2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aslinda hic bir risk yok ama doktorum 4 kilo bebek doguran kadinlarin genital organlarinin deformasyona ugradigini ve gelecek hayatlarinda bir cok ailede bunun soruna yol aca bileceyini fln anlatti bana ... boyle bir sey ola bilirmi gercekten? yani nasil genisliyo ve oylece kaliyormu?

Allah anali babali buyutsun canim.cok sevindim iyi olmaniza.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.

cnm 1 cm normalde 2 cm benım sancılara gore suanda duzenlı gıdıyor acılma ve sancı bu yuzden ben 2 hafta ıcınde beklıyorm :) ama dediğin gibi hiç belli olmaz sağlıkla gelsinlerde inşallah biz bekleriz
hım senin düzenli imiş sancıların:).bide benim 33 haftalıktı ondan durdurma tedavisi uygulandı. hadi hayırlısı bakalım canım:)

canım allah analı babalı büyütsün çok sevindim. sütü de hiç dert etme en kısa zamanda gelecek.

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı şansı bahtı açık olsun

hayırlı uğurlu olsun taze anne nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam sağlıkla büyüt yavrucağını

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

Çok geçmiş olsun,inşallah düşer

oh bee senden güzel haber aldık,ayrıca helal olsun normal doğurduğun içinSütün de çoğalır zaten,siz sağlıklı olun yeter,maşallah ana kız

Gözün aydın canım, hayırlı olsun; Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ağız sütü geliyordur canım, normal süt de 3. Günü gelmeye başlar. Hiç endişe etme. Maşallah ikinize de

Çok geçmiş olsun canım, inşallah düşer. Hastaneye gerek kalmaz.

selam nisan anneleri geçmişi okumadım doğum yapan annelerin gözü aydın olsun bekleyenlere de bir avazda doğurmak nasip olsun. kızlar malesef birden tansiyonum yükseldi ve düşmek bilmedi 20 leri gördük idrar tahlilleririnde proteğin kacağı olduğunu öğrendim bir kaç gün takip edildi durumum giderek kötüleşince yatışım yapıldı bebeğim sitrese girmiş artık ne demekse acil sezeryana alındım 29 mart günü sezeryanla doğumum gerçekleşti. preeklampsi den 36 hafta 4 günlük doğdu kuzum çok ağladım çok üzüldüm tansiyon düşmedi doğumdan sonra nöbet geçirdim ölümden döndüm doktorlar zamanında müdahale ettik dese de ben hala huzursuz ve şaşkınım sadece oğlumun yanımda kollarımda olmasına şükrediyorum

Çok zor bir süreç olmuş, geçmiş oldum canım. Ikinizin de sağlıklı ve iyi olmaniza çok sevindim. Rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar ya soylemesı ayıp cokk fena ıshal sancısı cekıyorum ve ıshalm...heryanım kırılıyo..karnım asa cekılıyo resmen belım ve sırtımda cabası..bunlar sakın dogum sancısı olmasınn

canıım ben den önce yaptın hemiçook geçmiş olsun ve de hayırlı olsun.. güzel haberi duyunca çoook sevindim..darısı başımıza inş..ben de sabah 5 te sancıyla gittim ama yine yalancı sancı çıktı ve geri döndük..bizim kız rahatına düşkün bide şakacı olcak sanırım hep oynatıyor:)

Çok zor bir süreç olmuş, geçmiş oldum canım. Ikinizin de sağlıklı ve iyi olmaniza çok sevindim. Rabbim anali&babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

sağol canım sen de oğluna kavuşmuşsun allah sağlık versin analı babalı büyütmek nasip olsun.

Gözün aydın canım.allahım bir ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı ve hep birlikte olmayı nasip etsin size.idil bebeğin bahtı hep güzel olsun inşallah.

Neler yaşamışsın,çok çok geçmiş olsun,bundan sonrası güzel olsun inşallah oğlunla

Canım allah yardımcın olsun.kolay bir doğum olsun ve sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah.

Cook sevindim canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:) normal doğum yapman beni cesaretlendirdi umarım büyük sıkıntı yasamamissindir . Darısı başımıza. Mis kokulunu bizim için de kokla :))

Çok zorluklar atlatmisin canım rabbim bebeğini kucağına vermiş sağlıkla buyut oğlunu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…