2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İi aksamlar güzel bayanlar, nihayet siZlerle kavuştum, memleketten bugün dönüş yaptık evimdeyim artık, allaha şükürler olsun ki üç kişi olarak döndük... Bugün bebeğim doğalı tam 2hafta doldu... Şimdi emzirdim uyudu hemen yazayım dedim... İnşallah herkes iidir doğum yapanlara hayırlı olsun .. Bekleyenler kimler geçmişi okuyamadım... Zaman buldukça okumaya çalışacam,,,,
Sütüm çok yetersi oğlum doymuyor :KK43: mama veriyorum emzirmeyede devam ediyorum
En kısa zamanda doğum hikayemide yazacam...
Kendinize ii bakın görüşürüz artık :)

Gözün aydın canım.sağlıcakla büyüt oğluşunu.allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah.:nazar:

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

Canım inşallah düzelir bebişin hastaneye yatmadan.tahlilleri temiz çıkar inşallah.

selam nisan anneleri geçmişi okumadım doğum yapan annelerin gözü aydın olsun bekleyenlere de bir avazda doğurmak nasip olsun. kızlar malesef birden tansiyonum yükseldi ve düşmek bilmedi 20 leri gördük idrar tahlilleririnde proteğin kacağı olduğunu öğrendim bir kaç gün takip edildi durumum giderek kötüleşince yatışım yapıldı bebeğim sitrese girmiş artık ne demekse acil sezeryana alındım 29 mart günü sezeryanla doğumum gerçekleşti. preeklampsi den 36 hafta 4 günlük doğdu kuzum çok ağladım çok üzüldüm tansiyon düşmedi doğumdan sonra nöbet geçirdim ölümden döndüm doktorlar zamanında müdahale ettik dese de ben hala huzursuz ve şaşkınım sadece oğlumun yanımda kollarımda olmasına şükrediyorum :KK43:

Canım çok geçmiş olsun.zor bir süreç atlatmışsın.ama allaha şükür almışsın bebişini kucağına.doğduğu zaman çok erken bir zaman değil.önemli olan ikinizin de sağlıklı olması.allahım başka zorluk göstermesin.

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

selam nisan anneleri geçmişi okumadım doğum yapan annelerin gözü aydın olsun bekleyenlere de bir avazda doğurmak nasip olsun. kızlar malesef birden tansiyonum yükseldi ve düşmek bilmedi 20 leri gördük idrar tahlilleririnde proteğin kacağı olduğunu öğrendim bir kaç gün takip edildi durumum giderek kötüleşince yatışım yapıldı bebeğim sitrese girmiş artık ne demekse acil sezeryana alındım 29 mart günü sezeryanla doğumum gerçekleşti. preeklampsi den 36 hafta 4 günlük doğdu kuzum çok ağladım çok üzüldüm tansiyon düşmedi doğumdan sonra nöbet geçirdim ölümden döndüm doktorlar zamanında müdahale ettik dese de ben hala huzursuz ve şaşkınım sadece oğlumun yanımda kollarımda olmasına şükrediyorum :KK43:

Ikinizede cok gecmiz olsun kizlar.

Canim bebegin kac gunluk oldu? Bizim 7. Gun kontrolumuzde cok az sariydi oğlum ama onemli deil dedi doktor.bundan sonra daha bise olmaz dedi.bizim 13. Gunumuz.insallah sizde en kisa zamanda atlatirsiniz.

Rabbim senide bebeğinide korumuş canim.sukurler olsunki ikinizde iyisinjz.allah dermansiz dert vermesin kimseye.her şerde bir hayir vardir rabbim sağlicakla buyutmeyi nasip etsin bebeğini.

Kizlar oglumu yeni uyutabildik.sat 10 da kalkati 1 de uyudu zorla.hamileyken agridan sizidan uyuyamazdik simdi bebek uyumuyo diye.benim oğlum uyandiktan sonra cok zor uyuyo.emmeden asla uyumuyo.uyudumuda uyanmak bilmiyo.2 3 saat sonra zorla uyandiriyorum.uyurken emse aslinda super olur ama asla almiyo memeyi yaramazim.herkese iyi geceler.

kızlar ben an ıtıbrıyle 40+0ım bızım oğlanda tık yok sabah 9 da kontrolum var acılmam varsa 1-2cm sunı sancıyla doğum yapıcam insallah rabbımın ıznıyle:KK49:
duygularımsa karısık bıraz heyecan korku mutluluk hepsını aynı anda yasıyorum ...

soyle bır goz attım da bırkac arkadasta yarın yatış yapıcakmıs rabbım cumlemızın yarrdımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah amin:KK49::KK49::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

Allah hepinizden razi olsun canlarım benim ♥♥♥
Iyi varsınız.
2 cm açıklıkla gittim ilk 4 saat sadece 2 cm daha açıklık oldu.
En son dayanamayıp anneme yalvariyordum sezeryana alsınlar diye.
Doktorlar da tanıdık olunca almadılar tabi annemin desteğiyle.
Ben yalvarirken acilmam 9 cm olmuş.
Ve toplam 9 saat sonra kızımı idili mi normal doğumla kucağıma aldım ♥♥♥♥
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Ne çektim ben biliyorum ama kızımın kokusu herşeye bedelmis.
Tek sıkıntım süt oldu.
Ama gelmemesine rağmen emziriyorum.
Mamada vermiyorlar yavruma.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.
Yarın taburcu olacağım kocaman öpüyorum sizi.
Yarın ayrıntılı bir sekilde yazarım.

1+1= İdil ♥
maşallah canım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok sevindim inş. tez zamanda sütünde gelir:KK16::KK16:

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına:KK16:

aslinda hic bir risk yok ama doktorum 4 kilo bebek doguran kadinlarin genital organlarinin deformasyona ugradigini ve gelecek hayatlarinda bir cok ailede bunun soruna yol aca bileceyini fln anlatti bana ... boyle bir sey ola bilirmi gercekten? yani nasil genisliyo ve oylece kaliyormu?

eğer yanlış anlamadıysam doktor cinsel hayattan bahsediyor cnm sağlık yönünden bir problem yoksa her şeyin normali en güzeli derler ya normal doğumu da düşünebilirsin gelecek hayatınızda soruna yol açıp açmayacağını eşinle görüşüp karar vermen en güzeli bu durumda yırtıklar kesikler şekil bozuklukları vs .. tercih sizin yeter ki sağlık olsun :KK8:

Iyi varsınız.
Tek sıkıntım süt oldu.
İçim parcalaniyor ama var bir bildikleri bunu bildigim için kendimi dizginliyorum.

1+1= İdil ♥

Maşallah size... Analı babalı büyüsün.. Çokkkkk mutlu olun.. Sütünün gelmesi için bol bol emzir kuzum..:nazar:

güzel haberlerle gel,kolaylıkla geçsin :nazar::nazar:

kızlar ben an ıtıbrıyle 40+0ım bızım oğlanda tık yok sabah 9 da kontrolum var acılmam varsa 1-2cm sunı sancıyla doğum yapıcam insallah rabbımın ıznıyle
duygularımsa karısık bıraz heyecan korku mutluluk hepsını aynı anda yasıyorum ...

soyle bır goz attım da bırkac arkadasta yarın yatış yapıcakmıs rabbım cumlemızın yarrdımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah amin

Hadi inşallah kendi sancın da gelir,açılman hızlı olur,sağlıkla gelsin:nazar::nazar:

Canım Sağlıkla al kucağına bebeğini...

Canım gözünüz Aydın.. Sağlıkla büyüsün... Çok geçmiş olsun.. Şükürler olsun ki şuan ikiniz de iyiymişsiniz..

İi aksamlar güzel bayanlar, nihayet siZlerle kavuştum, memleketten bugün dönüş yaptık evimdeyim artık, allaha şükürler olsun ki üç kişi olarak döndük... Bugün bebeğim doğalı tam 2hafta doldu... Şimdi emzirdim uyudu hemen yazayım dedim... İnşallah herkes iidir doğum yapanlara hayırlı olsun .. Bekleyenler kimler geçmişi okuyamadım... Zaman buldukça okumaya çalışacam,,,,
Sütüm çok yetersi oğlum doymuyor :KK43: mama veriyorum emzirmeyede devam ediyorum

Canım hoşgldin.. Analı babalı büyüt bebeğini. :nazar:

Gumaydin guzeller. Sabahlari minik kuzumun acliga isyaniyla uyanmak gibisi yok :)

