Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim bebek canımı çıkartıyor şuan. ayaklarıyla mide tarafına başıyla da pelvise doğru vuruyor. internette doğumun yakın olduğunu gösterir diyor. doğum yapan arkadaşlar bunu yaşadınız mı sanki çıkacak
kaşığın ucuyla karbonat iç canım arkasına hemen su..zararıda yok sonuçta mide haplarıda karbonattan..ben arada yapıyorum iyi geliyorKızlar çok sağolun.
Sütün çare olmadığının farkındayım ama gece gece yapacak birşey bulamadım.
Gaviscon icmekten artik sıkıldım.
Inanin resmen şuruba bağışıklık kazandı midem :)
Patates suyunu denedim ama o da fayda etmedi.
Şu yaşıma kadar hiç mide sorunu yasamamistim taki hamile olana kadar.
Dogumdan sonra gecr diyorlar bekleyecegim olmazsa tedavi göreceğim sanırım.
1 + 1 = İdil ♥
kaşığın ucuyla karbonat iç canım arkasına hemen su..zararıda yok sonuçta mide haplarıda karbonattan..ben arada yapıyorum iyi geliyor
canım benim bebekte dünden beri ayaklarıyla sag gögüsümün altındaki kaburgamı zorluyo ama kafası bütünüyle sag tarafıma toparlandı:)karnım çok komik gözüküyo
Çok sağol canim.
Süt içtim en son eger tekrarlarsa dediğini yapacağım.
1 + 1 = İdil ♥
Geçmiş olsun canım, yavrun vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Her doğum / tecrübe farklı gülüm. Anestezine doktorunun tavsiyeleri ile karar verirsen daha isabetli olur. Kendini kimsenin kötü tecrübeleri ile korkutma, uzman çok önemli.
Reflu yalanı bırakmadı bir türlü canım. Senin de.dediğin gibi doğumdan sonra geçer inşallah. Az kaldı canım...
yarım çay kaşığı kahve yut üzerine ılık su iç bu da fayda edebilir. ama seninkide benimki gibi bişeyin faydası olmuyor. saçlı bir bebiş seni bekliyor bence. benim bebiş çok saçlıymış doktorun dediği. zaten midemde otururken bile yanıyor. şurup falan hiçbişey fayda etmiyor.
Geçmiş olsun canım, yavrun vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Her doğum / tecrübe farklı gülüm. Anestezine doktorunun tavsiyeleri ile karar verirsen daha isabetli olur. Kendini kimsenin kötü tecrübeleri ile korkutma, uzman çok önemli.
Reflu yalanı bırakmadı bir türlü canım. Senin de.dediğin gibi doğumdan sonra geçer inşallah. Az kaldı canım...
benim bebeğin kafası tam pelvisin üstünde. çıkacak gibi oluyor o anda adet ağrısı gibi ağrı giriyor. sol kasıktada iğne batması gibi bişeyler oluyor. ve altıma kaçıracakmış gibi oluyorum.ve karnım çok sert internete doktor sitesinde baktım doğumun çok yaklaştığının belirtisiymiş. sancım en son 67 idi nst de. 60ın üzeri doğumun yaklaştığının habercisiymiş o zamandan 1 hafta geçti. ultrasona göre 39. haftada şuan zaten. stresli işmiş
Kizlar hangisi daha kullanışlı valla kafam karıştı :)
İki çeşit var sanırım piyasada.
Sizin kullandiginiZ hangisi ?
Eki Görüntüle 1054021
Eki Görüntüle 1054025
1 + 1 = İdil ♥
canım herkes için en sağlıklı doğum nasılsa o yöntemle gerçekleşmeli doğum ama sezeryan tarihlerine bakıyorum çok erken oluyo genel olarak 39. hafta olursa hem bebek daha gelişmiş gelecek hem senin vücudun daha hazır olacak bi risk yoksa 39 . hafta derim ben benim dr um da bana sürekli aman 38 bitsinde sen ne zaman istersen diyo 38 den önce müdahaleyi uygun bulmadığını söylüyo ben normal düşünüyorum ama kısmettt
canım ben dr deiştirdim dr deilde hastane beğenmiyorum bi tane buldum şimdi istediğim gibi gittim bi hafta içinde oğluşum 400 gr almış göründü usg de oluyo böyle şeyler
Bu yazdiklarini okurken bile agliyorum. Dun hasta olursa diye cok agladim. Gecccek geccekPrensesinin senden daha güzel olduğunu gördün, kiskandigindan agliyorsun kesin
Şaka bir yana, normal gülüm. Ben de yüzüne baktıkça ağlıyorum. Acaba kaderi nasıl olacak, kiracaklar mi uzecekler mi kuzumu diye... Annelik kalbi çok yumuşatıyor
Canim o kelebek uc. Benim bahsettigim kafes gibi. Gogus uclarin hava aliyor ve camasira temas etmiyor. Ben cok faydasini gordumCanim bende almistim onu ama bebegim kabul etmiyor cok zorladim ama almadi (
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canim masallah cok sevindim :) saglikla gelsin minik bebegin insallah, harika bi duygu. Seyretmeye doyamiyosun :) evet cok garip bi duygusallik hakim bana bu aralar geccek ama. Gayet guzeldi hersey, hemsireler ebeler hepsinden cok memnun kaldim. Cok ilgililerdi. Yalniz biz 102 numaradaydik. O oda ogleden sonra gunes aldi ve cok sicak oldu haberin olsun. O cepheden oda secmemeni tavsiye edebilirim. Ama diger cephe de gunes gormez ve soguk olur mu bilmiuorum. Ahmet bey de cok ilgiliydi sagolsun. Her ne kadar istedigim gibi bir dogum sekli olmasa da doktor ve personel acisindan guzel bo surecti. İnsallah sen de memnun kalirsinEvet gittik canim cok sukur bizim minik 3kg olmus sasirdik valla bir haftada 300 gr almis :) hersey yolunda dedi 11 nisan sabah 8 de randevumuz alindi kavusucaz insallah. Yarin nst ye girmemizi istedi bakalim onda da sorun cikmaz insallah.
