biliyorum kuzum ama işte sende biliyosun insan ister istemez panik oluyo bide dün usg deki halini görünce iyice panikledim..
iş yapmak yasak olunca daha tatlı geliyo hareket halinde olmak..
bide evde yalnız olunca hiç çekilmiyo oturmak..
dr unla görüştün mü tekrar kuzum?
evet cnm aynen sancılarımda var bugun cok sancım yok ilginç olan kasıklarımda agrı birde sızlanma var ama yinede takipteyim nişan gelince şaşırdım baya bu kdr cabuk beklemiyordum acıkcası
inşallah cnm hepimiz saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımıza
bir sıkıntı olmaz inş canım .sen içini rahat tut.bak günün de az kalmış zaten .bu saatten sonra dinlenicez artık enerji depolamamız gerek
benim de bugün makat tarafına çok baskı oluyor .aranızda boyle olan var mı arkadaşlar .ayakta dolaşamyırum o derece şiddetli.bugün yürüyüş yapayım dedim ,,adım adım zor yürüdüm :18:
takviminde daha var zamanı ,bebeğğin kaç kilo şu anda canım .sağlıklı bir şekilde alırsın inş kucağina .normal doğum mu istiyorsun
evet aynen evde tek olunca insan duramıyor sıkılıyor azıcık kaldı cnm benım sabır et ama sende takip te ol cok cok iyi anlıyorum senı insan yiyiyo kendini
görüşmedim cnm hala operasyonda msj attım herhalde döner bebegın hareketlerinde bi sıkıntı yok o yuzden panik yapıp gitmek istemiyorum boşuna
haklısın fındığım dr un daha çıkmadıysa gitmenin anlamıda yok..
ilkinde üzüntü yaşayınca dha kötü oluyo insan en ufak kötü bi haber bile alsa..
eşimi ikna edebilirsem yarın annemlerde kalmaya başlamak istiyorum..
evet cnm 36+ 4 deyız suanda usg de 37+2 cıktık bebek 2900 cıvarı suanda normal inşallah cnm herhangi bir sıkıntı cıkmazsa
hepimiz saglıkla alalım inşallah bizimki hızlı cıktı biraz zor tutuyoruz içerde :)
bakalım nişandan sonra ne kdr sürede gelir bilemiyorum ki bende sancılarım olursa onları takip edicem artık
Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.
1+1= İdil ♥
Selam kizlarrrrrr ..... nasilsiniz hepinize hayirli dogumlar diliyorum.... ve sizlere bir sorum olacaaak 37
+1 im ve bebeyim 4 kilo 200 qram doktorum sezeryani bi dusun dedi... ama normal istiyorum ben siz nedersiniz sizce cokmu kilolu? eyer sezeryan secersem gelecek hafta olacak
dün açoklık için ölçüm yaptılarsa çoğu kişinin sonrasında lekelenme geliyor .belki öyle birşeydir canım .bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi .biraz daha bekler inş.
Merhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
2 nisan carsamba gunu sabah 8.30 da beren'ime kavstum bende.
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.
Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..
isteyen herkese versin rabbim...en guzel duyguymus annelik..
kızlar nişanım geldicok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek
Uykusuz bir gecenin ardindan yeni uyudu oğlum.garip bi uyku duzenimiz var anlayamadin.tum gece huzursuzdu dogru duzgun uyumadi uyutmadida.sabah 10 da uyandi 1 de uyudu uyanik kaldigi sure boyuncada ya emmek istiyo ya agliyo.karni ac degil ama acliktan oluyomus gibi davraniyo sonrada fazla geliyo kusuyo.allahim insallah duzelir kirkinda degisir diyolar yoksa ben yanmisim bu halde nasil ise giderim oda ayri bi konu.
Hayirli olsun cnim. Saglikla buyut yavrunu. Ben de normal cok istememe ramen sezeryan oldum. Haala dusununce uzuluyorum ama dedigin gibi kuzum yanimda sglikli, onemli olan bu. Ona baktikca sukrediyorum.Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.
Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Canim gebeliginde bisuru sey yasadin. Cok sukur yavrunu saglikla kucagina aldin. Masallah :) saglikla buyusunMerhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
sezeryan ile...hic korktugum gibi olmadi 3. Gun bebegime kendim bakmaya basladim ayaga kalktim tamamen..
3600 50 cm dogdu kizim.
Allahim boyle bir mutluluk huzur yokmus cok sukur saglilla kavustuk yavrularimiza...Allah acilarini göstermesin saglikli mutlu uzun omirleri lsun sanslari bahtlari acim olsun i sallah..
