Kundak, emzik ve sallama yapmıyorum canım. Uyku sinyali verdiğinde, göğsüme söyluyorum. Ritmik olarak sst sesi çıkarırken, sırtını oksuyorum. Gözleri daldığında yatağına bırakıp sst-pat'a o derin uykuya dalana kadar devam ediyorum. Aglarsa tekrar kucağima alıyorum ve işlem devam ediyor.
Kitabı var evet. Ve kitapta kundak öneriliyor. Sakinleştirmek için emzik te öneriliyor. Ben kundagi sevdiremedim çok tepki gösteriyor. O uyuduktan sonra yukarıda kalan kolunun üzerine battaniyeyi koyuyorum ama sarmiyorum. Emzigi de ben verme taraftarı değilim. Beni emzik olarak kullanma huyu yok. Ileride olursa belki denerim.
Kizlar gunaydin. Rutin olusturmaktan bahsedilmis. Biz de rutin olusturmaya calisiyiruz. Alt acma emzirme gaz cikarma uyutma. Ama bazen alt degistirip emzirmeye basladigimda kaka yapiyir kizim ve rutin bozukluyorgun icinde 2-3 defa hep bu sekilde denk geliyor. Yine de sukur gece uykularimiz duzenli gunduz pek bi duzenimiz yok maalesef
Canim o caylari gunde 2 fincan iciyorum duzenli sekilde. Karnina ve ayak tabanlarina masaj da yapiyorum. Ama aksamlari sıkıntılaniyoruz.
Yediğini çıkartıyor cancağızım.
Başı yüksekte olunca daha rahat uyuyor.
Yan yatış yastığı alacağıma hu yastığı tercih ettim.
♥ İdil Deniz ♥
Bu arada herkese gunaydin.. Kizim ve babamiz ayni yatakta keyif yapiyorlar.. Dogmadan once bebegi yataga asla almicam kokumuzu duyar ve yataginda yatmaz diyordum
Laflarimi bir bir yiyorum
👨❤👶
Kizlar gunaydin. Rutin olusturmaktan bahsedilmis. Biz de rutin olusturmaya calisiyiruz. Alt acma emzirme gaz cikarma uyutma. Ama bazen alt degistirip emzirmeye basladigimda kaka yapiyir kizim ve rutin bozukluyorgun icinde 2-3 defa hep bu sekilde denk geliyor. Yine de sukur gece uykularimiz duzenli gunduz pek bi duzenimiz yok maalesef
Canim o caylari gunde 2 fincan iciyorum duzenli sekilde. Karnina ve ayak tabanlarina masaj da yapiyorum. Ama aksamlari sıkıntılaniyoruz.
Yediğini çıkartıyor cancağızım.
Başı yüksekte olunca daha rahat uyuyor.
Yan yatış yastığı alacağıma hu yastığı tercih ettim.
♥ İdil Deniz ♥
Haklisin cnm bende tum israrlara ragmen emzik vermiyorum cocugun ihtiyaci yok diyrum sen ver sen ver ihtiyacin oluncada o almicak gorursun diyor hatta emzik emen bebe candir diye slogan bile okudumama yine de vermek istemiyorum beni emzik gibi kullanmiyor zaten diger zamanlarda da oyaliyorum spordu masajdi oyundu :) biz beraber konusuyoruz bile artik aauuuu uuuu diye seslerimiz bile var
👨❤👶
kızlar günaydın
kimler burdauyku tutmuyor artık beni yavaş yavai ağrılar sancılar var..
Bizimde gece bazen rutinimiz bozuluyor cok acikmis bir sekilde kalkiyor alt acmaya hic yanasmiyor agliyor bende once emziyor gaz cikariyor altini aliyorum gaz cikarirken uyuyor altini alirken uyaniyor sonra uykuya dalmasi icin yarim saat pispisliyorum anca daliyor sonra bi yarim saatte kucagimda uyuyor anca yatagina yatiriyorum benim o uyanmadan 2 saat dolunca uyanip emzirmem lazim galiba ama onuda ben yapamiyorum uyku akiyor gozumden
Caylari bende iciyorum ama kizim yine gaz cikariyor hemde alttan spor yaptirirken cok fazla gaz cikariyor
Bu caylarin maksadi gaz olmasin mi yoksa rahat cikarsin mi?
👨❤👶
Gecmis olsun tatlimbizimde dun kusma oldu kesik sut gibi acaba usudugu icin mi oyle kustu yoksa artik kusmalar basladi mi
👨❤👶
Günaydın, keyifli pazarlar arkadaşlar.
Gaz sikintisi 20 günden sonra artar demişti doktor. Erensar arkadaşımız da 3 aydan sonra gaz sorunu olmaz diyordu. Inşallah Dolunay da kisa sürede sıkıntısından kurtulur canım.
Sürekli ve fiskirma tarzında ise doktora götür gülüm. Gerçi sen bebek sürekli emiyor diyordun. Mide dolu oldugundandir belki.
