- 15 Temmuz 2013
- 4.365
- 5.595
Kizlar kacinci haftada basladi kasilmalariniz?
Ben de yok hala
Var mi benim gibi hala hissetmeyen?
canım kontrolunden somra benıde haberdar edersen sevınırm ozellıklede su ıshale benzer agrılardan dolayı.bırde bu sebepten hastaneye gıtmıstın dr tam olarak ne dedı ve dayanılmazmıydı o kadar senınkıler,bende bunla beraber kas agrısıda oluyo alakasız belkıde..uzun oldu ama kbakma merak edıyoruz herseyı
Maşallah tosununa, gözün aydın canım. Artık banyo da yapabilir
Disinde çürük vs. Yoksa belki dış etidir gülüm. Gargara ile rahatlık sağlayabilirsin.
Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya
1 + 1 = İdil ♥
Maalesef 1 dişim çürümüş
Diş etlerimde çok hassas çok kanıyor fircalarken.
Doğumdan sonrasını bekledim.
Şimdi ise ilaç almaya çekiniyor birşey olur diye.
İnternetten araştırdım karanfil iyi geliyormuş.
Denedim ve biraz kesti.
Biraz daha idare etsem sonra güzel bir diş tedavisi yaptiracagim.
1 + 1 = İdil ♥
sarımsağı azcık çğne ve çürüyen dişin üzerinde beklet canım. antibiyotik etkisi görüyor sarımsak
Ay doğuran doğurana heyecan yaptım
Çok sağol sultancim.
Karanfil denedim şükür şu an biraz geçti.
Sarımsak kokusundan dolayı sanırım çok şiddetli ağrıdı zaman son çare kullanırım.
Çok sağol canim benim.
1 + 1 = İdil ♥
Çok sağol sultancim.
Karanfil denedim şükür şu an biraz geçti.
Sarımsak kokusundan dolayı sanırım çok şiddetli ağrıdı zaman son çare kullanırım.
Çok sağol canim benim.
1 + 1 = İdil ♥
ben varım canım bebek normal doğum pozisyonunda ve her aşağıya inişini farkediyorum ama kasılma namına hiçbir şey yok ben de bişey anlamadım acaba kasılma sancı vs yaşıyoruz da anlamıyor muyuz diye meraktayım:26:
Kızlar disim fena ağrıyor 1 saattir ağrıdan sinirleniyorun artık o derece.
Evde yapmadığım şey kalmadı geçmiyor ağrısı.
En son votkayi pamuğa döküp disimin üstüne koydum 5 dakka rahatlatti sonra yine ayni.
Sağlam dislerime vuruyor ağrı.
Stresiyle sancı atıyor karnıma.
Ne yapacağım ya
1 + 1 = İdil ♥
gozun aydin canin allah anali babali buyutsun
Bizimde bugun 9.gunumuz.dun gobegimizde dustu.allahim tum annelere bebeklerine saglik sihat nasip etsin.
Kizlar kacinci haftada basladi kasilmalariniz?
Ben de yok hala
Var mi benim gibi hala hissetmeyen?
Cnm kasilmalar kacinci haftadan beri var?
Haberdar ederim yarın seni.doktor bana yalancı agrılar bunlary demişti.dayanılmıcK kadar degildi zaten.ama benim eşim biran önce dogsun istediği için ay desem acilde alıyoz solugu.agrı kesici içebilirsin demişti dr.içince rahatlıyorum.birde ayaklarıma sıcak su koyuyorum rahatlıyorum
Ben de aynisini dusunuyorum
Nst de kac cikiyor kasilman,toco?
aslında bı suredır varmıs ama ben onların kasılma oldugunu bulmıyodum canım..tam olarak kasılma sıddetını hıssettıgım 36 ıncı haftadan ıtıbaren falan
sarımsak kokusunuda süt içince geçiriyor canım. annem maşallah lokman hekim gibi :) ondan duyuyorum hep. karanfil geçici çözüm ama canım. ama inşallah tekrarlamaz.
nst de sancı yok diyor doktor her defasında ekran bana dönük değil o yüzden görmedim hiç yarın bi bakayım diyorum:44:
geçmiş olsun,diş de fenadır ya,inş.geçer
senin de gözün aydıın,biz de yaşarız inş.yakında