Hadi hayirlisi :)kızlar nişanım geldicok bı sancım vs yok bıraz agrım var su fln gelmedi
doktoru aradım tam da operasyondaymıs bakalım cıkınca gorusecegız ne dıyecek
Uykusuz bir gecenin ardindan yeni uyudu oğlum.garip bi uyku duzenimiz var anlayamadin.tum gece huzursuzdu dogru duzgun uyumadi uyutmadida.sabah 10 da uyandi 1 de uyudu uyanik kaldigi sure boyuncada ya emmek istiyo ya agliyo.karni ac degil ama acliktan oluyomus gibi davraniyo sonrada fazla geliyo kusuyo.allahim insallah duzelir kirkinda degisir diyolar yoksa ben yanmisim bu halde nasil ise giderim oda ayri bi konu.
Duzelcek imsallah annisler. Biz de ayni seylerden muzdaribiz. Oturtcaz bi duzen elbetSelam kizlarrnasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bizebu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla
hele bu son zamanda hiç sıkıntı yapma valla kendin ve bebeğin rahatını düşün eşinede önemli olan senin ve bebeğin rahatının olduğunu hatırlat o da anlayısla karsılaması gerekli sonucta tek basına neden zorlanasın ki destek olacak annen varsa
birazcık eşlere son dönemeçte olduğunu hatırlatmak gerekiyor bazen şaka gibi geliyor onlara kolay birsey degılki doğum ama bunun için kendini hiç üzme bak güzelce konuş eminim ki anlayışlı olacaktır.
Gözün aydın canim, rabbim anali&babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Gözün aydin canım. Güzel haberlerini bekliyorum
Reflusu var mi gülüm? Benim yaramazin benzer sıkıntıları var. Doktor 45 derece acı ile yatırın dedi. Memede uyusa da emdikten sonra mutlaka gazını çıkart. Gaz sıkıntısı olmadıktan sonra güzel yatıyorlar
Selam kizlarrnasilsiniz 22 günlük olduk miracimla
Sanirim oğlum kolik ara ara ağlama krizlerine giriyor uykular haram bizebu sekil dolaniyorum
Çok şükür halimize kirli cikinca düzelir diyorlar insallah hayirlisiyla
Kızlar filizfff den haber var mı? Geçmişi okuyamadım ne yapıyor bebeği nasıl çok merak ettim.
Bu arada geçen cuma ben de doğum yaptım. Suyum gelip sancım gelmeyince epidural sezeryan oldum.Normal doğum takıntım olmasına rağmen şuna inanın bebeğinizi kucağınıza aldığınız an kokusunu duyduğunuz an hiçbir şeyin önemi kalmıyor, ne doğum şekli ne çekilen acı...O kadar muhteşem bir duygu ki gerçekten anlatılmaz, Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
ayyy kuzum valla duramadım kalktım 3 makina çamaşır attım makinaya..
kuruyanları kaldırdım..
eşim razı olursa diye kıyafetlerimizi hazırlamaya başladım..
evde halı yok yıkamaya gitti..evin hali fena ama süpürürsem eşimle çok kötü papaz oluruz..
şimdi oturdum inanılmaz yorulmuşum..
Reflusu olup olmadigini bilmiyorum canim.bende 45 derece yatiriyorum.olabildiginve gazini cikariyom ama bazen uyancak diye yatiriyom.dogduktan sonra cok iyiyidi uyuyodu.su son bikac gundur huysuzlugu var.cok uykusu geliyo ondanda huysuzluk yapiyo.yalvariyom bazen uyu oğlum diye:)
Doktor bile soz geçiremiyor sana
ama napayım yaaa?
evde yalnız olup bide yasaklar olunca rahat iyice batıyo bana..
Hayırlı doğum olsun, brbrği görmek muhteşem bi duygu... İi haberle gelirsin inşallahKızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah
Çok şükür herkes ii, fefilaya üzüldüm inşallah çabuk iileşir, burdan okuyamıyacam o zamanSelam gülüm. Çok şükür iyiyiz, herkeste aşağı yukarı benzer sorunlar var. Farklı olarak fefilifanin kızında doğum sırasında omuzunda sorun olmuştu, fizik tedaviye başlamışlardı. Hikayelerini burada paylaştı arkadaşlar, diğer topige de eklediler mi bilmiyorum.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Analı babalı büyütmek nasip olsun, gözün aydınMerhaba kizlar insallah herkes iyidir bebisleriniz siz...
3600 50 cm dogdu kizim.