2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım geçenlerde bende öyleydim yürüyüşe başladığımdan beri geçti çok şükür eşinin verdiği tepkilerde ne güzel okuyunca gülesim geldi çünki benimki hiçç uyanmıyo bile yatakta kıvranıp duruyorum beyfendinin pireleri uçuşuyo:KK1:dün sabahta kramp girdi onu bile duymamış:KK1:

ayyy yavrum benim burda adım çıktı gezginci diye sen kaçırdınmı yoksa orayı :KK9::KK9:
çok yürüyorum hiç evde durmuyorum hergün bi bahaneyle çıkıyorum evden..
ama hala daha nasıl bu kadar ağrılar oluyo anlamıyorum açıkcası..
ben kesinlikle eşimin hakkını yiyemem..
ben şekilden şekile girince kireç kesiliyo herifimin suratı..:KK30::KK30:
geceleri kramp girince sıçrıyo yataktan bebek mi kramp mı diye..
ben kramp deyince yataktan kaldırıyo sonra tekrar uykuya dalıyo garibim..
geçenlerde 3 kere kramp girdi bacağıma her seferindede uyandı kocam sağolsun..

ayyy yavrum benim burda adım çıktı gezginci diye sen kaçırdınmı yoksa orayı :KK9::KK9:

sinemmm kızz sokaklarda doğurcannn bu çocuğuu sennnn :KK1::KK1:

İyi geceler anneler , aklıma aksam aksam bırsey takıldı, bebeğimi 40 ı çıkana kadar kimseye öptürmek istemiyorum:emir_bebek::nazar: abartıyormuyum acaba diyorum, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz nasıl söylicem anlayışsız insanlara bilmiyorum :KK37:

Benim bole bi sorunum yok.zaten eyrafimdakiler olabildigince opmemeye calisiyo.en cok ben ve anneannesi opuyo.ben kimseye bise diyemem sonucta yabanci kimse dokunmuyo.openlerde minik minik opuyo ya bababi ya ben yada annem opuyo.o kdarda olacak

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim :KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1055642

Masallah canim allah nazarlardan saklasin cok tatli bi kiz.benim oglusuma benziyo:) yada butun bebekler birbirine benziyo simdi:)

valla bizim dr benim kocayı yılın en cool babası seçti:KK1:çünki gelen hastalarının eşleri daha heyecanlı ve bayanlardan daha çok soru soruyorlar senin gibiler azınlıkta dedi:KK52:valla bi gün kramp girdi ozaman kalkıp masaj yaptı bunu görmezden gelmeyeyim:KK1: buara oğluşuna çok düşkün gelip gidip karnımı seviyo konuşuyo oyle geçiyo günlerimiz bakalım doğunca neler yaşayacaz çok merak ediyorum:KK16:

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve doğum hikayemi paylaştım sizinle sanırım ilk paylaşan benim :KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ve buda benim kızım meleğim teyzeleri maşallah demeyi unutmayın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 1055642

Maşallah ♥♥♥♥♥♥♥♥
Allah nazarlardan korusun yavrum yaa....
Yahu Ümran nasıl kollarına alabiliyorsun :)))))
Incitmemek için elimi dahi suremem ♥♥♥♥
Allah şansını bahtini güzel etsin.
Tekrar maşallah kizimiza..

1 + 1 = İdil ♥

valla bizim dr benim kocayı yılın en cool babası seçti:KK1:çünki gelen hastalarının eşleri daha heyecanlı ve bayanlardan daha çok soru soruyorlar senin gibiler azınlıkta dedi:KK52:valla bi gün kramp girdi ozaman kalkıp masaj yaptı bunu görmezden gelmeyeyim:KK1: buara oğluşuna çok düşkün gelip gidip karnımı seviyo konuşuyo oyle geçiyo günlerimiz bakalım doğunca neler yaşayacaz çok merak ediyorum:KK16:

bizimkide cool görünümlü en panik baba seçilir sanırım :KK9::KK9::KK9:
normal bi zamanda konuşunca ben panik heyecan yapmam diyo..
ama en ufak bi sancımda hemen hastaneye götürmeye kalkıyo :KK9::KK9:
bizimkide kızım kızım diye karnımın etrafında dolanıp duruyo :KK16::KK16:

aynen benımde kafası 1 hafta önden gidiyor babası kılıklı diyorum :KK1:
doktorda bana 38 de gelirse cok iyi olacak gibi 39da cok zorlanırsın diyor aynen hafta geçtikçe irileşiyor bebekler bir yandan içeride kalması güzel ama cıkarırken biz nasıl olacagız o düşündürücü:18:
canım hemoroid memeleri gider düzelirde dogumdan bir muddet sonra düzelir zaten dogumdan sonra anca normal yapsak alttaki dikiş iyileşene kadar onlarda anca toparlar sonucta bagırsaklar hepsi normal haline dönüyor ve umarım bu sorunumuzda ortadan kalkar
çatlak için ben bio oil ve lierac kullandım bende neyseki catlak olmadı ama bu ara olmayacagı anlamına gelmez zira bir anda büyüyorlar
sende ne olursa olsun yag kullanmayı eksik etme

inşallah memeler giderler canım. kiminin kalıyor diye duydum da ondan.memeler içinde kantoron yağı koyuyorum pamuga rahatlatıyor beni.çatlak için çok önceden beri doktorumun verdiği fito krem ile bebek yağı ve badem yağı kullandım ama genetik ve cilt yapısı sanırım. benim annem ve ablamında hep kalçaları çatlamış.maşallah ne güzel çatlağın yok:KK9:.olmaz da inşallah.imreniyorum böyle:).

ayyy yok yaaa o kadar gezmeme evde durmamama rağmen Hira hanım yerinden memnun sanırım hiç gelmeye niyeti yok :KK9::KK9::KK9::KK9:
aaaaaaaaaaaaa durr deme.. yarın olmasın yarın evde temizlik var dipli köşeli :KK76::KK76:
benden önce e3sme3r doğuracak hem..
ben kimsenin sırasını almak istemiyorum çok usluyum ben :KK9::KK9:

Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur :KK3: :KK49:

Güzel bir doğum olur inşallah canım, rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayi nasip etsin.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Maşallah, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah.

inşallah çok sağol.spinal olucak bu arada,sonunda karar verdim:KK1:

Sabah 7.30 da doğuma alınmayı beklerken 8.30 diye haber geldi.. Tüm hazırlıklar bittikten sonra eşimle ameliyathaneye indik.. Sağolsun eşim tüm cesaretini toplayıp yanıma gelmeye karar verdi. Önce ben girdim içeriye.. Eşimi hazırlayacaklarını söylediler.. Epidural takıldı..doktorlar başıma geldi.. İçimde biriken ne varsa o anda boşaldı ve çok ağladım.. Eş
EşiMi sordum gelecek merak etme dediler.. :KK19: eşim geldi ve operasyon başladı.. Bebeği çıkarıyoruz siye bir ses duydum.. Tam o anda eşim başımda dua ediyordu..Yavrum maşallah çıkar çıkmaz ağladı.. O ağladı ben ağladım.. :KK43: bebeğimizi bize gösterdiler ve tam beklediğim şey oldu.. Eşimin yüzü limon sarısı rengini aldı.. Tansiyonu ve şekeri düşmüş.. Ben bir elimi yüzümü yıkayayım dedi çıktı meğer bebeğin kordonundan akan sıvıyı görmüş :KK9: ayağa kalkınca da plesanta ile karşı karşıya gelmiş.. Iyice kendinden geçmiş .. Başşımdaki personele eşim çok hassas tansiyonu düşmüş olabilir dedim.. Arkasından birini göndermişler.. Tansiyon ve şekeri yerlerdeymiş:KK9: yürüyemiyormuş.. Sonra dikişlerin tamamlandı ve çıkardılar odama.. Herkes çok iyi ve güleryüzlüydü.. Sorunsuz bir doğum oldu.. Hatta doktorum bir daha ki doğumunu normal yapabilirsin rahmin çok güzel onarıldı dedi..ve mutlu son bebeğimize kavuştuk çok şükür.. Darısı diğer koca göbüşlülere olsun inşallah.. :KK19:

ay eşine üzüldüm okurken,destek oliyim diye neler yaşamış:KK1: Bebişi görünce geçmiştir ne güzel,maşallah sağlıkla büyüsün:nazar::nazar:

bizimkide cool görünümlü en panik baba seçilir sanırım :KK9::KK9::KK9:
normal bi zamanda konuşunca ben panik heyecan yapmam diyo..
ama en ufak bi sancımda hemen hastaneye götürmeye kalkıyo :KK9::KK9:
bizimkide kızım kızım diye karnımın etrafında dolanıp duruyo :KK16::KK16:

çok güzel bi duygu yaa onlarında öyle heyecanlı olmaları sonucta onlar için garip bi duygu biz ilk baştan beri biliyoruz içimizde sonuçta:KK16: allah bebeği olmayanlara en kısa zamanda versin

kızlar bugün kontrolüm vardı bizim minikkuş 3200müş boyu 52 cm çok iri dediler defalarca ama şimdi haftasıyla uyumlu olduğunu normal doğum için pozisyonunun uygun olduğunu söyledi doktorumuz sanrm doğum yaklaştıkça daha doğru ölçümler yapılıyor 1 hafta önce 3400 demişti doktor ben de telaşlanmıştım çok iri olacak diye :KK1: şimdi normal :KK55: prensimin gelişimi önden gitmeye devam ediyor değişmeden 10 gün önden gidiyor ve beklenen doğum tarihimiz haftaya cuma 18 nisan inanılmaz bir heyecan kapladıilk geb:KK55:lik hem endişeli hem heyecanlı geçiyor bilinmezliklerle dolu :KK52: anladım ki karnımdaki bu sertleşmeler ve sonraki gevşemeler kasılmalar oluyormuş :KK9: bugün nst de toco değerine baktım da en yüksek 70lerde çıktı benim için sadece sert hareketlerden ibaretti o anlar çok fazla bi değişiklik hissetmedim kendimde yalnız yürürken kasıklarımda ağrılar oluyor git gide yerleştiğinden olsa gerek:KK37:

Ayy son birkaç kişi kaldık gunu gelen :KK66: kontrolum 16:30 da yanlış yazmisim once bakalım ne diyecek Dr amcamız :KK66: insallah biz de guzel guzel yazacağız dogum hikayelerimizi :KK66:
Yarına sezeryan icin mı konuşacaksınız ben sen de normal bekliyorsun sanıyordum hepimizin hakkına hayırlısı insallah :KK66:

Ah canım herkes gözümün icine bakıyor gelmiyor mu bebek diye
Geceleri adet sancısı gibi hafif belimden ve kasiklarimdan ara ara giren kucuk çaplı sancılar var ama düzenli degil.
Onceden yürürken kasiliyordu dün Dikmen Vadisini bastan basa yürüdüm yooooook ne kasilmalar ne bir şey :KK66:))
Bugüne doktor ne diyecek bakalım
Artık kollamak kucaklamak istiyorum coook merak ediyorum nasıl bir duygu oldugunu yıllardır yakınımda hiç bebek olmadı
Rabbim saglikla huzurla kavuştursun hepimizi :KK66:))

Oyyyy melek melek maşallah suphanallah Allah hep korusun gözetsin tum bebislerimizi :KK66:)))

Canım ben 10 gun neler çektim inleyerek ayağa kalkıyordum ve sol bacağımı cekemiyorum.Nezamanki annem geldi benim belim cok hafifledi bana da son donem normal dedi doktorum ama olabildiğince yurumuyorsan ayakta dikilme ve tum stresi uzaklaştırmaya çalış insallah senin de hafifler

Yok tatlım dediğin gibi normal doğum bekliyorum kismetse.
Yarın onuda tam kararlaştıracagiz.

