Cnm gozun aydi super maasallah :)Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.
1+1= İdil ♥
Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:
selam nisan anneleri geçmişi okumadım doğum yapan annelerin gözü aydın olsun bekleyenlere de bir avazda doğurmak nasip olsun. kızlar malesef birden tansiyonum yükseldi ve düşmek bilmedi 20 leri gördük idrar tahlilleririnde proteğin kacağı olduğunu öğrendim bir kaç gün takip edildi durumum giderek kötüleşince yatışım yapıldı bebeğim sitrese girmiş artık ne demekse acil sezeryana alındım 29 mart günü sezeryanla doğumum gerçekleşti. preeklampsi den 36 hafta 4 günlük doğdu kuzum çok ağladım çok üzüldüm tansiyon düşmedi doğumdan sonra nöbet geçirdim ölümden döndüm doktorlar zamanında müdahale ettik dese de ben hala huzursuz ve şaşkınım sadece oğlumun yanımda kollarımda olmasına şükrediyorum
Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.
1+1= İdil ♥
kızlar ya soylemesı ayıp cokk fena ıshal sancısı cekıyorum ve ıshalm...heryanım kırılıyo..karnım asa cekılıyo resmen belım ve sırtımda cabası..bunlar sakın dogum sancısı olmasınn
Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok
Masallah ikinize de. Sariliginin geçmesine ve emmesinin düzene girmesine çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım, gözün aydın. Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün yine kontrolün var sanirim, açıklık kontrolü yaparlar. O zaman suyuna da baktirirsin gülüm. Yine ağrı kesici yaparlar, dis ağrısi da geçer inşallah.
Selam canım. Oncelikle Allah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin. Benim de sezaryen oldu. Gece 23.20 bebeğim dogdu, ertesi gün 16 da taburcu oldum. Doktorun durumunun iyi olduğunu ve çıkabileceğini onaylarsa 1 gün yeterli gülüm. Zaten ev hem hijyen hem konfor açısından daha rahat, ben güle oynaya gelmiştim eve.
Benim annem yanımda, o söylüyor ben yapıyorum. Ilk bebek olunca ben de acemiyim. Ben tulum giydiriyorum, üzerine de penye battaniye sariyorum. Yatağında fermuarli hazır battaniye kullanıyorum. Içine koyup karın kısmını kapatıyorum. Kombi duruma göre 3-4' te çalışıyor bu arada.
Söylediğim gibi acemiyim, ben de tecrübeli arkadaşlarin yorumlarını bekliyorum
Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah
Canım sendedoğum yapmışsın nasıl gecti bebeğin nasıl, doğum hikayelerini paylaşanlar burda mı paylaşıo diğer başlıkta mı uzun süre ayrı kalınca haberim yok, arkadaşlardan sıkıntı yaşayan yok dimi geçmişi uzun uzadıya okuyamıyorum
Verdiğin bilgiler için tesekkuler canım. Ben de dün gidip bir fermuarlı battaniye aldım
Evet. Esmer de nihayet kavustu kelebegine:) Sira sana geliyo :) belki bisey yapmana gerek kalmaz, esinin sizde akli kalir kendiliginden gelir
benimde bugun gecti gibi cnm bakym ins belirtidr bazi yerlerde brlirti dio .....2 gun once ben de yasadim cnm gece uyandirdi sanci doguruyorm sandim ki daha once de ishal oldum ama hic bu kadar sancim olmamisti
Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.
Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..
isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..
Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok
Tunaydin:)) haftalarimiz aynı benimde sancı ve hicbiseyim yok ama hareketli masaallah bebisim.
Kilo almadığıimiz için ikimizde bana da dinlen demisti Yarın kontrolümuz var bakalim ne diyecek, evim hastaneye uzak olduğu için ben de annemde kaliyorum mecburen eşim de benimle kaliyo. Acil bişey olursa seni yanımda istiyorum de , azcik ise giderken zorlansin zaten en fazla 10 günümüz kaldı sabretsin azcik