rahat et bende rahat uyuyayim diyor.hem beni hem kendini dusunuyomus yani.mesela isden geldi yemek yedi disari cikalim az dedim ben gidiyim 8 de gelirim dedi saat 9.30 hala gelmedi.aman umursamiyom daha.o beni ne kadar onemserse bende o kadar obemsiycem onu.biz evleneli daha 1 sene bile olmadi.13 haziranda 1 sene olacak ki 15 sene birbirmizi bekledikte evlendik cok cabuk sikildi galiba.bakalim gizlemliyorum bekliyorum sabirla.

Bir arkadaşımız sanirim dalokaysmum aylar önce bahsetmişti. Doğumdan sonra 1 yıl eşler arasında sorun oluyor daha sonra düzeliyor demişti.

Erkekler düz mantık. Açık açık diyor işte ikimiz için de kolay olanı yapalım diye. Olayın senden sıkılmasi ile alakasi yok sadece bazı erkekler gerçekten zora gelemiyorlar ve baba olduklarının farkına varmak için çocukların konuşup onlarla birşeyler paylaşmasını bekliyorlar.

Hiç üzülme, senin için ne kolaysa sen de onu yap. Duzelecektir zamanla.

Tahıl karışımında varsa sütünde de vardir diye düşünüyorum, sanırım başka markaları arastiricam gerçi hangisi yüzde yüz doğal ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım diğer forumlarda çoğunlukla sma marka mama görüyorum. Yıllar önce ben de o mama ile buyumusum.

Uykusuzluk vb...sendromlar azaldi bebekler kendi düzenine bizi alistirdi vallahi bide su doğumdan kalan kilolarima alissam tayt giymekten Canim cikiyor bi alisverise cikip kot fala alamadim yaaa bi surede alamicam galiba bu aglak oglumla .normal doğum yaptim ohhh spora baslarim hemen diyordum ama sporlu günler bana uzak görünüyor simdilik
Ben de diyodum, havalar isinsin yurutum kizimladiye ama nerdeeee :KK43:
Günaydın. Müjdeli haberlerle dolu bir hafta olur insallah:p

Nisan kuzuları nasıl, yavaş yavaş düzene giriyorlar mi; yoksa gunpir'in söylediği gibi biz mi onların duzenlerine alisiyoruz? (ben ikinci şıkkı seçiyorum:KK66:)

Çok hızlı geçiyor zaman, 2 aylık oldu bile maşallah. Hamile olduğum günleri hatırlamıyorum bile ben:KK70::KK70::KK70:

O saatte ben bilmem kaçıncı uykumda oluyorum, tekrarı olursa haber ver gülüm:KK70:

Bebekle uğraşmak, üzerine bir de evin bakımı; arta kalan zamanda da kendine vakit ayırdığında kilo falan kalmiyor canım. Ama cildin toparlanması 6 ay alıyor, acele etme:KK70::KK70:

