2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Haklisin cnm bende tum israrlara ragmen emzik vermiyorum cocugun ihtiyaci yok diyrum sen ver sen ver ihtiyacin oluncada o almicak gorursun diyor hatta emzik emen bebe candir diye slogan bile okudum ama yine de vermek istemiyorum beni emzik gibi kullanmiyor zaten diger zamanlarda da oyaliyorum spordu masajdi oyundu :) biz beraber konusuyoruz bile artik aauuuu uuuu diye seslerimiz bile var

👨❤👶

kızlar günaydın
kimler burda uyku tutmuyor artık beni yavaş yavai ağrılar sancılar var..

Bizimde gece bazen rutinimiz bozuluyor cok acikmis bir sekilde kalkiyor alt acmaya hic yanasmiyor agliyor bende once emziyor gaz cikariyor altini aliyorum gaz cikarirken uyuyor altini alirken uyaniyor sonra uykuya dalmasi icin yarim saat pispisliyorum anca daliyor sonra bi yarim saatte kucagimda uyuyor anca yatagina yatiriyorum benim o uyanmadan 2 saat dolunca uyanip emzirmem lazim galiba ama onuda ben yapamiyorum uyku akiyor gozumden

Caylari bende iciyorum ama kizim yine gaz cikariyor hemde alttan spor yaptirirken cok fazla gaz cikariyor
Bu caylarin maksadi gaz olmasin mi yoksa rahat cikarsin mi?

👨❤👶

Yediğini çıkartıyor cancağızım.
Başı yüksekte olunca daha rahat uyuyor.
Yan yatış yastığı alacağıma hu yastığı tercih ettim.

♥ İdil Deniz ♥

Gecmis olsun tatlim bizimde dun kusma oldu kesik sut gibi acaba usudugu icin mi oyle kustu yoksa artik kusmalar basladi mi

👨❤👶

Bu arada herkese gunaydin.. Kizim ve babamiz ayni yatakta keyif yapiyorlar.. Dogmadan once bebegi yataga asla almicam kokumuzu duyar ve yataginda yatmaz diyordum
Laflarimi bir bir yiyorum

👨❤👶

Bu arada herkese gunaydin.. Kizim ve babamiz ayni yatakta keyif yapiyorlar.. Dogmadan once bebegi yataga asla almicam kokumuzu duyar ve yataginda yatmaz diyordum
Laflarimi bir bir yiyorum

👨❤👶

Acillll bakarmisiniz ardslar 17 hafyalik hamileyimmm gobegimin alt kisimlari cook yumusak nnedenki acaba bilgisi olan varmi ((( korkuyorummm

Günaydın, keyifli pazarlar arkadaşlar.

Gaz sikintisi 20 günden sonra artar demişti doktor. Erensar arkadaşımız da 3 aydan sonra gaz sorunu olmaz diyordu. Inşallah Dolunay da kisa sürede sıkıntısından kurtulur canım.

Yediğini çıkartıyor cancağızım.
Başı yüksekte olunca daha rahat uyuyor.
Yan yatış yastığı alacağıma hu yastığı tercih ettim.

♥ İdil Deniz ♥

Sürekli ve fiskirma tarzında ise doktora götür gülüm. Gerçi sen bebek sürekli emiyor diyordun. Mide dolu oldugundandir belki.

Poposuna nasıl oldu, iyileşmistir inşallah.

Maşallah ikinize de canım. Evet başladı sesle cevap vermeye. Guldugünde o kadar güzel oluyor ki

kızlar günaydın
kimler burda uyku tutmuyor artık beni yavaş yavai ağrılar sancılar var..

Allah kolaylık versin gülüm, dualarim seninle.

Rahat cikartsinlar, gaz karında sancı yapmasın diye canım.

Gecmis olsun tatlim bizimde dun kusma oldu kesik sut gibi acaba usudugu icin mi oyle kustu yoksa artik kusmalar basladi mi

👨❤👶

O benim yaramazda da oluyor. Emdikten 1 saat sonra çıkartıyor. Çok sık değil ama yine de rahatsız ediyor. Tecrübeli arkadaşlar kusma konusunda tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum.