Poposuna nasıl oldu, iyileşmistir inşallah.
Maşallah ikinize de canım. Evet başladı sesle cevap vermeye. Guldugünde o kadar güzel oluyor ki
Allah kolaylık versin gülüm, dualarim seninle.
Rahat cikartsinlar, gaz karında sancı yapmasın diye canım.
O benim yaramazda da oluyor. Emdikten 1 saat sonra çıkartıyor. Çok sık değil ama yine de rahatsız ediyor. Tecrübeli arkadaşlar kusma konusunda tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum.
Valla hic de Hogg'un soyledigi gibi uyumuyoBizimde gece bazen rutinimiz bozuluyor cok acikmis bir sekilde kalkiyor alt acmaya hic yanasmiyor agliyor bende once emziyor gaz cikariyor altini aliyorum gaz cikarirken uyuyor altini alirken uyaniyor sonra uykuya dalmasi icin yarim saat pispisliyorum anca daliyor sonra bi yarim saatte kucagimda uyuyor anca yatagina yatiriyorum benim o uyanmadan 2 saat dolunca uyanip emzirmem lazim galiba ama onuda ben yapamiyorum uyku akiyor gozumden
Caylari bende iciyorum ama kizim yine gaz cikariyor hemde alttan spor yaptirirken cok fazla gaz cikariyor
Bu caylarin maksadi gaz olmasin mi yoksa rahat cikarsin mi?
👨❤👶
İnsallah canim. Bebegim 11. Gununde iyle bi gaz sancisi yasadi ki, bugunler onun yaninda solda sifir. O zaman cok aglamisti yavrum, sesi kisilmisti. Simdi sade huysuzlaniyo, biraz aglasa da cok degil.Günaydın, keyifli pazarlar arkadaşlar.
Gaz sikintisi 20 günden sonra artar demişti doktor. Erensar arkadaşımız da 3 aydan sonra gaz sorunu olmaz diyordu. Inşallah Dolunay da kisa sürede sıkıntısından kurtulur canım.
.
Sürekli emdiği için midesi doluyor yerine yatirinca çıkartıyor hemen.
Gece doyuramadim resmen.
Iki göğsümü boşalttı.
Üstüne iki kez 30 cc mama verdim.
♥ İdil Deniz ♥
kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.
Valla hic de Hogg'un soyledigi gibi uyumuyogunduz yarim saatlik uykularimiz var. 1-2 kere de 2 saatlik uyuyo. Gece de cok gec uyuyo, 1 de anca uyutuyoruz. 7 ye ksdar da 2 saatte bir uyanip emip uyuyo. Bu da bi rutin aslinda bakalim, duzeni olur insallah. O caylari gazini rahat cikarsin diye iciyoruz canim.
İnsallah canim. Bebegim 11. Gununde iyle bi gaz sancisi yasadi ki, bugunler onun yaninda solda sifir. O zaman cok aglamisti yavrum, sesi kisilmisti. Simdi sade huysuzlaniyo, biraz aglasa da cok degil.
Allah bebislerimize sıkınti vermesin :)
Acillll bakarmisiniz ardslar 17 hafyalik hamileyimmm gobegimin alt kisimlari cook yumusak nnedenki acaba bilgisi olan varmi((( korkuyorummm
bende yazısmayı SIZLERI ÖZLEDIM.ESIMIN TELEFONUNDAN ANCAK BUKADAR SNOWY.SON SAYFADA OKUDTGUM KADARIYLA GAz sıkıntışı var herkeste.ben çareyı kimyonda buldum.bır kac hemsıre onerdı.su an cok rahatız.yarım cay bardagı ılık suya yarım çay kaşıgi kımyon.bıraz beklettıkten sonra bır cay kasıgı bebege.kalanıda anne ıcecek.sabah ve aksam.ama sız yıne doktorunuza danısın.bende mucıze gıbı ıse yaradı.
kıZLAR MERHABA HEPINIZE.DAHA ONCEDE YAZMISTIM AMA BECeremedım galıba.ben kızım ela yı. 10.04.2014 de zor bır normal dngumla kuçagıma aLDIM DOGUM YAPAN BUTUN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN.
canım msj kutun dolmus msj atamıyorum sana burdan cevap vereyim dedım doğum oncesı plt 138 bın cıktı benım sezeryan olduKızlar oğlum her geçen gün huy değiştirio, doymayı bilmio, hep yemek istiıo, üzerine şelale gibi kusuo, hep kucak istio, pozisyon değiştirelim istio, anlamadım ne yapacağımı şaşırdım, emziğide kabul etmio, ağzına bişe gelmeyince atıo, sütüm artsın die hala uğraşıom tık yok, sürekli ağlıo
Slm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.
Slm arkadaşlar. Ben dün çok çok çok zor bir doğum İle doğum yaptım.