Bu arada en rahat ve verimli spor yürüyüş (bence). O yüzden doğum şeklinin bir önemi yok, fırsat buldukça herkes bol bol yürüyebilir:KK66::thumbup:
Bence duzene de giriyo gibiler biz de alisiyoruz. Uykusuzluga alisacagimi hic dusunmemistim :)
günaydın güzel anneler:KK16:
nasılsınız? biz oğlumla çok iyiyiz anneanne ve dedeyi gezmeye gittik hafta sonu... çok güzel bi hafta sonu geçirdik. oğluma da bana da iyi geldi kısa bi tatil.
şimdi mışıl mışıl uyuyor kuzum. uykusuzluğa da artık alıştım. herşey yolunda gidiyor çok şükür sizlerde de durumlar aynıdır umarım:)
İyi yapmissiniz canim. Bu moralle daha idare edersin uykusuzlugu :)
Günaydın güzel anneler ve güzel bebişler :KK3:
Ìnşaallah huzur, uyku ve gülücük dolu bir hafta olur.
Cuma günü 2.ay kontrolümüze gittik.
Kesin doymuyor ondan ağlıyor dediğim oglusum gayet güzel kilo almış maşallah.:nazar:
Kakasini 3 günde 1 ama yumuşak yapıyor. Ben bunun kabızlık olduğunu düşünmedim.
Ama doktorumuz buna kabızlık dedi ve ek gidaya gectiginde daha kötü olacağını söyledi.
Motilium isminde bir surup verdi. Surubu aldık ama kullanmıyorum. Şimdilik kullanmayı da düşünüyorum.
Ama kafam iyice karisti:26:
Önerisi olan varsa dinlemeye hazırım:KK1:
Canim benim kizim da 3 gunde 1 yapiyor 10 gundur. Ama bebeklerin gunde birkac kez kaka yapmasi da, birkac gunde bir kaka yapmasi da normalmis. Ek gidaya gecene kadar oyle olabilirmis. Ben de yarin soracagim ama kullanma bence surubu.
merhaba nisan anneleri. artık internete giremiyorum bebeğim akşam koliği oldu. masajla gazını falan çıkartıyorum ama hala kolik. radyo dalgası sesi ile sakinleşiyor birtek. gece uyuyor sabahta gülücük dağıtıyor ama aynı çocupa akşam üzeri ne oluyor anlamıyorum. banyoyu seviyor Allahtan banyo yptırıp ses dinlrtiyoruz beyefendiye hamak aldık ondada durmuyor.sizinkiler nasıl gaz damlası falan vermiyorum artık. günde birkez mama istiyordu onunda çözümünü rezenede buldum. mamasına rezene karıştırdım o gün bugündür biberon görünce eyag gibi ses çıkartıp tükürüyor :). sadece anne sütü alıyoruz
k
Ben de mi denesem. Ama cok agliyor, nasil susturuyosun peki? Naaptim susturamadim ben :KK43:
Kızlar sağ meme ucumda beyazımsı birşey oluştu bugün, bebeğimi emzirince acıyor, bari sağayım dedim. Biraz önce emzirmeden 2 saat sonra 30 cc çıktı iki göğüsten toplam:KK43:(( Off sütüm artmıyor hiç, hep böyle az. Bir ara sol memede daha iyiydi, şimdi o azaldı bu kez sağda arttı. Birinden 20 birinden 10 çıktı:KK43: Napıcam ben böyle, bebeğim bugün 48 günlük ve mama takviyesine devam ediyoruz, kilosu 4 kg. oldu, persentil eğrilerine göre iyi , amaben sadece süt alsın isterdim her nekadar mamalar da süte yakın üretilse de:KK43:(Moralimi bozmak istemyorum, bir kaşık da olsa yarar diyorum, emzirmekten asla vazgeçmiyorum, bol su, rezene, papatya çayı, humana still tea, süt, yoğurt, bulgur, tahin, pekmez, dereotu, kuru soğan yiyorum ama sonuç aynı gibi:KK43:( Nolucak bakalım böyle bilmiyorum, benim durumumda olan var mı?
Ben varim canim. Naaptiysam arttiramadim. Sagiyorum simdi her emzirmeeden sonra, artar umuduyla. 3 gun oldu degisiklik yok :KK43:
Kuzum hayırlısı olsun.. Kimin nasibinde ne varsa o oldu :KK34:

Evet cnm çok şükür sendrom falan kalmadı... Başka bir mutluluk geldi keyif geldi bana...

Ya kot işine katılıyorum.. Hamile kalmadan önce 38-40 beden giyerdim.. 34-36 beden etek pantolon ne varsa bir daha giyemem diye dağıttım hep.. Eşofmanla kaldım :KK43:(( acil kot almam lazım..

İşte oğlumun bana müjdesi... Artık yavaş yavaş kendi gazını kendisi çıkarıyor.. Şok oldum :KK53:

Canım akşam arkadaşım bendeydi.. 2 çocuk annesi fazlasıyla donanımlı çocuk bakımı konusunda.. Onun oğlu 9 güne 1 yapmış..korkup acile götürmüşler.. Doktor 13 gün yapmazsa kabız olur demiş...

Canım yatırırken de emZirirken de kendim düzeltiyorum kulağını..

Doğduğunu günü saymıyoruz tatlım..

