Kuzum geçmiş olsun .. Sağlıkla analı babalı büyütün bebişiMerhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.
Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..
isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..
Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.
Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..
3600 50 cm dogdu kizim.
Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.
Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
kızlar nişanım geldicok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek
3600 50 cm dogdu kizim.
bu kdr gezip spor yaparsam olcagı bune nişanıı kızzzzzzzzzz ne diyosun senin ki amma aceleci çıktıııııı
sakin ol bakalım kuzucum dr bekle bakalım..
ama bizi habersiz bırakma emiii
Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.
Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
bu kdr gezip spor yaparsam olcagı bu
sorma 37 bekleseydi pazar gunu 37 olcaktık accık daha kilo almıs olurdu sabırsız cıktı anası kılıklıama bakalım 3-5 gün sonra gelir belki
hbr verırım kuzum
senın nası gıdıo konrtollerin iyi dimi
ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm
Amin kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz hepimizde . Seninki seni baya heveslendirmis annende kalmaya yan cizmeseymis iyiymiş, benim hastane kayinvalideye yürüme mesafesiyle 4dk annemede arabayla 6-7 dk kesin haftaya da annemde kalalım dicek benim koca da. Bakalim ben nasıl ikna edicembide kocalarla ugrasiyoruz doğum stresinin icinde. Sen de yalnizsin oyalanacak biseyler bul madem kurma kafand a biseyler sıkma canını bu hafta olmadı haftaya kesin gidiyoruz anneme dersin mecbur gelecek seni yalnız birakmaz
Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah
3600 50 cm dogdu kizim.
3600 50 cm dogdu kizim.
kızlar nişanım geldicok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek
biz 38+5 olduk..
dün kontrolümüz vardı işte bi kaç önceki sayfada yazmıştım..
aslında kuzumun hareketleri ii ama ben çok az hissediyorum gerçi dün usg de bakıldı çokda az hareket ediyo..
dr kesinlikle iş yapmıyosun artık dinleniyosun dedi..
ayy ne biliiiim kuzum aklımda kurup duruyorum şimdi :18::18::18:
takip et cnm hareketlerini panik yapma benımde hatırlasana bı ara 2 gun duzgun hareket etmemişti sinir olmustum ya sonra düzeldi güya buyudukce az hareketli olur dıyorlar bızımkı donup yuvarlanıp sivriliyor tekme arada atıyor allahın izni ile rabbim korur zaten 38i yarılamıssın masallah
bızımkı 1 hafta onden gıdıyor o yuzden ıcım brazda rahat
sende yorma kendını artık dinlen mutlaka cnm bnm az kaldı sonucta
Dun zaten 2 cm acikligim ve duzenli sancim var demistin degil mi?
Hadi bakalim hayirlisiyla kolay bir dogum olur ins
ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm