2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gözün aydın canım.sağlıcakla büyüt oğluşunu.allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah.

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

Canım inşallah düzelir bebişin hastaneye yatmadan.tahlilleri temiz çıkar inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.zor bir süreç atlatmışsın.ama allaha şükür almışsın bebişini kucağına.doğduğu zaman çok erken bir zaman değil.önemli olan ikinizin de sağlıklı olması.allahım başka zorluk göstermesin.

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı kızımın sarılık değeri 16.6 çıktı 17 olursa hastaneye yatırırız dedi cuma tekrar tahlil var dua edin nolur değerimiz düşsün:2:

Ikinizede cok gecmiz olsun kizlar.

Canim bebegin kac gunluk oldu? Bizim 7. Gun kontrolumuzde cok az sariydi oğlum ama onemli deil dedi doktor.bundan sonra daha bise olmaz dedi.bizim 13. Gunumuz.insallah sizde en kisa zamanda atlatirsiniz.

Rabbim senide bebeğinide korumuş canim.sukurler olsunki ikinizde iyisinjz.allah dermansiz dert vermesin kimseye.her şerde bir hayir vardir rabbim sağlicakla buyutmeyi nasip etsin bebeğini.

Kizlar oglumu yeni uyutabildik.sat 10 da kalkati 1 de uyudu zorla.hamileyken agridan sizidan uyuyamazdik simdi bebek uyumuyo diye.benim oğlum uyandiktan sonra cok zor uyuyo.emmeden asla uyumuyo.uyudumuda uyanmak bilmiyo.2 3 saat sonra zorla uyandiriyorum.uyurken emse aslinda super olur ama asla almiyo memeyi yaramazim.herkese iyi geceler.

kızlar ben an ıtıbrıyle 40+0ım bızım oğlanda tık yok sabah 9 da kontrolum var acılmam varsa 1-2cm sunı sancıyla doğum yapıcam insallah rabbımın ıznıyle
duygularımsa karısık bıraz heyecan korku mutluluk hepsını aynı anda yasıyorum ...

soyle bır goz attım da bırkac arkadasta yarın yatış yapıcakmıs rabbım cumlemızın yarrdımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah amin

Son düzenleme:
Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

maşallah canım gözün aydın olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok sevindim inş. tez zamanda sütünde gelir

Kızlar yoldayiz hastaneye Gülce mize kavuşmaya gidiyoruz.Sanirim ilk bizi alacak doktorumuz.Dualariniz bizle olsun lütfen benimki sizlerle.Guzel haberlerle görüşmek uzere.Ya Fettah

allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle inş. sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

eğer yanlış anlamadıysam doktor cinsel hayattan bahsediyor cnm sağlık yönünden bir problem yoksa her şeyin normali en güzeli derler ya normal doğumu da düşünebilirsin gelecek hayatınızda soruna yol açıp açmayacağını eşinle görüşüp karar vermen en güzeli bu durumda yırtıklar kesikler şekil bozuklukları vs .. tercih sizin yeter ki sağlık olsun

Maşallah size... Analı babalı büyüsün.. Çokkkkk mutlu olun.. Sütünün gelmesi için bol bol emzir kuzum..

güzel haberlerle gel,kolaylıkla geçsin

Hadi inşallah kendi sancın da gelir,açılman hızlı olur,sağlıkla gelsin

Canım Sağlıkla al kucağına bebeğini...

Canım gözünüz Aydın.. Sağlıkla büyüsün... Çok geçmiş olsun.. Şükürler olsun ki şuan ikiniz de iyiymişsiniz..

Canım hoşgldin.. Analı babalı büyüt bebeğini.

Gumaydin guzeller. Sabahlari minik kuzumun acliga isyaniyla uyanmak gibisi yok :)

Canim hic belli olmaz. Beklrndigi kadar erken olmayabilir. Sen hazirliklarini tamamla, sakin sakin bekle annesi
İste en ufacik sey insanin kafasina takiliyo. Bebegime kotuluk yaptim diye uzuluyorum. İnsalla sen de icini rahatlatacak guzel haberler alirsin. Kitafet konusunda canim benim kizim 51 cm dogdu. 50 cm lik kiyafetler rahatlikla oluyo. SADece tulumlar zorluyo azicik. Ben de buyuklu kucuklu almistim, ii yapmissin. Gerci senin bebegin haftasina gore ilrrde ama zaten almissin buyuklerden de. Dert etme :)
Aynen oyle. Hayir tabii ki sadece anne sutu alsin isterim ama su an yetmiyosa napayim cocugum 2 gunn agladi acliktan. O doktoru da kendimi de hic affedemiyorum
Zaten sut 40 gunde inermis derler. Emziriyorum bol bol, emdikce gelcek. Ama en azindann doymadigi yerde mama verebilme rahatligim oldu.
Hosegeldiniz evinize oglusunla:) emzirme ve sut problemi hepimizde var canim. Zamanla duzelcek insallah :)
Canim benimmmm :) hayirli olsun, kizini ssglikla buyut. Kokla benim icin de sutun gelcek hic merak etme. Mama takviyesinden de cekinme, sonucta sarilik olmasindan iyidir.
Canim cok gecmis olsun. Preeklampsi zor, saglikla ikinizin de kurtulmasina cok sevindim. Hersey bizim kafamizdaki plana gore olmuyo maalesef, onemli olanin senin ve bebeginin sagligi oldugunu hatirlat kendine hep

Hayirli dogumlar. Saglikla gelsin gulce bebek, guzel haberleri beklemedeyiz

Günaydın hatunlar..
esmerim doğum yapmış Allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Salı günü temizlik yapıldı bitti çok şükür..
ama inanilmaz yorulmusum..
dün aksam nst icin hastaneye gidene kadar nerdeyse hiç hareket hissetmedim..
nst de kalp atışı hareketleri iyi görünüyo sancı çıkmadi..
bnm isteğim üzerine usgde bakıldı..
orda solunumu kalp atışı iyi görünüyo ama hareketleri çok yavaş..
dr hareketlerini takibe al saatte 4 defa hareket etmesi lazim gün içinde 10dan az olursa carsambayi beklemeden gel dedi..
Bide artık kendini yormayacaksin dinleneceksin dedi..
Eşim önceleri hastane yakın diye annenlerde kalalim diyodu şimdi ise geliş gidişde sıkıntı oluyo diye sen kal diyo..
nasıl ikna edicem eşimi hiç hi fikrim yok

Allah kolay&güzel doğum nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım yeni yeni eskiye bakıyorum bebeğim uyuduğu fırsatım olduğunca plt değerlerim doğum sırasında kaçtı bilmiyorum çok korkmuştum hiçte sormadım doktor hanıma nasıl geçti die, ama doğum öncesi 96 bindi doğuma girdim doğumdan çıktım 82bindi, 8.30da girdim sezeryana genel yaptılar plt sorunu olduğu için, 10.30doğru çıkmışım, biraz uzun sürmüş bir sıkıntı çıkmadı ama bnm ünv. Hastanesi idi, doğum yapmadıysan sıkı takip et

Allah kolay&güzel doğum nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Canım sendedoğum yapmışsın nasıl gecti bebeğin nasıl, doğum hikayelerini paylaşanlar burda mı paylaşıo diğer başlıkta mı uzun süre ayrı kalınca haberim yok, arkadaşlardan sıkıntı yaşayan yok dimi geçmişi uzun uzadıya okuyamıyorum

Allah yardimcin olsn tatlim
Hakkinda boylesi daha hayirlidir ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…