Ben doğum kilosunu verdim.fazlasıyla da altına düştüm... Daha da düşmekten korkuyorum.. Diyabet devam ettiğinden çok da yiyemiyorum :KK43:(

Evet canım normal doğum yapan arkadaşların yakınmalarını duyunca seviniyorum sezeryan olduğuma.. Ben normal doğum dikişinden korkuyordum.. Dikişler kasıkta benimde.. Ben 7. Gün camları falan silmiştim :KK30:

Canım az sabret Herşeyle yetişeceksin.. Ben de ağlıyorum başlarda.. Yetişemiyorum diye.. Ama şimdi kendi bakımımı bile yapıyorum.. Kocişi paspal paspal pijamalarda karşılamıyorum... Makyaj yapıyorum .. Oğlumu alıp kuaföre gidip bakım yaptırıyorum..fön çektiriyorum... Zamanla düzene gireceksin.. Depresyonu sil at zihninden :KK52:
Kuzum ne guzel vermissin kilolari. Gebelikte de cok almamissindir sen. Masallah sana :KK66:
Kundakta 1 gun ise yaradi canim.benin oglan gene ayni hep agliyo uykusuzluktan gozler kipkirmizi oluyo.ne kadar cok uykusuzluk o kdar huzursuzluk.saatlerce ayagimda salladigim oluyo ama 10 dk uyku.her seyi deniyorum sallayarak konusarak oynayarak emzirerek ne siklde olursa olsun yeterki uyusun ama yok.ne yapcagimi sasirdim.

Eslerden konusulmus bi tanede bende var daginiklikta ustune yoktur.kizincada birak dursun ne topluyon diyo.benim esim keyfine duskundur uykusuz kalamaz.1 aydir evimizdeydik dub gene anneme geldik.esimin israrlariyla.evde olunca aksam gezmeye gidemiyo uykusunu alamiyo bebekle ilgileniyo zorlada olsa bulasik makinasini bosaltiyo ya zor geldi.zaten bebek az agladimi al annesi seni istiyo diyo.ben isim var bak diyorum birakiyo cocugu koltuga mecbur gidip aliyorum.aslinda cok merhametlidir ama zora gelemiyo bencillik yapiyo.ben onu 1000 kere dusunuyosam o beni 1 kere dusunuyo.

Neyse sonuc olarak suan annemdeyiz.esim evde kaliyo bizde oglumla basbasa yatiyorruz.aksamdan aksama sevmeye geliyo bi.ben memnunmuyum bu durumdan derseniz degilim.aslinda bi yonden iyi bi yonden kotu.ev isi yemek derdi yok ama esimle ayri kalmakda istemiyorum.biz bi aile olduk ne bu bole ben sanki evlenmemis gibi annemin evine dondum o kendi evinde.
Neyse cok konustum
Yani canim icerlemekte haklisin. Ama esinin de cokemnun oldugunu sanmiyorum. Hem kendini hem seni dusundugunden. Benim esim de beni gonderiyo anneme. Dogumdan once pazarlik yapiyodu benle 10 gun cok 1 haftayi gecmesin diye. Simdi 1,5 ay gitmis olutorum, isine geliyo :KK43: kendini de dusunuyo daha cok ama bana da iyi geleceginin farkinda. Siz yineayni sehirdesiniz. Ben 10 saatlik mesafeye gitcem bi de. Ama sabir canim, kuzular buysun biraz duzene girsinler gececek insallaah bu donemler

Gunaydinlar. Kizimi bu gece odasinda yatirdik. BUNdan sonra artik odasinda kalacak insallah :) tabi gece babamizi uyutup kizimin yanina kactim hemen :) yalniz birakilamayacak kadar kucuk henuz :) sunun surasinda 15 gunu var zaten odadinin tadini cikarmasi icin. Sonra yolcudur abbas baglasan durmaz :KK52:

Bu aradaaa annem geliyo:21: depremde cok korkmustum, beni aradiginda agliyodum hickira hickira, dayanamadi o halime. Ben kizim icin korkmustum, annem de benim icin uzulmus. Ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusunu :KK66: kim der ki boyle kotu bi olay boyle guzel bi sonuca sebep olacak:) haziraninn basina geliyo. Sonra birlikte memlekete yolcuyuz insallah. Tam iki ay annisimle birlikteyiz.

Bu arada kizlar su mama olayini cozsek. Ben de aptamil kullaniyordum. GErci GDO kasik mamasinda cikmis ama biberon mamasinda olmadiginin grantisini kim verebilir. İcim hic rahat degil, zaten degildi hepten fenalardayim. Sma var en iyisinin o olduhunu soyluyolar ama o da yogun demir iceriginden dolayi cok pis kokuyo. Kan gibi:26: keci sutunden yapilan bi mama varmis, onu bilen var mi? Sma inek sutumu?

