Kizlaarrr suanda hastanedeyim ve yanimda uyuyor Zeynebim :)) Ayy dogurdum yaa cok sukuurrr
Bugunu anlatiyorum kisaca;
Sabah 9 da kaltik annemle kahvalti hazirlayip yaptik benim adamla, sonra sanki icime dogumus gibi kalktik son bi temizlik yaptik evi iyice.. soyle soylimm 9-14 saatleri arasinda 5-6 kere sancim geldi hafiften.. Sonra yorulduk ciktik havada guzeldi uskudar sahilde yuruduk epeyce tabi gene hafiftrn sancilar vuruyo.. Saat 6 oldu eve donduk vee bi sanci geldi ki heh iste bu dogum sancisi diyor insan anliyon :) 2 saat evde sanci cektim 10-15 dk arayla 50-60 sn suren sancilar geldi. 8 de hadi ciktik erdem hastanesine gekdik. 4 cm acilma olmuss ayy :) hemen yatirdilar serum taktilar 1.5 saat de hast de sanci cektim ve sonunda 7 .cm acilmayla girdim doguma. 21.34 te girdim 21.42 de prensesim geldiii :)) rabbime sukurler olsun ki cok kolay dogumum gecti, once ikinmayi ogretti sonra basladik puff puff lamaya :)) 3-4 kez ikindim aciyla ama en son ikinma butun gucumle vee zillinin sesi geldii :)) 8 dk da biitti. Allah sizlere de biyle kolay dogumlar nasip etsin ins canlarim guzellerim..
Koynunuza almak emzirmek uyurken dinlemek o kadar baska kii :) 2.850 gr 50 cm dogdu Zeynep imm :)
Kizlar pek bakamicam gibi ama yarin evden aksama bakarim.. Hepinizi opuyorumm :))
Cnm maasallah super bir dogum ins Allah'im bize de boyle bir dogum nasip etsin.
Allahbagislasin zeynebini :) :)