Sürekli emdiği için midesi doluyor yerine yatirinca çıkartıyor hemen.
Gece doyuramadim resmen.
Iki göğsümü boşalttı.
Üstüne iki kez 30 cc mama verdim.

♥ İdil Deniz ♥

Dün yatarak emzirmeyi denemistim gayette başarılı olduk :)
Hem bebek rahat ediyor hem anne.

♥ İdil Deniz ♥

kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.

Valla hic de Hogg'un soyledigi gibi uyumuyo gunduz yarim saatlik uykularimiz var. 1-2 kere de 2 saatlik uyuyo. Gece de cok gec uyuyo, 1 de anca uyutuyoruz. 7 ye ksdar da 2 saatte bir uyanip emip uyuyo. Bu da bi rutin aslinda bakalim, duzeni olur insallah. O caylari gazini rahat cikarsin diye iciyoruz canim.
İnsallah canim. Bebegim 11. Gununde iyle bi gaz sancisi yasadi ki, bugunler onun yaninda solda sifir. O zaman cok aglamisti yavrum, sesi kisilmisti. Simdi sade huysuzlaniyo, biraz aglasa da cok degil.
Allah bebislerimize sıkınti vermesin :)

Sürekli emdiği için midesi doluyor yerine yatirinca çıkartıyor hemen.
Gece doyuramadim resmen.
Iki göğsümü boşalttı.
Üstüne iki kez 30 cc mama verdim.

♥ İdil Deniz ♥

Aç olmadığı halde emiyor, bu yaramazlar çok enteresan. Peki acikma zamanını bekleyip vermediginden ne yapıyor canım?

kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.

Selamlar canım. Doğum mesajını yazıp kaybolmuştun. Nasılsiniz, ikiniz de iyisinizdir inşallah. Ozletiyorsun kendini, gir arada lütfen

Agladiklarinda insan kendini çok çaresiz hissediyor gerçekten. Ama en.azından zamanla düzeleceğini bilmek insana umut oluyor.

Ben de takvimleri isaretliyorum resmen. Her geçen gün için, şükür bu da bitti; oğlum rahatlıga 1 adım daha yaklaştı diye seviniyorum

bende yazısmayı SIZLERI ÖZLEDIM.ESIMIN TELEFONUNDAN ANCAK BUKADAR SNOWY.SON SAYFADA OKUDTGUM KADARIYLA GAz sıkıntışı var herkeste.ben çareyı kimyonda buldum.bır kac hemsıre onerdı.su an cok rahatız.yarım cay bardagı ılık suya yarım çay kaşıgi kımyon.bıraz beklettıkten sonra bır cay kasıgı bebege.kalanıda anne ıcecek.sabah ve aksam.ama sız yıne doktorunuza danısın.bende mucıze gıbı ıse yaradı.

Acillll bakarmisiniz ardslar 17 hafyalik hamileyimmm gobegimin alt kisimlari cook yumusak nnedenki acaba bilgisi olan varmi ((( korkuyorummm

Merhaba hayırlı olsun yavrun.. Oncelikle korkma Canım ben hiç hatırlamıyorum 17 haftalikken hep düşük tehlikem oldugundan bebeğim asagidaydi belki senin yukarı çıkmıştır doktorunu ara bi sor derim ve güzel seyler duşun ben neler atlattım ama suan coksukur meleğim kucağımda

Çözüm bulmana ve iyi olmaniza çok sevindim canım. Zor doğum dediğin için, korkmuştum.

Gaz konusunda sıkıntılı bebislerimiz var. Inşallah tez vakitte onlar da şifa bulur.

canım msj kutun dolmus msj atamıyorum sana burdan cevap vereyim dedım doğum oncesı plt 138 bın cıktı benım sezeryan oldu

Slm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.

canım gözün aydın,geçmiş de olsun,üzüldüm zor olmasına,bebişinle iyisinizdir inşallah şimdi

mesajın gelmişti,kutladık hep beraber seni hatta,inşallah iyisinizdir şimdi kızınla,merakta bırakma bizi,arada yaz

Slm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah. Doğumunun zor geçmesine üzüldüm, inşallah ikiniz de çabuk toparlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…