Bence duzene de giriyo gibiler biz de alisiyoruz. Uykusuzluga alisacagimi hic dusunmemistim :)

İyi yapmissiniz canim. Bu moralle daha idare edersin uykusuzlugu :)

Canim benim kizim da 3 gunde 1 yapiyor 10 gundur. Ama bebeklerin gunde birkac kez kaka yapmasi da, birkac gunde bir kaka yapmasi da normalmis. Ek gidaya gecene kadar oyle olabilirmis. Ben de yarin soracagim ama kullanma bence surubu.

Ben de mi denesem. Ama cok agliyor, nasil susturuyosun peki? Naaptim susturamadim ben :KK43:

Ben varim canim. Naaptiysam arttiramadim. Sagiyorum simdi her emzirmeeden sonra, artar umuduyla. 3 gun oldu degisiklik yok :KK43:

Kuzum ne guzel vermissin kilolari. Gebelikte de cok almamissindir sen. Masallah sana :KK66:

Yani canim icerlemekte haklisin. Ama esinin de cokemnun oldugunu sanmiyorum. Hem kendini hem seni dusundugunden. Benim esim de beni gonderiyo anneme. Dogumdan once pazarlik yapiyodu benle 10 gun cok 1 haftayi gecmesin diye. Simdi 1,5 ay gitmis olutorum, isine geliyo :KK43: kendini de dusunuyo daha cok ama bana da iyi geleceginin farkinda. Siz yineayni sehirdesiniz. Ben 10 saatlik mesafeye gitcem bi de. Ama sabir canim, kuzular buysun biraz duzene girsinler gececek insallaah bu donemler

Sağol tatlım... Darısı isteyenlere olsun kuzum.. :KK19:

Arkadaş lar birşey sorucam, mama veren anneler hangi markayi veriyorsunuz? Bugün okuduğum bir haberde milupada gdo saptanmış, belgesini falan yayınlamışlar ben ara sıra da olsa milupa kullaniyordum şimdi ne kullansam acaba bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben şuan kullanmıyorum ama hastanede hemşireler smilac vermişlerdi..kuzum tutamıyordu memeyi.. Çıkışta sordum ne marka kullanıyorsunuz diye bebelac ve smilac dedi. Öncelikleri smilac mış.. Ben de eve almıştım bir kutu .. Gaz yapmadığını söyleyenler var..
Günaydın güzeller, melekler nasıl?:p

Yarın asi ve kontrol var, rahat geçer inşallah:p

Bir arkadaşımız sanirim dalokaysmum aylar önce bahsetmişti. Doğumdan sonra 1 yıl eşler arasında sorun oluyor daha sonra düzeliyor demişti.

Erkekler düz mantık. Açık açık diyor işte ikimiz için de kolay olanı yapalım diye. Olayın senden sıkılmasi ile alakasi yok sadece bazı erkekler gerçekten zora gelemiyorlar ve baba olduklarının farkına varmak için çocukların konuşup onlarla birşeyler paylaşmasını bekliyorlar.

Hiç üzülme, senin için ne kolaysa sen de onu yap. Duzelecektir zamanla.

Canım diğer forumlarda çoğunlukla sma marka mama görüyorum. Yıllar önce ben de o mama ile buyumusum.

Günaydın şekerim... İnşallah rahat geçer aşınız.. Biz de Perşembe sabah gideceğiz... Hemşire arkadaşımı arayıp gelmeden yarım saat önce ateş düşürücü ver demiş.. Birazağırmış 2. Ay aşıları doktorumuz söylemişti.. Bakalım biz ne yapacağız..

Gunaydinlar. Kizimi bu gece odasinda yatirdik. BUNdan sonra artik odasinda kalacak insallah :) tabi gece babamizi uyutup kizimin yanina kactim hemen :) yalniz birakilamayacak kadar kucuk henuz :) sunun surasinda 15 gunu var zaten odadinin tadini cikarmasi icin. Sonra yolcudur abbas baglasan durmaz :KK52:

Bu aradaaa annem geliyo:21: depremde cok korkmustum, beni aradiginda agliyodum hickira hickira, dayanamadi o halime. Ben kizim icin korkmustum, annem de benim icin uzulmus. Ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusunu :KK66: kim der ki boyle kotu bi olay boyle guzel bi sonuca sebep olacak:) haziraninn basina geliyo. Sonra birlikte memlekete yolcuyuz insallah. Tam iki ay annisimle birlikteyiz.

