2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cnm gozun aydi super maasallah :)
Allah anali babali buyutsun tatlim

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın Allah yardımcın olsun...

günaydın kızlarrcım :)))
bebişi olan annelere gün coktan aymıştır gerçi bizde eksik kalan kıyafetlerimizi yıkadık ev mis gibi daha o gelmeden bebek koktu
kim bana dalini tavsiye ettiyse allah razı olsun diyorum hem agır kokmuyor hem yumusacık yapmıs kıyafetlerini üstelik yumusatıcı kullanmadım :)
bizde durum budur odası bitince resimlerini paylasacagım sizinle :)

sultanın bugun kontrolü vardı gün belirleyeceklerdi umarm güzel geçer
doğumyapacaklar varsa da rabbim saglıkla kavusmayı nasip etsin

Cok cok gecmis olsun tatlim
Sukur ki bebegin kuvoze girmemis yaninda bak ne guzel

gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

kızlar ya soylemesı ayıp cokk fena ıshal sancısı cekıyorum ve ıshalm...heryanım kırılıyo..karnım asa cekılıyo resmen belım ve sırtımda cabası..bunlar sakın dogum sancısı olmasınn

2 gun once ben de yasadim cnm gece uyandirdi sanci doguruyorm sandim ki daha once de ishal oldum ama hic bu kadar sancim olmamisti

Evet. Esmer de nihayet kavustu kelebegine:) Sira sana geliyo :) belki bisey yapmana gerek kalmaz, esinin sizde akli kalir kendiliginden gelir

Canim suan pek musait olamiyosundurama merak ettim seni nasil oldun bebis napiyor dogum hikayeni anlat yaaaa:))

Verdiğin bilgiler için tesekkuler canım. Ben de dün gidip bir fermuarlı battaniye aldım

Selam gülüm. Çok şükür iyiyiz, herkeste aşağı yukarı benzer sorunlar var. Farklı olarak fefilifanin kızında doğum sırasında omuzunda sorun olmuştu, fizik tedaviye başlamışlardı. Hikayelerini burada paylaştı arkadaşlar, diğer topige de eklediler mi bilmiyorum.

Verdiğin bilgiler için tesekkuler canım. Ben de dün gidip bir fermuarlı battaniye aldım

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Evet. Esmer de nihayet kavustu kelebegine:) Sira sana geliyo :) belki bisey yapmana gerek kalmaz, esinin sizde akli kalir kendiliginden gelir

Ayyyy eveeeeeeet sıra bana geliyo..çok korkmaya başladım valla..
yaa inşallah kendi teklif eder ama pek zannetmiyorum kuzucum yaa..
Dolunay hanımı benim için kokla emi

Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.

Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

Minigini almissindir umarım sağlıkla kucağına rabbim yardimcin olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz:)

Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...

2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.

Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..

isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..

ohhh gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Beren hnımada sanada maşallah

Tunaydin:)) haftalarimiz aynı benimde sancı ve hicbiseyim yok ama hareketli masaallah bebisim.
Kilo almadığıimiz için ikimizde bana da dinlen demisti Yarın kontrolümuz var bakalim ne diyecek, evim hastaneye uzak olduğu için ben de annemde kaliyorum mecburen eşim de benimle kaliyo. Acil bişey olursa seni yanımda istiyorum de , azcik ise giderken zorlansin zaten en fazla 10 günümüz kaldı sabretsin azcik

ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…