Sen de asiri duygusallasmissin sanirim . Ah bu hormonlar yapiyor hep. Gecicek insallah hassas bir donemdesin sabret canim:)
Bu arada hastaneden (hemsireler falan)ve odalardan memnun kaldin mi canim?
Kizlar hangisi daha kullanışlı valla kafam karıştı :)
İki çeşit var sanırım piyasada.
Sizin kullandiginiZ hangisi ?
Eki Görüntüle 1054021
Eki Görüntüle 1054025
1 + 1 = İdil ♥
Evet cancağızım başından beri çekiyorum bıktım artik.
Resmen bu rahatsızlığa gebeyim.
Hamileliğimin tadını cikartamadim.
1 + 1 = İdil ♥
Bu yazdiklarini okurken bile agliyorum. Dun hasta olursa diye cok agladim. Gecccek geccek
Canim o kelebek uc. Benim bahsettigim kafes gibi. Gogus uclarin hava aliyor ve camasira temas etmiyor. Ben cok faydasini gordum
Ay canim masallah cok sevindim :) saglikla gelsin minik bebegin insallah, harika bi duygu. Seyretmeye doyamiyosun :) evet cok garip bi duygusallik hakim bana bu aralar geccek ama. Gayet guzeldi hersey, hemsireler ebeler hepsinden cok memnun kaldim. Cok ilgililerdi. Yalniz biz 102 numaradaydik. O oda ogleden sonra gunes aldi ve cok sicak oldu haberin olsun. O cepheden oda secmemeni tavsiye edebilirim. Ama diger cephe de gunes gormez ve soguk olur mu bilmiuorum. Ahmet bey de cok ilgiliydi sagolsun. Her ne kadar istedigim gibi bir dogum sekli olmasa da doktor ve personel acisindan guzel bo surecti. İnsallah sen de memnun kalirsin
Merhaba kızlar
Buhün bizimdw kontrolümüz vardı geçen 3100 lerdeydi bh haftada aynı çıktı kilo aldıramamışım niyeyse:)ama artık bu haftalarda ölçümleri doğru beklememek lazım.misal geçen hafta fl 7.55 di şimdi 7.03 hoş kemikte kısalmaz canımaynı doktor bile farklı ölçüm yapabiliyor neyse sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar napalım.bu arada çatı muayesi oldum bişey anlamadım acımadı bîr soruna çıkmadı artık cimcimenin keyfini beklicez allahtan hayırlısı hepimiz için
Lohusaliginin tadını çıkartırsin inşallah gülüm.
Çok duygusallasmissin, geçecek ama dediğin gibi. Allah esirgesin kuzulari, dua et endişe etme canım.
Gözün aydın canım, maşallah tosununa. Rabbim güzel bir doğum nasip etsin inşallah.
Bu yazdiklarini okurken bile agliyorum. Dun hasta olursa diye cok agladim. Gecccek geccek
Canim o kelebek uc. Benim bahsettigim kafes gibi. Gogus uclarin hava aliyor ve camasira temas etmiyor. Ben cok faydasini gordum
Ay canim masallah cok sevindim :) saglikla gelsin minik bebegin insallah, harika bi duygu. Seyretmeye doyamiyosun :) evet cok garip bi duygusallik hakim bana bu aralar geccek ama. Gayet guzeldi hersey, hemsireler ebeler hepsinden cok memnun kaldim. Cok ilgililerdi. Yalniz biz 102 numaradaydik. O oda ogleden sonra gunes aldi ve cok sicak oldu haberin olsun. O cepheden oda secmemeni tavsiye edebilirim. Ama diger cephe de gunes gormez ve soguk olur mu bilmiuorum. Ahmet bey de cok ilgiliydi sagolsun. Her ne kadar istedigim gibi bir dogum sekli olmasa da doktor ve personel acisindan guzel bo surecti. İnsallah sen de memnun kalirsin
benim bebeğin kafası yerleşmedi sanırsam bide çok hareketli sürekli yer değiştirip duruyor senin doğumun erken gibi gözüküyo bakalım hangimiz önce doğuracak