2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...:KK16:

2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.

Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..

isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..:emir_bebek::nazar:
Kuzum geçmiş olsun .. Sağlıkla analı babalı büyütün bebişi :nazar::nazar::nazar: iyi olmana çok sevindim...:KK19:

sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.

Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..

gözün aydın canım sağlıklı uzun ömür diliyorum bebeğinle size :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar:

3600 50 cm dogdu kizim.

gözün aydın, o kadar stres yaşadın hamileyken,çok şükür sağlıkla kucağında artık,çok sevindim,maşallah:nazar:

Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.

Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Ben de merak ediyorum filizi.bayadır yazmadı.inşallah iyilerdir bebişiyle.

senin de gözün aydın,sağlıkla büyüsün:nazar:

kızlar nişanım geldi :KK53: cok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi :KK53:
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek:KK52:

kızlar nişanım geldi :KK53: cok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi :KK53:
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek:KK52:

ne nişanıı kızzzzzzzzzz ne diyosun senin ki amma aceleci çıktıııııı :KK30::KK30:
sakin ol bakalım kuzucum dr bekle bakalım..
ama bizi habersiz bırakma emiii

3600 50 cm dogdu kizim.

Merhaba ben mayıs annesiyim ama sizleri de okumadan edemiyorum Allah hayırlı ömür versin bebeğine. Size sorum olucsk bitane sezaryan dan ne kadar sürede çıktınız

ne nişanıı kızzzzzzzzzz ne diyosun senin ki amma aceleci çıktıııııı :KK30::KK30:
sakin ol bakalım kuzucum dr bekle bakalım..
ama bizi habersiz bırakma emiii
bu kdr gezip spor yaparsam olcagı bu :KK17:
sorma 37 bekleseydi pazar gunu 37 olcaktık accık daha kilo almıs olurdu sabırsız cıktı anası kılıklı :KK1: ama bakalım 3-5 gün sonra gelir belki
hbr verırım kuzum
senın nası gıdıo konrtollerin iyi dimi:KK16:

Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.

Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:KK42:

Allah bagislasin cnm :)

bu kdr gezip spor yaparsam olcagı bu :KK17:
sorma 37 bekleseydi pazar gunu 37 olcaktık accık daha kilo almıs olurdu sabırsız cıktı anası kılıklı :KK1: ama bakalım 3-5 gün sonra gelir belki
hbr verırım kuzum
senın nası gıdıo konrtollerin iyi dimi:KK16:

biz 38+5 olduk..
dün kontrolümüz vardı işte bi kaç önceki sayfada yazmıştım..
aslında kuzumun hareketleri ii ama ben çok az hissediyorum gerçi dün usg de bakıldı çokda az hareket ediyo..
dr kesinlikle iş yapmıyosun artık dinleniyosun dedi..
ayy ne biliiiim kuzum aklımda kurup duruyorum şimdi :18::18::18:

ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm:KK16::KK16:

Amin kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz hepimizde . Seninki seni baya heveslendirmis annende kalmaya yan cizmeseymis iyiymiş, benim hastane kayinvalideye yürüme mesafesiyle 4dk annemede arabayla 6-7 dk kesin haftaya da annemde kalalım dicek benim koca da. Bakalim ben nasıl ikna edicem:KK54: bide kocalarla ugrasiyoruz doğum stresinin icinde. Sen de yalnizsin oyalanacak biseyler bul madem kurma kafand:KK53:a biseyler sıkma canını bu hafta olmadı haftaya kesin gidiyoruz anneme dersin mecbur gelecek seni yalnız birakmaz:KK54:

Amin kuzum inşallah güzel haberlerle geliriz hepimizde . Seninki seni baya heveslendirmis annende kalmaya yan cizmeseymis iyiymiş, benim hastane kayinvalideye yürüme mesafesiyle 4dk annemede arabayla 6-7 dk kesin haftaya da annemde kalalım dicek benim koca da. Bakalim ben nasıl ikna edicem:KK54: bide kocalarla ugrasiyoruz doğum stresinin icinde. Sen de yalnizsin oyalanacak biseyler bul madem kurma kafand:KK53:a biseyler sıkma canını bu hafta olmadı haftaya kesin gidiyoruz anneme dersin mecbur gelecek seni yalnız birakmaz:KK54:

ayyyy oturduğum yerde napayım kuzum yaaa..
bide şimdi yasak yaa kalkıp iş yapmak daha zevkli geliyo..
ayy kuzum benim ki annesinde kalmaz bizimkilerde kalırdı ama anlamadım şimdi birden noldu?
şimdiye kadar o kadar gezdim gezdim şimdi evde yalnız oturmak çok can sıkıcı :KK47::KK47:

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:KK42:

3600 50 cm dogdu kizim.

Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin.hepinizin gozu aydin

Uykusuz bir gecenin ardindan yeni uyudu oğlum.garip bi uyku duzenimiz var anlayamadin.tum gece huzursuzdu dogru duzgun uyumadi uyutmadida.sabah 10 da uyandi 1 de uyudu uyanik kaldigi sure boyuncada ya emmek istiyo ya agliyo.karni ac degil ama acliktan oluyomus gibi davraniyo sonrada fazla geliyo kusuyo.allahim insallah duzelir kirkinda degisir diyolar yoksa ben yanmisim bu halde nasil ise giderim oda ayri bi konu.

3600 50 cm dogdu kizim.

Gozun aydin cnm Allah bagislasin :)

Dun zaten 2 cm acikligim ve duzenli sancim var demistin degil mi?
Hadi bakalim hayirlisiyla kolay bir dogum olur ins

biz 38+5 olduk..
dün kontrolümüz vardı işte bi kaç önceki sayfada yazmıştım..
aslında kuzumun hareketleri ii ama ben çok az hissediyorum gerçi dün usg de bakıldı çokda az hareket ediyo..
dr kesinlikle iş yapmıyosun artık dinleniyosun dedi..
ayy ne biliiiim kuzum aklımda kurup duruyorum şimdi :18::18::18:

takip et cnm hareketlerini panik yapma benımde hatırlasana bı ara 2 gun duzgun hareket etmemişti sinir olmustum ya sonra düzeldi güya buyudukce az hareketli olur dıyorlar bızımkı donup yuvarlanıp sivriliyor tekme arada atıyor allahın izni ile rabbim korur zaten 38i yarılamıssın masallah
bızımkı 1 hafta onden gıdıyor o yuzden ıcım brazda rahat
sende yorma kendını artık dinlen mutlaka cnm bnm az kaldı sonucta

takip et cnm hareketlerini panik yapma benımde hatırlasana bı ara 2 gun duzgun hareket etmemişti sinir olmustum ya sonra düzeldi güya buyudukce az hareketli olur dıyorlar bızımkı donup yuvarlanıp sivriliyor tekme arada atıyor allahın izni ile rabbim korur zaten 38i yarılamıssın masallah
bızımkı 1 hafta onden gıdıyor o yuzden ıcım brazda rahat
sende yorma kendını artık dinlen mutlaka cnm bnm az kaldı sonucta

biliyorum kuzum ama işte sende biliyosun insan ister istemez panik oluyo bide dün usg deki halini görünce iyice panikledim..
iş yapmak yasak olunca daha tatlı geliyo hareket halinde olmak..
bide evde yalnız olunca hiç çekilmiyo oturmak..
dr unla görüştün mü tekrar kuzum?

Dun zaten 2 cm acikligim ve duzenli sancim var demistin degil mi?
Hadi bakalim hayirlisiyla kolay bir dogum olur ins

evet cnm aynen sancılarımda var bugun cok sancım yok ilginç olan kasıklarımda agrı birde sızlanma var ama yinede takipteyim nişan gelince şaşırdım baya bu kdr cabuk beklemiyordum acıkcası
inşallah cnm hepimiz saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza:KK16:

ayy yavrum işin enteresan yanıda ne biliyomusun?
benim gittiğim hastane annemlere arabayla 3 dk..
bundan 1 ay önce eşim doğum yaklaşınca annenlerde kalalım tamam mı dedi benimde hoşuma gitmişti valla yukarda Allah var yalan yok..
şimdide yan çiziyo sıpa..
arıyo yazıyo devamlı hareket etti mi kaç oldu takip et diye..
bende evde yalnız olunca kurup duruyorum..
şaşırdım valla napcamı..
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm:KK16::KK16:

bir sıkıntı olmaz inş canım .sen içini rahat tut. :KK16: bak günün de az kalmış zaten .bu saatten sonra dinlenicez artık enerji depolamamız gerek :KK8:

benim de bugün makat tarafına çok baskı oluyor .aranızda boyle olan var mı arkadaşlar .ayakta dolaşamyırum o derece şiddetli.bugün yürüyüş yapayım dedim ,,adım adım zor yürüdüm :18:

X