kızlar doktordon geldık kontrollerimizi oldu bebek 2800 olmus fakat benım 2 cm acıklıgım var muayene de etti sancılarımın olması sebebi ile haftaya kadar bekleyelım bakalım dedı :KK1: benı aldımı bir panik :KK52:
ne yapıcam ben şimdi yanı ne yapmam lazım oy cok fenaymıs bu panik olayı birisi sakinleştirsin benı :KK53:
2 cm acıklıgı olan hıc varmıydı ben hatırlamyorum varsa ne zaman doğumu gercekleşti
daha bebek odasının balkon camını kapttırmadık camlar yrn takılcak of stres oldum cok :KK43:
Canim hic belli olmaz. Beklrndigi kadar erken olmayabilir. Sen hazirliklarini tamamla, sakin sakin bekle annesi:KK66:
maşallah bebişe. sen aile hekimlerine aldırma. sütün yetmediği için mama takviyesi yapıyorsun sonuçta. inşallah ilerleyen zamanlarda mamaya gerek kalmadan güzelce doyar kızın. sizinkiler büyüyor maşallah benimki kafasına göre takılıyor. sancı 70 çıktı dün. geçen hafta 60lardaydı. akıntımda çok arttı.bakalım yarın doktor sezeryan günü verecek haftaya için. 19 nisanda doğum iznim bitiyor. öbür hafta alırız dedi telefonda. sizin tecrübelerinize ihtiyacım olacak. ama endişem aldığım kıyafetler olacak mı acaba. gerçi büyüklü küçüklü aldım. inşallah olur.
İste en ufacik sey insanin kafasina takiliyo. Bebegime kotuluk yaptim diye uzuluyorum. İnsalla sen de icini rahatlatacak guzel haberler alirsin. Kitafet konusunda canim benim kizim 51 cm dogdu. 50 cm lik kiyafetler rahatlikla oluyo. SADece tulumlar zorluyo azicik. Ben de buyuklu kucuklu almistim, ii yapmissin. Gerci senin bebegin haftasina gore ilrrde ama zaten almissin buyuklerden de. Dert etme :)
Canin sikma canini.tmm onlar doktor ama bazen mantuginin dogru bildigi sey en iyisidir.bizler saatke yemek yiyeyerkmi buyuduk hepimiz 6 ay anne sutu ilemi beslendik.bizim annelerimiz bizi pirinc unu mamalariyla buyutmusler hic bise olmamis.hepimiz allaha sukur saglikliyiz.o yuzden en onemli sey anne sutu once emzir sonra baktin doymadi ver mamasini.acmi dursun cocuk.
Aynen oyle. Hayir tabii ki sadece anne sutu alsin isterim ama su an yetmiyosa napayim :KK43: cocugum 2 gunn agladi acliktan. O doktoru da kendimi de hic affedemiyorum :KK43:
guvendiğin bir dr edin, gerisini hiççç sallamazsın. bir de evde tartabilirsin zamanla. ben deki en önemli bilgi ise su benim oğlan doğduğunda dr boğazından 1 gun de 200 ml sut gececek demişti. gerçektende 170 ml ancak çıkıyordu gunde iki dev göğüsten. ancak sıkıp kaşıkla veriyordum bebeğime 2 saatte bir. 15-17 ml sut anca çıkıyordu 2 saatte. sonra artti bebekte emdi.40 gunlukken kurtardık...
Zaten sut 40 gunde inermis derler. Emziriyorum bol bol, emdikce gelcek. Ama en azindann doymadigi yerde mama verebilme rahatligim oldu.
Hosegeldiniz evinize oglusunla:) emzirme ve sut problemi hepimizde var canim. Zamanla duzelcek insallah :)
Iyi varsınız.
Tek sıkıntım süt oldu.

1+1= İdil ♥
Canim benimmmm :) hayirli olsun, kizini ssglikla buyut. Kokla benim icin de :KK66: sutun gelcek hic merak etme. Mama takviyesinden de cekinme, sonucta sarilik olmasindan iyidir.
Canim cok gecmis olsun. Preeklampsi zor, saglikla ikinizin de kurtulmasina cok sevindim. Hersey bizim kafamizdaki plana gore olmuyo maalesef, onemli olanin senin ve bebeginin sagligi oldugunu hatirlat kendine hep :KK66:

Hayirli dogumlar. Saglikla gelsin gulce bebek, guzel haberleri beklemedeyiz :KK66:

Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok:KK19:

kızlar ben an ıtıbrıyle 40+0ım bızım oğlanda tık yok sabah 9 da kontrolum var acılmam varsa 1-2cm sunı sancıyla doğum yapıcam insallah rabbımın ıznıyle:KK49:

soyle bır goz attım da bırkac arkadasta yarın yatış yapıcakmıs rabbım cumlemızın yarrdımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah amin:KK49::KK49::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Allah kolay&güzel doğum nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

canım plt degerın kaça dusmustu sezeryan oldun bugun benımde canım sıkıldı gecen hafta 132 bındı bu hafta 122 bıne dusmus dr 100 bın altına ınerse burda doğum yapamazsın fakülteye gonderırıs dedı senın doğum da kaça ınmıstı bısıkıntı çıkmadı degıl mı doğum sonrası yukselıyormu aceba

Canım yeni yeni eskiye bakıyorum bebeğim uyuduğu fırsatım olduğunca plt değerlerim doğum sırasında kaçtı bilmiyorum çok korkmuştum hiçte sormadım doktor hanıma nasıl geçti die, ama doğum öncesi 96 bindi doğuma girdim doğumdan çıktım 82bindi, 8.30da girdim sezeryana genel yaptılar plt sorunu olduğu için, 10.30doğru çıkmışım, biraz uzun sürmüş bir sıkıntı çıkmadı ama bnm ünv. Hastanesi idi, doğum yapmadıysan sıkı takip et

Allah kolay&güzel doğum nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım sendedoğum yapmışsın nasıl gecti bebeğin nasıl, doğum hikayelerini paylaşanlar burda mı paylaşıo diğer başlıkta mı uzun süre ayrı kalınca haberim yok, arkadaşlardan sıkıntı yaşayan yok dimi geçmişi uzun uzadıya okuyamıyorum :KK43:

:KK66: canım bize de sürpriz oldu
Normal bekliyorduk ama doktorumuz 2. Kez cati muayenesi yaptı ve bebegin zorlanabilecegini söyledi.
Ahh cok garip bir duygu
Meleğimin içimdeki son saatleri
Sabah 7 de yatış yapacağız
Dualarınızı bekliyorum
Benim dualarım da insallah sizler ve meleklerimiz icin :KK66:

Allah yardimcin olsn tatlim
Hakkinda boylesi daha hayirlidir ins cnm

X