1 + 1 = İdil ♥

inşallah çok sağol.spinal olucak bu arada,sonunda karar verdim:KK1:

Hayırlısı olsun gülüm, benim de spinaldi:KK66:

kızlar bugün kontrolüm vardı bizim minikkuş 3200müş boyu 52 cm çok iri dediler defalarca ama şimdi haftasıyla uyumlu olduğunu normal doğum için pozisyonunun uygun olduğunu söyledi doktorumuz sanrm doğum yaklaştıkça daha doğru ölçümler yapılıyor 1 hafta önce 3400 demişti doktor ben de telaşlanmıştım çok iri olacak diye :KK1: şimdi normal :KK55: prensimin gelişimi önden gitmeye devam ediyor değişmeden 10 gün önden gidiyor ve beklenen doğum tarihimiz haftaya cuma 18 nisan inanılmaz bir heyecan kapladıilk geb:KK55:lik hem endişeli hem heyecanlı geçiyor bilinmezliklerle dolu :KK52: anladım ki karnımdaki bu sertleşmeler ve sonraki gevşemeler kasılmalar oluyormuş :KK9: bugün nst de toco değerine baktım da en yüksek 70lerde çıktı benim için sadece sert hareketlerden ibaretti o anlar çok fazla bi değişiklik hissetmedim kendimde yalnız yürürken kasıklarımda ağrılar oluyor git gide yerleştiğinden olsa gerek:KK37:

Maşallah tosununa canım. Vaktin de yaklaşmış. Güzel bir doğum olur inşallah, rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ayy son birkaç kişi kaldık gunu gelen :KK66: kontrolum 16:30 da yanlış yazmisim once bakalım ne diyecek Dr amcamız :KK66: insallah biz de guzel guzel yazacağız dogum hikayelerimizi :KK66:
Yarına sezeryan icin mı konuşacaksınız ben sen de normal bekliyorsun sanıyordum hepimizin hakkına hayırlısı insallah :KK66:

Ah canım herkes gözümün icine bakıyor gelmiyor mu bebek diye
Geceleri adet sancısı gibi hafif belimden ve kasiklarimdan ara ara giren kucuk çaplı sancılar var ama düzenli degil.
Onceden yürürken kasiliyordu dün Dikmen Vadisini bastan basa yürüdüm yooooook ne kasilmalar ne bir şey :KK66:))
Bugüne doktor ne diyecek bakalım
Artık kollamak kucaklamak istiyorum coook merak ediyorum nasıl bir duygu oldugunu yıllardır yakınımda hiç bebek olmadı
Rabbim saglikla huzurla kavuştursun hepimizi :KK66:))

Oyyyy melek melek maşallah suphanallah Allah hep korusun gözetsin tum bebislerimizi :KK66:)))

Canım ben 10 gun neler çektim inleyerek ayağa kalkıyordum ve sol bacağımı cekemiyorum.Nezamanki annem geldi benim belim cok hafifledi bana da son donem normal dedi doktorum ama olabildiğince yurumuyorsan ayakta dikilme ve tum stresi uzaklaştırmaya çalış insallah senin de hafifler

Aminn cnm cok az kaldi bakalim dr amcaniz neler soyleyecek?
Guzel haberlerini bekliyorum tatlim

vajinada baskı ve kemiğimde inanılmaz bi ağrı oluyo..
dün gece yine yatağa yatarken ve sağdan sola dönerken Allah canımı aldı resmen..
eşim o halimi görünce perişan oluyo garibim..
az kaldı az daha sık dişini az daha sabır diyo sonra da kızım anneye yapma böyle bak annenin canı acıyo diyo..
bi yandan bi an önce sağlıkla çıksın istiyorum bi yandanda hep orda kalsın istiyorum..
doğumdanda sonrasındanda çok korkuyorum bilmiyorum bizleri neler bekliyo..

Aynen beni de sardi bir korku :KK43:

X