Canım hem geçmiş olsun hem de gözün Aydın... Anneciğinle rahatlarsın dinlenirsin biraz.. Çok iyi gelecek inşallah sana.. :KK19:

Ben de sanırım Haziran sonu gibi taşınacağım.. Kuzumun odasını yapacağım yeni evimde.. Artık ayırırız biz de odaları.. Doktorlar 3 ay sonra ayırın diyor ama.yine de görüşeyim diyorum doktorumuzla..:44:

Kaç saat uyuyorsun ortalama?

Gözün aydın canım. Yazı ailen ile geçirecek olman ne güzel. Eşin de gelir gider arada. Yaz bittiğinde kızın da buyur:KK70:

Canım ben şuan kullanmıyorum ama hastanede hemşireler smilac vermişlerdi..kuzum tutamıyordu memeyi.. Çıkışta sordum ne marka kullanıyorsunuz diye bebelac ve smilac dedi. Öncelikleri smilac mış.. Ben de eve almıştım bir kutu .. Gaz yapmadığını söyleyenler var..

Günaydın şekerim... İnşallah rahat geçer aşınız.. Biz de Perşembe sabah gideceğiz... Hemşire arkadaşımı arayıp gelmeden yarım saat önce ateş düşürücü ver demiş.. Birazağırmış 2. Ay aşıları doktorumuz söylemişti.. Bakalım biz ne yapacağız..

Canım hem geçmiş olsun hem de gözün Aydın... Anneciğinle rahatlarsın dinlenirsin biraz.. Çok iyi gelecek inşallah sana.. :KK19:

Ben de sanırım Haziran sonu gibi taşınacağım.. Kuzumun odasını yapacağım yeni evimde.. Artık ayırırız biz de odaları.. Doktorlar 3 ay sonra ayırın diyor ama.yine de görüşeyim diyorum doktorumuzla..:44:

Canım asidan önce ilaç vermemelisin. Ateşin çıkması zaten immun sistemin aktif olduğunu ve savaştığını gösterir. 38.5 geçerse ilaç verirsin. Doktoruna mutlaka danis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım asidan önce ilaç vermemelisin. Ateşin çıkması zaten immun sistemin aktif olduğunu ve savaştığını gösterir. 38.5 geçerse ilaç verirsin. Doktoruna mutlaka danis.

Bizim dun 1. Ay asımız vardı hemşire 2 ay asına gelırken banyo yaptır cunku 3 gun yapamıcak bıde 1 tatlı kaşıgı calpol ver gel dedi anlaşılsn zor gececek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim dun 1. Ay asımız vardı hemşire 2 ay asına gelırken banyo yaptır cunku 3 gun yapamıcak bıde 1 tatlı kaşıgı calpol ver gel dedi anlaşılsn zor gececek

Yaff herkes başka bişi söylüyor ... Doktorumuz evde bulunsun diye calpol verdi... .6 saatte bir 1 çay kaşığı dedi ://:44:

Kuzum arkadaşa söylemiş asm hemşiresi.. Biz doktorla birlikte hareket ediyoruz.. :KK76:

Sağol tatlım... Darısı isteyenlere olsun kuzum.. :KK19:
Aminn amin aminnnnnn :KK52:

Smilaci bizim doktorumuz da onermisti. Arastirmalarima gore golden coat sma ve hipp arasindayim. Sma en eski ve en yaygin marka. Ama ne kadar guvenilir. Sut anneler var. Bu arada bi sitese. Sut bankasi diye bisey olusturmuslar. Mamadan daha cazip dusununce. Kafamda deli sorular :KK52:

Valla odalari ayirma konusunda her uzman faekli busey soyluyo. Son okudugum yazi 6. Aydan sonra ayirilmasi gerektigini soyluyo. Oda ayirmaktan kasit aslinda anne be bebegin ayri odalarda yatmasi. Ama ben henuz kizimdan ayri odada yatmaya hazir degilimm. Cok duzensizdi bizim odamizda yatagi esyalari filan. Yatagi yoktu zaten kose takiminun pufundan yatak yapmistik :KK66: o yuzden odasinda olsun, esyalari elimin altinda olsun istiyorum. Ayri odalarda uyuma mevzuunu da karsilikli hazir olduktan sonra dusuncez :KK66: simdi kuzum cok kucuk, korkar bence yalniz. O yuzden onun odasindayim ben de. Bi sure de boyle idare edelim :KK34:
Kaç saat uyuyorsun ortalama?

