2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet aynen evde tek olunca insan duramıyor sıkılıyor azıcık kaldı cnm benım sabır et ama sende takip te ol cok cok iyi anlıyorum senı insan yiyiyo kendini
görüşmedim cnm hala operasyonda msj attım herhalde döner bebegın hareketlerinde bi sıkıntı yok o yuzden panik yapıp gitmek istemiyorum boşuna

takviminde daha var zamanı ,bebeğğin kaç kilo şu anda canım .sağlıklı bir şekilde alırsın inş kucağina .normal doğum mu istiyorsun

günüm az kaldı ama sanki şimdi zaman hiç geçmiyo gibi..
ama aynadada kendime bakıyorum ne ara bu kadar büyüdü karnım diyorum..
bi yandan çıksın bi yandan çıkmasın istiyorum..çok tuhaf bişeymiş bu yahuuu
benimde vajina kemiğimde ağrı oluyo canım yaa..

takviminde daha var zamanı ,bebeğğin kaç kilo şu anda canım .sağlıklı bir şekilde alırsın inş kucağina .normal doğum mu istiyorsun

evet cnm 36+ 4 deyız suanda usg de 37+2 cıktık bebek 2900 cıvarı suanda normal inşallah cnm herhangi bir sıkıntı cıkmazsa
hepimiz saglıkla alalım inşallah bizimki hızlı cıktı biraz zor tutuyoruz içerde :)
bakalım nişandan sonra ne kdr sürede gelir bilemiyorum ki bende sancılarım olursa onları takip edicem artık

haklısın fındığım dr un daha çıkmadıysa gitmenin anlamıda yok..
ilkinde üzüntü yaşayınca dha kötü oluyo insan en ufak kötü bi haber bile alsa..
eşimi ikna edebilirsem yarın annemlerde kalmaya başlamak istiyorum..

hele bu son zamanda hiç sıkıntı yapma valla kendin ve bebeğin rahatını düşün eşinede önemli olan senin ve bebeğin rahatının olduğunu hatırlat o da anlayısla karsılaması gerekli sonucta tek basına neden zorlanasın ki destek olacak annen varsa
birazcık eşlere son dönemeçte olduğunu hatırlatmak gerekiyor bazen şaka gibi geliyor onlara kolay birsey degılki doğum ama bunun için kendini hiç üzme bak güzelce konuş eminim ki anlayışlı olacaktır.

dün açoklık için ölçüm yaptılarsa çoğu kişinin sonrasında lekelenme geliyor .belki öyle birşeydir canım .bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi .biraz daha bekler inş.

Esmer gözün aydın canım, İdilin analı babalı büyüsün,

genelde 4 kilonun üstünü dr önermiyor, bide genelde sonrasında rahim yada idrar yolları ile ilgili sorunlar yaşanıyor diye biliyorum, ama sen bilirsin tabi

dün açoklık için ölçüm yaptılarsa çoğu kişinin sonrasında lekelenme geliyor .belki öyle birşeydir canım .bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi .biraz daha bekler inş.

yok cnm lekelenme ayrı bu mukus gibi kahve ve yapışkan birsey ayırt edılmeyecek gibi degıl :18:
rabbime emanet saglıkla gelsin inşallah

Gözün aydın canim, rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar nişanım geldi cok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek

Gözün aydin canım. Güzel haberlerini bekliyorum

Reflusu var mi gülüm? Benim yaramazin benzer sıkıntıları var. Doktor 45 derece acı ile yatırın dedi. Memede uyusa da emdikten sonra mutlaka gazını çıkart. Gaz sıkıntısı olmadıktan sonra güzel yatıyorlar

Selam kizlarr nasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bize bu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla

Hayirli olsun cnim. Saglikla buyut yavrunu. Ben de normal cok istememe ramen sezeryan oldum. Haala dusununce uzuluyorum ama dedigin gibi kuzum yanimda sglikli, onemli olan bu. Ona baktikca sukrediyorum.
Canim gebeliginde bisuru sey yasadin. Cok sukur yavrunu saglikla kucagina aldin. Masallah :) saglikla buyusun
kızlar nişanım geldi cok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek
Hadi hayirlisi :)

Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bize bu sekil dolaniyorum
Duzelcek imsallah annisler. Biz de ayni seylerden muzdaribiz. Oturtcaz bi duzen elbet

ayyy kuzum valla duramadım kalktım 3 makina çamaşır attım makinaya..
kuruyanları kaldırdım..
eşim razı olursa diye kıyafetlerimizi hazırlamaya başladım..
evde halı yok yıkamaya gitti..evin hali fena ama süpürürsem eşimle çok kötü papaz oluruz..
şimdi oturdum inanılmaz yorulmuşum..

Reflusu olup olmadigini bilmiyorum canim.bende 45 derece yatiriyorum.olabildiginve gazini cikariyom ama bazen uyancak diye yatiriyom.dogduktan sonra cok iyiyidi uyuyodu.su son bikac gundur huysuzlugu var.cok uykusu geliyo ondanda huysuzluk yapiyo.yalvariyom bazen uyu oğlum diye:)

maşallah yarı kırkı çkmş oğluşunun. yardımcı birileri varsa yanındas.olabildiğince destek al.
ben uykusuzluğa dayanamam napıcaz bilmiyorum bebişlerle :26: Allah yardım etsin bizlere kızlar. hele geceleri uyandı mı uyanacak mı derken ,insan uyuyamaz ki

Uzun zamandır telden giriyorum, filiz online oldu ise de görmedim; inşallah iyilerdir.

Gözün aydın canım, hayırlı olsun; Allah anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Doktor bile soz geçiremiyor sana

Canım omuzuna al emzirme bitince hemen çıkarıyor zaten. Olmazsa 15 dk o pozisyonda tut, arkasını sıvazla uyur hemen. Dediğin gibi uyuyamayinca sersem gibi oluyor daha da huysuzlaniyorlar.

ama napayım yaaa?
evde yalnız olup bide yasaklar olunca rahat iyice batıyo bana..

Kendini ve kızını düşün gülüm. Is güç bitmez zaten. Takvimini göremiyorum ama, fazla zamanın kalmamıştır sanirim. Sakin geçir son haftalarini. Doğumdan sonra oldukça yoğun günler seni bekliyor zaten, hiç sikilmazsin merak etme

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah
Hayırlı doğum olsun, brbrği görmek muhteşem bi duygu... İi haberle gelirsin inşallah
Çok şükür herkes ii, fefilaya üzüldüm inşallah çabuk iileşir, burdan okuyamıyacam o zaman

Analı babalı büyütmek nasip olsun, gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…