Gözün aydın canım. Yazı ailen ile geçirecek olman ne güzel. Eşin de gelir gider arada. Yaz bittiğinde kızın da buyur:KK70:

5 saat geceden sabaha kadar. Boluk boluk o da. Gun icinde hic uyutamiyorum :KK43: cok nadirdir, o da max 1 saat.
Gideyim de toparlanalim ana kiz :)

Günaydın kızlar.bebeğim dün yeşil kaka yaptı.internetten baktım.üşütmüştür de yazıyor,anne sütünü fazla almıştır da yazan var.bilemedim.eğer bugün de yeşil yaparsa tahlile göndereceğim kakasını.inşallah ciddi bir şey yoktur.keyifli bir gün olsun hepimizin için.

kızlar ya bebegım nedense ıkınıyor durduk yere uykusunda sureklı elı kolu oynuo normalmi aldı benı bi panik gozlerı acardı falan ama bunlar 2 gundur var

benimki genelde böyle canım. gazdan dıye tahmin ediyorum ben. gözünü açmadan kızarıyor ıkınıyor kıvranıyor sonra uyuyor yada uyanıyor.

Günaydın kızlar.bebeğim dün yeşil kaka yaptı.internetten baktım.üşütmüştür de yazıyor,anne sütünü fazla almıştır da yazan var.bilemedim.eğer bugün de yeşil yaparsa tahlile göndereceğim kakasını.inşallah ciddi bir şey yoktur.keyifli bir gün olsun hepimizin için.

Gecmis olsun tatlos, insallah bisey yoktur dedigin gibi

Aminn amin aminnnnnn :KK52:

Smilaci bizim doktorumuz da onermisti. Arastirmalarima gore golden coat sma ve hipp arasindayim. Sma en eski ve en yaygin marka. Ama ne kadar guvenilir. Sut anneler var. Bu arada bi sitese. Sut bankasi diye bisey olusturmuslar. Mamadan daha cazip dusununce. Kafamda deli sorular :KK52:

Valla odalari ayirma konusunda her uzman faekli busey soyluyo. Son okudugum yazi 6. Aydan sonra ayirilmasi gerektigini soyluyo. Oda ayirmaktan kasit aslinda anne be bebegin ayri odalarda yatmasi. Ama ben henuz kizimdan ayri odada yatmaya hazir degilimm. Cok duzensizdi bizim odamizda yatagi esyalari filan. Yatagi yoktu zaten kose takiminun pufundan yatak yapmistik :KK66: o yuzden odasinda olsun, esyalari elimin altinda olsun istiyorum. Ayri odalarda uyuma mevzuunu da karsilikli hazir olduktan sonra dusuncez :KK66: simdi kuzum cok kucuk, korkar bence yalniz. O yuzden onun odasindayim ben de. Bi sure de boyle idare edelim :KK34:

5 saat geceden sabaha kadar. Boluk boluk o da. Gun icinde hic uyutamiyorum :KK43: cok nadirdir, o da max 1 saat.
Gideyim de toparlanalim ana kiz :)

Azmis. Gündüz uyumayinca, gece bayilip yatiyordur diye düşündüm. Çünkü ortalama 15 saat uyumalari gerekiyor bu dönemde. Inşallah tatil ona da yarar canim:p

Geçmiş olsun canım. Inşallah tekrarlamaz.

Bak benim bebiste de var yani şöyle soyliyeyim arka diş bölgesinde var ve dilinde var beyazlık.
Bu pamukçuk degil mi?
Görsellerden aratiyorum hep ileri evrede ki pamukçuklar var.

♥Rüya & idil Deniz ♥

yok tatlim o pamukcuk degil. bende sen gibi telaslanip doktora soyledim o dedi bana hem pamukcuk olsa ememez zorlanir dedi hakikaten beyazlik var ama emmemizde sikinti yok. su filan icirdim o ara bi kacgun suda bize iyi gelmedi karnini burdu herhalde cok kivranmaya basladi filan bende suyu kestim normale dondu. bende su icirmiyorum nasip kismetse 4. aydan sonra basliyacagim. aramizda icirenler varmi.

X